70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun onun yanindaydim surekli dedik ve hala diyoruz bizim icin cok degerli oldugunu hatirlatiyoruz ama yinede agliyo agliyo agliyo annem babam diyo baska birsey demiyo ben diyo onlarin yuzune nasil bakacam kötü olanda annem le babamda turkiyedeler suan tel den surekli kontaktayiz onlarda ilk önce celallendiler olanlari duyunca iki saat sonra geri arayip anlattilar bosversin dediler olan olur obizim icin daha önemli ama suan galiba annem baski yapmis biraz özür dilesin barismayi denesin diye iyice kötü oldu nasil barisim ne anlatirim deyip duruyo bende dedim bosver yat uyu yarin ola hayir ola dedim ama dinlemez kesin sabah kadar aglar ...

henür herşey çok taze ne siz ne o sağlıklı düşünemez.bence zaman tanımalı herkes birbirine.şimdi erkek tarafı silip atsada eğer nasipse ve gerçekten sevip değer verdiyse tekrar birleşirler.ama kardeşin bu durumdayken bişeylerin kararını vermek çok yanlış olur.şuan sadece onun nekadar önemli olduğunu ve mutlu olmasını istedğinizi ona göstermeniz ve zamana bırakmanız en doğrusu olur.büyklerin beklentileri düşünceleri farklı olabiliyor ama onlarda zamanla sabit düşüncelerinden vazgeçeçeklerdir.:26:

aynen öyle cnm ben bu ara sabahları kflex yiyorum öğlen sebze yemeği akşamada kocamla aynı geçiştiriyorum umarım bende zayıflarım
benide aranıza aldığınız için tşk ederim

Ağır diyet yapamıyorsan "Akdeniz diyetini " öneririm

pembe köşe: Akdeniz Diyeti

Tabi sayfadaki egzersizlere de göz gezdirirsen çok daha faydalı olur bence

çok tşk ederim cnm inceliycem

millet kıskanıyor ben buna inanıyorum kilo alsan aaaaaaaa ne kar almışsın verince tık yok
bu kadın milletini çözemedim cnm
7 aylıkmış bebişin benmde 8 aylık umarım bnde inerim senin kilona

cnm allah beterlerinden korusun inş. o da düzelir bir an önce toparlar kendini allah yardımcınız olsun cnm ya
bu akşam burası çok ıssız kimseler yok.....
zerracım maşallah o ne tatlı bi çocuk öyle ya yerim ben onu allahım maşallah maşallah

sende aramıza tekrardan hoşgeldin maşallah kilonu korumuşsun hep korursun inş. istediğin kiloyada inersin

aaaaannnnnneeeeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden kimse yok kızlar nereye gittiniz hadi gözümü açıp kapatana kadar gelin bari

günaydııın kısçelerrrrr

menülerimi yazeem hemennnnn

10.06.2011 Cuma ( 65,3 ) artı 200 gr

Sabah
2 tane kepekli poğaça

Öğlen
1 tane tavuk sarma
2 yk patates püresi
2 yk salata
1 yk yogurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 tane light albeni

Akşam
1 tane karışık yagsız tost

11.06.2011 Cumartesi ( 64,3 ) eksi 1 kg

Sabah
1 porsiyon patatesli börek

Öğle
3 tne tavuk nugget ızgara
2 tane köfte ızgara
2 yk yogurt
Yarım kk beyaz peynir
1 tane domates
Accık beyaz ekmek

Akşam
Yok

12.06.2011 Pazar (64,1 ) eksi 200 gr
Sabah
6 dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 tane yeşil zeytin
1 dilim beyaz ekmek

Öğle
1 tane büyük mangalda tavuk pirzola
1 tane mangalda köfte
3 dilim beyaz ekmek
3 yk patlıcan salatası
2 tane közlenmiş domates

Akşam
6-7 tane mangalda kaşarlı mantar

:92:günaydın kızlar:92:

umarım herkes iyidir, daha gecmişe dalamadımm haftaiçi iş ve sizle zaman kolayca geçiyodu ancak haftasonu geçmek bılmedı kociş olmadannn:26: c.tesi gunu dısardaydım, arkadaslarla program yaptık, staj yaptıgımız ofıse baskın yaptık, muhabbet fılan cok guzel gectıı, pazar gunu ıse kendımı ütüye verdimmm sadece 17 tane kocişin gömleği vardı yaaaa
neyse ben gecmıse bı dalayım artık cıktıgımda kac olur bılemıycemmmmm

