70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gene oturamadım cnm akşam üzeri gezdik oğluşumla

çocuklarla gezmek zor oluyor haklısın cnmm aman millete bakma sen banada bu seninmi diyolar sonra yap bi tane daha derlerrrr nice mutlu yıllara cnmm

günaydınnnn kızlarrrrr iii pazarlar herkeseeee kociş uyansadaa kahvaltı oy faslı bitse gezsek ondan önce uyandım işleri bitirdimm aman erkek olmak varmışş
iyiki kadınım olsun olsunnn

herkese günaydın hanımlar...hepimiz için iyi bir gün olur inşallah..

sanada günaydın canım

bütün kk güzelleri herkese günaydınnnnnnnn........
bugün hava yine bulutlu . umarım güzel bi pazar olur. karnım acıktı. kahvaltı yapmam lazımmmmmm

geçmiş olsun canım hayatta hiç bir şey insanın kendi canından daha önemli değil şimdi yaşananları unutup ileriye bakma zamanı kardeşine destek olup onun toparlanmasını yardımcı olun göreceksiniz herşey eskisidinden güzel olacak bunlarda unutulacak rabbim bir daha yaşatmasın böyle birşeyi

günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr

inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm 40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm

reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba

bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım

bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek

geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr

nasılsınız canlarım bugün net çok yavaş benim sabah beşte kalktım callen ve leslie ablalarımla sporumu yaptım yürüyüşeçıktım dönüşte oyumu kullandım geldim ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım bugün tatil bana ama eşim çalışıyor o yüzden evdeyim bu haftada hoş çalışmasada sınava hazırlanıyorum diye yine gitmezdi bir yere o yüzden şu sınav bitsede gitsek:)))bugün evdeyim diye karbon diyeti yapim dedim anam daha sabahtan 25 kbyi doldurdum:))vazgeçtim ben normal normal zayıflıcam anlaşıldı:))))

canım cok gecmıs olsun ve bundan sonrakı süreçiçin allah yardımcınız olsun

günaydın hanımlar
bende dün carsıya cıktım bısey bulamadım kendıme yakıstıramadım leguım gıbi kendımı eskı halımden de berbat görüyorum snakı hep bacaklarımdan gıtmıs kılolalar ama simitler ve göbek duruyor off benım yakınmamdan bıktınız demı
neyse herkese ıyı pazarlar

canım öncelikle çok geçmiş olsun.çok üzüldüm İnşallah hayırlısıyla atlatacaksınız bu günleri ve ileride hatırlamayacaksınız bile.

maşallah canım benim
fotoğraflarından gördüm zaten maşallah fıstık fıstık
iyi eğlenceler piknikte tatlım

Son düzenleme:
günaydınlaaar,
seçmen sandık bilgisine bakmak için gireyim dedim nete,buraya da girmeden olmazdı tabii..
kociş bir haftalık izinde,kendileri pek gezme meraklısıdır evde oturmayabiliriz bu yüzden de sık giremeyebilirim ama kalbim ve desteklerim sizinle kuzular..

yeni gelenler hoş gelmişler sefa getirmişler..:80:
hepinizi öptüm çıtır finduk fistuklar

Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu ara gidemde oyumu verem

günaydın kızlar gününüz aydın olsun
bu sabah 3.45'ten beri uyur uyanığım eşim seçimde görevli erken kalktık o yüzden
oyumu da kullandım vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyorum
kimliğimi alıp gittim elime biz kimliği evlendkten sonra burda değiştirdik aldım elime baktım aa dedim yanlış yazmışsınız benim kütüğüm çanakkale ne bileyim evlenince eşimin kütüğüne geçeceğimi izmir'i görünce şaşırmışım sabah sabah bu geldi aklıma yolda

green4 canım eline sağlık

yeni gelenler hoş gelmişler

bugün sadece yarım tost yedim canım istemiyor regl olunca :44::44: iyi bir şey diye düşünüyorum

çok öptüm kızçeler sizi

Rabbim gönlünüze göre versin

ellerine sağlık canım. herkesi tebrik ediyorum.

teşekkür ederim olmadı ama düzeltemedimde bir türlü.hiç yoktan iidir dicez napalım yeni kimliğini alınca hiç mi bakmadın önüne arkasına seçim günü keşfettin bu durumu alemsin

ellerine sağlık canım. herkesi tebrik ediyorum.
teşekkürler afiyetle bakın .

