70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ben bırde bı zıyaretcı gozukuyooo herkes nereye kactııı yaaa ooof gozlerım , başım agrıyo; akşam olsada eve gıtsek ve ınadına yrn cok yogun bı gun benı beklıyoooo

slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani.

selam millet .
herkes ne durumda diete devamm :13::13:

bu sabah kızı dr götürdüm kan testleri yapıldı çok şükür temiz çıktı ama bacağında çıkan şeyler ile ilgili hala net bi bilgi yok çıkıp çıkıp sönüyo lanet şeyler.alerji dr gidicem hafta bakalım durum ne olacak.
anlayacağınız eve yeni geldim ancak bitti işlerim bide alışveriş işimi hallettim.
sabah hastanede olduğum için

kahvaltım
aç karnına 1 bardak limonku su
2 kayısı kurusu,

1 şekersiz çay
1 açma

ara 1 elma

öğlen
1 tavuk döner ekmeksiz
yeşil salata bir kase

selam arkadaşlar
desteğinize çok ihtiyacım var kızım 23 aylık,geçen cuma sabah sırt ağrısıyla acile gidip iğne yiyince doktor 1 gün emzirmemelisin dedi,bende bıraktırmanın zamanı gelmişti diye emzirmeyi kestim ama psikolojim alt üst oldu meğer hiçmi hiç hazır değilmişim günlerdir ağlıyorum kızım her meme değişinde içim acıyo gögüslerim taş gibi ağrıyo dayanamadım dün gece uyku arasında biraz emzirdim nasıl mutlu olduğumu anlatamam işte böyle,zor günler geçiriyorum bu nedenle yeme düzenimde çok kötüleşti,hiç dikkat edemiyorum,dikkat edip tartıya çıktığımdada dolu göğüslerimden heralde çok fazla çıkıyo kilom ve moral bozukluğu yaşıyorum bu hafta sanırım kilo bile alabilirim
lütfen sütü kesmek konusunda psikolojik olarak yardımlarınıza ihtiyacım var

çok geçmiş olsun. ben anne değilim henüz ve bu konuda bir tavsiyede bulunamam. anne olmak işte bu sanırım. bebeği süt emince mutlu olmak ne kadar ince hassas bir duygu. allah bağışlasın. ama ben şuna değinmek istiyorum. şuan içinde bulunduğunuz durum ruhhalinizi ne kadar olumsuz etkilese de bunun geçici bir dönem olduğunu unutmayın. bu kadar üzülmeyin kötü hissetmeyin lütfen.
bebeğiniz ve size bir demet papatya geldi içimden

keşke bu konuda bı bılgıye ya da tecrubeye sahıp olup sana yardımcı olabılseydım canım; ama topık bı suru tecrubelı anne kaynıyoo, mutlaka hepsı sana yardımcı olacaktır ben de takıp edeyım de ogreneyım şimdiden; umarım sorununu en az zararla ve cabucak atlatırsın canım, opuyorumm

Son düzenleme:
topıkte 4 kişiyiz şu an soruyu soran demresu arkadas harıcınde 3müzde çocuk sahıbı değiliz
annelerın hepsı nereye kactı yaaa
bız yardımcı olamıyoruz arkadasa malesefff :26:

Son düzenleme:
ya kızlar büyük su bardağıma ballı sirke koydum baş parmağım yüksekliğinde, üstüne doldurdum suyu, içiyorum. ama bütün ofisi sirke kokuttum. kafama dikip bitirmiyorum da aheste aheste sirke keyfi mübarek. rezillik

topıkte 4 kişiyiz şu an soruyu soran demresu arkadas harıcınde 3müzde çocuk sahıbı değiliz

illaki gelen olacak. biz hatta tecrübesiz anneler bile şimdi farabi konuşup yanlış yapmayalım böyle şeylerde acele etmemek lazım. bebek de söz konusu. bize anca bir ki üç tıp demek düşer

çok teşekkür ederim canım,çok incesin çok iyi bir anne olacağına eminim,anne olmadan bile beni anlayıp üzüntüme ortak olabiliyorsun

canım sende çok sağol anne olan arkadaşlar yokmuş malesef ama sizin cevap yazmış olmanız bile beni mutlu etti.

yanlıs bı bılgılendırmeye yapmıyım ama benım daha once okuduklarımda bı bardaga 1-2 yemek kasıgı sırke, bı mama kasıgı bal fılan gecıyodu ölçüler:44:
şimdi sen dıyosun ki bi baş parmagı yukseklıgınde bal&sirke dıyosun, bu bana cok fazla gıbı geldııı, ofisin sirke kokmasına şaşırmamalı ofisi geçtim de, midene yazıkkk valla :26:

topıkte sirke&bal kullanan arkadaslar net bılgıyı vereceklerdır sana ben yıne senı yanıltmayayımm canımm:26:

Son düzenleme:

o net bilgiyi biliyorum canım ben de kullanıyorum uzun zamandır ara ara. ama alıştım tadına ve bu ballı olanı daha hafif. ve de benim 5 gün içinde derhal incelmem lazım ne yapacağımı şaşırdım valla

ballı sirkenin daha hafif olduğunu bılıyorum canım, tadı bıraz daha şurup gıbı oluyo ama onda bı yemek kasıgı sirke konuluyo, bı mama kasıgı da bal; sen bı baş parmagı yukseklığinde bal&sirke koydum dıyosunn, bunun ölçüsü bana fazla gıbı geldı, bunun tadına alısmıs olsan bıle mıdene fılan bı zararı olabılır, sonucta en yararlı seyın bıle cogu zararlı oluyooo:44:

acaba yanlıs mı hatırlıyorum dedım ama nettende baktım şimdi, bı su bardagına bı yemek kasıgı sırke, bı kasıkta bal dıye verıyolar ölçüyüü:26: cabuk zayıflayacam derken o kadar sirkeyle kendıne zarar vermede onemlı lan o

