canım benim işin ilginci kabız değilim. bu diyette de hiç kabız olmadım. doktor da ona şaşırdı zaten. o zaman üşütmüşsün dedi. ben de karar aldım fantazik geceliklerimi giymeyecem artık.pamuklu pijamalara devam totoşu üşütmemek lazım dimi
bakın bakın bende kaynana olayımsende sergile bi gelinde sana bakalımmaaşallah herkesetede oğlan var gi,bi...:26:ama trendy ve ikizin kızlarıda var
Canım geçmiş olsun. ama senın hemoroid in varsa aslında onu unutmaman gerekırdı.. krbonhıdrat diyetinde hep et ürünleri genelde değeri düşük bu yuzden de hep tavuk et balık yıyorsunuz bu da azdırır tabıkı annemın de hemoroidi var bır ara o kadar cok cektıkı kac ay surdu ağlardı artık tuvalette amelıyat dedıler ama ıstemedı yemesıyle duzelttı baya bır rejım yaptı yanı katı yemek rejımı ekmek bıle yemezdı bırak etı.. o şekilde düzeltti sımdı bıle halen dıkkat eder et pilav cok cok az yer.. aman dıkkat cok zor bır rahatsızlık bu...halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. hemen ona sorduk. bana ne yaptın dedi. ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. o da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. merhem söyledi. onu aldım. bugün biraz daha iyiyim gibi. ama halen oturma ve kalkmamda problem var.
size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. annem beni dövecekti zatennnnnnn.... ben de dedim ki sebze de yedim dedim. doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. anlamadım.çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww
bu arada cumadan beri 600 gram gitti.
sağol tatlım.allah sanada en tatlısından en hayırlısından versin...
canım buraya düzenli takılırsan kilolar gider...
maşallah küçük adam......
valla o da olur. kızlar daha bi tatlı oluyor. oğlan annesi olarak kızları görmek isterim.......
hakkınızda hayırlısı olsun canım..
Canımsın Cerenim....
Utandım kız.....
Resim ekleyeceğim....
Az kaldı canım....
Dilerim sen de hedeflediğin kiloya düşersin bebeğim....
İyi oldun mu bu arada?
yaa bı heves resim yuklencek dıye beklıyodum şimdi aksam yuklersın o zamanda ben yokummm, artık görmem yarına kalcakk
neyse topikce başımıza dıyorum bende umarım hepımız gönlümüzden geçen kılolara indiğimizi görürüz:92:
bugün kocişsiz 6. günnn, ayrı kalmak ayrı kötü iletişimsizlik ayrı kötüügiderken vo...e hattını yurtdısına açtırmış ve onu alıp gıtmıstı, saolsun haber alalım bırbırmızden derken kazıgı yedık bı guzelll bu ayrılık maddi manevi zararlı geldi valla bünyeye
halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. hemen ona sorduk. bana ne yaptın dedi. ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. o da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. merhem söyledi. onu aldım. bugün biraz daha iyiyim gibi. ama halen oturma ve kalkmamda problem var.
size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. annem beni dövecekti zatennnnnnn.... ben de dedim ki sebze de yedim dedim. doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. anlamadım.çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww
ne tayını kızkızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.
eee senın bebişin resmını ben görmedım.Sağol canım
Değiştiriyorum avatarı kıymetini bil..
Bence de hayırlı olsun
Anladım cancan
Ekleyeceğim gülüm
Canım ben hala emziriyorum bebeğimi..
10 ay lık oldu kızım...
O süreçte verdim...
Canım bir gün kaçırsam ertesi gün dengeliyorum..
Çok yemiyorum...
Herşeyi yiyorum emzirmenin avantajını kullan
kızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.
halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
sen fıstık oldun zaten yaaaaaaa
sen fıstık oldun zaten yaaaaaaa
aynen bende onun için buraya yazmaya devam ediyorum canımahh cnaım ben hep oyleyım ama burdan cıklarsam ıyıce cozuturum dıyorum en azından kılo almamı engellersınız
CAnım çok sıkma kendini...
