70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi yapıyoruz canım kilo bildirimini

kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden :a015:

hayırlı olsun inşallah rahat bir yerdir benim ilk görev yerim salihliydi manisadan sonra zor gelir ama hiç atanamamakta var (yaşadığı yer: manisa yazdığından ordasın diye öyle yazıyorum)

oyy kızlr bilgisayarın başın oturmaktan bi taraflarım düzşleşti inşallah boşa diildir söyle güzel maaşlı yükselebilecegim birikimimi kullanabileegim doru düzgün bi yerde dogru düzgün bir iş istiyorum Allah'ım çok mu şey istiyorum bi de hemencecik 60 kilo olmak istiyorum...çok mu şey istiyorum Allah'ım...:Saruboceq:

geçmiş olsuna.s.

kızlar ben dayanamadım,4-5 kaşık kadar bulgur pilavı yedim...
midem şişti resmen,acayip pişmanlık duyuyorum...stepper a çıkıp yürüyüş yapmam gerek....
ooofff offf nasıl gdecek bu kilolar?
bu arada nuray ve latte nerelerde göremiyorum onları?

yanında ekmek yemediysen bence pişmanlık duyma gidecek kilolar merak etme umutsuzluğa kapılınca olmaz sıkma canını:içelim:

yanında ekmek yemediysen bence pişmanlık duyma gidecek kilolar merak etme umutsuzluğa kapılınca olmaz sıkma canını:içelim:

öncesinde 2 dilim çavdar ekmeğiyle kabak yemeği yemiştimcokacimcoook ama doymadım,bulgur pilavını da çok severim,çok da güzel görünüyordu,dayanamadım,yarım tabak kadar nohutla 4-5 kaşık pilav yedim :çok üzgünüm::a015:çook pişmanımsenağlama

galiba iki öğünlük olmuş :)yerimseniben yenen yenmiş yarına bak artık yarın dikkat edersin yarınki ekmeklerden kısarsın

geldim arkadasim ..........dun temizlik yaptim hava yaz gibiydi resmen kisa kollularla gezdik kizi parka goturdum dondun aksamada esim evdeydi firinda tavuk istedi yemege giristim saat 7de anca yedik tabi ben ne yesim salata tavuk brokoli doydum mu anlamadim pilava patetes puresine catal degdirmedim esimin evdeken istegi bitmez sutlac istedi bende light sut light toz sekerle sutlac yaptim cok guzel olmus 1kasede ben yedim hic tatlisizda olmuyor yine adet olmusum anlamadim daha yeni bitmisti karnim nasil gergin

nuraycım hoşgeldin hayatım,yokluğun belli oluyor vallahi...hemen farkediyorum
epinizi tanıyamıyorum tabii ama bazı arkadaşlara göz aşinalığım oluştu,görmeyince arıyorum...
nuraycım güle güle kirlet evini
buralar çok soğuk,bugün yürüyüşe çıkacaktım çıkamadım,bulgur pilavı abartısından sonra steppera çıkmam lazım ama ben burda tembellik ediyorum,neyse kaçayım bariii
evet elçinciim sorma yaa pişmanım hem de çok...ama böyle nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum...dün annem gözleme yapmıştı,o kadar güzel kokuyordu ki anlatamam...dayanamadım eşiminkinden 1 ısırık aldım ama çok zor tuttum kendimi...bi de emziriyorum ya korkuyorum canım çeker göğsüm şişer diye...bi kere olmuştu çünkü...
öfff neyse dayanamadım yedim pilavı,nasıl dayanıcam,nereye kadar dayanıcam bilmiyorum,yine her şeyden canım istemeye başladı

kızlar dua edin yarn en az 800 gram wermiş olyım tüm gün azcık et 1.5 domates bide meyve salatası ydm ufak bi kase..normalde lahana çorbasıda içmem gerekiodu ama hiç içmedm...bi komşumuzda gün wardı açaip şeyler yapmış yemedim....sadece servis yaptım hareket olsun die..bide form plus içtim gerçi huzurluyum direnebildgm içinhihoyyyt

hayırlı olsun inşallah rahat bir yerdir benim ilk görev yerim salihliydi manisadan sonra zor gelir ama hiç atanamamakta var (yaşadığı yer: manisa yazdığından ordasın diye öyle yazıyorum)

evet gecici olarak manisaya gelmistim.. ama aslen aydin/nazilli liyim.. hayirlisi bakalim. Allah tan merkez yani..

kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile3
valla utanarak söylüyorum ama ben bugün pes dedim...iflas ettim direnemedim kafamçokkarıştısenağlama
sırf bulgur pilavıyla kalsam iyiydi ama yapamadım :çok üzgünüm:
eşim gelirken çikolata almış getirmiş Çok üzgünüm çoook dayanamadım,bayaaa bi yedim :çok üzgünüm:
çook pişmanım,ama yerken çok mutlu oldum,aslına bakarsanız hala mutluyum ama bu pişmanlıpı yaşamaktan nefret ediyorum,çünkü bana getirisinin çok kötü olacağını biliyorum senağlama
ooofff offf nolurdu sanki yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık,bi parça çikolata,biraz pilav için bu kadar vicdan azabı duymasaydık senağlama
ooofff offf pişmanım,bugün nasıl uyucam bilmiyorum
ama diyete dayanmak çok zor,nefis çok fena bi şey...

canımcım yemenin sonu yok mutlu oluruz yeriz hüznleniriz yeriz mutsuz oluruz yeriz,bazen hiç sebep yokken alışkanlık oldugu halde yeriz,malesef hayatımızda cok geniş yer kaplayan bu yemek yeme olayı için başka ugraşlar bulmamızlazım,bu krizleri atlatmamız lazımm,nefis gercekten zor bişey,sen yedin pişman oldun mutsuzsun bende yemedigim halde hastalıgımdan dolayıı inatla yemedim ama gene mutsuzum yani mutsusuz:)) demekki degişen bişey yokk:)) zaten mutsuz olcaksak ve o mutsuzlugu yaşayacaksak üstüne yedigin için 2kat pişmanlıgın mutsuzlugunu ekledin kendinee demekkii ne yapmak gerekiyor ne yaşayacaksan dibine kadar yaşayacksın ve herşeyin bir sonu var,kendini yemege vermeyeceksin,çünkü yesende benim gibi yemesende mutsuzsun dimi nasıl mantık amaa:)))kafamçokkarıştıneyse bence boşver yarın yeni birgün yarın sebzeyle geciştir,mideni boş bırak tatlımma.s.

günaydın kızlar bugün ılk yazan benım bakıyorumda uyumayın hadı kosuyahihoyyyt dıyet nasıl gıdıyo kendımı zorlayınca bu sefer yedıklerım dokundu dün cok hastalandım dıkkat edelım gec olsun güc olmasın bakın mıgdem kötülestı ne varsa cıarıyorum ıshal cabası ayyy tamam sustm sabah sabah dıkkat edın hanımlar

gunaydın..

ben çok mutluyum.. hem tartıda pazartesiye göre azlık var hem iki akşamdır kaçamaksız baya az yıyorum..

hem de sabah diyet öncesi içinde patlayacak gibi olan bir eteği deneyim dedim.. bariz rahat oldu ve dış görünüşünden baktım resmen arka taraf küçülmüş.. göbeğim baya bi gitti.. öyle eteklerim üzerimde dömüyor ama baya farketti..

cesaret edemiyordum bu eteği giymeye gene aynı görüntü olacak diye ama olmadı.. bu motiveyle,

kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmeği, çok az beyaz peynır ve 2 zeytin yedim..

ebtuna bahsettiğin gibi iki arkdaşım var kilo alamamak nasıl bişey diyorum onlara..

ben de seni yaptığını önceki hafta yaptım.. bilerek yedim kilo veremicem diye .. en iyisi eve aldırmamak bulundurmamak olunca yıyorum ben de ne yapayım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…