- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
harikasın canımmm
bu arada yüz hatlarına da bayıldım..
aaaa ama ben kıskandım ya maşşalah hepinizin çocuğu çok tatlı kocamı çağırayımda çocuk yapalım hemen bu gece bari benmki kız olsun damat adayı çok olurkızlar napıyonuz bakimm bugun okullar tatil evdeyimm evimi süpürdüm çamaşır faslıda bittii kardeşimle sosyete pazarına kaçıyorum varmı bi isteginiz kokoşlarrrr ya bune ya simgeler çıkmıyoo uyuz oldummmm
anam topik hep erkek doğurmuş sanırım benimde oğluşum var 4 yaşında benimde küçük erkegimm allahım herkesin çocugunu nazarlardan saklasın ömrü güzel olsun
saol canım Allah sanada gölüne göre saglıklı bı bebıs versın ınsallah tez zamanda.bugun saclar gıtti daha görmedim cok terlıyor düz oldugu ıcın de gözünün önüne indi iyice kenara cekılmıyor.eşimde uzatmak ıstedı de sonra yaparız büyüyünce dedim bakalım nasıl olmus merak edıyom bende
saol canım cok hareketlı yaramaz deıl aslında bu ara heryere cıkıma huyu basladı yalnız bırakamıyom
hakkınızda hayırlı olan yer cıksın canım
canım cok gecmıs olsun bendede var o surun da allahtan cok ılerı boyutta deıl dıkkat et kendıne yedıklerıne,giydiklerineayroca tebrık ederım ıyıce cıtırlıga yaklastın yani
maşallah cok tatlıymıs senınkıde özellikle son resme bayıldım
hah trendy21 kız hereksın kuzusu kendıne güzelmiş hem ben kız aramıyom artık devır degişti kızlar erkeklerin peşinde koşuyo
Doğur kız kim tutar seniii...ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn
allah bağışlasın sıpanıohhh nede güzel uyuyorrr....
teşekkürler teyzelerii ..çok geçmiş olsun cnm bnmBir an önce iyileşirsin inş.
ayyyyy maşallah ya bu nasıl bişi böyle
evet son resım en yenı resmı uyuyorken ne kadar masum oluyorlar... uyanınca da afacansaol canım Allah sanada gölüne göre saglıklı bı bebıs versın ınsallah tez zamanda.bugun saclar gıtti daha görmedim cok terlıyor düz oldugu ıcın de gözünün önüne indi iyice kenara cekılmıyor.eşimde uzatmak ıstedı de sonra yaparız büyüyünce dedim bakalım nasıl olmus merak edıyom bende
saol canım cok hareketlı yaramaz deıl aslında bu ara heryere cıkıma huyu basladı yalnız bırakamıyom
hakkınızda hayırlı olan yer cıksın canım
canım cok gecmıs olsun bendede var o surun da allahtan cok ılerı boyutta deıl dıkkat et kendıne yedıklerıne,giydiklerineayroca tebrık ederım ıyıce cıtırlıga yaklastın yani
maşallah cok tatlıymıs senınkıde özellikle son resme bayıldım
hah trendy21 kız hereksın kuzusu kendıne güzelmiş hem ben kız aramıyom artık devır degişti kızlar erkeklerin peşinde koşuyo
ay süpersin benim kızımda 8 aylık eylül 27 doğumlu
ama ben emzirerek kilo veremeyenlerdenim
inan dikkat ediyorum ama gitmiyor
yapıştı kaldı kilolarım
valla napacan bilmiyorum
bu ara vermeye başladım umarım gdicek hepsi
ne tayını kız
eee senın bebişin resmını ben görmedım.
bu arad avatarın çok yakışmış.
aynen bende onun için buraya yazmaya devam ediyorum canım
canım doğrumu bilmiyorum ama akşam hariç gün içinde ki porsiyonları arttırdım biraz
mesela 4-5 badem yemem gerekirken 7-8 falan yaptım
yada 4 yk sebze yemeği yerine 5 yk yaptım gibi
doğrumu yaptım gerçi bilmiyorum 1 hafta böyle yapıp sonra eski yeme tarzıma döncem
kilo almamak için de spor aktivitesini arttırdım
aaaaaaaaaaay ınternet uzerınde kocişim aradıııı, sesini tanıyamadımuluslararası ses mı degısıyo anlamadım valla, o da kekledı benı sizi adlıyede gordum hastayım sana fılan dıyeee aay bı ozlemişimmmmm, bi özlemişimmmmmmm bi gelsin ben nereye gıdersem o da oraya vallaa bi süre ayrı kalmak yokkkk
yarın gece inşallah burda olacaklarmışşşbu arada kaldıkları otelde "miss model of ıreland" yarışması yapılıyomuşşşşş arkadsları kızlarla resım cektırıp faceye koymuslar; kocişte kac gundur bunların hıc yemek kulturlerı yok aç kaldım buralarda deyıp duruyodu bende face ıletıme yazdım, kac gundur acım acım dıyodun gözün barı doysun dıyeee
cerennn ya şimdi boyle sızlanıyorum da gelınce yıne baslar kumanda atısmalarımız, fb tv çıldırtmalarıgeldıgın yere geri git derim o zamandaaa
kız arçak bu kilon senin geçen haftaki kilonmu bakiim anaaaaaa
Abur cuburu kes....
