70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

12 mayısta başladım canım... bugun tam bır ay olmus :)
ay sonuna daha var.. sende o duyacagın guzel sozlerı hayal ederek dıyetını bozma... zaten bılıyorsundur sen ne yapman gerektıgını okuyorsundur..
iştahını bır kac gun koreltırsen sonrasında kendılıgınde gelıyor beynıne hayır yemeyecegım dedıgınde onu bır gun ıkı gun zorlansanda tam uygularsan sonrasında yememen gereken seylerı yada zamanları sana teklıf etmıyor hadı ye dıye.. yanı bana oyle oluyor emınım herkese oluyordur... :13:

Son düzenleme:
benim de kayınvalidem 2 ay önce miyom amelıyatı oldu...
çok sevindim canım hadi geçmiş olsun hiçbirşeye gerek kalmamış ne güzel...

çok teşekkür ederim canım...bende ucundan döndüm zaten myomlarım 6-7 taneydi ve herbiri 5-6 cm.di...doktorun birine kalsa rahmimi falan herşeyi alıp çıkacaktıda ben istemedim sonra şimdiki doktorumu buldumda adamcaz ilaçla hallediverdi allah razı olsun...bu arada doktorumda kilomu görünce şok oldu...hanfendi nasıl bukadar zayıfladınız sırrınız ne bende diyetteyim dedi...muzur ben nedesem beğenirsinizSİZDE KADINLAR KULÜBÜNE KATILIN VERİRSİNİZdedim adam gülmekten katıldı sağolsun

boşver canım onlar kıskanıyorlar ondan ama bana herkez zayıflamışşın diyo bende nasıl havalara giriyorum ama görsen seviniyorum çok tabi,hatta bugün tam giyindim süslendim aldım çocukları bebek arabasıyla çıktım sokağa daha 10 adım sonra salına salına giderken 5-6 komşu oturmuşlar kapının önüne bana biri laf attı ooo çok güzel olmuşşun kız dedi yanındaki teyzede 15lik çıtır o dedi ay bi hoşuma gitti valla kimse inanmıyo iki çocuk doğurduğuma valla güne çok güzel sözlerle başlamış olmuştum ay havalara girdim yineee bende 67kg luk çıtırsam demekki 62 olsam çıpçıtır olcam ,ya ama evlenmeden önce kimse ben 62 kgyken ay ne güzel zayıfsın falan demiyolardı ama kilo alınca maşallah herkeze batıyo nolmuşun sen böyle diyolar

ben kaçtım kızlar...
malum hem yol yorgunuyum hemde yarın mesai var
herkese azmi bol ve hayırlı bir hafta ve mesai diliyorum...yarın akşam görüşmek üzere...
HERKESE İYİ GECELER

bakarsın belki gizlice girer girer bakar buralara
çok iyi olmuş doktordan doktora da fark var işte kimisi kesmeci biçmeci kimisi elinden geldiğince kurtarmaya bakan cinsten..
ne rahatsızlık olursa olsun.. gercekten böyle bırsey var kimse kusura bakmasın.. kayınvalıdem de aynıydı sanırım senın ölçülerle...
bu arada miyomun kiloyla da bir orantısı varmıs yanı bır yuzdesi vardı unuttum kilolu insanlarda oluyormuş kayınvalıdem baya kılolu tabı baska sebeplerlede bu birleşmiştir...

