70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kabızlıktan oldu sandım ya bende ishal sürekli oluncada yanıyor amannn işteeolabülürrr hava almışındırben öyle birden yaza giremdim yaaa helede şimdide adetimmm..valla senin linki inceledikçe bişe yiyesimde kalmıyo mesela sabah yarım simitinde yarısını yedim,1de küçük dilim ekmek..bişey yiycem liste gözümün önünde nabileyim eşim yerken çok bakıyom adama kaç karbon oldukine diyeeasöylemiyom çok kızıyo bıktı bendenama çıktıısnı alıcam çantamda taşıyıp bişey eyrekn bakacam onaa göree:2:tabi herşeyden çabuk geçen ben bisüre sonra bunuda geçerimde o ayrı mevzuuu huy işteeeneyse alışkanlık bıraksın bende bana yeterr

sende sergile bi gelinde sana bakalımmaaşallah herkesetede oğlan var gi,bi...:26:ama trendy ve ikizin kızlarıda var
bakın bakın bende kaynana olayım
Canım geçmiş olsun. ama senın hemoroid in varsa aslında onu unutmaman gerekırdı.. krbonhıdrat diyetinde hep et ürünleri genelde değeri düşük bu yuzden de hep tavuk et balık yıyorsunuz bu da azdırır tabıkı annemın de hemoroidi var bır ara o kadar cok cektıkı kac ay surdu ağlardı artık tuvalette amelıyat dedıler ama ıstemedı yemesıyle duzelttı baya bır rejım yaptı yanı katı yemek rejımı ekmek bıle yemezdı bırak etı.. o şekilde düzeltti sımdı bıle halen dıkkat eder et pilav cok cok az yer.. aman dıkkat cok zor bır rahatsızlık bu...
üşütmekte çok kötü yapıyor evet... her türlü dikkat lazım..

o zaman kavga cıkar bı kızı 10 oğlan istermiş 1 i alırmış kım alacak sımdı kızlarda az heralde burda...

Son düzenleme:
Canımsın Cerenim....

Utandım kız.....

Resim ekleyeceğim....

Az kaldı canım....

Dilerim sen de hedeflediğin kiloya düşersin bebeğim....

İyi oldun mu bu arada?

kız senin kocişsizlikten kıvranıyonnnnnn walla allah kavuştursun bi an öncee

geçmiş olsun bebekimmm yaaaa totona zewal gelmişşşşş :26::26:
hiç bilmem napılır needilir.. dikkat et kendineeee

bende eksi 1kgdayım şu annnnn

kızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.
ne tayını kız

eee senın bebişin resmını ben görmedım.

bu arad avatarın çok yakışmış.

çok mutluyum bugün sabah tartıldım 71,6 gösterdi.gerçekten gidiyo bu kilolar.
bugün itibariyle karbonhidrat diyetinede başlayacagım.umarım yapabilirim. biraz karışık galiba hesaplaması falan.
ben bi liste buldm baya detaylı ama yinede bazıları eksik.
inşallah yanlışlık yapmamda devam ederim kilo vermeye

inşallah canım dualarımız seninle

kızlarr bu sabah yine çok mutlu pozitif başladım güne niyemiii -1000 gr eksideyim valla daha haftaya yeni başlıyoruz ve ben o doğum gününden sonra haftaya kadar dikkat etsem anca toplanırım derken hiç dikkat etmememe rağmen daha bugünden 1 kilo vermişim hadi hayırlısı çok mutluyum yaa 67.3 olmuşum yihuuu ben gidip yemeğimi yiyim artık görüşürüz ev işlerimine halldeip geliyorum:80:

Son düzenleme:

