iyi günler hanimlar , ensonunda pc bana kaldi.Cocuklar büyük olunca siraya giriyorum.Ne güzel herkes kuzucuklarinin resimlerini koymus, benide heveslendirdiniz ama benim oglusum 21 yasinda.Pek hos olmayacak.Bu arada etli makarna pisirdim , birbirimize bakisiyoruz.Bakalim kim kazanacak.
iyi günler hanimlar , ensonunda pc bana kaldi.Cocuklar büyük olunca siraya giriyorum.Ne güzel herkes kuzucuklarinin resimlerini koymus, benide heveslendirdiniz ama benim oglusum 21 yasinda.Pek hos olmayacak.Bu arada etli makarna pisirdim , birbirimize bakisiyoruz.Bakalim kim kazanacak.
kızlar öğle yemeğimi geç yediğimden akşam yemeğimi 6 oldu yemem gerekiyo ama aç değilim netsem acep hiç bişii yiyesimde yok ama yemesemde acıkıcam 1-2 saate kadar.off yaa böyle zamanları sevmiyorum düzenim bozulunca altüst oluyorum .ben yarım saat sonra çorba mı içsem yoksa domates salatalık söğüş yapıp mı yesem acaba canım istemiyo ya aklıma da gelmiyo bişii
kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
kız o patavatsızlık degıl kendını begenmışlık....biliyorum zatende işte
nekadarda patavatsızım diğimi
amanın uyuyan resme bayıldım.kırmızı kurdela yapıp bana gonder....acele postayla....
kışı bekle beraber doguralım....ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn
ankaradamısın ...kızlar napıyonuz bakimm bugun okullar tatil evdeyimm evimi süpürdüm çamaşır faslıda bittii kardeşimle sosyete pazarına kaçıyorum varmı bi isteginiz kokoşlarrrr ya bune ya simgeler çıkmıyoo uyuz oldummmm
anam topik hep erkek doğurmuş sanırım benimde oğluşum var 4 yaşında benimde küçük erkegimm allahım herkesin çocugunu nazarlardan saklasın ömrü güzel olsun
oglun benım bıle kanıma gırdıyse sen düşün kızların halini......saol canım Allah sanada gölüne göre saglıklı bı bebıs versın ınsallah tez zamanda.bugun saclar gıtti daha görmedim cok terlıyor düz oldugu ıcın de gözünün önüne indi iyice kenara cekılmıyor.eşimde uzatmak ıstedı de sonra yaparız büyüyünce dedim bakalım nasıl olmus merak edıyom bende
saol canım cok hareketlı yaramaz deıl aslında bu ara heryere cıkıma huyu basladı yalnız bırakamıyom
hakkınızda hayırlı olan yer cıksın canım
canım cok gecmıs olsun bendede var o surun da allahtan cok ılerı boyutta deıl dıkkat et kendıne yedıklerıne,giydiklerineayroca tebrık ederım ıyıce cıtırlıga yaklastın yani
maşallah cok tatlıymıs senınkıde özellikle son resme bayıldım
hah trendy21 kız hereksın kuzusu kendıne güzelmiş hem ben kız aramıyom artık devır degişti kızlar erkeklerin peşinde koşuyo
haklısın....çok guldum....haha...heh bende onu diyorum işte ben kızıma oğlan arıyorum ee kız anası olmak kolay değil hele bide benim gibi çıtır anası varsa anasına bak kızını al işte
o zaman avatarında senı görelım.Abur cuburu kes....
benim kızda 20 temmuz doğumlu
Sağol canım..
Saç yüz
canım bedem yerine beyaz leblebi ye...
bir avuç ye....
15-20 tane falan...
tok tutuyor...
ayy canım saolasın benım için ugrastın.sudemcim erkegim iste bu
hadı gözun aydın vatana mıllete hayırlı olsunkızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
papatyam cok üzgünüm 1-0 makarna kazandi.Bende kendimi aksam yemegimi erken yedim diye avutuyotum.
canım çorba olablir. süt ürünlerineden yemediysen bugün küçük bi kase yoğurt olabilir.meyve veya az yağlı bi salata...
kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
kdr nerdesin kız gel biraz muhabbet edlim.niye kimse yok kızlar
bende kaçsaydadır bu haber için girdim bakıyorummm arkdaşım naptı diye...aklım sendeydi niaşanlı arkdaşınki istanbulda kalıcakmış,az kalsın onalrdaydım ben diyecektimki ikizlerciimin noldu acabakim nee diye şaşırırlardı çok sevindim eşinindemi memleketiydi,gözünüz aydın bak ben sana acıyodum gti diyodum ama tayinin çıktı artık annenlere gidip rahatlarsınnnn
canım dedim ya yukarıda arkdşaıma gititm annesinin amcaı ölmüşte başsağlığına gttim..gitmedende girdim ama yoktun senn..geçkalktık malum eşimde evdeyi kahvaltı geç oldu adet sancısı yüzünden dün yürümedim hiç ekmek almaya diye yoluzattım fırına gttim..eşime sıcak ekmek kendimede kepek aldımtansiynum düşüuo sanıcanda bıktım yarına rahatalrım sancım azaldı ama halsizim eşimde spor agitme dedi beni böle görünce... artık yarıncan c.tesi kadar allah zin verrise gidicem sonrada biityor zatenn
gözün aydın canımkızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?