oyy canım hemşommmmmmmmslmmm fıstığımmmmmzz özlemezmiyimmm gel bi öpemm seni
seçim belası başımdaydı aklım bin yerdeydi.şükür bitti.EVETTTTTTTTTTSEN BENİ ÖSLEDİNMİ:86:AKŞAM ARADa açınca inanki deim bu sudem nerelerdeee
canım benım saolasın.resım koymayı hıc denemedım.özledik canım hatta ben senı cok merak edıyorum dedın ya ırı kemıklıyım felan dıye kendı vücuduma yakın hissetmiştim seni resmini koysanda görsek
erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.Eki Görüntüle 209095 Eki Görüntüle 209096 Eki Görüntüle 209097 zerra bebişini allah bagıslasın cok tatlı bende paylasıyorum sımdı tontiğimi
kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.
ay oglum olursa tatlı olsun ya.
arcak oglunu bana hedıye gondersene.
erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.
ay oglum olursa tatlı olsun ya.
arcak oglunu bana hedıye gondersene.
evet gecen yazında görmüştüm oglan cocuklarına pek ısınamadıgını maşallah benım ogluma senın kanına girdiyse
oğlunun maşallahı var..
ben alacanın oğluna aşığım bi de
saol canım benımde cok hoşuma gidiyor alacanın kuzusu maşallah cok yakısıklı o da hepimizin kuzularına kocaman maşallah
evet bende cok üzülüyorum yavruya Allah şifa versin.Bi de hasta ya ayrı seviyorum onu...
Allah şifasının versin tez vakit onunda....
Sen ne yaptın canım?
Nasıl gidiyor diyet?
Evet kızlar müjdem var....
Şu an itibari ile 59.9 kg yum....
Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
Evet kızlar müjdem var....
Şu an itibari ile 59.9 kg yum....
Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?