70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım üşüttümmü benimde çok kötü oluyor yaaa tekrar geçmiş olsun
ama else karnım cok ac tavuk gogsu yerıne mantıyı tercıh ederım :)
ooohhh afiyet olsun valla ben ikisine de yerim biraz biraz aklımda kalmasın :)
mantı yerine tavukgöğsü ye bence
elsecim tatlı krizi tutmuş seni aman dikkat :)
hamile sanıp bazen dolmuşta yer verenler de oluyor :roflol:
hehe işin en güzel yanı o bee daha hiç başıma gelmedi ama hayır demezdim :)
açkende uyunmazki eğer yüzmeye aç gittiysen olabilir ben aç karnına yürüyüş yapınca saldırasım geliyor yemeklere
tamam elseye kızmayın o bana mantıyı yeme tavukgogsunu ye dedı :) ama kızlar napıyım daha yenı hastalıktan kuurtuldum bana bıraz tölerans ama :)
eh afiyet olsun o zaman canım arada küçük kaçamaklar olur napalım yemezsem olmaz moralim bozulur benim güzel bişi oldumu dayanamıyorum
mesela dün yemeği beklemedim gidip haşlama kabak ve birkaç tane brüksel lahanası yedim bol yoğurt ile sıcak çikolata içinde öğleden sonra üstüne bir ufak snickers oda 91 kaloriymiş akşama kabağa kaldım :)

ah canım ya 3,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum bende aynı şeyleri istiyorum ama nerde sabah radyoda dinliyordum işsizlikle ilgili kızın biri mesaj atmış işverenler 4 dil bilen üniversite mezunu bağımsız25 yaşı aşmamış tecrübeli eleman aradıkalrı için iş bulamıyporum demişti yükselmek zor iş gibime geliyor artık işim olduğuna şükrediyorum
maşallah canım bugur pirinçden daha masum ama sen iyi götürmüşün canım bugün az kalriyle halletmen lazım :)
çok az yemişin canım bir deo kadar hamur işine nasıl hayır der insan of of dayanamıyorum ben affetmem yani :)
of of offffff ye ye ye sonra pişman ol canım maşallahın var valla yaaa adet zamanındamısın tatlıyı götürmüşün
günaydın canım geçmiş olsun

günaydın süper bir haber bu canım darısı bizim başımıza ben tartılamadım gerçi çok dikkat etmedim yediklerime ama sporumuda az yaptım üstüne sabahda adet olunca
bu hafta şiş geçicek artık

kızlar günaydın hepinize iyi sabahlar sabah adet oldum ağrım var bugün iş hiç çekilmez allahtan sabah şu sirkeli suyu içioruz o benim tatlı krizimi kesiyo normalde şimdi dolanırdım tatlı diye :)kaydirigubbakcemile2

magrenta gunaydın canım,
benim de eli kulağında olması lazım :)) inşallah bu halim şiş halimdir :))

ben sabah sirkeli su içemedim geç kalıyordum işe.. yanlız bende o hiç iştah kapanması falan yapmadı yaw..

valla canım iştah falan kapatmadı tatlı krizi yapmıo sadece bal olduğu için :) ya ben dün olucaktım geç geldi acayip sıkıntı stres yaptı ıyy
herkese günaydın kıslar nihayet uzun bi aradan sonra sabahtan gelebildim

hoşgeldin canım günaydın

merhaba canım,
o kadar kasma kendini,sadece beyaz ekmek yemişsin yürümüşsünde,bence motivasyonunu bozacak hiçbirşey yok :1hug:

lattecim bu arada yeni çizelgene hayran oldum, evet evet ben de istemiyorum tatlı filan, incecik olcaz biz :sm_cool:

aynen tatlım,bak ama yalanda değil istemeye istemeye 5 kilo gitti ,55 e kadar istememeye devam yerimseniben

mantı yerine tavukgöğsü ye bence
ben olsam bende tatlıyı tercih ederdim kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun güzelim,doktorumdan polikistik over hastası olan kişilerin tatlıya aşırı düşkünlüğü olduğunu öğrenmiştim,benimde tatlıya düşkünlüğümü öğrenince şüphelenmişti ama benimki hipoglisemidenmiş.yani muhtemelen ondandır canım,ama şu tatlı nasıl bişeyse insan elini sürünce gerisi geliyor ben durmayı beceremediğimden elimi süremeyeye gayret ediyorumkaydirigubbakcemile3

