ayy ben de artıkın ööle yapıyorum ağzım yandıyaaa.
kızzzz ilk defaaa evde oturucam lafını senden duydumyaaa
iyi ki doğmuş tatlı bebiş.çok tatlılar maşallah canım Allah bağışlasınn.
pek anlaşılmıyo ama gerçekten bayağı incelmişsin canım.
slmm kızlarrr.bu gün kayınvalidedeydim.gelince yemek falan ancak oturabildim.bayağıyürümüş oldum bu gün.
ee yap canım sendebak ne tatlı olurkimbilir seninkide tam mıncırmalık
ay amin canım inş.sağol
ay hadi bakalım inş.
valla burdada hava hafif güneşli bu akşama g.g yağmurlu olacağını habercisi 2gündür yağıyo çok çok,,bugün ve yarında devam edicekmişşşşşşş yaaaaaaa alışverişe çıkcaz bide yağmur bugün yağmasa bari
oh oh sefam olsun sefam olsun ee sefam olsun ay başka bişey gelmiyoya aklıma hah buldum sefam olsun sefam olsun
ne güzel keşke bizde yapabilsek ama çekirdek aile olarak çarşı günümüz bide batumun doğum günü için hazırlık var ohooooooo çocukları anneme bırakırım zaten onlarla zor oluyo ay bide onlarla dışarı çıktımmı herkez bize bakıyobide diyolar kızım bu ikiside seninmi aaaa naptın erkenden sen falan yaw sizene kardeşim yapan memnun bakan memnun
vallamı diyon nasıl olcakmış o bakiim kaçamak neme bana buhafta hiç yapmıcam zaten dün kilo verememiş görünce motive ettim kendimi dedim çünkü perşembe tartıldım 68.7 çıkmıştım cuma baktım yine eski kiloma gelmiş 100gr eksik sade ama bir gün önceden sayarsak500gr gitmiş ohh iki günde toplam 900gr gitmiş hem geçen hafta yedim durdum bide
evet ya onu koymamın sebebi göstermekti çünkü benim bebiş genelde kendi başına öyle orda burda uyuyakalır keyfi yerindeyse ve çok uykusu varsa bende sesi kesildi bu kızın bi bakayım derim anaaa bizimki öğle namazına durmuş falan
kız 5.5 aylık değillermiydi seninkiler daha oturamıyrlarmı bakem
kocam tutar kim tutcek zaten ona kalsa oooo,dün 1de geldide ben mama yapıyodum regl yaklaşıyo yalım bi tatlı krizidir başladı gece bi küçük cicibebe attım azıma eşime böle böle dedim kuduruyom valla bişeyler yimek istiyo devamlı canım diye yeyeye can bogazdan gelir dedi boşver canın istiyosa ye yeme diyenmi var dedi ee sonra dün maaşını almış,banada baya bahşiş verdiama bana dediki sakın elbise falan alma gereksiz şeylerde alma,, ee ne alcam dedim ne alcakmışım biliyormusunuz abur cubuuuuuuuur:84: öle diyo yokyaaa dedim
Bu arada GÜNAYDIN arkadaşlar demeyi unuttum biliyorum ama dün kaldığm yerden sonraına bakiim dedim bugü yoğunum malum hepimiz dışarda olucaz .seçim günü Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah herşey çook güzel olur
herkese günaydın hanımlar...hepimiz için iyi bir gün olur inşallah..
sanada günaydın canım
kk sitesinde bişeyler değişmiş. onlineken yeşeriyorduk
kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
sagolun kizlar allah razi olsun evet kardesimin suan bize ihtiyaci var ama kardesim bu konuda suclu oldugu icin ilk önce kardesim nisanlanmadan önce biriyle birlikteydi ondan ayrildiktan sonra nisalisiyla tanisti ve nisanlandi ve son iki aydir o kisiyle tekrar konusmaya baslamis ve sonunda nisanlisi süphelenip telefonunu karistirmis ve yakalamis ondan sonra yuzuyu cikartip atmis kardesimde öbür kisiye mesaj yazmis nisanlim yakaladi anladi diye okiside kardesime beni birdaha arama basimi belaya sokacan demis numarami sil demis ve kardesim bunu duyunca sinir krizi gecirdi yaptigi hatayi anladi ve intihar etmis bizim halimizide anlarsiniz artik demi
günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr
inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm
reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba
bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım
bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek
geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr
Eki Görüntüle 208633
Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu aragidemde oyumu verem
teşekkür ederim olmadı ama düzeltemedimde bir türlü.hiç yoktan iidir dicez napalımgünaydın kızlar gününüz aydın olsun
bu sabah 3.45'ten beri uyur uyanığım eşim seçimde görevli erken kalktık o yüzden
oyumu da kullandım vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyorum
kimliğimi alıp gittim elime biz kimliği evlendkten sonra burda değiştirdik aldım elime baktım aa dedim yanlış yazmışsınız benim kütüğüm çanakkalene bileyim evlenince eşimin kütüğüne geçeceğimi izmir'i görünce şaşırmışım sabah sabah bu geldi aklıma yolda
green4 canım eline sağlık
yeni gelenler hoş gelmişler
bugün sadece yarım tost yedim canım istemiyor regl olunca :44::44: iyi bir şey diye düşünüyorum
çok öptüm kızçeler sizi
Rabbim gönlünüze göre versin
teşekkürler afiyetle bakın .ellerine sağlık canım. herkesi tebrik ediyorum.