seninde resimlere bir göz attımda maşallah allah bağışlasın arkadaşım,çok tatlı vede sıkmalık bir bebek...allah hayırlı evlat etsin inşallah canım
çok sağol canım allah dileyen herkese bebek nasip etsin hayırlı sağlıklı bişekilde tabi
zerra yavrunu Allah bağışlasın..çok tatlı maşallah..
ben de menümü yazsan sakıncası olur mu?buraya kabul edilip edilmediğimi bilmiyorum..
ben de yeniyim erna 1 aydır burdayım.menünü yaz paylaş .hatalarımız olunca sağolsun arkadaşlar uyarıyor.aslında doğruyu yanlışı hepimiz çok iyi biliyoruz ama
motive olmak tek başına zor. burda takım ruhuyla hareket olunca likolarda yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde kilo veriyoruz..çizelgeni oluşturursan motivasyonun artar.cuma günleri bildirim yapıyoruz artı çıkmaya korktuğumdan yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. emzirmeme rağmen sütümde azalma olmadı.daha da iyi oldu diyebilirim. tekrar hoş geldin canım..

doğru söylüyorsun arkadaşım. bide çok ilginç kadınlar kendi hemcinslerini çekemiyor.garip bir rekabet içndeler neddense kaç yaşında olursa olsunlar....

aynen öyle canım... bende buna hiç anlam veremıyorum.. zerre kadar kıskanmam başka bir kadını.
ancak direk kendımle bır kıyaslama yapılırsa o zamanda sınırlenırım gercekten ama yıne kıskanmam. karşılaştırmadan nefret ederım çünkü benı ıyı bıle soyleseler rahatsız olurum.
sımdıye kadar sadece esımı kıskanmısımdır :)

hadı tekrar kactım ..

Son düzenleme:

canim benim hs gelmisin kontrolunun iyi gecmesine cok sevindim tekrar gecmis olsun bitanem....

selam herkese

nasılsınız bakem benı özledınız mı?

kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi

sagolun kizlar allah razi olsun evet kardesimin suan bize ihtiyaci var ama kardesim bu konuda suclu oldugu icin ilk önce kardesim nisanlanmadan önce biriyle birlikteydi ondan ayrildiktan sonra nisalisiyla tanisti ve nisanlandi ve son iki aydir o kisiyle tekrar konusmaya baslamis ve sonunda nisanlisi süphelenip telefonunu karistirmis ve yakalamis ondan sonra yuzuyu cikartip atmis kardesimde öbür kisiye mesaj yazmis nisanlim yakaladi anladi diye okiside kardesime beni birdaha arama basimi belaya sokacan demis numarami sil demis ve kardesim bunu duyunca sinir krizi gecirdi yaptigi hatayi anladi ve intihar etmis bizim halimizide anlarsiniz artik demi [/QUOTE]
canım çok üzüldüm.daha önce bahsetmiştin unutamadı diye.canım biz de eşimle çok severek evlendik.şimdi düşünüyorum da sevmediğim biriyle asla bi evlilik yürütemezmişim.belki kardeşin de evlilikte çok sorun yaşayacakti.ve evliyken ayrılmak çok daha zor.hakkında hayırlısı olsun.sakın yüzümüzü eğdirdi falan diye düşünmeyin ve destek verin kardeşine canım.Allah yardımcınız olsun.
eline sağlık tatlım.o kadar uğraşmışsın bizim için teşekkür ederizzzzz

maşallaaaahhh çok tatlı
hoşgeldinn tatlım.çook çok sevindim rahatsızlığının düzelmesine.

selam herkese

nasılsınız bakem benı özledınız mı?

slmmm fıstığımmmmmzz özlemezmiyimmm gel bi öpemm seni

slmmm kızlarr .annemlerdeydik bu gün giremedim hiç.pek dikkat edemedim bu gün.yarın tam gaz devam artıkın.çok yoruldum ama sabah temzlik,sonra tatlı yaptım,oy kullandım,eve gelip bulaşık topladım,annemlere gittik,mantı yum,yemek hazırla,ye ,toplaaa.nasıl uzattım demiiii.aslında hiç bir iş benim şehzadenin beni yorduğu kadar yormuyor.akşama kadar cıcığım çıkıyor yaaa.tatlım benim uyudu şimdi.