Son düzenleme:

canım öncelikle allah yardımcın olsun.ben bebeklerimi uzun süre emzirmedim am sana yine de yakınlarımdaki annelerden edindiğm tecrübeleri anlatmak istiyorum. bu konuda çok farklı deneyimler var. her anne bu süreci farklı atlatabiliyor. öncelikle sabırlı olmalısın. eğer kesmeye karar verdiysen bebeğini kandırma .yani bi verip bi kesme bu bebeğine psikolojik olarak daha fazla zarar verecektir.artık 23 aylık olmuş kesme vakti gelmiş.çok kararlı olmalısın.bebek ilk günlerde biraz ağlayacaktır hatta çok ta ağlayabilir. bebeğini farklı seveceği şeylerle oyalamaya çalış.memeye değişik şeyler sürüp tiksindirmeye çalışanlarda var deneyebilrsin. ama tekrar meme verme.göğüşlerin doluyorsa rahatsız ediyorsa günde 1 kez ılık duş sonrası boşalt daha sonra sıklığı azalt. biliyorsun memeden sütün sık boşaltılması süt üretimini artırır. göğsünde süt kalırsa kanallarda peynirleşmeye yol açıp tıkanıklık olabilir. yinede göğsün çok doluyorsa sütü kesen ilaç var bide sıvı alımlnı biraz azaltabilirsin. 1 haftada genelde unutuyorlar bebekler emmeyi. ama zor bi süreç canım...

oooo yine minikler tur atmış sayfada maşallah hepsine.ama aslanıma bi tane daha maşallah ee nede olsa elimde büyüdü sayılır deilmi kız betüşş

Son düzenleme:
iyi günler hanimlar , ensonunda pc bana kaldi.Cocuklar büyük olunca siraya giriyorum.Ne güzel herkes kuzucuklarinin resimlerini koymus, benide heveslendirdiniz ama benim oglusum 21 yasinda.Pek hos olmayacak.Bu arada etli makarna pisirdim , birbirimize bakisiyoruz.Bakalim kim kazanacak.

doğru söylüyorsun aynı fikirdeyim ama içtim bile bol suyla içince o çözelti oranı değişir. bunu içmesem salatalara falan da bol koyuyorum sonuçta. eskiden hiç sevmez, katıldığı şeyi ağzıma süremezdim şu sirkenin. ne hale geldik ya.

canım sırt ağrıların varmış mecburasn emziremiyosan arada da olsa zorlanmadan yapmaya gayret et yatarak yada rahat ettiğin şekilde devam et az daha bence .dediğin gibi emzirmeyi bırakmak kolay değildir hem anne hem çocuk için .ben dr değilim keza ama çoğu dr farklı bilgi veriyor zaten .bazısı çocuk bırakana kadar e tabii bu 5 yaş demek değil ama 2,5 yaşına kadar devam edebilirsin.sık olmamak şartı ile sabah akşam olabilir yada onu sadece istediğinde kandırıp unutturabilirsen öyle kaytarırsın yoksa zorlama onunda psikolojisi bozulmasın seninde.sağlık problemlerin düzelene kadar mümkün ise bir yakının ilgilensin kreş olayı olabilir imkanın var ise orda aklıan fazla gelmez hem oyundan unutur.vs gibi

ama zorla olacak iş değil hem senin hem onun için birden kesilmemesi gerekli .ben 2.çocuğumda 5 aydan sonra sütüm kesildiğinden emzirememiştim sırt ağrılarım vardı fibromiyaljim var ama çok uğraştım sütüm kesilmesin diye olmadı kısmet değilmiş o dönem çok fena olmuştum psikolojim bozulmuşru süt veremiyorum emziremiyorum diye ne şanslısınki sen anne sütünden ihtiyacı olacak kadar faydalandırmışsın.ek besinlerde zaten başlamış normal yemek yiyodur yani.sabah akşam şeklinde 3-5 ay daha devam et bence araları azaltarak devam etmeye çalış ikiniz içinde en iyisi bu bence.

ayrıca dr danış ve kontrol ol mutlaka göğüslerde birikim olup beze oluşumu olabilir kanallar içinde sıkıntı olabilir .Kolay gelsin allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Demresu arkadasimiza yardimci olmak isterdim ama ben 3 cocugumuda mamayla büyüttüm.Hic sütüm olmadi , emzirenlere cok imrenirdim.Görünüste anneminde dedigi gibi hollanda inegi görünümümdeydim ama hic sütüm yoktu.1 ayliktan sonra mama verdim.

kızlar öğle yemeğimi geç yediğimden akşam yemeğimi 6 oldu yemem gerekiyo ama aç değilim netsem acep hiç bişii yiyesimde yok ama yemesemde acıkıcam 1-2 saate kadar.off yaa böyle zamanları sevmiyorum düzenim bozulunca altüst oluyorum .ben yarım saat sonra çorba mı içsem yoksa domates salatalık söğüş yapıp mı yesem acaba canım istemiyo ya aklıma da gelmiyo bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…