Allah bağışlasın tam ağzına vura vura sıkıştıra sıkıştıra sevilesi bişi bu.yer bitirirdim yanımda olsaEki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
valla bendede o dönemde bi artış oluyo sonrada bitince normale dönüyo herkezde bu böyle bence merak etme sen bu dönemde tartılmamaya çalış tamam hayal kırıklığına uğramazsın ozaman moralin bozulmazmeraba arkadaşlarbayadır girmedim bi göz aatayım dedim topiğe,geçen haftadan beri oruç tutuyordum bugun regl oldum yani adet gördüm ve tartıda düşündüğüm kiloda göremedim kendimi acaba regl dönemi bi fazlalık oluyormu sizlerdede?. oluyosa kaç gr fark ediyor???. regl bitince bi eksilme oluyormu?.
verdim işte onla idare et hem kalorisiz kilo almazsınya ben pasta istiyommmmmmm
dogum gunu kutlu olsun oglunun canim nice guzel senelere........
teşekkür edrim kızlar sağolun varoluniyi günler arkadaslar, hepinizin günü hayirli olsun.Triendy21 oglusunun dogumgünü kutlu olsun Allahim hepimizin evlatlarina saglikli ,hayirli uzun yillar versin.
Ya arkadaslar sizler kus yemi kadar yiyioyrsunuz.Ben okadarla doyamam.Üstüne sporda yapiyorsunuz ,masallah ne diyeyim.
evet canım bende aynısını söyledim ama yapamamış neyse şimdi olmuşya ona bakalımcanım bak tickerfactoryden çizelgeni yapınca http ile başlayıp png ile biten 2.satırı kopyala img yi kopyalama sadece 1satır sonra kontrol paneline gir solda profil düzenleyi tıkla kan grubu yazan yerin altında çizelge diye boş bir kutucuk var oraya tıkla yapıştır
evet demekki şimdi rakip olabiliriz heheheoğluşunun doğum günü kutlu olsun nıce saglıklı yaslara ınsallah bu arada aynı kılodayız kızbende koyacam oglusun fotosunu stütyo fotoları var onlardan ama işteki pc de pzt koyarım ınsallah becerbılırsem
kız sen gıne gıdıyon gelıyon arkadasın var hem bak ben calısıyom occukta var basımı kasıycak vaktım yok ama kafa dagıtmak ıcın ıstıyom soyel ıkı laf edecegım bırı benım arkadaslar kımısı uzakta burda olanların da coluk cocuk ıs güç eskı arkadaslar zaten yenı de yok ıs ortamında kafa dengı oyle kaldım lojmanda bı komsud ayok off ne sanssızım.
bende bırazdan carsıya cıkacam bısıyler alacak pek gıyecegım kalmadı. hemde dolasmıs olurum oglanı annemlere bırakcam ablamlar gelıp alcak bend ebu zamana kadar azcık ev topladım calısınca her ıs kalıyo off.ogland abırazdan uyanır.ıkızler sabah gordum senı send eban agunaydın yazmısın yenı okuyabıldım cunku oglan uyandı pc kaldı oyle bırde bu ara cozuttu benımkı ıyıce kıyafetlerı ayırayım dedım salondan ses gelıcne bı kostumkı bızım 13 aylık sıpa masada oturuyo üstü dolu masanın pc kırılcak esya ıvır zıvır nası mutlu olmus ıyıkı düşmemiş yenı ogrendı koltuk lara cıkmayı cok tehlıkelı yaa zaten sonrakınde düştü dekuzum.cıkarken napcaz boyle bılmem Allah esırgesın hadı ben gıdıyom gıyıneyım oglan uyanmadan camasır yıkamıstım onu asayım anca görüşürüz
allah hayırlı uzun ömürler versin sevdikleriyle birlikte inşallahh.....
