NEGÜZEL YAKINSINIZZ birbrinizee..ya zaten aslında kendiimiz ve sağlığımız için başlıyıruz istiyruz zayıflamaya ama toplumun tepkisi çok önemli işte:13:negüzel birduygu bilirim arda 4kilo verdiğim zmanalrda yaşadım geçensene mayısat kızkardeşimin düğünğnde sözler bana yetti mutlu olmamabende çokilerleme yok ama bakalım buay sonu ve temmuzda annem ,kardeşlerim gelinimiz farkedecekmi ....onlar çk isity zaten ben ozamn mutlu olacağım diye haydi bakalım önemüzdeki ayda 5 ver..ama sende istikrarlıısınnn:81listelerin iyi..bANA NEZAMAN GELECEK BU İSTİKRAR:97:
NEZAMAN BAŞLADIN SENN:26:
benim de kayınvalidem 2 ay önce miyom amelıyatı oldu...
çok sevindim canım hadi geçmiş olsun hiçbirşeye gerek kalmamış ne güzel...
ben de 3 ay öncesine göre 8 kg civarında verdim. kimse zayıflamışsın demiyor. ben biliyorum inceldiğimi 46 beden giyerken şimdi 44 beden bol geliyor. insan bekliyor tabi.hoşuna gidiyor biraz kilo verdin mi ne demeleri.. doğum sonrası aaa ne kadar kilo almışsın dediler şimdi onlardan bi tepki gelmeyince ben soruyorum biraz kilo vermişmiyim diye . o zaman haa biraz gitmiş diyolar. neyse ben daha zayıflayımda görsünler
çok teşekkür ederim canım...bende ucundan döndüm zaten myomlarım 6-7 taneydi ve herbiri 5-6 cm.di...doktorun birine kalsa rahmimi falan herşeyi alıp çıkacaktıda ben istemedim sonra şimdiki doktorumu buldumda adamcaz ilaçla hallediverdi allah razı olsun...bu arada doktorumda kilomu görünce şok oldu...hanfendi nasıl bukadar zayıfladınız sırrınız ne bende diyetteyim dedi...muzur ben nedesem beğenirsinizSİZDE KADINLAR KULÜBÜNE KATILIN VERİRSİNİZdedim adam gülmekten katıldı sağolsun
çok sağol canım allah dileyen herkese bebek nasip etsin hayırlı sağlıklı bişekilde tabiseninde resimlere bir göz attımda maşallah allah bağışlasın arkadaşım,çok tatlı vede sıkmalık bir bebek...allah hayırlı evlat etsin inşallah canım
ben de yeniyim erna 1 aydır burdayım.menünü yaz paylaş .hatalarımız olunca sağolsun arkadaşlar uyarıyor.aslında doğruyu yanlışı hepimiz çok iyi biliyoruz amazerra yavrunu Allah bağışlasın..çok tatlı maşallah..
ben de menümü yazsan sakıncası olur mu?buraya kabul edilip edilmediğimi bilmiyorum..
onların çekememezlik damarı varmış canım hasetlermiş.. sesleri çıkmadığına göre anlaki baya zayıflamıssın ince görünüyosun ... :13:
daha da zayıflayacaksın artık hıcbırsey dıyememekten kudurucaklar sonra ay cok zayıflamıssın hıc güzel olmamıs bıraz kılo al dıyecekler, az üçkağıtçı değiller bilirim öylelerini...
çok sağol canım allah dileyen herkese bebek nasip etsin hayırlı sağlıklı bişekilde tabi
ben de yeniyim erna 1 aydır burdayım.menünü yaz paylaş .hatalarımız olunca sağolsun arkadaşlar uyarıyor.aslında doğruyu yanlışı hepimiz çok iyi biliyoruz ama
motive olmak tek başına zor. burda takım ruhuyla hareket olunca likolarda yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde kilo veriyoruz..çizelgeni oluşturursan motivasyonun artar.cuma günleri bildirim yapıyoruz artı çıkmaya korktuğumdan yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. emzirmeme rağmen sütümde azalma olmadı.daha da iyi oldu diyebilirim. tekrar hoş geldin canım..
doğru söylüyorsun arkadaşım. bide çok ilginç kadınlar kendi hemcinslerini çekemiyor.garip bir rekabet içndeler neddense kaç yaşında olursa olsunlar....
kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi
eline sağlık tatlım.o kadar uğraşmışsın bizim için teşekkür ederizzzzzEki Görüntüle 208633
Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu aragidemde oyumu verem
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
bu sabah 3.45'ten beri uyur uyanığım eşim seçimde görevli erken kalktık o yüzden
oyumu da kullandım vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyorum
kimliğimi alıp gittim elime biz kimliği evlendkten sonra burda değiştirdik aldım elime baktım aa dedim yanlış yazmışsınız benim kütüğüm çanakkalene bileyim evlenince eşimin kütüğüne geçeceğimi izmir'i görünce şaşırmışım sabah sabah bu geldi aklıma yolda
green4 canım eline sağlık
yeni gelenler hoş gelmişler
bugün sadece yarım tost yedim canım istemiyor regl olunca :44::44: iyi bir şey diye düşünüyorum
çok öptüm kızçeler sizi
Rabbim gönlünüze göre versin
maşallaaaahhh çok tatlıEki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683 Eki Görüntüle 208682 Eki Görüntüle 208674 Eki Görüntüle 208675 Eki Görüntüle 208676 Eki Görüntüle 208677 Eki Görüntüle 208679 Eki Görüntüle 208680 Eki Görüntüle 208681 Eki Görüntüle 208683
hoşgeldinn tatlım.çook çok sevindim rahatsızlığının düzelmesine.kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
çok teşekkür ederim canım...bende ucundan döndüm zaten myomlarım 6-7 taneydi ve herbiri 5-6 cm.di...doktorun birine kalsa rahmimi falan herşeyi alıp çıkacaktıda ben istemedim sonra şimdiki doktorumu buldumda adamcaz ilaçla hallediverdi allah razı olsun...bu arada doktorumda kilomu görünce şok oldu...hanfendi nasıl bukadar zayıfladınız sırrınız ne bende diyetteyim dedi...muzur ben nedesem beğenirsinizSİZDE KADINLAR KULÜBÜNE KATILIN VERİRSİNİZdedim adam gülmekten katıldı sağolsun
selam herkese
nasılsınız bakem benı özledınız mı?
12 mayısta başladım canım... bugun tam bır ay olmus :)
ay sonuna daha var.. sende o duyacagın guzel sozlerı hayal ederek dıyetını bozma... zaten bılıyorsundur sen ne yapman gerektıgını okuyorsundur..
iştahını bır kac gun koreltırsen sonrasında kendılıgınde gelıyor beynıne hayır yemeyecegım dedıgınde onu bır gun ıkı gun zorlansanda tam uygularsan sonrasında yememen gereken seylerı yada zamanları sana teklıf etmıyor hadı ye dıye.. yanı bana oyle oluyor emınım herkese oluyordur... :13:
selam herkese
nasılsınız bakem benı özledınız mı?
selam kızlar 1 kilom kaldı bu topiğe gelebilmem için çoook mutluyum
uzun zamandır takipteyim sizleri 1 kilomda gidince gelcem aranıza
bol kilo vermeli günler diliyorum hepimizze
dolmuştur :) silerim şimdigreencim sana özel msj gondercektım amma özel ms kutun dolms hemso??? mu desem yoksa
Allah kabul ederse fazlam var eksiğim borcum falan yok.yaklaşık bi 10 yıldır 3 aylarda tutmaya çalışıyorum enazından bi 15-20 gün.yarın öbürgün ne olacak kimbilirki hazır sağlık sıhhat varken tutalım diyorum.:26:yeşimcimm oruç borcun falanmı var?
iftarda yaklaştı canım.buarada dün adet oldum,merak edenlere hamile değilim buayda allahtan 1gün gecikti..dün enson dışarı çıkacaktım bi baktım olmuşum çarşıda gezerkende sancım başladı,akşm arkdaşımın kıznın kreş gösterileir vardı eşimle oraya gittik çok gezdim ya pndan herhalde orda rahttım ,ordandan eve bi uğrayıp sonra akşam oturmasına gittik benim hep böle olur 40 iş biaraya gelir genelde
gösteriler güzeldi yaa duygulandım dedim ben nezamn anne olucamda yavrumun oyunlarına hazırlancam izli,ycem zaten hormonlarda dalgalı ya kötü oldum,maaaşallah hepsineee tatlıydılar...:78:
bugünde burda birarkdaş evlenecek bizde kızları evlenemden davet ederler(erzuurmlularda)onalır çağırmıştım dünakşam iptal etmedim iyiyidm,sabah uyandım zeten gecedden rahatta uyumadım,bıktım bu sancıdan yaa tutmuyor bacaklrım kanrevan çok yoğun yarına rahatalrım..işte buyüzden aradım gelemyin sonraya alıcam artıkoy kullanmaya zor gittim yani yakın bide arabayla gittik lisede ve sonra böle değildim sonradan oldu düşükten sonra millet evlen,r geçer doğurur geçer ben anlamdım nevar bende zaten histereskopide olayım belki çıkar...,,öyle iişte..artık öğlenden sonra evde uramadım arkdaştta yattımm durdum ama sağolsun çay yaptı içtik,tabi kekde yuapmış 1dilim yedim 1tanede milföy börek..sonrada karpuzz kaç karbondu bakayım bennn
hoşgeldin ablam çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.üzerinden büyük bir yük kalkmıştır.şimdi gelecek günlere daha umutlu ve mutlu bakarsın.herşey gönlünce devam eder inşallahkızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
Allah yardımcınız olsun sizin içinde onun içinde çok zor bi süreç.eğer imkanlar elveriyosa hastaneden çıktıktan sonra o çevreden uzak bi yerde yaşaması onun için en doğrusu olur.aynı çevrede iyiye gideceğine kötüye gidecektir.kardeşin olduğuna göre daha küçüçüktür o biz daha büyümedik hatalar yapıyoruz.üzülmemesini söyle.kim ne derse desin sizin için kıymetli olduğunu nişanlısı ve diğer çocuğun zaten bugün olmasa yarın yarı yolda bırakacağı sevgi ve değer ölçülerinin ona yeterli olmayacağını ikisi içinde üzülmemesi gerektiğini sık sık dile getirin.o şimdi hep kendiyle hesaplaşma içinde size karşı nişanlısına karşı diğer kişinin arkadan vurmasına karşı.kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?