Allah yardımcınız olsun sizin içinde onun içinde çok zor bi süreç.eğer imkanlar elveriyosa hastaneden çıktıktan sonra o çevreden uzak bi yerde yaşaması onun için en doğrusu olur.aynı çevrede iyiye gideceğine kötüye gidecektir.kardeşin olduğuna göre daha küçüçüktür o biz daha büyümedik hatalar yapıyoruz.üzülmemesini söyle.kim ne derse desin sizin için kıymetli olduğunu nişanlısı ve diğer çocuğun zaten bugün olmasa yarın yarı yolda bırakacağı sevgi ve değer ölçülerinin ona yeterli olmayacağını ikisi içinde üzülmemesi gerektiğini sık sık dile getirin.o şimdi hep kendiyle hesaplaşma içinde size karşı nişanlısına karşı diğer kişinin arkadan vurmasına karşı.elbetteki unutmak önemsememek üzerine sünger çekmek çok zor olcak ama sürekli telkşnlerde bulunup rahatlatmanız şart
henür herşey çok taze ne siz ne o sağlıklı düşünemez.bence zaman tanımalı herkes birbirine.şimdi erkek tarafı silip atsada eğer nasipse ve gerçekten sevip değer verdiyse tekrar birleşirler.ama kardeşin bu durumdayken bişeylerin kararını vermek çok yanlış olur.şuan sadece onun nekadar önemli olduğunu ve mutlu olmasını istedğinizi ona göstermeniz ve zamana bırakmanız en doğrusu olur.büyklerin beklentileri düşünceleri farklı olabiliyor ama onlarda zamanla sabit düşüncelerinden vazgeçeçeklerdir.:26:bugun onun yanindaydim surekli dedik ve hala diyoruz bizim icin cok degerli oldugunu hatirlatiyoruz ama yinede agliyo agliyo agliyo annem babam diyo baska birsey demiyo ben diyo onlarin yuzune nasil bakacam kötü olanda annem le babamda turkiyedeler suan tel den surekli kontaktayiz onlarda ilk önce celallendiler olanlari duyunca iki saat sonra geri arayip anlattilar bosversin dediler olan olur obizim icin daha önemli ama suan galiba annem baski yapmis biraz özür dilesin barismayi denesin diye iyice kötü oldu nasil barisim ne anlatirim deyip duruyo bende dedim bosver yat uyu yarin ola hayir ola dedim ama dinlemez kesin sabah kadar aglar ...
aynen öyle cnm ben bu ara sabahları kflex yiyorum öğlen sebze yemeği akşamada kocamla aynı geçiştiriyorum umarım bende zayıflarımkilo aralığımız yok herkes gelebilir aramıza.Allah bağışlasın daha çıtır bi annesin emzirme döneminde 2 ayda verdiğin kilo gayet iyi bence.bundan sonra devam ettikçe daha fazla gidecektir.kadınlar düzenli beslendilermi kilo kaybı yaşarlar ister istemez.diyet mantığıda bu aslında dengeli beslenip sağlıklı beslenmeyi adet haline getirirsen bi süre sonra form kazanırsın.
Ağır diyet yapamıyorsan "Akdeniz diyetini " öneririm
pembe köşe: Akdeniz Diyeti
Tabi sayfadaki egzersizlere de göz gezdirirsen çok daha faydalı olur bence
ben de 3 ay öncesine göre 8 kg civarında verdim. kimse zayıflamışsın demiyor. ben biliyorum inceldiğimi 46 beden giyerken şimdi 44 beden bol geliyor. insan bekliyor tabi.hoşuna gidiyor biraz kilo verdin mi ne demeleri.. doğum sonrası aaa ne kadar kilo almışsın dediler şimdi onlardan bi tepki gelmeyince ben soruyorum biraz kilo vermişmiyim diye . o zaman haa biraz gitmiş diyolar. neyse ben daha zayıflayımda görsünler
cnm allah beterlerinden korusun inş. o da düzelir bir an önce toparlar kendini allah yardımcınız olsun cnm yakizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
zerracım maşallah o ne tatlı bi çocuk öyle ya yerim ben onu allahım maşallah maşallahbu akşam burası çok ıssız kimseler yok.....
amanınn oku oku bitiremedim geçmişihoşgeldin diyen demiyen herkese çokk teşekkür ederim hoşbuldum yeniden buarada allah bağışlasın zerra bebiş çok tatlı yaa tam ısırmalıkmışş allah analı babalı hayırlı ömürler versin canım kılavuzcum sanada çok geçmiş olsun hayırlısıyla ameliyatsız kurtulmuşun çok şükür allah başka dert vermesin sende aramıza hoş geldinn
kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
henür herşey çok taze ne siz ne o sağlıklı düşünemez.bence zaman tanımalı herkes birbirine.şimdi erkek tarafı silip atsada eğer nasipse ve gerçekten sevip değer verdiyse tekrar birleşirler.ama kardeşin bu durumdayken bişeylerin kararını vermek çok yanlış olur.şuan sadece onun nekadar önemli olduğunu ve mutlu olmasını istedğinizi ona göstermeniz ve zamana bırakmanız en doğrusu olur.büyklerin beklentileri düşünceleri farklı olabiliyor ama onlarda zamanla sabit düşüncelerinden vazgeçeçeklerdir.:26:
kızlarrrBugün canım sıkkın Bilmiyorum böle içimde bi boşluk war Iştahım da sıfır
Dün misafirliğe gittik3 köfte, 1 tane de biftek yedim söylemesi ayıp salatayla Akşam 7 de yedim Eve geldim 1 litre su içtim üstüne
Sabah da kahwaltı ettim yine klasik 2 tam buğday ekmeği, peynir , domates,salatalık
Bikaç gündür sürekli kabus görüyorum huzursuz yatıp kalkıyorumNolcak benim bu halim
gözünaydın canım cok sevındım kılo vermek herseye kadır valla bravo sanakızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
bende eşime diyom bazen senı kka ya sokalım dıyeçok teşekkür ederim canım...bende ucundan döndüm zaten myomlarım 6-7 taneydi ve herbiri 5-6 cm.di...doktorun birine kalsa rahmimi falan herşeyi alıp çıkacaktıda ben istemedim sonra şimdiki doktorumu buldumda adamcaz ilaçla hallediverdi allah razı olsun...bu arada doktorumda kilomu görünce şok oldu...hanfendi nasıl bukadar zayıfladınız sırrınız ne bende diyetteyim dedi...muzur ben nedesem beğenirsinizSİZDE KADINLAR KULÜBÜNE KATILIN VERİRSİNİZdedim adam gülmekten katıldı sağolsun
selam herkese
nasılsınız bakem benı özledınız mı?
kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?