sağolun seninde kutlu olsun canım iiki doğdun seeennmutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşşşş
bu arada bugünbenim de doğum günüm
iyiki doğduuum beeen
iyi ki doğdum beeeeenn
Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417
kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski
teşekkür ederim ,,ama ben beğenmedim fotolarıı çünkü hiç belli olmuyo hiç bişey bende kendim çekiyorum fotolarımı ama uzaktan 10 saniyeye ayarlıyorum koyuyorum koltuğa karşısında poz veriyorum dene bence daha belli olur herşey ama yinede eski halinden bayya farklı ii görünüyosundoğum günü kutlu olsun.ailecek nice yıllara
evet canım batuhan çok tşkrler tatlımselam kızlar
okuyamadın geçmişi malesef umarım herkes iyi mutlu ve huzurludur
sayfaları geçerken bebiş resimleri gördüm Allah bağışlasın maşallah
bir de doğum günü pastası gördüm
Doğum gününüz kutlu olsun sanırım Batuhan yazıyordu
doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah hediyemizi alıp gelelim bari çok ısrar ettin
Eki Görüntüle 208431
nice yıllara sağlıkla inşallah
hepinize teşekkürler sağolun canlarım hepimizin inşallahafiyet olsun size cnm .bize ayırdıkların içince saol yemiş kadar oldukk
valla bende içemiyordum ama ben artık kaç aydır bi çizelge yaptım kağıda duvara astım gözümün önüne her bardakta bi yarım çarpı atıyorum 1 0.5 pet içip bitirdiğimde bütün çarpı atarım böyle böyle 3 litre olana kadar içerim yaparım ödevimi sende dene bakya bide kızlar ben normalde pek su içen biri değilim çay kahve vss içtiğimden herhalde suyu çok aramam günde 2 lt zorla içmeye çalışıyorum yok sa 1 lt de kalırım yani o derece .şuan saat 14:45 ama ben hala 1 lt su içtim bide sabah aç karnına içtiğim 1 bardak ılık limonlu su var o kadar yani.05 lik şişe ile dolanıyom yanımda götürüyom her yere ama içesim gelmiyo işte unutup dalıyom işe tv ye vss.şimdi resmen yemekte yeşil soğan yedim salata dışında yemem normalde dokunur mideme diye ama iyi yanı bol su içirir bana .midem şimdiden ekşidi başladım su içmeye .ben 3 lt içebilsem günde süper olur daha iyi kilo veririm
aferin aferin sana böyle ol ii şimdi beğendinmi peki çizelgeni bakiimbenimde kilo çizelgem var artık trendy21den azar yiyip duruyordum habire nerede çizelgen diye
teşekkürler:86:ayy ben de artıkın ööle yapıyorum ağzım yandıyaaa.
kızzzz ilk defaaa evde oturucam lafını senden duydumyaaa
iyi ki doğmuş tatlı bebiş.çok tatlılar maşallah canım Allah bağışlasınn.
pek anlaşılmıyo ama gerçekten bayağı incelmişsin canım.
slmm kızlarrr.bu gün kayınvalidedeydim.gelince yemek falan ancak oturabildim.bayağıyürümüş oldum bu gün.
canim sadece as bisey gbek sarkti baska yaok aslinda fotolarda anlasilmiyor bundan bes ay ncesinde sanki karnimda ikiz bebek varmis gibi duruyordum kim gorse baya degistigimi zayifladigimi soyluyor eskiden bacaklarimdan gecmeyen hic yukariya cikmayan kotlarim genis geliyor simdi...
evet aynen arkadaşın dediği gibi tekrar hoşgeldin canımmerhaba ark.lar 5 ay boyunca çok güzel kilolar vardim sizlerin sayesinde ancak 1 aydır hiç giremedim nete düğünler felan derken işte geldim burdayım yeniden tabiki diyetlerimi bırakmadım:) sizlerden ayrılırken 65 kiloydum şimdi ise 60a düştüm sayılırr..herkese boll bolll öpücükler ve incecik günler gecelertabi buarada kaptanımız gene senamı bide cuma günlerimi gene yayınlıcaz kilomuzu bilgilendirin beni canlarım
geçmiş olsun canımya çok kötü bi durumdur eminimkikizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
sanada sağolgene oturamadım cnm akşam üzeri gezdik oğluşumla
çocuklarla gezmek zor oluyor haklısın cnmm aman millete bakma sen banada bu seninmi diyolar sonra yap bi tane daha derlerrrr nice mutlu yıllara cnmm
ne mutlu sana artıkgünaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr
inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm
reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba
bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım
bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek
geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr
eline sağlık canım hiç önemli değilEki Görüntüle 208633
Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu aragidemde oyumu verem
Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?