70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun güzelim.

ohh bendende selam söle oralara . en son 15 yıl önce gitmişti oraya malesef kkısmet olmadı gitmek annem babamda orda şimdi bu sene çok istedim gitmeyi ama kısmet olmayacak artık bi daha ki yaza ayarlıcam kendimi ninşallah

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok sevindim hayırlısıyla yok dediğin günü de duyarız inşallah

Allah yardımcınız olsun Serpicim. İnşallah bir an önce iyilerşir.

IKIZLER canım çok sevindim memleketinize tayininiz çıkmış hadi hayırlı olsun.
yazıları okurken gördüm bir çok şeker mi şeker bebek ve çocuk vardı hepsini Rabbin anne babalarına bağışlasın maşallah

selam kızlar hayırlı akşamla
ben de bugün giremedim eşim evdeydi. Bizim tayin işi zor hem de çok zorlaştı artık sözleşmeden kadroya geçirdiklerine de hak vermişler. ne diyelim hayırlısı demekten başka çare kalmadı
üzüldüm ama ne yapalım

bugün:

kalkınca 1 kurukayısı + 300 ml su

kahvaltı: yarım domates + yarım qivi + az kaşar peynir

ara: 2 kaşık light yoğurt

öğle: 1 kase yayla çorba + beyaz ekmek köşesi (küçücük)

ara: 5 badem + 6 fındık + 1 dilim qivi

akşam: söğüş salata + patates tavuk yemeği + 2 dilim tam tahıl + soda

ama ben yine de kilo veremiyorum. veremiyorum. ödemim bir geliyor bir gidiyor yine var halhalımdan anlıyorum şiştiğimi. şimdi ödem sököcü karışımı kaynatıyorum.

ilerleyen saatlerde ara: bir avuç yeşil erik

sağol canım malatyaya gelirsen beklerim.ya doğu deyince insanlar korkuyor ama malatyaçok güzel.doğu gibi değil

sağol bitanem.inşallah seninde tayinin çıkar üzülme

sağol canım malatyaya gelirsen beklerim.ya doğu deyince insanlar korkuyor ama malatyaçok güzel.doğu gibi değil

sağol bitanem.inşallah seninde tayinin çıkar üzülme

sağ ol canım benim
inşallah canım hayırlısı gerçi ben memnunum ama annemlere uzak
malatya doğu'dan sayılmaz ya güzel yer hem insanını da çok severim ben ev arkadaşım üniversitede malatyalıydı. sonra burada da komşu ve arkadaşlarımız var.iyiler Allah'a şükür.

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun. ne güzel annenlerin yanında olacaksın. kıskandım bak şimdi.... şaka şaka

hayırdır canım niye böyle sıkkın sıkkın dolaşıyorsun. menün bana göre güzel ama başkalarına göre akşamki dolma fazla olmuş olabilir..

qivicim qiviyi çok mu seviyosun yoksa . nickin bile qivi yoksa başka bir fonksiyonu mu var. bilelim demiya. burda bildiklerimizi paylaşıp birbirimizden faydalanacağız.
menüne gelince akşamları burdaki kızlar genelde ekmek yemiyor. ayrıca yanında patatesde var o da ekmek yerine geçer.. diğer öğünlerin iyi ama akşam çok fazla yakma şansımız olmadığı için karbonhidratlı gıdaları önceki öğünlerde alsak daha iyi olr gibi.tabi diyetisyenin verdiği menü ise bişey diyemem..:44::44::44::44:

HTML:

bende çok merak ediyorum malatyayı otaraflara inş.gezi yapınca çevre illeri gezicem kızkardeşim antepte orayıda sadece 3günde vyerleştrdik öyle geçti tam gidemedim artık gidersek malatyaay doğruda yol alırımmm,çok ile gittim ama o taraf duruyorr

o şiişlik bendedede var zaten olmayanda yok bendeayakalırm çok çabuk şişiyor sarkınca falan hemen..buarada adetkende dünakşam kirazsapı ve mıssır püskülü içtim buakşam yine yapıcam iyice atayım ödemi ..zaten veremiyorum offffsnin karşımında nevar canımm

Hanimlar , sizler ne güzel meyva ve kuru cerez yiyebiliyorsunuz. Ben alerjilerimden dolayi 15 yildir yiyemiyorum.Sadece karpuz ve kavun yiyebiliyorum.Seker hastasi oldugum icinde onlardanda fazla yemiyorum.Aclik hissedince ne yiyecegimi sasiriyorum.::97:

canım çok zor çerezi çok aramam da meyve olmzsa olmazlarımdan.

hemşo hayırlı olsun kuşum...kıskanmadım desem yalan olur,allah gönlüne göre vermiş...HAYIRLI UĞURLU OLSUN
bizim daha 3 yılımız var tayin için,şaka bir yana çok sevindim canımcım...

