70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım herkese iyi geceler.yarın inşallah görüşürüz......

Sevgili kiwi ,tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.Benim badem , ceviz ve findika karsi yüksek derecede alerjim var.Yersem nesef alamiyorum , uzun yillardir yemiyorum.Keske su alerjilerim , pastaya , cukulataya , ekmege ve su böregine olsaydi.

hmm bilmiyordum farketmedim rica ederim keşke faydası olsaydı ya benim pastaya çikolataya alerjim olsaydı sürekli fenalaşırdım herhalde çünkü yemekten alıkoyamazdım ki kendimi

slm kızlar ben 70 kiloyum..şimdiye kadar kilo sorunum hiç olmamıştı ama hamilelik ve doğum hatta emzirme dönemleri bana 5er 5er kilo bıraktılar..aynada kendime bakamıyorum..karnım sarkmış bir halde bugün karar verdim eski halime dönmeye kesin kararlıyım...ve ben hep insanın boyuyla kilosu arasnda 10 fark olmalı diye duyardım bugün bir kız saçmalık 20 olması lazım dedi.benim boyum 169 şimdi 49 kilo olmam mı lazım?öyleyse eğer benim çooookkk yolum var...şimdi azıcık neler yaptığımı anlatayım öyle sıkı bir rejim yapamıyorum oğluş emdiğinden dolayı..ama ekmekmiş tatlıymış yemiyorum..humana still tee diye bir içecek var süt yapıyo o bana kilo aldırıyo onu içmezsem de sütüm azalıyo haa birde şeekersiz çay rezene falan içemiyorum..evde oğluşumu uyuttuktan sonra ki 20 dk da temizlik falan yapıyorum vee gece spor yapmaya başladım 2 gündür ...sauna eşofmanlarımı giyip esneme hareketlerinden sonra karın egzersizleri yapıyorum...ama çok yüklenmeden çünkü sezaryen oldumbugün benim için başlangç olacak..ben sadece spor yapıcam ve ekmek,tuz tatlılardan uzak duracam...bakalım neler olacak...birde kızlar benim gibi emzirip de rejim yapan var mı? varsa nasıl bir rejim yapıyosunuz? paylaşırsanız sevinirim..geçmişi okuyamadım oğluş ayağımda sallarken yazıyorum bunları da artık yavaş yavaş tanışırız...bu arada ben özlem

Canım öncelikle geçmiş olsun...
Tez vakit ağrıların geçer inşallah...
Mesajını ben çıktıktan sonra yazmışsın yoksa kesin hızla cevap yazardım gülüm...

Allah bağışlasın kızını...
23 aylık demişsin...
YAni 2 yaşında....
Kuranda bile erkek çocukları için 2 yaşına kadar ibaresi var...
Erkek kız fark etmez gülüm...
Ama kızın zaten 2 yaşında..
Zaten bıraktırman gereken yaşta..

Süt canım öyle 1 hafta vermedikten sonra
2. hafta verilmez...
Süt çocuğu hasta eder...
Çünkü 1 hafta boyunca senin vucünda kaldı o...
Dışarı boşaltmadın..

Sütü kesmek için;
3 çocuğum var...
2 sindede hızla bir günde kestim...
O hafta geceleri emzirdim...
Sonra gece de vermedim...

bebeğini hasta etme canım...
Sütünü verme....

o zaman avatarında senı görelım.

Yok gülüm vur dediysek öldür demedik...
Adı üstünde avatar bu..
Sen dahil herkes çoğunlukla avatar resmi kullanır...
Müsade et istersen de bende kullanayım

benim anlayamadigim dogunun nesi var oyle bir soylemisinizki sanki dogu ve dogulular ocumuys gibi sizi boyle korkutan nedir.... ben doguluyum vede dogulu oldugum icin gurur duyuyorum...

Üç yıl doğuda bildiğin has doğuda görev yaptım...
Hayatımın en güzel yıllarını orda yaşadım...
Şimdi bu yaz tatiline oraya gideceğim...
10 sene sonra...
Ve hepsi hala arar sorar beni..
Ne vefalılarmış..

Yukarda yazdıklarıma ilaveten şunu söyleyeyim..
Sütün kendi kendine çekilir zaten...
Biraz ağrı yapacak bu normal...
Ama eğer mastit oluşmuşsa
Doktora git..
Ağrı ve ateş belirtileri..
Buz memelerdeki şişkinliği alır.
Günde en az 4 defa her iki göğüse buz torbası uygulaması yap
Soğuk kompresler göğüsleri rahatlatır.
Göğüslerdeki şişkinlik azalana kadar 2-3 saat arayla soğuk havlu kompreslerini uygulamaya gayret et
Bu uygulama özellikle ileri derecede gergin ve dolu göğüsler için önerilmektedir.
Yani sana
Havluyu ıslat ve buz dolabının içine yerleştirip soğut.
Kullandıklarını tekrar buzdolabına koyarak sonraki kullanıma hazır hale getir...

benim anlayamadigim dogunun nesi var oyle bir soylemisinizki sanki dogu ve dogulular ocumuys gibi sizi boyle korkutan nedir.... ben doguluyum vede dogulu oldugum icin gurur duyuyorum...

