70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harikasın canımmm

bu arada yüz hatlarına da bayıldım..

ya uzaktandı aslında karalamıycaktımda çok parlamış sıfatım ondan sıfat ekledim

buarada yakışıklılar gelmeye başladı allah bağışlasın ikinizinkinide alıntı yapmayı unutmuşum biri barkinimdi biri charmmıydı neydi neyse işte oğlanlarda pek tatlı bayıldım:76::76:

aaaa ama ben kıskandım ya maşşalah hepinizin çocuğu çok tatlı kocamı çağırayımda çocuk yapalım hemen bu gece bari benmki kız olsun damat adayı çok olur

heh bende onu diyorum işte ben kızıma oğlan arıyorum ee kız anası olmak kolay değil hele bide benim gibi çıtır anası varsa anasına bak kızını al işte

ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn
Doğur kız kim tutar seniii...
allah bağışlasın sıpanıohhh nede güzel uyuyorrr....

çok geçmiş olsun cnm bnm Bir an önce iyileşirsin inş.

ayyyyy maşallah ya bu nasıl bişi böyle
teşekkürler teyzelerii ..
evet son resım en yenı resmı uyuyorken ne kadar masum oluyorlar... uyanınca da afacan

aaaaaaaaaaay ınternet uzerınde kocişim aradıııı, sesini tanıyamadım uluslararası ses mı degısıyo anlamadım valla, o da kekledı benı sizi adlıyede gordum hastayım sana fılan dıyeee aay bı ozlemişimmmmm, bi özlemişimmmmmmm bi gelsin ben nereye gıdersem o da oraya vallaa bi süre ayrı kalmak yokkkk

yarın gece inşallah burda olacaklarmışşş bu arada kaldıkları otelde "miss model of ıreland" yarışması yapılıyomuşşşşş arkadsları kızlarla resım cektırıp faceye koymuslar; kocişte kac gundur bunların hıc yemek kulturlerı yok aç kaldım buralarda deyıp duruyodu bende face ıletıme yazdım, kac gundur acım acım dıyodun gözün barı doysun dıyeee

cerennn ya şimdi boyle sızlanıyorum da gelınce yıne baslar kumanda atısmalarımız, fb tv çıldırtmaları geldıgın yere geri git derim o zamandaaa

Abur cuburu kes....
benim kızda 20 temmuz doğumlu

ne tayını kız

eee senın bebişin resmını ben görmedım.

bu arad avatarın çok yakışmış.

Sağol canım..
Saç yüz

canım bedem yerine beyaz leblebi ye...
bir avuç ye....
15-20 tane falan...
tok tutuyor...

eee dedikya onlarla olmuyo onlarsızdaonlar varkende güzel ben evden gidinc edeli oluyom biz yeşimle zaten bi garibizdebirazda kumanda ve tv özgürlüğmzü olsa iyi ama napıcan işte onalrda öyleeesenide iyi kandırmış,ya deseydin öylemii kimsinzi merak ettimm,allah koruusnnn

Abur cuburu kes....
benim kızda 20 temmuz doğumlu

kestim ama işte metabolizmam yavş sanırım neyse artık daha dikkatli olcam
burdan aldığım gazla veririm inşallah
eylül 27ye kadar 73 olsam yeter doğum kiloma inerim sonra cimcimem yürümeye başlar ve inşallah 1 yılldada 60a kadar inerim

saol canım benımde cok hoşuma gidiyor alacanın kuzusu maşallah cok yakısıklı o da hepimizin kuzularına kocaman maşallah
ay canim seninki baska bir yakisikli erkek olmus
Bi de hasta ya ayrı seviyorum onu...
Allah şifasının versin tez vakit onunda....

Sen ne yaptın canım?
Nasıl gidiyor diyet?
sagl bebisim...
Evet kızlar müjdem var....

Şu an itibari ile 59.9 kg yum....

Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!
harika super perfect ne desem az darisi basim
canim verdigim cevaplar kismindan bula bilirsin ama dur birazdan yine paylasayim.....

bu haftaya yemek acısından pek ıyı baslamadıgım ıcın bıraz kasvetlı gececege benzıyooo, katıbımızın annesı cok guzel borekler yapıyodu daha oncelerı getrıınce bende homını gırtlak götürüyodummm sonra yapınca getır yıne tamam mı fılan dıye tembıhlıyodummm annesı dn yıne borek yapmıs o da bana getırmısssss, ayyy dedım yıyemem ben bunuuuu, yedıgım gunlerde getırmedın sımdı yedıgıme dıkkat edıyorum zamanlama hıc ıyı olmadı dedımmm :26: sonra ayıp olmasın dıye attım agzıma, katibimiz kardesım yasında hem de erkek bu kadar ince düşünmüş getırmış gerı cevırmek cok ayıp olcaktı hem de annesı yapmısss, napıyımmmm :78::78: evde koçiş olaydı aslıdna aksam yerım dıye ona gotururdum ama olmadı işte, öğüttüm gitti :26: ama var ya ne kadar uzun zaman olmuş oyle bısey yemıyelıı, kendım yemıyorum dıye evde de yapmıyorumm hıc olmadı sabah kahvaltısında yedım, öğlene akmsama sarkıtmadım dıye avunuyorum işte şimdi

bi de kociş işte orda yemek konusunda sıkıntı cekti bende gecen telefonda dedım merak etme bende sadece bı corba ıctım dıye, valla corba olsada keske bı tabakta ben ıcebılsem dedııı, içim gittiiii oyuzden karar verdım bı aksılık cıkmazsa kocişe bı zıyafet cekcem gelınce, yarın gece burda olacaklarmıs, ben yarın aksam hazırlsam yemeklerı anca carsamba aksamı yıyebılcezz, artık onunla ben de hüpletirim bi iki bişiler bu haftayı zararla kapatcaz gıbı gozukuyoooo

amin canim allah hepsini nazardan saklasin massalah oglusuna
ahanda kızlar en son halim 1 hafta önce çekilmiştim

Eki Görüntüle 209191
supersin....
Bu da benim sıpam :)
oglun cok tatli

trendy21 seninkide cok seker

geçmiş olsun canım...
canım üşütmek hemoroidi azdırıyor .kabızlık. ishal olmak,baharatlı acı gıdalarda... kremini düzenli kullanırsan düzelir.ayrıca toz rivanoolu bir leğene koyup -eczanelerde satılıyor-leğene dayanabileceğin sıcaklıktasıcak su koyup 10 dak oturursan iyileşme hızlanır
allah mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin..
topik topik gezipte kız mı baksak oğlumuza..yok yok benim oğlan okadar sevimliki kız aramamıza gerek kalmaz heralde.
ahanda kızlar en son halim 1 hafta önce çekilmiştim

Eki Görüntüle 209191
ilk halinle son halini yan yana koyaydın daha iyi olurdu
allah bağışlasın. güzel günlerini göstersin inşallah...
amin canım hepsine maşallah barekallah...
Ya kızlar niye bu yazı yazma sistemi değişmiş oooffff sinir oldum buna

aynen ya ben de .....
ayşebahar tebrik ederim darısı başımıza...

Son düzenleme:

bak şimdii...
asıl benimm oğlan sevimlii hanıımmm yolarım diye başlarmışız..
saol canım amın hepımızın evlatlarının inşallah....

aman olsunkocişinle baş başa yede zararda ol nolucak veriisin hem koçişle uzak yerden geldiğinde yemek yemek kadar lezzetli bir yiyecek yok

canım Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten.ama kardeşini anlıyorum.inş en kısa zamanda düzelir tatlımmm.
Eki Görüntüle 209095 Eki Görüntüle 209096 Eki Görüntüle 209097 zerra bebişini allah bagıslasın cok tatlı bende paylasıyorum sımdı tontiğimi

Evet kızlar müjdem var....

Şu an itibari ile 59.9 kg yum....

Tam 30 kg verdim dile kolay!!!!

kızzzzzzzz varyaaaaaa süpersinnnn fıstıkkk.bende dün listeye bakarken acaba ilk kim 5li rakamları görecek diyodum.bize de dua etttçıtıııırrrr.q
geçmiş olsun kuzummm nasıl zordur.

inş olursun....

sudemcim erkegim iste bu

o erkeği yiyebilir miyim?

sağol canım başına olsun

evtkız haklısın...
ilk ben ulaştım 50 nli rakamlara.....

süper bişey ya
darısı başınız bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…