70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar 1 kilom kaldı bu topiğe gelebilmem için çoook mutluyum
uzun zamandır takipteyim sizleri 1 kilomda gidince gelcem aranıza
bol kilo vermeli günler diliyorum hepimizze

geçmişe geçte olsa bi bakim dedim.saol canım Allah kabul ederse bugün 5. günüm artık alıştım oruca tutmazsam çok suçlu hissederim kendimi sende düzelir kısa zamanda tutmaya başlarsın inşallah.

tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe DAVETLİSİNİZ GELMEYENİ

Eki Görüntüle 208312
oyy maşallah kocaman abi olmuş.daha nice yaşlarını göresin evlatlarının.pamuk nine olsasın onlarla beraber.

diyet döneminde olan birinde çok fazla değişim olmuyo en fazla 100-200 gr dikkat ediyosanda en fazla aynı kiloda kalırsın

Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417

kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski
maşallah fıstık gibi olmuşsun

olsun canım bak sen işine müsait olunca yaparsın ben hiç veremedim nasılsa derece beklemiyorum
gece yapacaktım siteye giriş yapamadım yenilemeden dolayı

sorun değil tatlım.nasılsa herkes durumunu biliyoo
regl oldum ve karnım ağrıyooo.bu tarihler hepten şaştı yavvvv
yaşlandık şaşıyor

bişicik olmaz cnm..Allah kabul etsin
amin saol

ah canım ya büyük üzüntü olmuştur.yaşamadıktan sonra tahmin etmek mümkün değil elbette.rabbim kimseye yaşatmasın böyle üzücü şeyler.cahillik dönemleri işte herşey oluyor.ilerleyen günlerde hatasını anlayacak hele bikaç sene sonra ne cahilce şeyler yapmışım dicek ama hayat bu hata yapıyoruz hepimiz.

Son düzenleme:
selam kızlar 1 kilom kaldı bu topiğe gelebilmem için çoook mutluyum
uzun zamandır takipteyim sizleri 1 kilomda gidince gelcem aranıza
bol kilo vermeli günler diliyorum hepimizze
kilo aralığın uygun olmasada bekleriz herzaman.ki bizimde uygun değil ama topikimizi bırakmıp gitmiyoruz.

kilo aralığın uygun olmasada bekleriz herzaman.ki bizimde uygun değil ama topikimizi bırakmıp gitmiyoruz.

öylemi cnm uyun olmayanda geliyorsa uğrarım ozmn bu ara kilolarım gitmeye başladıkca seviniyorum uzun zmndır 5 kilo yapışmıştı 2 ayda gittiler çok şükür diğer 5 kiloda 2 ayda gitsin razıyım hedefim 64 kilo
boyum 1.67
8 aylık bir kızım var. emziriyorum ağır bir diyet uygulayamıyorum ama dikkat ediyorum işte
umarım 60lı rakamlara inebilirm

kilo aralığımız yok herkes gelebilir aramıza.Allah bağışlasın daha çıtır bi annesin emzirme döneminde 2 ayda verdiğin kilo gayet iyi bence.bundan sonra devam ettikçe daha fazla gidecektir.kadınlar düzenli beslendilermi kilo kaybı yaşarlar ister istemez.diyet mantığıda bu aslında dengeli beslenip sağlıklı beslenmeyi adet haline getirirsen bi süre sonra form kazanırsın.

yine ben geeldim kociş işe gitti bugün seçim ya böyle oldu gece 1de gelcekti normalde sabah yine 6da gitcekti ama zor olmasın diye orda kalcak gecede yok yani kaldım bebişlerle bir başımaaaaaaaaaa yarın 17de gelecek artıkın

yeni gelenlerede hoşgeldiniiiz diyorum

bugunku menum

kahvahtı: peynır,3zeytın,recel,1dilim kepekli ekmek

ara: nescafe bi fincan

öğlen: patlıcan yemegı bi tabak 1 dilim kepekli ekmek

ara: yesil elma

aksam: sütlü patates corbası ,patşlıcan yemene devam

spor olarakta halıları sildim canım cıktııı.... simdide koltuga yıgılıp kaldım mutfakta ne var ne yok talan etmemek içim kkya geldım kurtarıcım benım :):)

yeşimcimm oruç borcun falanmı var?
iftarda yaklaştı canım.buarada dün adet oldum,merak edenlerehamile değilim buayda allahtan 1gün gecikti..dün enson dışarı çıkacaktım bi baktım olmuşum çarşıda gezerkende sancım başladı,akşm arkdaşımın kıznın kreş gösterileir vardı eşimle oraya gittik çok gezdim ya pndan herhalde orda rahttım ,ordandan eve bi uğrayıp sonra akşam oturmasına gittikbenim hep böle olur 40 iş biaraya gelir genelde
gösteriler güzeldi yaa duygulandım dedim ben nezamn anne olucamda yavrumun oyunlarına hazırlancam izli,ycem zaten hormonlarda dalgalı ya kötü oldum,maaaşallah hepsineee tatlıydılar...:78:
bugünde burda birarkdaş evlenecek bizde kızları evlenemden davet ederler(erzuurmlularda)onalır çağırmıştım dünakşam iptal etmedim iyiyidm,sabah uyandım zeten gecedden rahatta uyumadım,bıktım bu sancıdan yaa tutmuyor bacaklrım kanrevan çok yoğun yarına rahatalrım..işte buyüzden aradım gelemyin sonraya alıcam artıkoy kullanmaya zor gittim yani yakın bide arabayla gittiklisede ve sonra böle değildim sonradan oldu düşükten sonra millet evlen,r geçer doğurur geçer ben anlamdım nevar bende zaten histereskopide olayım belki çıkar...,,öyle iişte..artık öğlenden sonra evde uramadım arkdaştta yattımm durdum ama sağolsun çay yaptı içtik,tabi kekde yuapmış 1dilim yedim 1tanede milföy börek..sonrada karpuzzkaç karbondu bakayım bennn

