70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

30 kilo haaa..maaşallah..artık kilo koruman zamanı gelmiş...ahhhbende hala 5i bile tamamlyamadım...neyim var benim yaaa..bens evmiyom yağları etleri gitisnler ARTIKKK ONLARDA BENİ SEVMESİN..AAAAAA
BUARADA iyi pazarlar diyecektimki...tabi eşimde tatil yaa hoş şimdi çıktı bile arkdaşıyla bilgisyar işi varmış tatilde de iş yaniiiieee geç ve geniş kahvaltı olunca pazar sandım yine...yok dikkat ettim bennnn
seçim sonuçlarıda hepimize ülkemize hayırlar getirsin inşaallah...

10 ayda verdim canım

Allah kabul etsin cnm

benim adamda geç kalkar niyetliyken...
bende sinir olurum...
erken kalk bana ne olmaz derim...
sıcak olunca havalar
haklısın
yapacam bişi olsa erken kalkarımda yapacak bişeyde yok vakit geçmiyor yoksa açlık susuzluk beni rahatsız etmiyor.benim kocişte öğleci olduğu için okul vaktini kadar uyuyor o uyuyunca bende onla uyuyorum son 3 aydır hep geç kalkıyorum halbuki öncesinde hep 8 gibi uyanırdım :84::84: geç uyumak mahvediyor beni ama ne yapsam erken uyuyamıyorum bu dönem böyle devam eder.annemin yanına gidince sabah ezanı kaldıracak beni ozaman düzene sokar adam olurum

sende sergile bi gelinde sana bakalımmaaşallah herkesetede oğlan var gi,bi...:26:ama trendy ve ikizin kızlarıda var
gulum sende değiştir şu avatarı ya.pek bi çaresiz acınaklı duruyo halın.

erkek çocukalrı genelde sevimsiz olur ama senınkı pek talı ya ben böle cocukalrı cok sevıyom.

ay oglum olursa tatlı olsun ya.

arcak oglunu bana hedıye gondersene.

arcak canım maaşallah evet sudeye katılıyorum..pek tatlı yaa,hayalimdeki erkek
sahiden böyle düz saçlara hep bayılmışımdır erkek çocuğunda,dayımın oğluda böyleydi...vee eşimin çocuklulk resimleiride saçlar düz uzun sarı,çok şeker yaa baktıkça allahım bana oğul ver babasına benzesin saçları derim seviyorum öyle saçları
şimdide kocişim iydir yani eliyle saçdüzeltir şekle girer ama uzun değilüniveristede uzatmış biara tabi artık öğretmen olmazz,zaten uzatmazda.....

aynenn eşimde dersleri hep 10da..11de sadece salı 7:30da...bizdede osrun var erken kalkamıyom ozamnda tabi 9da kalktığım oluyor ama meto hızlanması için erkende şart bende işte evde bebekte olmayınca,uyan zili çalmıyo yeşimcim napalımbizde annemle namzdan sonra yürrüdük bazen ama ben 5.gün uykuya düşerdimmm

günlük bi plan olmayınca napıyon uyuyosun.seneye sabahçı olcak eşim ozaman uyanırız artık izmir sıcağında odaya güneş gelene kadar uyuyorum buda işte sabah 8 civarı oluyor.zaten annem sürekli gece uyandırıyor yarım yamalak uykuyla gün geçirmek zorunda kalıyorum ama en azından bu öğlene kadar uyuma sistemim değişiyor

halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana

annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. hemen ona sorduk. bana ne yaptın dedi. ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. o da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. merhem söyledi. onu aldım. bugün biraz daha iyiyim gibi. ama halen oturma ve kalkmamda problem var.

size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. annem beni dövecekti zatennnnnnn.... ben de dedim ki sebze de yedim dedim. doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. anlamadım. çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww

bu arada cumadan beri 600 gram gitti.

cnm allah beterlerinden korusun inş. o da düzelir bir an önce toparlar kendini allah yardımcınız olsun cnm ya

zerracım maşallah o ne tatlı bi çocuk öyle ya yerim ben onu allahım maşallah maşallah
sağol tatlım.allah sanada en tatlısından en hayırlısından versin...
canım buraya düzenli takılırsan kilolar gider...
Eki Görüntüle 209095 Eki Görüntüle 209096 Eki Görüntüle 209097 zerra bebişini allah bagıslasın cok tatlı bende paylasıyorum sımdı tontiğimi
maşallah küçük adam......
Kızlar herkes oğluşları sergilemiş burda gelinmi ararsınız nedir
Benim de oğluşum var ama olmadı şimdi...
valla o da olur. kızlar daha bi tatlı oluyor. oğlan annesi olarak kızları görmek isterim.......
kızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.

