- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
geçmiş olsun canım üşüttümmü benimde çok kötü oluyor yaaa tekrar geçmiş olsunherkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.
ooohhh afiyet olsun valla ben ikisine de yerim biraz biraz aklımda kalmasın :)ama else karnım cok ac tavuk gogsu yerıne mantıyı tercıh ederım :)
elsecim tatlı krizi tutmuş seni aman dikkat :)mantı yerine tavukgöğsü ye bence
hehe işin en güzel yanı o bee daha hiç başıma gelmedi ama hayır demezdim :)hamile sanıp bazen dolmuşta yer verenler de oluyor :roflol:
açkende uyunmazki eğer yüzmeye aç gittiysen olabilir ben aç karnına yürüyüş yapınca saldırasım geliyor yemeklereBugün yüzmeye gittim.döndüğümde nerdeyse gözüm dönmüştü.normal öğünümün dışında bişey yememek için en iyisi bir saat yatıp uyuyayım dedim ama nafile.bi paket diyet bisküvi yiycem ama biraz daha bekleyeyimde öyle yiyeyim umarım onla geçiştirebilirim.bugün ilk defa beyaz ekmeğin ucundan da tırtıkladım.bugün erken yatmam lazım galiba.Oda çok zor gerçi.Eşim 4 aydır burda değil gece uyuyamıyorum ve erkende yatsam uyku yok.yemeği erken yiyoruz bide üstüne geç yatınca illaki tekrar acıkılıyor.ben bunu 3 haftadır meyvayla bastırıyodum ne güzel bugün bana ne oldu bilmiyorum
eh afiyet olsun o zaman canım arada küçük kaçamaklar olur napalım yemezsem olmaz moralim bozulur benim güzel bişi oldumu dayanamıyorumtamam elseye kızmayın o bana mantıyı yeme tavukgogsunu ye dedı :) ama kızlar napıyım daha yenı hastalıktan kuurtuldum bana bıraz tölerans ama :)
mesela dün yemeği beklemedim gidip haşlama kabak ve birkaç tane brüksel lahanası yedim bol yoğurt ile sıcak çikolata içinde öğleden sonra üstüne bir ufak snickers oda 91 kaloriymiş akşama kabağa kaldım :)
ah canım ya 3,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum bende aynı şeyleri istiyorum ama nerde sabah radyoda dinliyordum işsizlikle ilgili kızın biri mesaj atmış işverenler 4 dil bilen üniversite mezunu bağımsız25 yaşı aşmamış tecrübeli eleman aradıkalrı için iş bulamıyporum demişti yükselmek zor iş gibime geliyor artık işim olduğuna şükrediyorumoyy kızlr bilgisayarın başın oturmaktan bi taraflarım düzşleşti inşallah boşa diildir söyle güzel maaşlı yükselebilecegim birikimimi kullanabileegim doru düzgün bi yerde dogru düzgün bir iş istiyorum Allah'ım çok mu şey istiyorum bi de hemencecik 60 kilo olmak istiyorum...çok mu şey istiyorum Allah'ım...:Saruboceq:
maşallah canım bugur pirinçden daha masum ama sen iyi götürmüşün canım bugün az kalriyle halletmen lazım :)kızlar ben dayanamadım,4-5 kaşık kadar bulgur pilavı yedim...
midem şişti resmen,acayip pişmanlık duyuyorum...stepper a çıkıp yürüyüş yapmam gerek....
ooofff offf nasıl gdecek bu kilolar?
bu arada nuray ve latte nerelerde göremiyorum onları?
çok az yemişin canım bir deo kadar hamur işine nasıl hayır der insan of of dayanamıyorum ben affetmem yani :)kızlar dua edin yarn en az 800 gram wermiş olyım tüm gün azcık et 1.5 domates bide meyve salatası ydm ufak bi kase..normalde lahana çorbasıda içmem gerekiodu ama hiç içmedm...bi komşumuzda gün wardı açaip şeyler yapmış yemedim....sadece servis yaptım hareket olsun die..bide form plus içtimgerçi huzurluyum direnebildgm içinhihoyyyt
of of offffff ye ye ye sonra pişman ol canım maşallahın var valla yaaa adet zamanındamısın tatlıyı götürmüşünkızlar ben geldimkaydirigubbakcemile3
valla utanarak söylüyorum ama ben bugün pes dedim...iflas ettim direnemedim kafamçokkarıştısenağlama
sırf bulgur pilavıyla kalsam iyiydi ama yapamadım :çok üzgünüm:
eşim gelirken çikolata almış getirmiş Çok üzgünüm çoook dayanamadım,bayaaa bi yedim :çok üzgünüm:
çook pişmanım,ama yerken çok mutlu oldum,aslına bakarsanız hala mutluyum ama bu pişmanlıpı yaşamaktan nefret ediyorum,çünkü bana getirisinin çok kötü olacağını biliyorum senağlama
ooofff offf nolurdu sanki yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydık,bi parça çikolata,biraz pilav için bu kadar vicdan azabı duymasaydık senağlama
ooofff offf pişmanım,bugün nasıl uyucam bilmiyorum
ama diyete dayanmak çok zor,nefis çok fena bi şey...
günaydın canım geçmiş olsungünaydın kızlar bugün ılk yazan benım bakıyorumda uyumayın hadı kosuyahihoyyyt dıyet nasıl gıdıyo kendımı zorlayınca bu sefer yedıklerım dokundu dün cok hastalandım dıkkat edelım gec olsun güc olmasın bakın mıgdem kötülestı ne varsa cıarıyorum ıshal cabası ayyy tamam sustm sabah sabah dıkkat edın hanımlar
gunaydın..
ben çok mutluyum.. hem tartıda pazartesiye göre azlık var hem iki akşamdır kaçamaksız baya az yıyorum..
hem de sabah diyet öncesi içinde patlayacak gibi olan bir eteği deneyim dedim.. bariz rahat oldu ve dış görünüşünden baktım resmen arka taraf küçülmüş.. göbeğim baya bi gitti.. öyle eteklerim üzerimde dömüyor ama baya farketti..
cesaret edemiyordum bu eteği giymeye gene aynı görüntü olacak diye ama olmadı.. bu motiveyle,
kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmeği, çok az beyaz peynır ve 2 zeytin yedim..
günaydın süper bir haber bu canım darısı bizim başımıza ben tartılamadım gerçi çok dikkat etmedim yediklerime ama sporumuda az yaptım üstüne sabahda adet olunca
bu hafta şiş geçicek artık
kızlar günaydın hepinize iyi sabahlar sabah adet oldum ağrım var bugün iş hiç çekilmez allahtan sabah şu sirkeli suyu içioruz o benim tatlı krizimi kesiyo normalde şimdi dolanırdım tatlı diye :)kaydirigubbakcemile2