70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım,

hepimiz öyle değilmiyiz sanki,yani ben de senin gibiyim moralim bozulunca hemen kendimi yemeğe veriyordum ama 40 gündür moralimle ilgili herşeyi kendi ellerimde tutuyorum,yani moralimi dış etkenlerin bozmasına izin vermiyorum,sende bir dene ,yapabileceğine eminim ,çocuğunun hasta olmasına üzülmen elbette normal,ama bak geçti ,önümüzdeki hafta senden iyi performans bekliyoruz tatlım.bu arada çok geçmiş olsun canım :1hug:

aynen güzelim kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar hayurlı cumalar nasılsınız?
ben 1,5 kilo vermişim çok sevindim
bi de tembellik etmeyip spor yapsam çok güzel olcak klava:

canım adına çok sewindim...bşe sormak istyrm o şok diyetin sadece 1.günümü 1.5 kilo werdinkaydirigubbakcemile2 eger öyleyse rica etsem yazarmsn tekrardan

canım adına çok sewindim...bşe sormak istyrm o şok diyetin sadece 1.günümü 1.5 kilo werdinkaydirigubbakcemile2 eger öyleyse rica etsem yazarmsn tekrardan

o diyeti 1 gün yaptım canım ama bu hafta gerçekten dikkat etmeye çalıştım yediklerime sadece o değil
ben bulayım yazarım şimdi

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır. 2 GÜNLÜK ŞOK DıYET

Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal

Günlük Menüler

1.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

ıkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

2.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

ıkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

valla yapılabilir bir tek sabah sadece meyve veya meyve suyu düşündürücü ben meyve yersem acıkırım
elsecim birde ne meyveleri ne kadar yiyebiliyoruzzzz

elsecim çok saol cnm
bu arada o dirence karşı 400gram wermşm sabah sinir oldum
bi baktım buzdolabındayım arpa şaehriye salatası wardı çok sewerim...elime tatlı kaşıgını almışım(fazla yemeyim die artk kçk çatal kaşık tabak kullanıorum Allahtan)bi kaç kaşık aldım sora dedim kızım sen ne yapıosun...kime kızıyosun hadi kızıyosunda neden yiyosun yeme!bıraktım
şimdide en az kalorilisinden kahwaltmı yapıcam inşkaydirigubbakcemile
iradeye sahip olmak çok zor ama hep beraber bunu başarıcaz dimikaydirigubbakcemile5

iyi yapmışın canım iyi gidiosun bende dayanamıyorum sevdiğim birşey olunca :)))
arada kontrol edebilioz en azından :)

valla yapılabilir bir tek sabah sadece meyve veya meyve suyu düşündürücü ben meyve yersem acıkırım
elsecim birde ne meyveleri ne kadar yiyebiliyoruzzzz

sabah meyve yiyince öğlene kadar acıkmıştım bende ama sonrası kolay geçiyor
sabah daha kalorili olduğunu düşündüğüm için muz ve kivi yemiştim,ikindi elma,gece portakal
ama herhangi bir bilgi yoktu bu konuda

niye herşeyin acısını şu yemeklerden çıkarıyoruz
sevindim ye, üzüldüm ye, kızdım ye...
bitanecikten bişey olmaz ye, amaan kim görüyo ki ye
ben zaten kilomla barışığım ye...
ye ye ye....

sonrada afedersiniz anamız ağlıyor kilo vercem diye:mymeka:

günaydın herkeze bugün kahvaltıya geç kaldım akşamda kuş kadar yemiştim peynir domates ve bir tane etimekle kahvaltımı yaptım tansiyon fırladı o kadar aç kalıp birden mide yemek görünce karbonhidrat diyetine başlıyorum dün liste hazırladım kendime neyden ne kadar yemem gerektiğini bakalım pazartesiye kadar ne kadar farkedecem yoksa delirecem tartıyı kıracam evdeki bu kadar çaba ver hep aynı göstersin olmuyor :1shok:

saol elsecim not aldım bende sadece bir meyve ile sabah offf zor olcak gibi :)
bende yapayım bi arakaydirigubbakcemile2

canım dikkat et kendine bu arada günaydın
else diyet verdi şok diyet onu yapıcaz tartıyı oynatmakl için :)))) belki bende 1-2 kilo bişi veririm :) şimdi adet zamanındayım acaba lapa diyetimi yapsam ıyyyy onu gene hiç yapamam

kızlar else diyet listesi verdi olmasın.sorumluluk kabul etmiyorum ona görekaydirigubbakcemile3

bende bi arkadaş şok diyet wermişti onu denemek istyrm yarın we pazar pazartesiye bi değişiklik olsun....:teytey:

Son düzenleme:
kızlar else diyet listesi verdi olmasın.sorumluluk kabul etmiyorum ona görekaydirigubbakcemile3
ben anlamam bende verecem yoksa gelir seni bulurum heheheh :)
bu arada elsecim arada başka bişi yok aynen listeye uydun heralde demekaydirigubbakcemile5
bende bi arkadaş şok diyet wermişti onu denemek istyrm yarın we pazar pazartesiye bi değişiklik olsun....:teytey:

hadi bakalım cnaım darısı başımıza bizde verelim else gibi :)))))
ben adet dönemindeyim benim tartı ileriye oynar anca

amanın izmirdesin bi de yandım ben
şey aslında ben kilo falan vermedim falan...
1 gün aynen uydum sadece
ertesi gün yani dün sabah kepekli simit yedim
öğlen çorba arada elma
akşam sebze ve salata
gece de meyve

günaydın kızlar
çok omoralim bozuk çok
nazar değdi
dün akşam tam 1,5 dilim pizza yedim...klava:

bugün tek lokma yok bana.sadece şekersşiz meyve suyu içeceğim akşama kadar ve yeşil çay

gayet güzelde.ben sırf salata yeim ilk hafta 1 kg verdim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…