benim kızda 20 temmuz doğumlu
ay canim seninki baska bir yakisikli erkek olmussaol canım benımde cok hoşuma gidiyor alacanın kuzusu maşallah cok yakısıklı o da hepimizin kuzularına kocaman maşallah
sagl bebisim...Bi de hasta ya ayrı seviyorum onu...
Allah şifasının versin tez vakit onunda....
Sen ne yaptın canım?
Nasıl gidiyor diyet?
harika super perfect ne desem az darisi basimEvet kızlar müjdem var....
Şu an itibari ile 59.9 kg yum....
Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
canim verdigim cevaplar kismindan bula bilirsin ama dur birazdan yine paylasayim.....yok benım kuzummmmmmmmmmmm
evet ya kolay kolay sevemem erkek yegenım var nasıl güzel yuzu kız gıbı onu bıle ıyıce sevemıyom.ama kız olsa akan sular durur.
ya okadar çok resım koydunuz kı alacanın çocugunu unuttum ben.ya da o mesajı görmedım.hatırlayamadım.
trendy nın çocuklarını hatılıyom bı offffffffffff benım kafa dumanlı çokkkkkk
maşşş.da ben yenı sayfada simge kullanamıyom.
artık yenı bı avatar yakışır sana.değiştir artıkım şu silahlı bacıyı.
ne güzel dua ama eksık azcık sağlıklı 60 olasıca.
tebrıkler canımmmmmmmm
amin canim allah hepsini nazardan saklasin massalah oglusunakızlar napıyonuz bakimm bugun okullar tatil evdeyimm evimi süpürdüm çamaşır faslıda bittii kardeşimle sosyete pazarına kaçıyorum varmı bi isteginiz kokoşlarrrr ya bune ya simgeler çıkmıyoo uyuz oldummmm
anam topik hep erkek doğurmuş sanırım benimde oğluşum var 4 yaşında benimde küçük erkegimm allahım herkesin çocugunu nazarlardan saklasın ömrü güzel olsun
supersin....
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
geçmiş olsun canım...halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. hemen ona sorduk. bana ne yaptın dedi. ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. o da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. merhem söyledi. onu aldım. bugün biraz daha iyiyim gibi. ama halen oturma ve kalkmamda problem var.
size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. annem beni dövecekti zatennnnnnn.... ben de dedim ki sebze de yedim dedim. doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. anlamadım.çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww
bu arada cumadan beri 600 gram gitti.
hayırdır inş. bende bugün kabus gördüm kaynanamla kayınpederimi gördüm bizim eve gelmişler anaa ıyyy valla bi uyandım ohbe dedim
ay yakışıklıya bak sen allah bağışlasın canım pek tatlı ama benim oğlumdan tatlı değil
evet ya valla kızıma bi damat adayı seçemedim aralarından önümüzdeki maçlaramı baksak yokmu artıran şöyle evi arabası sigortalı işi olsun damadımızın ama yoksa vermem biricik kızımı
yaaa demek düz saçlılara bayılırısın tabeeee şimdi bak bakalım sinir ol azcık ozamanbazıları 1.5yaşındayken bazıları hele dik saçlı hali şimdiki halleri
Eki Görüntüle 209156 Eki Görüntüle 209169 Eki Görüntüle 209170 Eki Görüntüle 209171 Eki Görüntüle 209172 Eki Görüntüle 209173 Eki Görüntüle 209174 Eki Görüntüle 209175 Eki Görüntüle 209176 Eki Görüntüle 209177 Eki Görüntüle 209168 Eki Görüntüle 209167 Eki Görüntüle 209166 Eki Görüntüle 209157 Eki Görüntüle 209158 Eki Görüntüle 209159 Eki Görüntüle 209160 Eki Görüntüle 209161 Eki Görüntüle 209162 Eki Görüntüle 209163 Eki Görüntüle 209164 Eki Görüntüle 209165 Eki Görüntüle 209178
kim derdiki o avuç kadar bebiş koca delikanlı olupta bana anneee dicek şükür yarabbim
topik topik gezipte kız mı baksak oğlumuza..yok yok benim oğlan okadar sevimliki kız aramamıza gerek kalmaz heralde.bakın bakın bende kaynana olayım
Canım geçmiş olsun. ama senın hemoroid in varsa aslında onu unutmaman gerekırdı.. krbonhıdrat diyetinde hep et ürünleri genelde değeri düşük bu yuzden de hep tavuk et balık yıyorsunuz bu da azdırır tabıkı annemın de hemoroidi var bır ara o kadar cok cektıkı kac ay surdu ağlardı artık tuvalette amelıyat dedıler ama ıstemedı yemesıyle duzelttı baya bır rejım yaptı yanı katı yemek rejımı ekmek bıle yemezdı bırak etı.. o şekilde düzeltti sımdı bıle halen dıkkat eder et pilav cok cok az yer.. aman dıkkat cok zor bır rahatsızlık bu...
