geçmişe geçte olsa bi bakim dedim.saol canım Allah kabul ederse bugün 5. günüm artık alıştım oruca tutmazsam çok suçlu hissederim kendimi
:yeşimn canımnasılsın?
allah oruçalrını kabul etsin.... listemi hazırlıyon ben yapamdım bildirimm..yapamazdım kilo alamdım ama fazla çıkyorum adette olamıyorum,off oruçta tutamadım perş.falan olurum diyeee amannnnn..bünyem altsüst ya..midem bulanıyor birtitreme var bende,ağzım kuruyo..ölüyommu bennnngeceden beri kemikelrim ağrıyo adet olucam zaman olur ama olmadım 2aydır noldu anlamadım:44:eşimde bıraktı gitti bacısını havaalanına götürcek adam benden sıkıldımı nee ... busene tek gezmeye başladı,yolda iyi partner d eğilim galiba
kalkıp ütü yapsam geçermi bunlarrr
oyy maşallah kocaman abi olmuş.daha nice yaşlarını göresin evlatlarının.pamuk nine olsasın onlarla beraber.tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe DAVETLİSİNİZ GELMEYENİ
Eki Görüntüle 208312
diyet döneminde olan birinde çok fazla değişim olmuyo en fazla 100-200 gr dikkat ediyosanda en fazla aynı kiloda kalırsınmeraba arkadaşlarbayadır girmedim bi göz aatayım dedim topiğe,geçen haftadan beri oruç tutuyordum bugun regl oldum yani adet gördüm ve tartıda düşündüğüm kiloda göremedim kendimi acaba regl dönemi bi fazlalık oluyormu sizlerdede?. oluyosa kaç gr fark ediyor???. regl bitince bi eksilme oluyormu?.
maşallah fıstık gibi olmuşsunEki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417
kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski
gece yapacaktım siteye giriş yapamadım yenilemeden dolayıolsun canım bak sen işine müsait olunca yaparsın ben hiç veremedim nasılsa derece beklemiyorum
yaşlandık şaşıyorsorun değil tatlım.nasılsa herkes durumunu biliyoo
regl oldum ve karnım ağrıyooo.bu tarihler hepten şaştı yavvvv
amin saolbişicik olmaz cnm..Allah kabul etsin
ah canım ya büyük üzüntü olmuştur.yaşamadıktan sonra tahmin etmek mümkün değil elbette.rabbim kimseye yaşatmasın böyle üzücü şeyler.cahillik dönemleri işte herşey oluyor.ilerleyen günlerde hatasını anlayacak hele bikaç sene sonra ne cahilce şeyler yapmışım dicek ama hayat bu hata yapıyoruz hepimiz.kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
kilo aralığın uygun olmasada bekleriz herzaman.ki bizimde uygun değil ama topikimizi bırakmıp gitmiyoruz.selam kızlar 1 kilom kaldı bu topiğe gelebilmem için çoook mutluyum
uzun zamandır takipteyim sizleri 1 kilomda gidince gelcem aranıza
bol kilo vermeli günler diliyorum hepimizze
kilo aralığın uygun olmasada bekleriz herzaman.ki bizimde uygun değil ama topikimizi bırakmıp gitmiyoruz.
Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
kilo aralığımız yok herkes gelebilir aramıza.Allah bağışlasın daha çıtır bi annesin emzirme döneminde 2 ayda verdiğin kilo gayet iyi bence.bundan sonra devam ettikçe daha fazla gidecektir.kadınlar düzenli beslendilermi kilo kaybı yaşarlar ister istemez.diyet mantığıda bu aslında dengeli beslenip sağlıklı beslenmeyi adet haline getirirsen bi süre sonra form kazanırsın.öylemi cnm uyun olmayanda geliyorsa uğrarım ozmnbu ara kilolarım gitmeye başladıkca seviniyorum uzun zmndır 5 kilo yapışmıştı 2 ayda gittiler çok şükür diğer 5 kiloda 2 ayda gitsin razıyım hedefim 64 kilo
boyum 1.67
8 aylık bir kızım var. emziriyorum ağır bir diyet uygulayamıyorum ama dikkat ediyorum işte
umarım 60lı rakamlara inebilirm
doğru söylüyosun canım.ben biraz evime düşkünüm.ama birazda bebişlere kocamın alışmasını çocuk özleminin geçmesini istedim.16 saatlik yol bir gittimmi öyle git gel yapamam.bebişler kırklıydı annem gitti anca yaza eşim beni gelir alırdı.adam büyüümüş olarak görecek.şimdi biz eşimle beraber bakıyoruz.bebişlerde babaya alışıyor.düşünseene benim kız yabanncıların kucağında ağlıyor.babası kucağına alınca ağlıyomuş.arkadaş konusu gerçekten isterdim bir dostum olsun.kdr senle yakın olsak güzel olurdu
Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
valla kızlar dün tartıldığımda hani 67.7 olmuşum dediydimya işte dün saat gece 1e kadar sürdü doğum günü yedik içtik valla ben pasta yedim cipsd yedim kuruyemiş yedim kola bile içtim gece gece valla oy oy sonra işte sabah kalktım tartıldım bi baktım 67.7 im anaaaaaaaaaam nasıl sevindim bilemezsiz kızlar okadar yedim içtim süper valla hiç almamışım demekki diyorum hiç yemesem kilo vercekmişim bile ama koruduğum ii oldu alkış
tebriklerrr bende 70 kiloyum bugün tartıldım kilo çizelgem de çok güzel oldu teşekkürlerr
teşekkür ederim canım..Dünyalar tatlısı bu bebek, allah bağışlasın zerra...
aynen öyle sıkıştırılmak okadar hoşuna gidiyor ki...ağzına ağzına vurunca gülmekten katılıyor..teşekkür ederim olmadı ama düzeltemedimde bir türlü.hiç yoktan iidir dicez napalımyeni kimliğini alınca hiç mi bakmadın önüne arkasına seçim günü keşfettin bu durumu alemsin
teşekkürler afiyetle bakın .
Allah bağışlasın tam ağzına vura vura sıkıştıra sıkıştıra sevilesi bişi bu.yer bitirirdim yanımda olsa
tekne kazıntısı benimki o zaman daha tatlı oluyorlar..kız valla biliyomusun ben taaa 62 kilodayken giydiğim kotlar vardı almanyadan alındı diye kıyamamıştım saklamıştım bidaha giyerim bigün diye ozamanlar cuk oturuyodum tabi ama dün hepsinin içine cuk sığdım yine sadece göbek var tabi oradan biraz taşıyo ve ve üzerinde gb 36 yazıyo beden yerinde valla kaç beden burasıyla bilmiyorum ama öçok sevindim hiç basenlerimden çıkmayan kotlar hoop girdim içine
evet aynen arkadaşın dediği gibi tekrar hoşgeldin canım
geçmiş olsun canımya çok kötü bi durumdur eminimki
sanada sağol
ne mutlu sana artık
eline sağlık canım hiç önemli değil
allah bağışlasın çok tatlı bişiy bu ayyyyyyy yerim ama önce kendi bebişimi yiyeyim sonra seninkini benimkiler daha tatlı
amin canım allah herkesin yavrusunu korusun....masalah cok seker allah bagislasin.........
7 ay doldu canım..iyice hareketli .koltuklara tırmanıyor düşüyor. çok tatlı ama küçük bi yaramaz bizimkicanım bebeğin kaç aylık.çok tatlı maşallah
ALLAH bağışlasınn analı babalı büyütün inşaallah
Selam arkadaşlar...
Dün akraba günümüzden sonra bugun kılomda hıc olmazsa 200-300 gr artı olarak gorurum sanıyorum ama tam tersıne 300 gr daha eksık cıktım o yuzden cok sevındırığıımm...
2 gundur tuvalete de uğrayamadım ona rağmen nasıl oluyor anlamadım...
önce dünkü menümü yazayım;
sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: kıymalı yumurta, peynir, salatalık, 2 dil. ekmek.
Ara: Portakallı yeşilçay.
Öğle (16:00): 2 kıymalı sıgara böreği, 1,5 dil. sebzeli beşamelli tavuk, 1 dilim profiterol.
Ara: yok
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay
Nasıl fazla kaçırmamışım dimi o kadar da... :78: en yağsız olanları tercih ettim sadece profiterol artım oldu sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?