- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
selam arkadaşlar
desteğinize çok ihtiyacım var kızım 23 aylık,geçen cuma sabah sırt ağrısıyla acile gidip iğne yiyince doktor 1 gün emzirmemelisin dedi,bende bıraktırmanın zamanı gelmişti diye emzirmeyi kestim ama psikolojim alt üst oldu meğer hiçmi hiç hazır değilmişim günlerdir ağlıyorum kızım her meme değişinde içim acıyo gögüslerim taş gibi ağrıyo dayanamadım dün gece uyku arasında biraz emzirdim nasıl mutlu olduğumu anlatamam işte böyle,zor günler geçiriyorum bu nedenle yeme düzenimde çok kötüleşti,hiç dikkat edemiyorum,dikkat edip tartıya çıktığımdada dolu göğüslerimden heralde çok fazla çıkıyo kilom ve moral bozukluğu yaşıyorum bu hafta sanırım kilo bile alabilirim
lütfen sütü kesmek konusunda psikolojik olarak yardımlarınıza ihtiyacım var
selam arkadaşlar
desteğinize çok ihtiyacım var kızım 23 aylık,geçen cuma sabah sırt ağrısıyla acile gidip iğne yiyince doktor 1 gün emzirmemelisin dedi,bende bıraktırmanın zamanı gelmişti diye emzirmeyi kestim ama psikolojim alt üst oldu meğer hiçmi hiç hazır değilmişim günlerdir ağlıyorum kızım her meme değişinde içim acıyo gögüslerim taş gibi ağrıyo dayanamadım dün gece uyku arasında biraz emzirdim nasıl mutlu olduğumu anlatamam işte böyle,zor günler geçiriyorum bu nedenle yeme düzenimde çok kötüleşti,hiç dikkat edemiyorum,dikkat edip tartıya çıktığımdada dolu göğüslerimden heralde çok fazla çıkıyo kilom ve moral bozukluğu yaşıyorum bu hafta sanırım kilo bile alabilirim
topıkte 4 kişiyiz şu an soruyu soran demresu arkadas harıcınde 3müzde çocuk sahıbı değiliz
annelerın hepsı nereye kactı yaaa
bız yardımcı olamıyoruz arkadasa malesefff :26:
çok teşekkür ederim canım,çok incesin çok iyi bir anne olacağına eminim,anne olmadan bile beni anlayıp üzüntüme ortak olabiliyorsunçok geçmiş olsun. ben anne değilim henüz ve bu konuda bir tavsiyede bulunamam. anne olmak işte bu sanırım. bebeği süt emince mutlu olmak ne kadar ince hassas bir duygu. allah bağışlasın. ama ben şuna değinmek istiyorum. şuan içinde bulunduğunuz durum ruhhalinizi ne kadar olumsuz etkilese de bunun geçici bir dönem olduğunu unutmayın. bu kadar üzülmeyin kötü hissetmeyin lütfen.
bebeğiniz ve size bir demet papatya geldi içimden
keşke bu konuda bı bılgıye ya da tecrubeye sahıp olup sana yardımcı olabılseydım canım; ama topık bı suru tecrubelı anne kaynıyoo, mutlaka hepsı sana yardımcı olacaktırben de takıp edeyım de ogreneyım şimdiden; umarım sorununu en az zararla ve cabucak atlatırsın canım, opuyorumm
topıkte 4 kişiyiz şu an soruyu soran demresu arkadas harıcınde 3müzde çocuk sahıbı değiliz
annelerın hepsı nereye kactı yaaa
bız yardımcı olamıyoruz arkadasa malesefff :26:
ya kızlar büyük su bardağıma ballı sirke koydum baş parmağım yüksekliğinde, üstüne doldurdum suyu, içiyorum. ama bütün ofisi sirke kokuttum. kafama dikip bitirmiyorum da aheste aheste sirke keyfi mübarek. rezillik
yanlıs bı bılgılendırmeye yapmıyım ama benım daha once okuduklarımda bı bardaga 1-2 yemek kasıgı sırke, bı mama kasıgı bal fılan gecıyodu ölçüler:44:
şimdi sen dıyosun ki bi baş parmagı yukseklıgınde bal&sirke dıyosun, bu bana cok fazla gıbı geldııı, ofisin sirke kokmasına şaşırmamalıofisi geçtim de, midene yazıkkk valla :26:
topıkte sirke&bal kullanan arkadaslar net bılgıyı vereceklerdır sana ben yıne senı yanıltmayayımm canımm:26:
o net bilgiyi biliyorum canım ben de kullanıyorum uzun zamandır ara ara. ama alıştım tadına ve bu ballı olanı daha hafif. ve de benim 5 gün içinde derhal incelmem lazım ne yapacağımı şaşırdım valla
selam arkadaşlar
ballı sirkenin daha hafif olduğunu bılıyorum canım, tadı bıraz daha şurup gıbı oluyo ama onda bı yemek kasıgı sirke konuluyo, bı mama kasıgı da bal; sen bı baş parmagı yukseklığinde bal&sirke koydum dıyosunn, bunun ölçüsü bana fazla gıbı geldı, bunun tadına alısmıs olsan bıle mıdene fılan bı zararı olabılır, sonucta en yararlı seyın bıle cogu zararlı oluyooo:44:
acaba yanlıs mı hatırlıyorum dedım ama nettende baktım şimdi, bı su bardagına bı yemek kasıgı sırke, bı kasıkta bal dıye verıyolar ölçüyüü:26: cabuk zayıflayacam derken o kadar sirkeyle kendıne zarar vermede onemlı lan o
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?