iyi akşamlar arkadaşım ideal yemişsin bence profiterol delisiyim bende ne zamandır ağzıma koymadım hımmm canım çekti valla haaa
Selam arkadaşlar...
Dün akraba günümüzden sonra bugun kılomda hıc olmazsa 200-300 gr artı olarak gorurum sanıyorum ama tam tersıne 300 gr daha eksık cıktım o yuzden cok sevındırığıımm...
2 gundur tuvalete de uğrayamadım ona rağmen nasıl oluyor anlamadım...
önce dünkü menümü yazayım;
sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: kıymalı yumurta, peynir, salatalık, 2 dil. ekmek.
Ara: Portakallı yeşilçay.
Öğle (16:00): 2 kıymalı sıgara böreği, 1,5 dil. sebzeli beşamelli tavuk, 1 dilim profiterol.
Ara: yok
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay
Nasıl fazla kaçırmamışım dimi o kadar da... :78: en yağsız olanları tercih ettim sadece profiterol artım oldu sanırım...
teşekkür ederim canım..
aynen öyle sıkıştırılmak okadar hoşuna gidiyor ki...ağzına ağzına vurunca gülmekten katılıyor..
tekne kazıntısı benimki o zaman daha tatlı oluyorlar..
amin canım allah herkesin yavrusunu korusun....
7 ay doldu canım..iyice hareketli .koltuklara tırmanıyor düşüyor. çok tatlı ama küçük bi yaramaz bizimki
allah razı olsun canım .tek temennimiz sağlıklı hayırlı bir evlat kul olması...
ben daha tatlı fotoğraflarını koymadımm
bence de akraba oturması için gayet güzel bi menü öğle akşam karışık olmuş saat olarak...geç yememen de güzel olmuş
Bu arada akrabalarla her ay görüşüyoruz geçen aydan bu yana yaklaşık 5 kilo verdim herkesten mırıl mırıl zayıflamıssın yuzun kuculmus yok incelmişsinleri duymaya başladım bakalım bir dahaki aya bi 4-5 daha giderse yine aynı şeyleri duyarım artık inşallah.. çok güzel bir duygu... :78::79:
kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
ben de 3 ay öncesine göre 8 kg civarında verdim. kimse zayıflamışsın demiyor. ben biliyorum inceldiğimi 46 beden giyerken şimdi 44 beden bol geliyor. insan bekliyor tabi.hoşuna gidiyor biraz kilo verdin mi ne demeleri.. doğum sonrası aaa ne kadar kilo almışsın dediler şimdi onlardan bi tepki gelmeyince ben soruyorum biraz kilo vermişmiyim diye . o zaman haa biraz gitmiş diyolar. neyse ben daha zayıflayımda görsünler
sonucun iyi çıkmasına çok sevindim herşeyden önce sağlık ve huzur geliyor değilmi...200 gr bişey değil bence artı sayılmaz....
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
ben de 3 ay öncesine göre 8 kg civarında verdim. kimse zayıflamışsın demiyor. ben biliyorum inceldiğimi 46 beden giyerken şimdi 44 beden bol geliyor. insan bekliyor tabi.hoşuna gidiyor biraz kilo verdin mi ne demeleri.. doğum sonrası aaa ne kadar kilo almışsın dediler şimdi onlardan bi tepki gelmeyince ben soruyorum biraz kilo vermişmiyim diye . o zaman haa biraz gitmiş diyolar. neyse ben daha zayıflayımda görsünler
Bu arada akrabalarla her ay görüşüyoruz geçen aydan bu yana yaklaşık 5 kilo verdim herkesten mırıl mırıl zayıflamıssın yuzun kuculmus yok incelmişsinleri duymaya başladım bakalım bir dahaki aya bi 4-5 daha giderse yine aynı şeyleri duyarım artık inşallah.. çok güzel bir duygu... :78::79:
bende gidiyorum dedim gidemedim zayıfladın demez kimse 1 kilo alsan hemen ayy sen çok kilo aldın derler çünkü can cakmayı severler hamilesindir iyice kilo aldın derler yahu insaf hamilesindir zayıflarsın görmezden gelirler başka birşeye takarlar insanlar ne yazıkki böyleeee
sağol tatlım ...seninde azmin bol kilocukların az olsun canımteşekürler hoşbulduk sizede geçmiş olsun
buraya kabul edilmek gibi bir sorun yok tatlım...kendini buraya ait hissetmen ve paylaşımda bulunman yeterli...hoşgeldin canımzerra yavrunu Allah bağışlasın..çok tatlı maşallah..
ben de menümü yazsan sakıncası olur mu?buraya kabul edilip edilmediğimi bilmiyorum..
sağol tatlım ...seninde azmin bol kilocukların az olsun canım
buraya kabul edilmek gibi bir sorun yok tatlım...kendini buraya ait hissetmen ve paylaşımda bulunman yeterli...hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?