yanlış anlamışsınız ben doğuda sayılmaz. yani biz daha doğu'da yaşıyoruz anlamında söylemek istedim. ayrıca kötü de demedim çok severim dedim bu zamana kadar hiç kötü ya da sevmiyorum diye bir şey ne düşündüm ne de yazdım
sadece annemlere uzak anlamında dedim
yanlış anlayıp bu kadar laf söylemenize gerek yoktu.
ben burayı da insanlarını da seviyorum ama annem rahatsızlanıyor gidemiyorum çünkü otobüsle 26 saat uçakla da tek gidemem eşim işte. yani bunun gibi nedenlerden.
tekrar söylüyorum doğu kötü demedim malatya bize göre daha batı anlamında dedim
sabah sabah moralim bozuldu sağ olun yani
insan her yerde insadır benim için

Son düzenleme:
ayrıca benim üzülmem burada kalmamıza değil yapılan haksızlığa sıkılıyor
atalamalara yani
şimdi onu da anlatırım ama korkuyorum yanlış anlaşılır.
neyse güzel uyandığım bir sabah geçmişi okurken gerildim
neyse
herkese günaydın

günaydınnnn kızlarrrrrrrrr dün biraz yazlık alışveriş yaptımm şort alıyorum elim hala büyük bedene gidiyo satıcı abla sen napıyon bu sana büyük gelirr diyince bi mutlu oldumm 36 beden iki tane şort aldım

mola verdiğim braz gevşettiğim diyetime bugun devam ediyorum kızlarr biraz motivasyon lazım bana gaza getirinnnn :13:

günaydın kızlar ben geldim

gece geç döndük annemlerden..... ben son gece diye akşam yemeğinde ne varsa yedim valla. yeter didim anne yemeği bu didim ne zaman bulurum bidaha didim. veeeee yedim. ne mi oldu tabiki bu sabah +600 gramdayım. ama heeeççç üzülmüyorum. anneşimin yemekleriyle 600 gram ne ki zaten hemoroidim de iyileşmeye başladı bu krem işe yarıyor

canım artık kızını sütten kesme vaktı gelmıs emzırmenın ona cok bı faydası kalmadı artık vıtamınlerını yıyeceklerden aluyor zaten.tamam bu zor bı süreç ama kestıkten sonrada cok rahat edılıyo dıye duydum hep yanı ıkınız ıcınde.benım oglum 13 aylık kesmeyı düşünmüyorum su an bende senın gıbı kıyamam heralde ama ben emzırmenın keyfını hıc yasayamadım hep yaraydı göğüslerim şimdide oyle kendılıgınden bıraksın dıye dua edıyroum o yüzden.ama 2 yasına kadar beklemem sanırım daha once baslarım kesme calısmalarına.sana da allah kolaylık versın.

hepinize günaydın arkadaslar
ankarada yine yogun bı yagmur var off ınsallah haftaya guzel olurda hava su 4 günlük ıst gezımız güzel gecer tatıle cok ıhtıyacım var 2 senedır gıdemıyoruz.kampta taa eylülde bu yazdan bize hayır yok.

bitanem senlealakası yok.ben yazdım doğudan korkuyolar diye.burda bizim tayin doğuya çıkacak dedimmi herkes bana acıyarak bakıyor.senle alakası yok aşkım.sen kötü birşey yazmamışsınki.

günaydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bugün hava çok güzel inş.hep böyle gider.bende bir tane battaniyem kaldı onu yıkarım dışarı asarım kurur.

bitanem senlealakası yok.ben yazdım doğudan korkuyolar diye.burda bizim tayin doğuya çıkacak dedimmi herkes bana acıyarak bakıyor.senle alakası yok aşkım.sen kötü birşey yazmamışsınki.

ama tatlım alıntı olarak benim yazımı almış
ben ondan cevap verdim
zaten hep söylüyorum uzak olmasa sorun değil ama kuzenim evlendi okul zamanıydı gidemedik uzak kendim gidemezdim
şimdi de son bekar kuzenim evlenecekmiş o da okul zamanı ona da gidemeyeceğim herhalde
annem 3 defa operasyon geçirdi böbreklerinde bağırsaklarında ve göğsünde kist var büyüyorlar da yanlarında olamıyorum benim sorunum bu
bu topiğe güle eğlene giriyorum ya bir anda bu yazıyla karşılaşınca üzüldüm neyse var bir yanlış anlaşılma

bu arada herkese tekrar günaydın

günaydın kızlaaaarrrrrrrr
umarım herkes iyidir artık geçmişi falan okuyamıyorum yine çok yazmışınız okuyan vaaaaaaaaaaar okuyamayan var dimi
neyse artık büle arada uğrar çıkarım okulun son günleri prğramlar falan sonrada çoçuklar oynuyo bana bişe kalmıyo

günaydın çıtırlar ve çıtır adayları nasılsınız bakalım bir kaç gündür diyete ara verdim biliyorsunuz diyet yaparak kilo almaya başlamıştım şimdi ara dönemimden sonra tekrar diyete başlıcam ama bu sfereki biraz daha bol yiyecek içerecek çok az yiyince metabolizmam durdu resmen inanın bir kaç gündür ara verdim çok rahat lavaboya çıkıyorum ya inş. diyette de böyle devam eder extra hiç kilo almamışım bu aralar hala 68.8 kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…