gözün aydın canımAllah gönlüne göre vermiş.kazasız belasız bi çırpıda taşınırsınız memleketinde rahat huzur içinde yaşarsın inşallah.
kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar eve yeni geldim çok şükür...EVİM EVİM GÜZEL EVİM,DÜNYA VARMIŞ...
kontrolüm çok güzel geçti,myomlarım tamamen yok olmuş,yalnızca sol yumurtalığımdaki kistim 6 ay önce 2 cm.yken şimdi 2,5 cm .olmuş ama kendi kendini boğmuş ve beslenemez duruma gelmiş yani kireçlenmiş...bu saatten itibaren büyümezde küçülmezde bu boyutta kalır dedi çok mutlu oldum kızlarcumadan bugüne sadece 200 gr artıdayım ama haftasonu tatile gidip gelmiş biri olarak( ki kardeşim çok şeyler yapmıştı)ona rağmen 200 gr.artı çok iyi bir sonuç bence bu arada kardeşim diğer yarını nerde bıraktın deyince çok mutlu oldum çünkü beni en son 79 kg.iken görmüştü biraz geçmişe bakıp kaçıcam çünkü çok yorgunum,yarın beslenme düzenime geri dönücem ...hepinize iyigeceler şimdiden ve yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum
kizlar desteginiz icin cook tsk ederim evet kardesim cok buyuk bi hata yapti ama bedelini caniyla ödemek istemesi bizi kahretti ve suan hala hastanede muana altinda bahceye cikmasina bile izin vermiyorlar odada gördüm surekli agliyordu kardesime koyan kandirilmassi bana anlatti abla dedi ilk basta hic aklimda bile yoktu son iki aydir surekli aradi surekli haber gönderdi ben onu unutamadim ben onsuz yapamam nisanlisindan ayrilsin istemeye gelcem kac kere dedim yapmam rahat birak diye ama anlamadi diyo sonunda bende yenildim iki haftadir konusuyodum ama ben beni böyle kandirip yari yolda birakacagini tahmin edemedim ben onun icin herseyi göze almistim o bana benim basimi belaya sokacan dedi diyor kizlar bende iki gundur surekli agliyorum valla dun gözümün önunde sinir krizi gecirdi iki kere cok zor durumdayiz daha yeni aradim hala agliyodu garib garib sesler duymaya basladim diyor suclusun suclusun diye ses duyuyormus öyle sakinlestirici veriyorlar gunde dört kere allahtan tek dileyim biran önce iyilesmesi biz onun herzaman arkasindayiz hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir önemli olan bunu anlamak ve bidaha tekrarlamamaktir degilmi .....
oh mis gibisağol canım.annemlere yakın ev tutucaz.bizimkiler evi bulup temizliycek.bizde hemen taşınıcaz
hayırlı olsun güzelim.
ohh bendende selam söle oralara .en son 15 yıl önce gitmişti oraya malesef kkısmet olmadı gitmek annem babamda orda şimdi bu sene çok istedim gitmeyi ama kısmet olmayacak artık bi daha ki yaza ayarlıcam kendimi ninşallah
çok geçmiş olsun canım çok sevindim hayırlısıyla yok dediğin günü de duyarız inşallah
Allah yardımcınız olsun Serpicim. İnşallah bir an önce iyilerşir.
IKIZLER canım çok sevindim memleketinize tayininiz çıkmış hadi hayırlı olsun.
yazıları okurken gördüm bir çok şeker mi şeker bebek ve çocuk vardı hepsini Rabbin anne babalarına bağışlasın maşallah
selam kızlar hayırlı akşamla
ben de bugün giremedim eşim evdeydi. Bizim tayin işi zor hem de çok zorlaştı artık sözleşmeden kadroya geçirdiklerine de hak vermişler. ne diyelim hayırlısı demekten başka çare kalmadı
üzüldüm ama ne yapalım
sağol canım malatyaya gelirsen beklerim.ya doğu deyince insanlar korkuyor ama malatyaçok güzel.doğu gibi değil
sağol bitanem.inşallah seninde tayinin çıkar üzülme
hayırlı uğurlu olsun. ne güzel annenlerin yanında olacaksın. kıskandım bak şimdi.... şaka şakakızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
bebişlerin resimleri havada uçuşmuş maşallah hepsine anam bi tanesini kapasım geldi de içinden seçim yapamadım hepsi çok güzeller maşallah rabbim nazardan saklasın hepsini dur bi tanede ben yapimöda resmini koyayım buraya
hayırdır canım niye böyle sıkkın sıkkın dolaşıyorsun. menün bana göre güzel ama başkalarına göre akşamki dolma fazla olmuş olabilir..kızlar herkese iyi akşamlarmoral durumum yine sıfırlarda geziyo çökük durumdayım sıkıldım çok
yediklerimi yazıyorum
uyanınca: 2 bardak su
kahwaltı: 2 tam buğday ekmeği, peynir, domates, salatalık, çay
ara: yok,,unuttum ,,iştahım zaten yok canım bişe istemedi
öğlen: 1 adet zeytinyağlı biber dolması ve salata
ara: karpuz yedim az , yarım tabak belki
akşam: 1 adet zeytinyağlı biber dolması, 2 yemek kaşığı fasulye, cacık
bi duş alsam iyi gelicek galiba:44: çok mu yemişim
bugün:
kalkınca 1 kurukayısı + 300 ml su
kahvaltı: yarım domates + yarım qivi + az kaşar peynir
ara: 2 kaşık light yoğurt
öğle: 1 kase yayla çorba + beyaz ekmek köşesi (küçücük)
ara: 5 badem + 6 fındık + 1 dilim qivi
akşam: söğüş salata + patates tavuk yemeği + 2 dilim tam tahıl + soda
ama ben yine de kilo veremiyorum. veremiyorum. ödemim bir geliyor bir gidiyor yine var halhalımdan anlıyorum şiştiğimi. şimdi ödem sököcü karışımı kaynatıyorum.
