- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ancak gelebildim yazılanları okuyorum da moralim bugün iyi bugün sıfır kaçamak.moral bozulunca tatlı krizine engel olamıyoruz aman herkes moralini yüksek tutsun.kilo bildirimlerini ne zaman yapıyoruz bu ilk haftam daha acemiyim defisfisfis
kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden:a015:
herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.
pazartesi yapıyoruz canım kilo bildirimini
kızlar ben dayanamadım,4-5 kaşık kadar bulgur pilavı yedim...
midem şişti resmen,acayip pişmanlık duyuyorum...stepper a çıkıp yürüyüş yapmam gerek....
ooofff offf nasıl gdecek bu kilolar?
bu arada nuray ve latte nerelerde göremiyorum onları?
yanında ekmek yemediysen bence pişmanlık duyma gidecek kilolar merak etme umutsuzluğa kapılınca olmaz sıkma canını:içelim:
galiba iki öğünlük olmuş :)yerimseniben yenen yenmiş yarına bak artık yarın dikkat edersin yarınki ekmeklerden kısarsınöncesinde 2 dilim çavdar ekmeğiyle kabak yemeği yemiştimcokacimcoook ama doymadım,bulgur pilavını da çok severim,çok da güzel görünüyordu,dayanamadım,yarım tabak kadar nohutla 4-5 kaşık pilav yedim :çok üzgünüm::a015:çook pişmanımsenağlama
kızlar ben dayanamadım,4-5 kaşık kadar bulgur pilavı yedim...
midem şişti resmen,acayip pişmanlık duyuyorum...stepper a çıkıp yürüyüş yapmam gerek....
ooofff offf nasıl gdecek bu kilolar?
bu arada nuray ve latte nerelerde göremiyorum onları?
hayırlı olsun inşallah rahat bir yerdir benim ilk görev yerim salihliydi manisadan sonra zor gelir ama hiç atanamamakta var (yaşadığı yer: manisa yazdığından ordasın diye öyle yazıyorum)
geçmiş olsuna.s.
kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile3
valla utanarak söylüyorum ama ben bugün pes dedim...iflas ettim direnemedim kafamçokkarıştısenağlama
sırf bulgur pilavıyla kalsam iyiydi ama yapamadım :çok üzgünüm:
eşim gelirken çikolata almış getirmiş Çok üzgünüm çoook dayanamadım,bayaaa bi yedim :çok üzgünüm:
çook pişmanım,ama yerken çok mutlu oldum,aslına bakarsanız hala mutluyum ama bu pişmanlıpı yaşamaktan nefret ediyorum,çünkü bana getirisinin çok kötü olacağını biliyorum senağlama
ooofff offf nolurdu sanki yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık,bi parça çikolata,biraz pilav için bu kadar vicdan azabı duymasaydık senağlama
ooofff offf pişmanım,bugün nasıl uyucam bilmiyorum
ama diyete dayanmak çok zor,nefis çok fena bi şey...
kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile3
valla utanarak söylüyorum ama ben bugün pes dedim...iflas ettim direnemedim kafamçokkarıştısenağlama
sırf bulgur pilavıyla kalsam iyiydi ama yapamadım :çok üzgünüm:
eşim gelirken çikolata almış getirmiş Çok üzgünüm çoook dayanamadım,bayaaa bi yedim :çok üzgünüm:
çook pişmanım,ama yerken çok mutlu oldum,aslına bakarsanız hala mutluyum ama bu pişmanlıpı yaşamaktan nefret ediyorum,çünkü bana getirisinin çok kötü olacağını biliyorum senağlama
ooofff offf nolurdu sanki yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık,bi parça çikolata,biraz pilav için bu kadar vicdan azabı duymasaydık senağlama
ooofff offf pişmanım,bugün nasıl uyucam bilmiyorum
ama diyete dayanmak çok zor,nefis çok fena bi şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?