NEEEEE BENDE 23 nisanda başalngıç saydım ama daha öncesinden dikakt etmeye başladım,normalde çook iştahlı değilim ama hatalı yemelerimde varmış bunu daha iyi gördüm burda,aburcuburlara azda olsa düşkünlüğüm vardı ama onlarıda çoktandır azltmıştım kiii şuana marketlerde oraları es geçiyorum yania rtık beceremiyorumda onalrdan almayıeşimde almaz oldu zaten almazdı okADAR
evimde çocukta olmadığından pasta börek msaifir olamdıkça yapılmaz,buna kabzılıktan de,buna hormonalr altüst de,buna aileden bişelklde kilo aldım,hep dilimde gönlümde zayıflaamak bigün buhalimi kabullenmedim....çok sıkı vücudUm ,OLDUĞUMDAN AZ GÖRÜNÜYORUM ama yağoranımda var yaniii...BUDA ÖNEMLİ MESELE...bakalım çok bildikleirmi uygulaybilecekmiyim zamnalaaaa:44:

amanınn oku oku bitiremedim geçmişi hoşgeldin diyen demiyen herkese çokk teşekkür ederim hoşbuldum yeniden buarada allah bağışlasın zerra bebiş çok tatlı yaa tam ısırmalıkmışş allah analı babalı hayırlı ömürler versin canım kılavuzcum sanada çok geçmiş olsun hayırlısıyla ameliyatsız kurtulmuşun çok şükür allah başka dert vermesin sende aramıza hoş geldinn

selam kızlar 1 kilom kaldı bu topiğe gelebilmem için çoook mutluyum
uzun zamandır takipteyim sizleri 1 kilomda gidince gelcem aranıza
bol kilo vermeli günler diliyorum hepimizze

gell canım gell sende aramıza bu topiği bulan bidaha bırakamıyo inan hangi topige geçtiysem olmadı gene döndüm dolaştım burasıı burda herkes öle kenetlenmiş durumdaki istesende kilo alamıyosun inan çoğumuzun ztn kilosu uymasa bile burdayız bura herkese açık cnm benim. herzmn kk ama 70-79 topiğinin de tadı başka

anaaam kızlar aşağıda sabahtan beri bi ziyaretçi durup duruyo sena ablamıkine özledik seni yawww bu perşembede gelmedi gitti seni seviyoruz kaptaaaaaaaannnnnnn

greencim sana özel msj gondercektım amma özel ms kutun dolms hemso??? mu desem yoksa
dolmuştur :) silerim şimdi

Allah kabul ederse fazlam var eksiğim borcum falan yok.yaklaşık bi 10 yıldır 3 aylarda tutmaya çalışıyorum enazından bi 15-20 gün.yarın öbürgün ne olacak kimbilirki hazır sağlık sıhhat varken tutalım diyorum.:26:

hoşgeldin ablam çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.üzerinden büyük bir yük kalkmıştır.şimdi gelecek günlere daha umutlu ve mutlu bakarsın.herşey gönlünce devam eder inşallah

kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....

Allah yardımcınız olsun sizin içinde onun içinde çok zor bi süreç.eğer imkanlar elveriyosa hastaneden çıktıktan sonra o çevreden uzak bi yerde yaşaması onun için en doğrusu olur.aynı çevrede iyiye gideceğine kötüye gidecektir.kardeşin olduğuna göre daha küçüçüktür o biz daha büyümedik hatalar yapıyoruz.üzülmemesini söyle.kim ne derse desin sizin için kıymetli olduğunu nişanlısı ve diğer çocuğun zaten bugün olmasa yarın yarı yolda bırakacağı sevgi ve değer ölçülerinin ona yeterli olmayacağını ikisi içinde üzülmemesi gerektiğini sık sık dile getirin.o şimdi hep kendiyle hesaplaşma içinde size karşı nişanlısına karşı diğer kişinin arkadan vurmasına karşı. elbetteki unutmak önemsememek üzerine sünger çekmek çok zor olcak ama sürekli telkşnlerde bulunup rahatlatmanız şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…