Arada duraksamalar yaşayacağız..
Şok diyetlerle vücudunu şaşırtsana....
Aynı şekilde devam etme bence....
bu da benim sıpam :)
[ımg]http://img607.imageshack.us/img607/6537/nisan200901.th.jpg[/ımg][ımg]http://img190.imageshack.us/img190/2992/dogumgunuavt02.th.jpg[/ımg][ımg]http://img135.imageshack.us/img135/7012/aslan2dsc0539.th.jpg[/ımg][ımg]http://img195.imageshack.us/img195/2435/p1040937aslan.th.jpg[/ımg][ımg]http://img710.imageshack.us/img710/7788/img2497renk.th.jpg[/ımg]
ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn
CANIM SEN İSTE BEBEKRABBİMDE İNŞAALLAH VERSİNDE DOĞUR CANIM. .Bİ SAĞLIK PROBLEMİN YOKSA..AAA NE DURUYOSUNKİİİ
olsunda yeterki resim mesim lazım değilahhh ahhh hayırlı ve sağlıklı inşaaallh...
çok geçmiş olsun cnm bnmhalen annemlerdeyim. Kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. Gece dönecez eve artık. Yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. Cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... Of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
Annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. Hemen ona sorduk. Bana ne yaptın dedi. Ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. O da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. Merhem söyledi. Onu aldım. Bugün biraz daha iyiyim gibi. Ama halen oturma ve kalkmamda problem var.
Size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. Annem beni dövecekti zatennnnnnn.... Ben de dedim ki sebze de yedim dedim. Doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. Anlamadım.çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... Bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. Inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww
ayyyyy maşallah ya bu nasıl bişi böylebu da benim sıpam :)
[ımg]http://img607.imageshack.us/img607/6537/nisan200901.th.jpg[/ımg][ımg]http://img190.imageshack.us/img190/2992/dogumgunuavt02.th.jpg[/ımg][ımg]http://img135.imageshack.us/img135/7012/aslan2dsc0539.th.jpg[/ımg][ımg]http://img195.imageshack.us/img195/2435/p1040937aslan.th.jpg[/ımg][ımg]http://img710.imageshack.us/img710/7788/img2497renk.th.jpg[/ımg]
saol canım Allah sanada gölüne göre saglıklı bı bebıs versın ınsallah tez zamanda.bugun saclar gıtti daha görmedim cok terlıyor düz oldugu ıcın de gözünün önüne indi iyice kenara cekılmıyor.eşimde uzatmak ıstedı de sonra yaparız büyüyünce dedim bakalım nasıl olmus merak edıyom bendearcak canım maaşallah evet sudeye katılıyorum..pek tatlı yaa,hayalimdeki erkek
sahiden böyle düz saçlara hep bayılmışımdır erkek çocuğunda,dayımın oğluda böyleydi...vee eşimin çocuklulk resimleiride saçlar düz uzun sarı,çok şeker yaa baktıkça allahım bana oğul ver babasına benzesin saçları derim seviyorum öyle saçları
şimdide kocişim iydir yani eliyle saçdüzeltir şekle girer ama uzun değilüniveristede uzatmış biara tabi artık öğretmen olmazz,zaten uzatmazda.....
saol canım cok hareketlı yaramaz deıl aslında bu ara heryere cıkıma huyu basladı yalnız bırakamıyomcanım oğlun çok tatlıve belli biraz afacana benziyor.maşallah oğluşuna
hakkınızda hayırlı olan yer cıksın canımkızlar bana dua edin bu akşam tayinler belli olacakmış.
canım cok gecmıs olsun bendede var o surun da allahtan cok ılerı boyutta deıl dıkkat et kendıne yedıklerıne,giydiklerinehalen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?