Son düzenleme:
slm kızlar ask ve cezayı bıtırdım geldım :):)
,
kahvaltı : yagda 2 yumurta 1dilm kepekli ekemk 5 zeytın serce parmagım ebatında peynır recel 1 fincan ıhlamur cayı

ara buyuk fıncan ıhlamur cayı

oğlen patlıcan yemeee-nıayet bıtırdım- yarım dılım ekemk

ara : maden suyu ,yesıl elma

aksam sutlu patates corbası -nihayet biti- 1 dilim ekmek

2 kasık kakaolu dındurma :78:

qiviyi severim. kayıt olurken denediğim bütün kısa nickler kullanımdaydı ben de uzun nick istemediğim için ve o sırada da qivi yediğim için qivi olayım dedim. qivinin çok faydalı bir meyve olduğunu biliriz, ben bunun dışında özel bir sırrını bilmiyorum. tropikal meyveleri lezzet olarak seviyorum qivi de bunlardan biri ve vitamin deposu ve gözlere de faydalı. eğer diyet yapıyorsam vitamine ihtiyacım var demektir. ve meyve varsa diyetimde neden faydalı ve lezzetli olanı yemeyim değil mi :) akşam yemeğine gelince benim de içime sinmedi, o annemin işi. dün annemin yanındaydım bana yanımda götüreyim diye yapmış birşeyler ne kadar yok diyetteyim desem de açlıktan öleceğime inanmasına kıyamadım aldım getirdim bu akşam öğünüm yaptım. ben annemi kırsaydım emek verdiği yemeği almasaydım aklını bende bıraksaydım bu akşam ızgara yeseydim kaç kilo verecektim acaba? ve değer miydi?

ya ben de duydum hep mısır püskülü kiraz sapı maydanoz suyu ama denemedim hiç. annem de hep zencefil bal karışımını önerir. ama benim yaptığımı diyetisyen söyledi. ilk defa ondan duydum, seve seve paylaşırım : bir elmayı kabuğuyla dilimliyorsun üzerine 1-2 lt su koyuyorsun yarım limon atıyorsun 10-15 dk kaynatıyorsun. süzüp içiyorsun. tadını beğenirsen istediğin sıklıkta yapıp içebilirsin gün içinde. beğenmezsen eğer haftada, iki haftada bir yapıyorsun ödem sorunun varsa. ben tadını beğeniyorum tavsiye ederim. daha önce denedim akşam, sabah hafiflemiş olduğumu farkettim yataktan kalkarken ayak bileklerim incecikti. elmayı yarım ya da bir fazla koyunca tadını daha hoş bulmuştum. ha bir de tat versin diye ve zayıflamaya büyük katkısı var diye tarçın atacaktım içine ama bütün tarçınlarımı ofise götürmüşüm, tarçın karanfil çayı vardı ben de bir çay poşetinin ipini koparıp içine attım hoş oldu yani tarçınla da tatlandırabilirsiniz bana kalırsa,

geçmiş olsun diyeceğim ama diyabet hastalık değil yaşam tarzı bunun için sabır, direnç ve sıhhat diliyorum. şiddetli bir tavsiyem var : tarçın. kan şekerini dengelemesi en meşhur özelliği. daha önce duymuşsunuzdur belki ama isterseniz yine de araştırın. çubuk halinde alıp (alırken içinin küflü olmamasına dikkat edin) gün içinde içtiğiniz sıcak meşrubatlara ya da süte hatta suya bile katın. zaten kan şekerini ayarladığı için tatlı arzusunu bastırıyor ben tarçın sayesinde çikolata tatlı krizlerimi bıraktığıma inanıyorum. ve tabi bir tane olsun meyve yenilmesi gerekiyor mevye asla es geçilmemeli. yani önemli olan yapay şeker almamak. ve tabi sizin de dozunda yemeniz lazım siz de biliyorsunuz.

sonra geldi aklıma, çerezi yazmayı unuttum onun için de şu açıklamayı yapayım: bizim omega3, omega6, omega9 yağlarını bünyemiz için tüketmemiz gerekiyor. günde 10 adet fındık ya da badem (omega3) yemek gerekiyor.

Son düzenleme:

benim anlayamadigim dogunun nesi var oyle bir soylemisinizki sanki dogu ve dogulular ocumuys gibi sizi boyle korkutan nedir.... ben doguluyum vede dogulu oldugum icin gurur duyuyorum...

yok cnm yalovadayım benn her pazartesi fırsat buldukça gezerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…