hakkınızda hayırlısı olsun canım..

hayırdır inş. bende bugün kabus gördüm kaynanamla kayınpederimi gördüm bizim eve gelmişler anaa ıyyy valla bi uyandım ohbe dedim
günaydınn hatunlarrr umarımm hafta sonunuz güzel geçmiştirrrrr. güzel bi haftaya cumaya güzel rakamlar görmek dileğiyleeeeee

Eki Görüntüle 209095 Eki Görüntüle 209096 Eki Görüntüle 209097 zerra bebişini allah bagıslasın cok tatlı bende paylasıyorum sımdı tontiğimi
ay yakışıklıya bak sen allah bağışlasın canım pek tatlı ama benim oğlumdan tatlı değil

sende sergile bi gelinde sana bakalımmaaşallah herkesetede oğlan var gi,bi...:26:ama trendy ve ikizin kızlarıda var
evet ya valla kızıma bi damat adayı seçemedim aralarından önümüzdeki maçlaramı baksak yokmu artıran şöyle evi arabası sigortalı işi olsun damadımızın ama yoksa vermem biricik kızımı

yaaa demek düz saçlılara bayılırısın tabeeee şimdi bak bakalım sinir ol azcık ozaman bazıları 1.5yaşındayken bazıları hele dik saçlı hali şimdiki halleri

kim derdiki o avuç kadar bebiş koca delikanlı olupta bana anneee dicek şükür yarabbim

Evet kızlar müjdem var....

Şu an itibari ile 59.9 kg yum....

Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
aysebahar maşallah canım süpersin
10 ayda vermişsin
muhteşem ya çok umutlandım sen yazınca bende verebilirim ozmn 10 ayda 30 olmasada ben 20ye bile razıyım ya
neler yaptın acaba paylaşabilirmisin?
ben emziriyorum diye öyle diyet falan yapamıyorum sadece dikkat ediyorum
bana tavsiyelerin varmı ?

inşallah cnm artık buralardayım

çok tatlı ya maşallah allah bağışlasın canımmmm

canım çokı geçmiş olsun..off bilirim oacıyı ağrıyı yanmayı felakettttya benim bünyemde çok hassas oyüzden ben çok şeyi deniyeniyorum aslınd asen listeelrini yazarken diyecektim ben bunu yapsam kabız olurum diye sendenbu problem olduğunu bilsem söylerdim hem azbeslendin hemde katı...yani 3litre su içsekte çorba yada sulu yemek farklı...sANIRIM MEYVEDE AZTÜKEWTİLİYOR onlarında karbonhidrat şekeri varyapaamdım bu diyeti tam ama yapsamda tam oalrak bisüre sonra bendede kabızlık yapar kesin
listeleri inceliyroum çok şey öğreniyorum ama daha 40 yada 50 ünite beslenmedim olmyor evimde yemek pişcek illa sulu yemek yiycek eşim ekmek banarakkendime yapmasam ona mecbur yapıyorum bende yiyorum azçok 50ünitede bianda doluyor..ama aburcubur olayı nerdeyse bitcek bende inşaallah...

Sağol canım
Değiştiriyorum avatarı kıymetini bil..

Bence de hayırlı olsun

Anladım cancan

tebrik ederim canım muhteşem bir başarı darısı başımıza resimlerini merakla bekliyorum

Ekleyeceğim gülüm

Canım ben hala emziriyorum bebeğimi..
10 ay lık oldu kızım...
O süreçte verdim...
Canım bir gün kaçırsam ertesi gün dengeliyorum..
Çok yemiyorum...
Herşeyi yiyorum emzirmenin avantajını kullan

canım benim işin ilginci kabız değilim. bu diyette de hiç kabız olmadım. doktor da ona şaşırdı zaten. o zaman üşütmüşsün dedi. ben de karar aldım fantazik geceliklerimi giymeyecem artık. pamuklu pijamalara devam totoşu üşütmemek lazım dimi

kızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.

aaa evet benim arkdaşta nişanlı onunkininde belli olacaktı..o sitanbulda ya orda kalıcak yada tayin olucak..canım inşaallah iyibiryerler çıkar..doğu mu olacak sadece yoksa:26:samsuna gelirsinzi belki keşke karadeniz güzeldir

ay süpersin benim kızımda 8 aylık eylül 27 doğumlu
ama ben emzirerek kilo veremeyenlerdenim
inan dikkat ediyorum ama gitmiyor
yapıştı kaldı kilolarım
valla napacan bilmiyorum
bu ara vermeye başladım umarım gdicek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…