Allah bağışlasın tam ağzına vura vura sıkıştıra sıkıştıra sevilesi bişi bu.yer bitirirdim yanımda olsa

valla bendede o dönemde bi artış oluyo sonrada bitince normale dönüyo herkezde bu böyle bence merak etme sen bu dönemde tartılmamaya çalış tamam hayal kırıklığına uğramazsın ozaman moralin bozulmaz
ya ben pasta istiyommmmmmm
verdim işte onla idare et hem kalorisiz kilo almazsın
dogum gunu kutlu olsun oglunun canim nice guzel senelere........

teşekkür edrim kızlar sağolun varolun
evet canım bende aynısını söyledim ama yapamamış neyse şimdi olmuşya ona bakalım
evet demekki şimdi rakip olabiliriz hehehe
allah hayırlı uzun ömürler versin sevdikleriyle birlikte inşallahh.....

mutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşşşş
bu arada bugünbenim de doğum günüm
iyiki doğduuum beeen
iyi ki doğdum beeeeenn
sağolun seninde kutlu olsun canım iiki doğdun seeenn
Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417

kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski

doğum günü kutlu olsun.ailecek nice yıllara
teşekkür ederim ,,ama ben beğenmedim fotolarıı çünkü hiç belli olmuyo hiç bişey bende kendim çekiyorum fotolarımı ama uzaktan 10 saniyeye ayarlıyorum koyuyorum koltuğa karşısında poz veriyorum dene bence daha belli olur herşey ama yinede eski halinden bayya farklı ii görünüyosun
evet canım batuhan çok tşkrler tatlım
doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah hediyemizi alıp gelelim bari çok ısrar ettin
Eki Görüntüle 208431

nice yıllara sağlıkla inşallah

afiyet olsun size cnm .bize ayırdıkların içince saol yemiş kadar oldukk
hepinize teşekkürler sağolun canlarım hepimizin inşallah
valla bende içemiyordum ama ben artık kaç aydır bi çizelge yaptım kağıda duvara astım gözümün önüne her bardakta bi yarım çarpı atıyorum 1 0.5 pet içip bitirdiğimde bütün çarpı atarım böyle böyle 3 litre olana kadar içerim yaparım ödevimi sende dene bak
benimde kilo çizelgem var artık trendy21den azar yiyip duruyordum habire nerede çizelgen diye
aferin aferin sana böyle ol ii şimdi beğendinmi peki çizelgeni bakiim
teşekkürler:86:

kız valla biliyomusun ben taaa 62 kilodayken giydiğim kotlar vardı almanyadan alındı diye kıyamamıştım saklamıştım bidaha giyerim bigün diye ozamanlar cuk oturuyodum tabi ama dün hepsinin içine cuk sığdım yine sadece göbek var tabi oradan biraz taşıyo ve ve üzerinde gb 36 yazıyo beden yerinde valla kaç beden burasıyla bilmiyorum ama öçok sevindim hiç basenlerimden çıkmayan kotlar hoop girdim içine
evet aynen arkadaşın dediği gibi tekrar hoşgeldin canım
geçmiş olsun canımya çok kötü bi durumdur eminimki
gene oturamadım cnm akşam üzeri gezdik oğluşumla

çocuklarla gezmek zor oluyor haklısın cnmm aman millete bakma sen banada bu seninmi diyolar sonra yap bi tane daha derlerrrr nice mutlu yıllara cnmm
sanada sağol
ne mutlu sana artık
eline sağlık canım hiç önemli değil

allah bağışlasın çok tatlı bişiy bu ayyyyyyy yerim ama önce kendi bebişimi yiyeyim sonra seninkini benimkiler daha tatlı

kimseciklerde yok ama ama be vede tek başınayım ve kimbilir kaç saat daha yanlız kalacam. kocişim sandıkta görevli ve başkan artık akşamın gecenin bilmem kaçında gelir ben oruçlu ve halsiz bi şekilde can sıkıntısından gebermekteyim :84::84::84: gidim bari az mutfağımı toplim iftara yakın toplayacaktım ama böyle boş boşta vakit geçmiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…