- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
evet bende cok üzülüyorum yavruya Allah şifa versin.
benim diyet mi hiçbizaman diyet yapmadımkı benbu hafta dıkkat edıcem 66 yı gorcem ınsallah temmuzun basınada dogumgunum ınsallah 65 olcam dahada bısey ıstemıyom olursam.güya oglanın dogumgununde olcaktım ya kısmet
maşallah canım darısı bana ınsallahda cok zor ben daha 65e ınmeyı beceremedım ama sanada yeter bence dur artık verme kılo gayet ıyısın boyuna gore zayıfsın bıle
vaaaayyy
süper valla
tebrik ederim canım :81::81::81:
Evet kızlar müjdem var....
Şu an itibari ile 59.9 kg yum....
Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
sağol cnm...
inşallah darısı sana....
60 olasıca!!!
idolümsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnn
resiiim isteriiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İnşallah 66 yı göreceksin canım..
Ekmeği çıkar gerekirse...
Bu arada hafta sonu kaçamağı kızıma iyi geldi...
Hiç uyanmadı diyebilirim neredeyse...
Bir iki kez ....
Totomu kaşıyayım...
Rabbime şükür...
Doğum dünün ne zaman bu arada?
Canım resim ekleyeceğim
Sadece nasıl eklenencek bir türlü yapamadım...
Siz de bakın da söyleyin artık...
Topuklularla gerçekten zayıf duruyorum...
Ama babetlerle ve ketenlerle hala sanki var gibime geliyor..
Dün kuzenimle karşılaştık çok zayıflamışsın dedi..
Ben de sen beni en son doğumda görmüştün dedim..
Canım bende 58 gibi sonlandırabilirim...
Çok bile zayıfladım haklısın...
ben bu aralar çok karamsarım kilo konusunda
bildirim bile yapmadım
sizinle sohbet etmek için geliyorum
ben bu aralar çok karamsarım kilo konusunda
bildirim bile yapmadım
sizinle sohbet etmek için geliyorum
kızına masallah canım ıns dahada ıyı olur.resımı msj yazdıgımız yerde atac seklınde bı sımge var ordan eklentı olarak eklıyorsun merakla beklıyoruz hadı koy koy dogum gunum temmuz 7 bencede 58de sonlandır 55 cok az sana canım
ayşebahar tebrikler ediyorum seni üstün başarından dolayı
Eki Görüntüle 208633
Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu aragidemde oyumu verem
Canım Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur...kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
Evet kızlar müjdem var....
ayşebaharcım tebriklerdarısı tüm çabalayanların başına.
daaha yeni uyandımsanki içim hala uyuyo gibi
aslında uyanma vaktim daha erken ama biraz daha yatıyorum :) bide geç uyuyorum bugün 4 e geliyodu saat uyuduğumda.Sağol cnm
Saat 12 yeni mi uyandınnnnnnnnnnnnnn
Selamlar herkese...
Canım Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
Tebrikler bravvoooo
Ne kadar zamanda verdin peki ben bilmiyorum ?
aslında uyanma vaktim daha erken ama biraz daha yatıyorum :) bide geç uyuyorum bugün 4 e geliyodu saat uyuduğumda.6. gün oruç tutuyorum Allah kabul ederse o yüzdende erken kalkmak istemiyorum sonra akşam olmuyor
Kızlar herkes oğluşları sergilemiş burda gelinmi ararsınız nedir
Benim de oğluşum var ama olmadı şimdi...
Kuzum senin yok mu ya...............
Hediye istiyooooo
Yap bi tane
evet gecen yazında görmüştüm oglan cocuklarına pek ısınamadıgını maşallah benım ogluma senın kanına girdiyse
evet ya kolay kolay sevemem erkek yegenım var nasıl güzel yuzu kız gıbı onu bıle ıyıce sevemıyom.ama kız olsa akan sular durur.msjım yarım kaldı ıfade koyamadım ne gıcık olmus bu yazma bölümü yavv
haftaya ısta gelıyoz sende ordasın demı sana verıyım bız esımle rahat rahat gezelım olur mu
ya okadar çok resım koydunuz kı alacanın çocugunu unuttum ben.ya da o mesajı görmedım.hatırlayamadım.
oğlunun maşallahı var..
ben alacanın oğluna aşığım bi de
maşşş.da ben yenı sayfada simge kullanamıyom.Evet kızlar müjdem var....
ne güzel dua ama eksık azcık sağlıklı 60 olasıca.sağol cnm...
inşallah darısı sana....
60 olasıca!!!
tebrıkler canımmmmmmmmaa birinci olmuşumm
çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?