üşütmekte çok kötü yapıyor evet... her türlü dikkat lazım..
o zaman kavga cıkar bı kızı 10 oğlan istermiş 1 i alırmış kım alacak sımdı kızlarda az heralde burda...
ilk halinle son halini yan yana koyaydın daha iyi olurdu
allah bağışlasın. güzel günlerini göstersin inşallah...
amin canım hepsine maşallah barekallah...kızlar napıyonuz bakimm bugun okullar tatil evdeyimm evimi süpürdüm çamaşır faslıda bittii kardeşimle sosyete pazarına kaçıyorum varmı bi isteginiz kokoşlarrrr ya bune ya simgeler çıkmıyoo uyuz oldummmm
Ya kızlar niye bu yazı yazma sistemi değişmiş oooffff sinir oldum buna
geçmiş olsun canım...
canım üşütmek hemoroidi azdırıyor .kabızlık. ishal olmak,baharatlı acı gıdalarda... kremini düzenli kullanırsan düzelir.ayrıca toz rivanoolu bir leğene koyup -eczanelerde satılıyor-leğene dayanabileceğin sıcaklıktasıcak su koyup 10 dak oturursan iyileşme hızlanır
allah mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin..
topik topik gezipte kız mı baksak oğlumuza..yok yok benim oğlan okadar sevimliki kız aramamıza gerek kalmaz heralde.
amin canım hepsine maşallah barekallah...
aynen ya ben de .....
ayşebahar tebrik ederim darısı başımıza...
aman olsunkocişinle baş başa yede zararda ol nolucak veriisin hem koçişle uzak yerden geldiğinde yemek yemek kadar lezzetli bir yiyecek yokbu haftaya yemek acısından pek ıyı baslamadıgım ıcın bıraz kasvetlı gececege benzıyooo, katıbımızın annesı cok guzel borekler yapıyodu daha oncelerı getrıınce bende homını gırtlak götürüyodummmsonra yapınca getır yıne tamam mı fılan dıye tembıhlıyodummm annesı dn yıne borek yapmıs o da bana getırmısssss, ayyy dedım yıyemem ben bunuuuu, yedıgım gunlerde getırmedın sımdı yedıgıme dıkkat edıyorum zamanlama hıc ıyı olmadı dedımmm :26: sonra ayıp olmasın dıye attım agzıma, katibimiz kardesım yasında hem de erkek bu kadar ince düşünmüş getırmış gerı cevırmek cok ayıp olcaktı hem de annesı yapmısss, napıyımmmm :78::78: evde koçiş olaydı aslıdna aksam yerım dıye ona gotururdum ama olmadı işte, öğüttüm gitti :26: ama var ya ne kadar uzun zaman olmuş oyle bısey yemıyelıı, kendım yemıyorum dıye evde de yapmıyorumm hıc olmadı sabah kahvaltısında yedım, öğlene akmsama sarkıtmadım dıye avunuyorum işte şimdi
bi de kociş işte orda yemek konusunda sıkıntı cekti bende gecen telefonda dedım merak etme bende sadece bı corba ıctım dıye, valla corba olsada keske bı tabakta ben ıcebılsem dedııı, içim gittiiiioyuzden karar verdım bı aksılık cıkmazsa kocişe bı zıyafet cekcem gelınce, yarın gece burda olacaklarmıs, ben yarın aksam hazırlsam yemeklerı anca carsamba aksamı yıyebılcezz, artık onunla ben de hüpletirim bi iki bişiler bu haftayı zararla kapatcaz gıbı gozukuyoooo
canım Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten.ama kardeşini anlıyorum.inş en kısa zamanda düzelir tatlımmm.kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
Eki Görüntüle 209095 Eki Görüntüle 209096 Eki Görüntüle 209097 zerra bebişini allah bagıslasın cok tatlı bende paylasıyorum sımdı tontiğimi
Evet kızlar müjdem var....