haklısın canım bende düşkünüm insan zmaanla çok alışıyor evine bnde sıksık atardım kendimiankraya artık eşimdende evimdende ayrılamıyorumannem bile afrketmişti artık gelmez oldun özlemez oldun falan ama tabiki mutluki ben burda mutluyum diye gitmiyorum biliyor seviniyor....
beim eşimde bebeğimize doysun bende ayrılmam herhalde işte sende rahatalrsın diye deim çok yoruluyosun ya ondan bebeğim..bne 2.tüpte evime transferden 4gün sonra falan gelicem eşimle bekliycem sonucumu yanıma bakmaya kim gelirse artık bilememe ama ayrı olunca çokm kapris yapıyom onud akendimide çok yıpratıyorum aramadın açmadın niye sesin öyle gibiiiözlemek iyi gelmiyor aslıdan bazen çok güzel oluyor ayrılık kavuşmasıda öyle ama işteeekeşke olsaydık iiy bir arkdaşımdır

buarada anca bugün nyedikleirmi yazıp kalorileirne baktım kağıtta hesapladım veee 6oı geçti bile...off yyyaaa bugünde sancı bhanaesiyle o bir dilim kek ve milföy zaten nerdeyse 40 karbon oluyooooişte gitmesem gitsemde yemesem iyiydi işteee neyse bugünde verme yolunda bi adım atamadım almayım bari...kahvaltıyı akşmaı hiç hesaplamayıma slında onalr batırmadı kek ve börek batırdı bugünü...ama dahada dikkatli olmlıyım şimdiye kadar calorilei okuyan ben şimdi akrbonhidrata bakyom marketlerde ve birküük çikolatada bile 200 var bazen..düşünün artık gerisini...oyüzden kilo alıyoruz ve veremiyruz galibaa

valla kızlar dün tartıldığımda hani 67.7 olmuşum dediydimya işte dün saat gece 1e kadar sürdü doğum günü yedik içtik valla ben pasta yedim cipsd yedim kuruyemiş yedim kola bile içtim gece gece valla oy oy sonra işte sabah kalktım tartıldım bi baktım 67.7 im anaaaaaaaaaam nasıl sevindim bilemezsiz kızlar okadar yedim içtim süper valla hiç almamışım demekki diyorum hiç yemesem kilo vercekmişim bile ama koruduğum ii oldu alkış

tebriklerrr bende 70 kiloyum bugün tartıldım kilo çizelgem de çok güzel oldu teşekkürlerr

Selam arkadaşlar...
Dün akraba günümüzden sonra bugun kılomda hıc olmazsa 200-300 gr artı olarak gorurum sanıyorum ama tam tersıne 300 gr daha eksık cıktım o yuzden cok sevındırığıımm...
2 gundur tuvalete de uğrayamadım ona rağmen nasıl oluyor anlamadım...

önce dünkü menümü yazayım;

sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: kıymalı yumurta, peynir, salatalık, 2 dil. ekmek.
Ara: Portakallı yeşilçay.
Öğle (16:00): 2 kıymalı sıgara böreği, 1,5 dil. sebzeli beşamelli tavuk, 1 dilim profiterol.
Ara: yok
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay

Nasıl fazla kaçırmamışım dimi o kadar da... :78: en yağsız olanları tercih ettim sadece profiterol artım oldu sanırım...

Dünyalar tatlısı bu bebek, allah bağışlasın zerra...
teşekkür ederim canım..
aynen öyle sıkıştırılmak okadar hoşuna gidiyor ki...ağzına ağzına vurunca gülmekten katılıyor..
tekne kazıntısı benimki o zaman daha tatlı oluyorlar..
masalah cok seker allah bagislasin.........
amin canım allah herkesin yavrusunu korusun....
canım bebeğin kaç aylık.çok tatlı maşallah
7 ay doldu canım..iyice hareketli .koltuklara tırmanıyor düşüyor. çok tatlı ama küçük bi yaramaz bizimki
ALLAH bağışlasınn analı babalı büyütün inşaallah

allah razı olsun canım .tek temennimiz sağlıklı hayırlı bir evlat kul olması...
ben daha tatlı fotoğraflarını koymadımm

iyi akşamlar arkadaşım ideal yemişsin bence profiterol delisiyim bende ne zamandır ağzıma koymadım hımmm canım çekti valla haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…