70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aşkolsun zeynepcim,inan gözümüzden kaçmıştır,dikkate almamazlık gibi birşey asla olmamışdır,küsmek olurmu hiç aramızda :1hug:

kabızlık için kayısı iyi fikir canım ama yemeklerinin yanında 3-4 dal salata yapıp yesen inan buda iyi gelir.

kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden :a015:
hayırlı olsun canım,seni özleyeceğiz.

sende süper gidiyorsun canım,aman maşallah

ben iştah açıcı yemekler görünce tutamıyorum kendimi,göz görmeyince insan katlanıyor :)))
sana şimdiden kolay gelsin canım

al bendende o kadar,serdar ortac ın şarkısı gibi "hayaaaat beni neden yoruyosunnn" kaydirigubbakcemile3
sıkılmamaya calış diyeceğim ama bende aynı durumdayım,ağır gelmeye başladı artık,neyse kilolarımıza odaklanalım değilmi yerimseniben
selam kıslar naber nası gidiyor diyetler

selam canım,

iyiyiz,bende fire yok ,çok sıkı diyete devam ediyorum,okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarımızda öyle ...sen nasıl sın tatlım ?

herkese merhabalar,

ben bugün dayanamadım öğlen beyaz ekmek yedim, suyu da 1 litre içebildim midem filan bozuk gibi, işler çok, keyifsizim, motivasyonsuzum ama sabah yürüyüşümü yaptım 1 saat enazından orada kardayım:)

akşama da levrek buğulama yapıcak annem bol salatayla, inşallah yarına çok daha dinç olucam:dance:

selam bende aksam yemegini haziliyorum sebze hasladim.yaninada yesilllik kepek ekmegiyle 18 de yerim. 0 dogruda acikirsam meyve salatasi yapcam.

kızlar ben tavukgogsu yaptım cok gusel gozukuyo ya ama yemıcem tabıkı bı tabak mantı yıcem akşam yemegınde :)

herkese merhaba bugün ben cok hastaydım gerci hala sancım var yumurtalıklarıma kramp girdigi için sancı yapıyormuş,polikistik overden dolayı,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su yedim,sabah acile gittik,doktor agrı kesici igne vurdu,saat akşam 5e kadar uyudum evimde 5te kalktım canımsadece tatlı istedi,bir puding yaptım,5tane cevizle yedim,akşam 6,5dada 8tane biber 1ızgara köfte 2dilim kepek ekmek yedim.aslında hiç iştahım yok zorladım kendimi,canım sadece tatlı istiyor,neden bilmiyorum hiç böle sancılanmamıştım üşüttümmü nedir anlamadım.birazdanda 1nescafe içecegim,yanında bir parca bitter cikolata yiyecem.

bak gördün mü sevilcim (adını bilmiyorum ama ben hep sevil diye okuyorum nickini) arada ben kaynadım senin mantın yüzünden:))

bak gördün mü sevilcim (adını bilmiyorum ama ben hep sevil diye okuyorum nickini) arada ben kaynadım senin mantın yüzünden:))

sen yemedin ama ona tavsiye ediyon sen daha suclusun yeme de ala ala .. oda olsa oda onu yermiş.. bababababa şutarafagitti

Bugün yüzmeye gittim.döndüğümde nerdeyse gözüm dönmüştü.normal öğünümün dışında bişey yememek için en iyisi bir saat yatıp uyuyayım dedim ama nafile.bi paket diyet bisküvi yiycem ama biraz daha bekleyeyimde öyle yiyeyim umarım onla geçiştirebilirim.bugün ilk defa beyaz ekmeğin ucundan da tırtıkladım.bugün erken yatmam lazım galiba.Oda çok zor gerçi.Eşim 4 aydır burda değil gece uyuyamıyorum ve erkende yatsam uyku yok.yemeği erken yiyoruz bide üstüne geç yatınca illaki tekrar acıkılıyor.ben bunu 3 haftadır meyvayla bastırıyodum ne güzel bugün bana ne oldu bilmiyorum

ancak gelebildim yazılanları okuyorum da moralim bugün iyi bugün sıfır kaçamak.moral bozulunca tatlı krizine engel olamıyoruz aman herkes moralini yüksek tutsun.kilo bildirimlerini ne zaman yapıyoruz bu ilk haftam daha acemiyim defisfisfis

tamam elseye kızmayın o bana mantıyı yeme tavukgogsunu ye dedı :) ama kızlar napıyım daha yenı hastalıktan kuurtuldum bana bıraz tölerans ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…