denizcimmm gecmıs olsun canımm, burda sana gecmıs olsun cıceklerı gondermek ıstıyorum ama msj alanı degısmıs ben basıyorum kabul etmıyoooo gıcık..!!
neyse sen gecmıs olsun dılkelerımı ve gönderemedıgım sanal cıceklerımı kabul edıver)
ben de hemeroıdden cekmıs bırı olarak senın nezdınde bı onerı de bulunayım belkı topıkte bu sorunu yasayan baskaları da vardır; ellerınızı suyla ıslatıp, beyaz banyo sabunuyla ovalayacaksınız, ellerınız cok sulu olmayacak ıslanmıs olması yeterlı, kopuk kopuk değilde daha kremımsı bı kıvamda ellerınız sabun olacak sonra o kremımsı sabunu toplayıp poponuzdaki memeye dogru sureceksınız, bu orayı kurutuyo, canınızın acısını alıyo, tanıdıklarımdan bu yolla memeyı kurutanlar bıle var, zamanında bende kullanmıstım rahatlatmıstı ama duzenlı surmedıgım ıcın tamamen kurutma gıbı bısı soz konusu olmadı, denemekten zarar gelmez dıye düşünüyorumm .. yalnız dıkkat etmenız gereken o sabunun ön taraf dogru akmasını elınızden geldıgınce engellemek, malum sabun mantara neden oluyo, o yuzden cıvık kopuk kopuk yaparsanız sabunu her tarafa bulasır ama az ıslak ellerle kremımsı bı hal alınca sabun akmada soz konusu olmuyoo....
inş kısa zaman da gecer, bende cerenın acı bıberlerını denıyodum 2 gun işe yaradı sonra yıne kesıldı, tuvalete cıkamıyorum, şiş bı gobegım var su anda da boyleyken sankı acaıp kılo almısım gıbı gelıyo, moralım bozuluyoo..!! napcam bılmem, bı de bu benmde hemoroıdımı tetikliyo tekrar o aglamalı tuvalet gunlerıme dnmek ıstemıyorummm (

ayrıca kk daki su yenı msj sıstemı ınş kısa zamanda cozume kavusur, deli oldum su msjı yazarkennn.!!!

ahh cnaım ben hep oyleyım ama burdan cıklarsam ıyıce cozuturum dıyorum en azından kılo almamı engellersınız
aynen bende onun için buraya yazmaya devam ediyorum canım

CAnım çok sıkma kendini...
Arada duraksamalar yaşayacağız..
Şok diyetlerle vücudunu şaşırtsana....
Aynı şekilde devam etme bence....

canım doğrumu bilmiyorum ama akşam hariç gün içinde ki porsiyonları arttırdım biraz
mesela 4-5 badem yemem gerekirken 7-8 falan yaptım
yada 4 yk sebze yemeği yerine 5 yk yaptım gibi
doğrumu yaptım gerçi bilmiyorum 1 hafta böyle yapıp sonra eski yeme tarzıma döncem
kilo almamak için de spor aktivitesini arttırdım

ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn

ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn

CANIM SEN İSTE BEBEK RABBİMDE İNŞAALLAH VERSİNDE DOĞUR CANIM..Bİ SAĞLIK PROBLEMİN YOKSA..AAA NE DURUYOSUNKİİİ
olsunda yeterki resim mesim lazım değil ahhh ahhh hayırlı ve sağlıklı inşaaallh...

kızlar napıyonuz bakimm bugun okullar tatil evdeyimm evimi süpürdüm çamaşır faslıda bittii kardeşimle sosyete pazarına kaçıyorum varmı bi isteginiz kokoşlarrrr ya bune ya simgeler çıkmıyoo uyuz oldummmm

anam topik hep erkek doğurmuş sanırım benimde oğluşum var 4 yaşında benimde küçük erkegimm allahım herkesin çocugunu nazarlardan saklasın ömrü güzel olsun

Eklentiler

• $Resim 060.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 33

bi iş durumum hallolsunda ondan sonra Allah kısmet ederse olur canım

çok geçmiş olsun cnm bnm Bir an önce iyileşirsin inş.
ayyyyy maşallah ya bu nasıl bişi böyle

saol canım Allah sanada gölüne göre saglıklı bı bebıs versın ınsallah tez zamanda.bugun saclar gıtti daha görmedim cok terlıyor düz oldugu ıcın de gözünün önüne indi iyice kenara cekılmıyor.eşimde uzatmak ıstedı de sonra yaparız büyüyünce dedim bakalım nasıl olmus merak edıyom bende
canım oğlun çok tatlıve belli biraz afacana benziyor.maşallah oğluşuna
saol canım cok hareketlı yaramaz deıl aslında bu ara heryere cıkıma huyu basladı yalnız bırakamıyom
hakkınızda hayırlı olan yer cıksın canım
canım cok gecmıs olsun bendede var o surun da allahtan cok ılerı boyutta deıl dıkkat et kendıne yedıklerıne,giydiklerineayroca tebrık ederım ıyıce cıtırlıga yaklastın yani

maşallah cok tatlıymıs senınkıde özellikle son resme bayıldım

hah trendy21 kız hereksın kuzusu kendıne güzelmiş hem ben kız aramıyom artık devır degişti kızlar erkeklerin peşinde koşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…