akşam akşam ne mantısı be yavv :mymeka::mymeka: canınız cektiyse neden öglen yemiyonuz

eyvahhh yedik fırçayı
iyiki geldin tatlım ya ... tamda hafta sonu waffle yesemmi kızlar diye soracaktım,(hani geçen hafta şeytana uymayıp yememişdimde evde elmamı yemiştim ya işte o andan beri aklımda benimde böyle pis huyum var taktımmı takıyorum kaydirigubbakcemile3)aman aman vazgeçtim kaydirigubbakcemile3

gönlüne göre bir iş bulacağına ben eminim canım,kilo vermekte senin elinde ,hepsi olacak sadece biraz zamana ihtiyacın var..:1hug:

arkadaşlar k.k bağımlılık mı yapıyor ne bilgisayarın başından kalkasım gelmiyor :enbuyukkk:

aynen,bazen ofis dışında oluyorum giremediğim zaman rahatsızlık duyuyorum,sabah ilk işim maillerimi okuyup acilleri yanıtlayıp sonra buraya girmek oluyor.yerimseniben

ya tatlım kasma kendini,bulgur en masum karbonhidrat hemde içerik yönünden çok zengin çok faydalı,bana doktorum 2 günde bir yememi öneriyor,ben kepekli bulgur aldım domatesli yapıyorum çok lezzetli,sanada öneririm canın öyle koca bir tabak yemeyi çekerse kepekli yiyebilirsin (tabi hergün değil kaydirigubbakcemile3 )
Bu arada nerde olduğumu sormuşşsun,sabah ve öğlenleri her fırsatta girmeye calışıyorum ama akşamları evden giremiyorum,eve gitmem 9 u buluyor yemek yiyorum sonra vınnn yüzmeye eve gelmem 11/12... sabahta 5:30 da kalktığım için bilgisayarı açmadan hemen uyuyorum,ondan canım,yoksa fırsat buldukça buralardayım.

işte bu huzur herşeye bedel,süper gidiyorsun canım

günaydın tatlım,
çok haklısın geç olsun güç olmasın,zayıflayıfda başka başka rahatsızlıklara sahip olmayalım değilmi yerimseniben

günaydın kızlar
dün akşam gittiğim yerde nefis şeyler vardı ama 3 küçük dilim kıymalı pide ve salata yedim yalnız bir bardak fanta içtim ama bolca evde kalça hareketleri yaptım yatmadan da metabolizma hızlandıran çayımı içtim olee yattım
sabah kalkarkalkmaz çayımı içtim ve sabah 2 küçük dilim pideden vardı onu yedim şekersiz çay içtim
2 bardak sıcak su ve şimdide adaçayı içiyorum
bakalım öglene ne çıkıcak yemekte
bu arada sabah eşim sanki göbegin gitti hayatım işe yarıyor diyetin felan dedi daha da motive oldum iyiki varsın cnm kocacım:)

Kızlar günaydın. Dün akşam yine salata meyva geçiştirdim, 20 dk bi spor yaptım. Bu sabah evden çıkarken yarım elma yedim buraya geldim yarım domates ve biraz peynir iki minik kepekli ekmek yedim :)

günaydın kızlar hayurlı cumalar nasılsınız?
ben 1,5 kilo vermişim çok sevindim
bi de tembellik etmeyip spor yapsam çok güzel olcak klava:

günaydın kızlarrr,

ben sabah çok muzurdum,evden çıkar çıkmaz gözüm hep pastanelerde börekçilerdeydi,hani sanki bıraksalar her gördüğüm pastaneden bişeyler yiyerek işe gelirdim o moddaydım yani,neyse vapura kadar dayanabildim sonra baktım olmayacak vapurda 1 peynirli poğaça yedim(ama sakın kızmayın akşam o poğaça kadar kalori yakabileceğim sporumu yapacaktım),iş yerine geldim inanırmısınız kepekli tostumdan bir ısırık aldım kaldı öyle,midem almadı ,yani bu iş oluyor,beynim zaten bu iş oldu diyordu ama artık metabolizmamında bize katıldığını görmek bana acayip iyi geldi. sositososito kim demiş trioid hastaları kilo veremez diye sengözlerimebaksanab evet kabul ediyorum zor oluyor ...zaman alıyor... ama sonuçta oluyor yani.
bugün diyetimin 40. günü ,sanırım nefsimde körelme ve midemde küçülme azda olsa başladı :Saruboceq:

