günaydın arkadaşlar bayadır yazamıyodum çünkü benim diyet bu hafta gümledicokacimcoook galiba iki haftadır kilo verememem ve oğlumun çok gaz problemi olması moralimi bozdu ve bende sürekli atıştırmaya başladım yine:1shok: kendime çok kızıyorum ama hakim de olamadımneyse sizlerin yazılarını okumaya devam ediyorum yinede önümüzdeki haftadan itibaren kesin kararlıyım anladım ki ben moralim bozuk olunca kendimi yemeğe veriyorum sanki mutlu olacakmışım gibi aslında daha çok pişmanlık duyuyorum sonra bakalım bu kısır döngüden nasıl kurtulacağım
bende seni öpüyorum canım
sabah bende kepekli bişey bulamayınca zeytinli poğaçaya yöneldimözlemişim amakaydirigubbakcemile3
midemizi nasıl çok yemeğe alıştırdıysak az yemeğe de alıştırıyoruz şimdi
onun bi suçu yok aslında bizim pisboğazlığımızdan genişlemişti
boşuna doldurup yoruyoruz midelerimizi ihtiyacımızdan fazlasını yiyerekklava:
günaydın kızlar hayurlı cumalar nasılsınız?
ben 1,5 kilo vermişim çok sevindim
bi de tembellik etmeyip spor yapsam çok güzel olcakklava:
canım adına çok sewindim...bşe sormak istyrm o şok diyetin sadece 1.günümü 1.5 kilo werdinkaydirigubbakcemile2 eger öyleyse rica etsem yazarmsn tekrardan
elsecim çok saol cnm
bu arada o dirence karşı 400gram wermşm sabah sinir oldum
bi baktım buzdolabındayım arpa şaehriye salatası wardı çok sewerim...elime tatlı kaşıgını almışım(fazla yemeyim die artk kçk çatal kaşık tabak kullanıorum Allahtan)bi kaç kaşık aldım sora dedim kızım sen ne yapıosun...kime kızıyosun hadi kızıyosunda neden yiyosun yeme!bıraktım
şimdide en az kalorilisinden kahwaltmı yapıcam inşkaydirigubbakcemile
iradeye sahip olmak çok zor ama hep beraber bunu başarıcaz dimikaydirigubbakcemile5
valla yapılabilir bir tek sabah sadece meyve veya meyve suyu düşündürücü ben meyve yersem acıkırım
elsecim birde ne meyveleri ne kadar yiyebiliyoruzzzz
elsecim çok saol cnm
bu arada o dirence karşı 400gram wermşm sabah sinir oldum
bi baktım buzdolabındayım arpa şaehriye salatası wardı çok sewerim...elime tatlı kaşıgını almışım(fazla yemeyim die artk kçk çatal kaşık tabak kullanıorum Allahtan)bi kaç kaşık aldım sora dedim kızım sen ne yapıosun...kime kızıyosun hadi kızıyosunda neden yiyosun yeme!bıraktım
şimdide en az kalorilisinden kahwaltmı yapıcam inşkaydirigubbakcemile
iradeye sahip olmak çok zor ama hep beraber bunu başarıcaz dimikaydirigubbakcemile5
sabah meyve yiyince öğlene kadar acıkmıştım bende ama sonrası kolay geçiyor
sabah daha kalorili olduğunu düşündüğüm için muz ve kivi yemiştim,ikindi elma,gece portakal
ama herhangi bir bilgi yoktu bu konuda
niye herşeyin acısını şu yemeklerden çıkarıyoruz
sevindim ye, üzüldüm ye, kızdım ye...
bitanecikten bişey olmaz ye, amaan kim görüyo ki ye
ben zaten kilomla barışığım ye...
ye ye ye....
sonrada afedersiniz anamız ağlıyor kilo vercem diye:mymeka:
günaydın herkeze bugün kahvaltıya geç kaldım akşamda kuş kadar yemiştim peynir domates ve bir tane etimekle kahvaltımı yaptım tansiyon fırladı o kadar aç kalıp birden mide yemek görünce karbonhidrat diyetine başlıyorum dün liste hazırladım kendime neyden ne kadar yemem gerektiğini bakalım pazartesiye kadar ne kadar farkedecem yoksa delirecem tartıyı kıracam evdeki bu kadar çaba ver hep aynı göstersin olmuyor:1shok:
canım dikkat et kendine bu arada günaydın
else diyet verdi şok diyet onu yapıcaz tartıyı oynatmakl için :)))) belki bende 1-2 kilo bişi veririm :) şimdi adet zamanındayım acaba lapa diyetimi yapsam ıyyyy onu gene hiç yapamam
ben anlamam bende verecem yoksa gelir seni bulurum heheheh :)kızlar else diyet listesi verdi olmasın.sorumluluk kabul etmiyorum ona görekaydirigubbakcemile3
bende bi arkadaş şok diyet wermişti onu denemek istyrm yarın we pazar pazartesiye bi değişiklik olsun....:teytey:
ben anlamam bende verecem yoksa gelir seni bulurum heheheh :)
bu arada elsecim arada başka bişi yok aynen listeye uydun heralde demekaydirigubbakcemile5
hadi bakalım cnaım darısı başımıza bizde verelim else gibi :)))))
ben adet dönemindeyim benim tartı ileriye oynar anca
hadi bakalım cnaım darısı başımıza bizde verelim else gibi :)))))
ben adet dönemindeyim benim tartı ileriye oynar anca
Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır. 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET
Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal
Günlük Menüler
1.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
2.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
cnm ben inanıyorum wericezzzz.....hihoyyyt
hatta sen regl oldgn halde wericeksna.s
slm canım senle aynı kilodayız bende salı günü başladım diyete bakalım ne kadar verecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?