70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kü menüm;

Sabah: 1 bard. sirkeli su.
Kahvaltı: domatesli yumurta, 1 simit, peynir.
Ara: yok
Öğle: yok
Akşam (18:00): Fırında tavuk, Salata.

Bütün gün dışarıdaydık bütün öğünlerim kaçtı biraz yoğundum..
uzun zamandır ilk defa 6 da yedim. az daha geciksem akşam yemeğimide yiyemicektim.

iyi akşamlar arkadaşım ideal yemişsin bence profiterol delisiyim bende ne zamandır ağzıma koymadım hımmm canım çekti valla haaa

saol canım.. yanı diyette aslında olmaması gerekıyor tabı onu bılıyoruz da ıste akraba günü yememzlık yapamamazdım en uygun olan seylerı sectım
profiterolde kendıme hedıyem oldu ama aksamı kapattım dengeledım sanırım...

bence de akraba oturması için gayet güzel bi menü öğle akşam karışık olmuş saat olarak...geç yememen de güzel olmuş

Bu arada akrabalarla her ay görüşüyoruz geçen aydan bu yana yaklaşık 5 kilo verdim herkesten mırıl mırıl zayıflamıssın yuzun kuculmus yok incelmişsinleri duymaya başladım bakalım bir dahaki aya bi 4-5 daha giderse yine aynı şeyleri duyarım artık inşallah.. çok güzel bir duygu... :78: :79:

Son düzenleme:

benimkide 17 aylık oldu daha yolun başındasın yürüdükleri zaman tam bir minik canavar oluyorlar sonra merdivenlere tırmanıyorlar koltuklardan atlıyorlar lavobaya dahi yalnız gidememeye başlıyosun ama annelik herşeye rağmen çok güzel allah yavrularımızdan ayırmasın bizi

kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlar cumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bencebu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştübiraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum

ben de 3 ay öncesine göre 8 kg civarında verdim. kimse zayıflamışsın demiyor. ben biliyorum inceldiğimi 46 beden giyerken şimdi 44 beden bol geliyor. insan bekliyor tabi.hoşuna gidiyor biraz kilo verdin mi ne demeleri.. doğum sonrası aaa ne kadar kilo almışsın dediler şimdi onlardan bi tepki gelmeyince ben soruyorum biraz kilo vermişmiyim diye . o zaman haa biraz gitmiş diyolar. neyse ben daha zayıflayımda görsünler

sonucun iyi çıkmasına çok sevindim herşeyden önce sağlık ve huzur geliyor değilmi...200 gr bişey değil bence artı sayılmaz....

bende gidiyorum dedim gidemedim zayıfladın demez kimse 1 kilo alsan hemen ayy sen çok kilo aldın derler çünkü can cakmayı severler hamilesindir iyice kilo aldın derler yahu insaf hamilesindir zayıflarsın görmezden gelirler başka birşeye takarlar insanlar ne yazıkki böyleeee

sonucun iyi çıkmasına çok sevindim herşeyden önce sağlık ve huzur geliyor değilmi...200 gr bişey değil bence artı sayılmaz....

seninde resimlere bir göz attımda maşallah allah bağışlasın arkadaşım,çok tatlı vede sıkmalık bir bebek...allah hayırlı evlat etsin inşallah canım

zerra yavrunu Allah bağışlasın..çok tatlı maşallah..
ben de menümü yazsan sakıncası olur mu?buraya kabul edilip edilmediğimi bilmiyorum..

teşekürler hoşbulduk sizede geçmiş olsun

onların çekememezlik damarı varmış canım hasetlermiş.. sesleri çıkmadığına göre anlaki baya zayıflamıssın ince görünüyosun ... :13:
daha da zayıflayacaksın artık hıcbırsey dıyememekten kudurucaklar sonra ay cok zayıflamıssın hıc güzel olmamıs bıraz kılo al dıyecekler, az üçkağıtçı değiller bilirim öylelerini...

NEGÜZEL YAKINSINIZZ birbrinizee..ya zaten aslında kendiimiz ve sağlığımız için başlıyıruz istiyruz zayıflamaya ama toplumun tepkisi çok önemli işte:13:negüzel birduygu bilirim arda 4kilo verdiğim zmanalrda yaşadım geçensene mayısat kızkardeşimin düğünğnde sözler bana yetti mutlu olmama bende çokilerleme yok ama bakalım buay sonu ve temmuzda annem ,kardeşlerim gelinimiz farkedecekmi ....onlar çk isity zaten ben ozamn mutlu olacağım diyehaydi bakalım önemüzdeki ayda 5 ver..ama sende istikrarlıısınnn:81listelerin iyi..bANA NEZAMAN GELECEK BU İSTİKRAR:97:
NEZAMAN BAŞLADIN SENN:26:

aynen öyle canım...ben de kaçıyorum benim küçük canavar beni rahat bırakmıyor üstüme tırmanıyor . iyi akşamlar herkese...!

teşekürler hoşbulduk sizede geçmiş olsun
sağol tatlım ...seninde azmin bol kilocukların az olsun canım
zerra yavrunu Allah bağışlasın..çok tatlı maşallah..
ben de menümü yazsan sakıncası olur mu?buraya kabul edilip edilmediğimi bilmiyorum..
buraya kabul edilmek gibi bir sorun yok tatlım...kendini buraya ait hissetmen ve paylaşımda bulunman yeterli...hoşgeldin canım

benim de kayınvalidem 2 ay önce miyom amelıyatı oldu...
çok sevindim canım hadi geçmiş olsun hiçbirşeye gerek kalmamış ne güzel...

sağol tatlım ...seninde azmin bol kilocukların az olsun canım

buraya kabul edilmek gibi bir sorun yok tatlım...kendini buraya ait hissetmen ve paylaşımda bulunman yeterli...hoşgeldin canım

teşekkür ederim..hoş buldum..bu sabah tartıldım ve 76.4 geldim.cetvelimi de oluşturayım bir ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…