Şu an itibari ile 59.9 kg yum....
Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
kızzzzzzzz varyaaaaaa süpersinnnn fıstıkkk.bende dün listeye bakarken acaba ilk kim 5li rakamları görecek diyodum.bize de dua etttçıtıııırrrr.qİnşallah 66 yı göreceksin canım..
Ekmeği çıkar gerekirse...
Bu arada hafta sonu kaçamağı kızıma iyi geldi...
Hiç uyanmadı diyebilirim neredeyse...
Bir iki kez ....
Totomu kaşıyayım...
Rabbime şükür...
Doğum dünün ne zaman bu arada?
Canım resim ekleyeceğim
Sadece nasıl eklenencek bir türlü yapamadım...
Siz de bakın da söyleyin artık...
Topuklularla gerçekten zayıf duruyorum...
Ama babetlerle ve ketenlerle hala sanki var gibime geliyor..
Dün kuzenimle karşılaştık çok zayıflamışsın dedi..
Ben de sen beni en son doğumda görmüştün dedim..
Canım bende 58 gibi sonlandırabilirim...
Çok bile zayıfladım haklısın...
geçmiş olsun kuzummm nasıl zordur.halen annemlerdeyim. kuzen çağırdı ona oturmaya geldik.kuzenden bağlanıyorum size. gece dönecez eve artık. yalnız benim bir derdim var kızlarrrrrrrrrrrr. cuma gecesi hiçbişi yoktu cumartesi bi kalktım acıyla amanınnnnn hemoroidim azmış... of offffff en son evlendikten 1 ay sonra felan çıkmıştı zor geçmişti. şimdi bi daha. 2 gün çok kötüydü allahtan annemin evindeyim de yavrum bakıyor bana
annemlerin alt komşusu dahiliye doktoru. hemen ona sorduk. bana ne yaptın dedi. ben de 1 haftadır karbonhidrat diyetindeyim dedim ve ona ajandamı gösterdim neler yediğimi gösterdim. o da bana hmmm güzel ama dedi, hep et sıvısız olmuş biraz dedi. şimdi kendini biraz sebzeye göre ayarla dedi. merhem söyledi. onu aldım. bugün biraz daha iyiyim gibi. ama halen oturma ve kalkmamda problem var.
size diyorum kb diyeti yapanlar lütfen sebzeleri dengeleyin. annem beni dövecekti zatennnnnnn.... ben de dedim ki sebze de yedim dedim. doktor üşütmüş de olabilirsin dedi. anlamadım.çok canım yanıyor çokkkkkkkkkk.... bugün sebzelerle ayarladım diyetimi. inşallah düzelir en kısa zamanda offf çok kötü yawwwww
bu arada cumadan beri 600 gram gitti.
kestim ama işte metabolizmam yavş sanırımneyse artık daha dikkatli olcam
burdan aldığım gazla veririm inşallah
eylül 27ye kadar 73 olsam yeter doğum kiloma inerim sonra cimcimem yürümeye başlar ve inşallah 1 yılldada 60a kadar inerim
sudemcim erkegim iste bu
geçmiş olsun canım...
canım üşütmek hemoroidi azdırıyor .kabızlık. ishal olmak,baharatlı acı gıdalarda... kremini düzenli kullanırsan düzelir.ayrıca toz rivanoolu bir leğene koyup -eczanelerde satılıyor-leğene dayanabileceğin sıcaklıktasıcak su koyup 10 dak oturursan iyileşme hızlanır
allah mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin..
topik topik gezipte kız mı baksak oğlumuza..yok yok benim oğlan okadar sevimliki kız aramamıza gerek kalmaz heralde.
ilk halinle son halini yan yana koyaydın daha iyi olurdu
amin canım hepsine maşallah barekallah...
aynen ya ben de .....
ayşebahar tebrik ederim darısı başımıza...
canım Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten.ama kardeşini anlıyorum.inş en kısa zamanda düzelir tatlımmm.
kızzzzzzzz varyaaaaaa süpersinnnn fıstıkkk.bende dün listeye bakarken acaba ilk kim 5li rakamları görecek diyodum.bize de dua etttçıtıııırrrr.q
geçmiş olsun kuzummm nasıl zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?