geçmiş olsun canım çok sevindim

allah yardımcınız olsun canım zor günlerin ardından hep güzel günler gelir mutlaka herkes hata yapar ve bence her hata hayat tecrübesi olarak bize geri döner olgunlaşırız insanları daha iyi tanırız kardeşinizin kendini suçlu hissetmesine asla izin vermeyin suçluluk duygusu aşılması en zor şeylerden biri hayatta herşeyi unuttsada suçluluk duygusu iz bırakmasın onda keşke yaşanmasaydı ne yazıkki yaşandı ve geçti bitti bundan sonrası sizin için hep daha güzel olsun inşaallah

ya kızlar sürekli kilo alıyorum ben br kaç gün ara vericem diyete eski şeklimdeki gibi yicem bir kaç gün sonra tekrar başlıyacağım metabolizmam çok erken müdafaya geçti koçiste gitti zaten artık pilatese de gidebilirim

günaydın herkese umarım herkes iyidir
kılavuzcum çok sevindim sağlık durumuna aman kadınların derdi kist miyom pcos off nedir bu çilemiz be rabbim inşallah bir daha yaşatmasın gitsin pis miyomlar bendede vardı ama çok küçük şükür şimdi yokmuş totur amca öle dediydi tekrar gözün aydın canım

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz doğru topiktesiniz

aynen bende katılıyorum arkadaşıma kardeşiniz bu psikolojideyken özür dilemesi araması onu dahada yaralar zamana bırakmak şuan için en iyi çözüm ve asla bence tabi kardeşinizi yargılayıcı anneniz babanız dahi olsa konuşmasınlar çünkü zaten o kendiyle hesaplaşma içinde onu yargılamak dahada yaralıyacaktır allah yazdıysa onları birbirine bugün olmazsa yarın herşey unutulur gider ve birleşir nişanlısıyla tabi birde bu durumda nişanlının eski olup bitenleri onun kafasına kakma durumu olabilir buda kızcağız için ömür boyu huzursuzluk kaynağı olur annenize işin birde bu tarafını söyleyin baskı yapmasın canım kızının mutluluğu herşeyden önemli zaman herşeyin ilacı zaman bırakın ve belki bambaşka bir insan onu biryerle bekliyor ve tüm bu olanlar olacak yeni güzel olayların kötüde olsa vesileleri bide bu tarafından bakmak lazım sevgiler

:125::125::125:

sabah:
bir tane gevrek
peynir,çökelek
3 tane taze sarımsak
5 adet zeytindomates,salatalık

ara:yok

öğle:
6-7 adet tavuk köfte
1 kepçe yoğurt çorbası
bol salata

ara:yok

akşam:
iki kayısı
2 nektarin rendeleyip iki kaşık yoğurtla karıştırdım meyveli yoğurt yedim

soda limon

Kızlarrr bugün canım sıkkın bilmiyorum böle içimde bi boşluk war iştahım da sıfır
dün misafirliğe gittik 3 köfte, 1 tane de biftek yedim söylemesi ayıp salatayla akşam 7 de yedim eve geldim 1 litre su içtim üstüne
sabah da kahwaltı ettim yine klasik 2 tam buğday ekmeği, peynir , domates,salatalık
bikaç gündür sürekli kabus görüyorum huzursuz yatıp kalkıyorum nolcak benim bu halim

nasıl kabus cnm kafana bişimi takıyosun ondanda olur

günaydın herkese. dün annem ananem derken ne kadar dikkat etsem de kaçırdım sigara börekleri dondurmalar daha neler..

bu sabah kalkınca : 1 kuru kayısı + 300ml su.

kahvaltı: 1 kupa açık çay, yarım domates, az kaşar peynir,yarım qivi. evet qivi. evet ekmek falan yok.

gözünaydın canım cok sevındım kılo vermek herseye kadır valla bravo sana
bende eşime diyom bazen senı kka ya sokalım dıye
selam herkese

nasılsınız bakem benı özledınız mı?

özledik canım hatta ben senı cok merak edıyorum dedın ya ırı kemıklıyım felan dıye kendı vücuduma yakın hissetmiştim seni resmini koysanda görsek

herkese günaydın hatunlar
bende haftasonu cok tıkınmama ragmen eksıde cıktım cok mutluyum bu hafta 66 yı gormek ıstıyorum ınsallah dıkkat edıcem bunun ıcın.zira haftaya ıst a gıdıcez pek dıkkat edemem azcık vereyımde bu kılomu korumus olayım barı döndüğümde

kuzum geçmiş olsunnnnn çok sevindimm iyileşmene seni seviyorum kızzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…