qiviyi severim. kayıt olurken denediğim bütün kısa nickler kullanımdaydı ben de uzun nick istemediğim için ve o sırada da qivi yediğim için qivi olayım dedim. qivinin çok faydalı bir meyve olduğunu biliriz, ben bunun dışında özel bir sırrını bilmiyorum. tropikal meyveleri lezzet olarak seviyorum qivi de bunlardan biri ve vitamin deposu ve gözlere de faydalı. eğer diyet yapıyorsam vitamine ihtiyacım var demektir. ve meyve varsa diyetimde neden faydalı ve lezzetli olanı yemeyim değil mi :) akşam yemeğine gelince benim de içime sinmedi, o annemin işi. dün annemin yanındaydım bana yanımda götüreyim diye yapmış birşeyler ne kadar yok diyetteyim desem de açlıktan öleceğime inanmasına kıyamadım aldım getirdim bu akşam öğünüm yaptım. ben annemi kırsaydım emek verdiği yemeği almasaydım aklını bende bıraksaydım bu akşam ızgara yeseydim kaç kilo verecektim acaba? ve değer miydi?[/B
qivi annem dedinya bittim ben.çok duygulandım birden...aklıma kendi annem geldi ortaokulu yatılı okudum ayrılış o ayrılış. okurken sadece tatillerde gidebiliyordum. şimdi ise senede 10-15 gün anca. annelerin kıymeti yanındayken bilinmiyor ama eminim sen biliyosundur.anaların yaptığı kilo yapmaz canım...
yok ben de bilemiyorum kıymetini sinirleniyorum kızıyorum tersliyorum ama haklı olsam bile içim gidiyor çok üzülüyorum içten içe. bak anneni senede 10-15 gün görüyormuşsun o günlerin kıymeti değeri büyüktür senede 10-15 gün güldürürsün sen de annenin yüzünü..
Sevgili kiwi ,tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.Benim badem , ceviz ve findika karsi yüksek derecede alerjim var.Yersem nesef alamiyorum , uzun yillardir yemiyorum.Keske su alerjilerim , pastaya , cukulataya , ekmege ve su böregine olsaydi.
selam arkadaşlar
desteğinize çok ihtiyacım var kızım 23 aylık,geçen cuma sabah sırt ağrısıyla acile gidip iğne yiyince doktor 1 gün emzirmemelisin dedi,bende bıraktırmanın zamanı gelmişti diye emzirmeyi kestim ama psikolojim alt üst oldu meğer hiçmi hiç hazır değilmişim günlerdir ağlıyorum kızım her meme değişinde içim acıyo gögüslerim taş gibi ağrıyo dayanamadım dün gece uyku arasında biraz emzirdim nasıl mutlu olduğumu anlatamam işte böyle,zor günler geçiriyorum bu nedenle yeme düzenimde çok kötüleşti,hiç dikkat edemiyorum,dikkat edip tartıya çıktığımdada dolu göğüslerimden heralde çok fazla çıkıyo kilom ve moral bozukluğu yaşıyorum bu hafta sanırım kilo bile alabilirim
lütfen sütü kesmek konusunda psikolojik olarak yardımlarınıza ihtiyacım var
o zaman avatarında senı görelım.
benim anlayamadigim dogunun nesi var oyle bir soylemisinizki sanki dogu ve dogulular ocumuys gibi sizi boyle korkutan nedir.... ben doguluyum vede dogulu oldugum icin gurur duyuyorum...
benim anlayamadigim dogunun nesi var oyle bir soylemisinizki sanki dogu ve dogulular ocumuys gibi sizi boyle korkutan nedir.... ben doguluyum vede dogulu oldugum icin gurur duyuyorum...
selam arkadaşlar
desteğinize çok ihtiyacım var kızım 23 aylık,geçen cuma sabah sırt ağrısıyla acile gidip iğne yiyince doktor 1 gün emzirmemelisin dedi,bende bıraktırmanın zamanı gelmişti diye emzirmeyi kestim ama psikolojim alt üst oldu meğer hiçmi hiç hazır değilmişim günlerdir ağlıyorum kızım her meme değişinde içim acıyo gögüslerim taş gibi ağrıyo dayanamadım dün gece uyku arasında biraz emzirdim nasıl mutlu olduğumu anlatamam işte böyle,zor günler geçiriyorum bu nedenle yeme düzenimde çok kötüleşti,hiç dikkat edemiyorum,dikkat edip tartıya çıktığımdada dolu göğüslerimden heralde çok fazla çıkıyo kilom ve moral bozukluğu yaşıyorum bu hafta sanırım kilo bile alabilirim
lütfen sütü kesmek konusunda psikolojik olarak yardımlarınıza ihtiyacım var
yanlış anlamışsınız ben doğuda sayılmaz. yani biz daha doğu'da yaşıyoruz anlamında söylemek istedim. ayrıca kötü de demedim çok severim dedim bu zamana kadar hiç kötü ya da sevmiyorum diye bir şey ne düşündüm ne de yazdım
sadece annemlere uzak anlamında dedim
yanlış anlayıp bu kadar laf söylemenize gerek yoktu.
ben burayı da insanlarını da seviyorum ama annem rahatsızlanıyor gidemiyorum çünkü otobüsle 26 saat uçakla da tek gidemem eşim işte. yani bunun gibi nedenlerden.
tekrar söylüyorum doğu kötü demedim malatya bize göre daha batı anlamında dedim
sabah sabah moralim bozuldu sağ olun yani
insan her yerde insadır benim için
kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
cnm çok sevindim gözünüz aydın olsun inş hep mutlu mesut yaşayın yeni yerinizde
bitanem senlealakası yok.ben yazdım doğudan korkuyolar diye.burda bizim tayin doğuya çıkacak dedimmi herkes bana acıyarak bakıyor.senle alakası yok aşkım.sen kötü birşey yazmamışsınki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?