70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

21 ölemii maşallah

mkarna konusunda eminim sen kazanırsın

Son düzenleme:

sen kazanacaksınnnnnn......

canım çorba olablir. süt ürünlerineden yemediysen bugün küçük bi kase yoğurt olabilir.meyve veya az yağlı bi salata...

bugünkü menüm
sabah 1 kk peynir 3 zeytin menemen 1/2 poğaça
ara yok
öğlen komşudaydık
1/2 dilim kek,1 dlim börek
ara 1 şeftali 1 elma
akşam 1 kase bezelye çorbası
150 gr civarında tavada yağsız tavuk
acıkırsam akşam geç yatıyorum çünkü
biraz leblebi meyve
hamur işi biraz fazla kaçtı ama en az yemeye çalıştım..

kızlar bugünki menümü yazıyım
sabah 1 kase yarım yağlı sütle kfleks yedim
ara 5 badem 5 fındık biraz leblebi
öğlen
patlıcan yemeği
1kase ayran aşı çorbası
bi kaç lokma ekmem aldım
az önce kiraz yedim
akşamada acıkmadım daha

ben biraz geç uyanıyorum 12 gibi kızımda bende uyuyoruz sanırım bu yüzden kio vermiyorum

bebişlerin resimleri havada uçuşmuş maşallah hepsine anam bi tanesini kapasım geldi de içinden seçim yapamadım hepsi çok güzeller maşallah rabbim nazardan saklasın hepsini dur bi tanede ben yapimöda resmini koyayım buraya

biliyorum zatende işte

nekadarda patavatsızım diğimi
kız o patavatsızlık degıl kendını begenmışlık....

amanın uyuyan resme bayıldım.kırmızı kurdela yapıp bana gonder....acele postayla....

ya herkes çocuklarının fotosunu koymuş
dünde yeni doğum yapan arkadaşlar bizdeydi bebekleriyle onu sevdik
şimdi de bu
canım çekti
bende doğurcam uleyyynnn
kışı bekle beraber doguralım....

ankaradamısın ...

off unv deyken her perşembe sıhhıyedekı sosyetedeydım.....off ne guzel gunlerdı delı gıbı alışveriş yapardım....hala duruyo aldıklarım da dağıtıcam.....

oglun benım bıle kanıma gırdıyse sen düşün kızların halini......

heh bende onu diyorum işte ben kızıma oğlan arıyorum ee kız anası olmak kolay değil hele bide benim gibi çıtır anası varsa anasına bak kızını al işte
haklısın....çok guldum....haha...

Abur cuburu kes....
benim kızda 20 temmuz doğumlu

Sağol canım..
Saç yüz

canım bedem yerine beyaz leblebi ye...
bir avuç ye....
15-20 tane falan...
tok tutuyor...
o zaman avatarında senı görelım.

sudemcim erkegim iste bu
ayy canım saolasın benım için ugrastın.

amanın maşş. kız çimdekı resmıyle kreştekı son resmı çok tatlı sende tatlısın kılo vermeden oncekı kılon sanırım şimdi daha fıstıksındır.

bu arda senın oglusun da peşinden koşan çok olur söyleyım.gelın adaylarıyla işin zor...

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
hadı gözun aydın vatana mıllete hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşamlar moral durumum yine sıfırlarda geziyo çökük durumdayım sıkıldım çok
yediklerimi yazıyorum
uyanınca: 2 bardak su
kahwaltı: 2 tam buğday ekmeği, peynir, domates, salatalık, çay
ara: yok,,unuttum ,,iştahım zaten yok canım bişe istemedi
öğlen: 1 adet zeytinyağlı biber dolması ve salata
ara: karpuz yedim az , yarım tabak belki
akşam: 1 adet zeytinyağlı biber dolması, 2 yemek kaşığı fasulye, cacık

bi duş alsam iyi gelicek galiba:44: çok mu yemişim

papatyam cok üzgünüm 1-0 makarna kazandi.Bende kendimi aksam yemegimi erken yedim diye avutuyotum.

neyse bidaha olmasın bende arada yapıyorum kaçamaklar malesef ama sonrasındaki öğünü ya azaltıyorum yada fazla kaçırdıysam 4/1 yemeye çalışıyorum olmadı sporu ağarlaştırıyorum öyle içim az da olsa soğuyo

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

bende kaçsaydadır bu haber için girdim bakıyorummm arkdaşım naptı diye...aklım sendeydi niaşanlı arkdaşınki istanbulda kalıcakmış,az kalsın onalrdaydım ben diyecektimki ikizlerciimin noldu acabakim nee diye şaşırırlardıçok sevindim eşinindemi memleketiydi,gözünüz aydın bak ben sana acıyodum gti diyodum ama tayinin çıktı artık annenlere gidip rahatlarsınnnn

kdr nerdesin kız gel biraz muhabbet edlim.niye kimse yok kızlar

canım dedim ya yukarıda arkdşaıma gititm annesinin amcaı ölmüşte başsağlığına gttim..gitmedende girdim ama yoktun senn..geçkalktık malum eşimde evdeyi kahvaltı geç oldu adet sancısı yüzünden dün yürümedim hiç ekmek almaya diye yoluzattım fırına gttim..eşime sıcak ekmek kendimede kepek aldımtansiynum düşüuo sanıcanda bıktım yarına rahatalrım sancım azaldı ama halsizim eşimde spor agitme dedi beni böle görünce...artık yarıncan c.tesi kadar allah zin verrise gidicem sonrada biityor zatenn

evet canım çoooooooook mutluyum.akşamı zor ettim.bir haftaya kadar gidicez. eşim elazığlı ama herkes kayınbaba kaynana hepsi malatyada.

canım ağrı kesici sakın içme.aspirin iç.birtanem. başınız sağolsun canım

gözün aydın canım Allah gönlüne göre vermiş.kazasız belasız bi çırpıda taşınırsınız memleketinde rahat huzur içinde yaşarsın inşallah.

selam ve byyy kızlar dicem çünki yorgunum spor bugün beni fazla yordu galiba.ama bugün git gel dr koşturmaca araba vss beynim döndü pek sevmiyorum arabalı işleri alıştım evde bön bön oturmaya ya gelemiyorum indili bindili işlere artık başım ağrıyo bu gün biraz .ilacımı içicem az tv ye bakıp yatarım artık benden bukadar .

Allah nasip kısmet eder ise yarın sabah görüşmek üzere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…