kızlar merhaba.
aslında küsmüştüm size bi soru sordum kimsecikler dikkate alıp cevap neyim vermedi:dilcikar: ama sonra düşündüm taşındım bu hayat bölee geçmiyo bi kere yazmaya başladım yazmayınca yemek yiyorum (ki zaten regl olmuşum hayatımda böyle bi tatlı krizine girdigimi hatırlamıyorum) şimdi iş başvuruları yapıyorum netten ve canım çookk sıkılıyoooo kafayı yiyecem kime nasıl yazayım diye kafamçokkarıştı..karnım da agrıyo zaten geldimi herşey üstüste gelir:roflol: neyseee ben sizi yine de seviyorum Şeniz
aşkolsun zeynepcim,inan gözümüzden kaçmıştır,dikkate almamazlık gibi birşey asla olmamışdır,küsmek olurmu hiç aramızda :1hug:
kızlar ben geldim...
ben de diyetime devam ediyorum,bırakmamaya dikkat ediyorum....yalnız ben de kabızlık başladı,ne yapsam bilmiyorum...kuru kayısı alıp arada 1-2 atıştırayım bari...
ben sirkeli suyu içmiyorum,bana pek faydası yokmuş gibi geliyo..
bi de şu metobolizma hızlandırıcı çaydan yaptım...felaket bi şey oldu...asla içemem...
içinde çok yoğun karabiber ver,insanın boğazını yalıyor...
sporu aksatmak istemiyorum ama havalar çok kötü,şu anda burda acayip ayğmur yağıyor...
dışarı çıkamıyorum,evde yapılan spor da bana zor geliyor...
dün nivea body mi çalıştım,bugün ona üşeniyorum,stepper da 1 saate yakın yürüsem süper olur...
kabızlık için kayısı iyi fikir canım ama yemeklerinin yanında 3-4 dal salata yapıp yesen inan buda iyi gelir.
hayırlı olsun canım,seni özleyeceğiz.kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden:a015:
yokrumuz falan doğumgünün kutlu olsun canım,8 kilo süpermiş biraz pasta ye bunun şerefine ama en fazla iki dilim
gmzking canım hayırlı olsun yeni görev yerin meslektaşız seninle ben de 1 sene bingölde görev yapmıştım bekarken.
şimdi gelelim yediklerime
sabah 7.30 yağsız kepekli tost,bir bardak süt
okulda 10.30 elma
12.00 1 kupa hazır çorba
evde 15.00 bir kase yoğurt.
400gr daha vermişim ve 72.3 üm.Toplamda 2.8 oldu
Sizler de süper gidiyosunuz maşallahımız var.Ha gayret Mayısta iyici fit oluruz bizz
sende süper gidiyorsun canım,aman maşallah
kızlar geç oldu ama yazayım bari
öglen yemekten önce ılık sirkeli ballı su içtim
yarım kase çorba çeyrek diilim ekmek semiz otlu yogurtlu salata hala acıkmadım
acıkınca yanımda çubuk ve portakal var onları yerim akşama misafirlige gidecem
inş tutarım kendimi.....
ben iştah açıcı yemekler görünce tutamıyorum kendimi,göz görmeyince insan katlanıyor :)))
sana şimdiden kolay gelsin canım
kızlar nasıl gidioooo ben çok yorgunum hayat yoruyor adamı :)))
herşeyi okuyup cevap vericektim ki net koptu bende geri dönmek zor geldi vallaa
sabah klhvaltımı yaptım tostla tabiki çay yanında tek şekerli
sonra bir bardak yeşil çay
öğle yemeğinde fırında köfte patates yemeği biraz makarna 2 kaşık falan :) birde yoğurt yedim
şimdi sıkıntıdan kendimi yemeğe vurmak istiyorum hala adet olamadım işler sıkıyor birde offff
al bendende o kadar,serdar ortac ın şarkısı gibi "hayaaaat beni neden yoruyosunnn" kaydirigubbakcemile3
sıkılmamaya calış diyeceğim ama bende aynı durumdayım,ağır gelmeye başladı artık,neyse kilolarımıza odaklanalım değilmi yerimseniben
selam kıslar naber nası gidiyor diyetler
selam canım,
iyiyiz,bende fire yok ,çok sıkı diyete devam ediyorum,okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarımızda öyle ...sen nasıl sın tatlım ?