ilerleyen saatlerde ara: bir avuç yeşil erik
sağol canım malatyaya gelirsen beklerim.ya doğu deyince insanlar korkuyor ama malatyaçok güzel.doğu gibi değil
bugün:
kalkınca 1 kurukayısı + 300 ml su
kahvaltı: yarım domates + yarım qivi + az kaşar peynir
ara: 2 kaşık light yoğurt
öğle: 1 kase yayla çorba + beyaz ekmek köşesi (küçücük)
ara: 5 badem + 6 fındık + 1 dilim qivi
akşam: söğüş salata + patates tavuk yemeği + 2 dilim tam tahıl + soda
ama ben yine de kilo veremiyorum. veremiyorum. ödemim bir geliyor bir gidiyor yine var halhalımdan anlıyorum şiştiğimi. şimdi ödem sököcü karışımı kaynatıyorum.
ilerleyen saatlerde ara: bir avuç yeşil erik
Hanimlar , sizler ne güzel meyva ve kuru cerez yiyebiliyorsunuz. Ben alerjilerimden dolayi 15 yildir yiyemiyorum.Sadece karpuz ve kavun yiyebiliyorum.Seker hastasi oldugum icinde onlardanda fazla yemiyorum.Aclik hissedince ne yiyecegimi sasiriyorum.::97:
kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
qivicim qiviyi çok mu seviyosun yoksa . nickin bile qivi yoksa başka bir fonksiyonu mu var. bilelim demiya. burda bildiklerimizi paylaşıp birbirimizden faydalanacağız.
menüne gelince akşamları burdaki kızlar genelde ekmek yemiyor. ayrıca yanında patatesde var o da ekmek yerine geçer.. diğer öğünlerin iyi ama akşam çok fazla yakma şansımız olmadığı için karbonhidratlı gıdaları önceki öğünlerde alsak daha iyi olr gibi.tabi diyetisyenin verdiği menü ise bişey diyemem..:44::44::44::44:
o şiişlik bendedede var zaten olmayanda yok bendeayakalırm çok çabuk şişiyor sarkınca falan hemen..buarada adetkende dünakşam kirazsapı ve mıssır püskülü içtim buakşam yine yapıcam iyice atayım ödemi ..zaten veremiyorum offff snin karşımında nevar canımm
Hanimlar , sizler ne güzel meyva ve kuru cerez yiyebiliyorsunuz. Ben alerjilerimden dolayi 15 yildir yiyemiyorum.Sadece karpuz ve kavun yiyebiliyorum.Seker hastasi oldugum icinde onlardanda fazla yemiyorum.Aclik hissedince ne yiyecegimi sasiriyorum.::97:
sağ ol canım benim
inşallah canım hayırlısı gerçi ben memnunum ama annemlere uzak
malatya doğu'dan sayılmaz ya güzel yer hem insanını da çok severim ben ev arkadaşım üniversitede malatyalıydı. sonra burada da komşu ve arkadaşlarımız var.iyiler Allah'a şükür.
qiviyi severim. kayıt olurken denediğim bütün kısa nickler kullanımdaydı ben de uzun nick istemediğim için ve o sırada da qivi yediğim için qivi olayım dedim. qivinin çok faydalı bir meyve olduğunu biliriz, ben bunun dışında özel bir sırrını bilmiyorum. tropikal meyveleri lezzet olarak seviyorum qivi de bunlardan biri ve vitamin deposu ve gözlere de faydalı. eğer diyet yapıyorsam vitamine ihtiyacım var demektir. ve meyve varsa diyetimde neden faydalı ve lezzetli olanı yemeyim değil mi :) akşam yemeğine gelince benim de içime sinmedi, o annemin işi. dün annemin yanındaydım bana yanımda götüreyim diye yapmış birşeyler ne kadar yok diyetteyim desem de açlıktan öleceğime inanmasına kıyamadım aldım getirdim bu akşam öğünüm yaptım. ben annemi kırsaydım emek verdiği yemeği almasaydım aklını bende bıraksaydım bu akşam ızgara yeseydim kaç kilo verecektim acaba? ve değer miydi?[/B
qivi annem dedinya bittim ben.çok duygulandım birden...aklıma kendi annem geldi ortaokulu yatılı okudum ayrılış o ayrılış. okurken sadece tatillerde gidebiliyordum. şimdi ise senede 10-15 gün anca. annelerin kıymeti yanındayken bilinmiyor ama eminim sen biliyosundur.anaların yaptığı kilo yapmaz canım...
kız o patavatsızlık degıl kendını begenmışlık....
amanın uyuyan resme bayıldım.kırmızı kurdela yapıp bana gonder....acele postayla....
kışı bekle beraber doguralım....
ankaradamısın ...
off unv deyken her perşembe sıhhıyedekı sosyetedeydım.....off ne guzel gunlerdı delı gıbı alışveriş yapardım....hala duruyo aldıklarım da dağıtıcam.....
oglun benım bıle kanıma gırdıyse sen düşün kızların halini......
haklısın....çok guldum....haha...
o zaman avatarında senı görelım.
ayy canım saolasın benım için ugrastın.
amanın maşş. kız çimdekı resmıyle kreştekı son resmı çok tatlı sende tatlısın kılo vermeden oncekı kılon sanırım şimdi daha fıstıksındır.
bu arda senın oglusun da peşinden koşan çok olur söyleyım.gelın adaylarıyla işin zor...
hadı gözun aydın vatana mıllete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?