70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bende dün sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
makarna
salata
akşam:
1 kase çorba
1 tane biber dolması
bitki çayı
bir saat spor yaptım:61

mrb kızlar. kilom konu başlığına uygun 77 kiloyum.
birkaç gündür elma sirkesini araştırıyorum. okuduğum yorumların hepsi olumlu. elma sirkesiyle ilgili yeni bir konu açmayı denedim ama beceremedim:)bende burdan yazıyorum.. deneyen var mı?

geçmişi çok okuyamadım bir tek kılavuzun sonuçları iyi çıkmış onu gördüm
geçmiş olsun kılavuzcum

slmmm fıstığımmmmmzz özlemezmiyimmm gel bi öpemm seni
oyy canım hemşommmmmmmm

EVETTTTTTTTTTSEN BENİ ÖSLEDİNMİ:86:AKŞAM ARADa açınca inanki deim bu sudem nerelerdeee
seçim belası başımdaydı aklım bin yerdeydi.şükür bitti.

özledik canım hatta ben senı cok merak edıyorum dedın ya ırı kemıklıyım felan dıye kendı vücuduma yakın hissetmiştim seni resmini koysanda görsek
canım benım saolasın.resım koymayı hıc denemedım.

Canım...
Büyük bir hata yapsa da...
Allahın verdiği canı yalnız Allah alır...
Tövbe diye bişey var...
Ne kadar kızsanız da o sizin canınız kanınız...

Artık geçmişi unutup ileriye bakması için
Ona zaman tanıyın ve yanında olduğunuzu gösterin...

Bu arada nişanlısı ve ailesi obnu ziyaret için hastaneye geldi mi?
Ya da eski sevgilisi?
Sesler duyması hiç iyi değil..,
Durumu hiçte iyi gözükmüyor...
Böyle devam etmemeli..

Ona bu dünyanın sonu değil de..
Herkes hata yapabilir.
Ve hatalar insanlar içindir..

Oldu bir kere...
İleri baksın....
Toplasın kendini...

erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.

ay oglum olursa tatlı olsun ya.

arcak oglunu bana hedıye gondersene.

Kuzum senin yok mu ya...............

Hediye istiyooooo

Yap bi tane

erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.

ay oglum olursa tatlı olsun ya.

arcak oglunu bana hedıye gondersene.

evet gecen yazında görmüştüm oglan cocuklarına pek ısınamadıgını maşallah benım ogluma senın kanına girdiyse

msjım yarım kaldı ıfade koyamadım ne gıcık olmus bu yazma bölümü yavv
haftaya ısta gelıyoz sende ordasın demı sana verıyım bız esımle rahat rahat gezelım olur mu

.............................................................

Son düzenleme:
saol canım benımde cok hoşuma gidiyor alacanın kuzusu maşallah cok yakısıklı o da hepimizin kuzularına kocaman maşallah

Bi de hasta ya ayrı seviyorum onu...
Allah şifasının versin tez vakit onunda....

Sen ne yaptın canım?
Nasıl gidiyor diyet?

serpi , kardesının yasadıklarına gercekten cok uzuldumm; ama zamanla kapanmayacak hıc bı yara, hafıflmeyecek acı yoktur ; umarım bugunlerı kısa zamanda atlatır sizin tek yapmanız gereken onun yanında oldugunuzu hıssettırmenız, cunku insan oyle bı durumda hem kendini hem ailesini hem de çevreyi düşünüyo..siz yanında olursanız saglıklı kararlar alacaktır, elbetteki yasadıgı kolay bısı değil, eski sevgılı bişeyın ıntıkamını mı almaya calısmıs, baskası ıle evlencek dıye hırsla mı davranmış bılemıyorum ama şimdiki nişanlısı ile bır gelecek kurması konusunda herseyı zamana bırakın, hayırlısı haklarında neyse o olsun.. her ıkı tarafında kafalarını toparlamak ıcın zaman ıhtıyacı var tabıkı de, sen de uzme kendını, bıseylerden pısman olması bile iyiye işaret; psikolojik destek alırsa kısa zamanda toparlayacagına ınanıyorummm ...

kılavuz , sonuclarının temız cıkmasına sevındım canım, inş saglık sorunlarının hepsı gerıde kalmıstır, bu moralle son gaz devammm

Evet kızlar müjdem var....

Şu an itibari ile 59.9 kg yum....

Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!

Bi de hasta ya ayrı seviyorum onu...
Allah şifasının versin tez vakit onunda....

Sen ne yaptın canım?
Nasıl gidiyor diyet?
evet bende cok üzülüyorum yavruya Allah şifa versin.
benim diyet mi hiçbizaman diyet yapmadımkı ben bu hafta dıkkat edıcem 66 yı gorcem ınsallah temmuzun basınada dogumgunum ınsallah 65 olcam dahada bısey ıstemıyom olursam.güya oglanın dogumgununde olcaktım ya kısmet
Evet kızlar müjdem var....

Şu an itibari ile 59.9 kg yum....

Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!

maşallah canım darısı bana ınsallahda cok zor ben daha 65e ınmeyı beceremedım ama sanada yeter bence dur artık verme kılo gayet ıyısın boyuna gore zayıfsın bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…