ne olur pes etmeyelim,hedefimize ulaşalım,birlikten kuvvet doğar kızlar...
öpüyorum hepinizi

ne güzel inşaALLAh böyle vermeye devam edersin.

Su damlaya damlaya kayaları yarar.. Biraz istek ve azim zaten zamanla az yemeye başlıyor insan ve böyle devam ederse bu hayat stili gibi oluyor. Her zaman doyduğumuzu hissettiğimizde ırakmayı öğrenirsek işte herşey orda bitiyor.

günaydın güzelim,

sabahki muzurluklarımı okumuşsundur :jeyyar: ama çok iyiyim ,e birde hafta sonu geliyor acayip keyifliyim,şimdiden plan program derdine düşdüm...bugün istanbul da güneşli bir sabah var,e buda enerjime enerji kattı.
sen nasılsın canım? kilo vermiş olmana çok sevindim,hedefine çok az kaldı,çok heyehihoyyytcan verici

canım benim aferin sana.oleyyy oleyy oleyyy o zaman sana.çok güzel ya 66 kilo. hayırlısıyla 65 te oluruz inşallah.:dance:

katılıyorum canım,zaten ben kendimi diyet psikolojisinde bulundurmuyorum bu artık benim yaşam stilim diyorum,ama tabi ideal kiloma ulaşınca bu kadar yasaklı beslenmeyeceğim ama yinede günlük almam gereken kaloriyi geçmeyecek şekilde yediklerimi dengeleyeceğim.

♥gözyaşı♥;5817255 .!.:

ne güzel inşaALLAh böyle vermeye devam edersin.

inşallah güzelim insan kilo verince daha çok azim yapıyor

sağol tatlım hep birlikte başarıcaz inşallah
burasıda güneşil ama buz gibi bir hava var dondum valla

canım benim aferin sana.oleyyy oleyy oleyyy o zaman sana.çok güzel ya 66 kilo. hayırlısıyla 65 te oluruz inşallah.:dance:

inşallah güzelim hepimizden gitsin şu başbelası kilolar
biz çıtır olmak istiyoruz di mi:sm_cool:

:içelim::teytey: hadi hayrlısı canım ne güzel yaaa :)))
elsecim günaydın nasıl verdim canım o kiloyu hemde sporsuz?

günaydın arkadaşlar bayadır yazamıyodum çünkü benim diyet bu hafta gümledicokacimcoook galiba iki haftadır kilo verememem ve oğlumun çok gaz problemi olması moralimi bozdu ve bende sürekli atıştırmaya başladım yine:1shok: kendime çok kızıyorum ama hakim de olamadım neyse sizlerin yazılarını okumaya devam ediyorum yinede önümüzdeki haftadan itibaren kesin kararlıyım anladım ki ben moralim bozuk olunca kendimi yemeğe veriyorum sanki mutlu olacakmışım gibi aslında daha çok pişmanlık duyuyorum sonra bakalım bu kısır döngüden nasıl kurtulacağım

bende seni öpüyorum canım
sabah bende kepekli bişey bulamayınca zeytinli poğaçaya yöneldimözlemişim amakaydirigubbakcemile3
midemizi nasıl çok yemeğe alıştırdıysak az yemeğe de alıştırıyoruz şimdi
onun bi suçu yok aslında bizim pisboğazlığımızdan genişlemişti
boşuna doldurup yoruyoruz midelerimizi ihtiyacımızdan fazlasını yiyerekklava:

sanada oklava gösterme zamanı gelmiş galiba canımklava:klava:
gerçi ben kimsenin yediğine içtiğine karışmıcam dedim dün,ben suçlu çıkıyorum ama yine tutamadım kendimi işte
bebeklerde gaz problemi çok kötü Allah yardımcın olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…