70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

74.5 kızlar 74.5 74.5 hahhahahaha :87: 75.9a çıkmıştım kaç gündür daha sıkı yaptığım halde ne iniyor ne kalkıyordum daha dün akşam 75.9dum yine. sabah bir tartıldım bir daha bir daha bir daha 74.5 hahaha
74.5 o yeah hahhaha

aynene canım bizde onun için doğuyu istedik.burda kimsemiz yok memlekete 16 saat uzaklıkta eşim otoyolda çalışıyor ve çok tehlikeli.hakkarinin dağında olsa bundan iyi.bebişler kırklıyken ekip arabasıyla kaza yaptı.ölümden döndü.daha araba servisten çıkmamış.arka komple gitmişti.benim en büyük korkum bir sene daha burda kalmaktı .elhamdulillah rabbim dualara cevap veriyor

ne kampına gideceksiniz cnm

çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın inşallah.
ne güzel memlekete yakın olmak
ev arkadaşım malatyalıydı üniversitede çok severim o yüzden malatyalıları

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmm

ya ben geçenlerde ölçülerimi alıp yazıcam demiştim ama unutmuştum yalancı oldum ya resmen yazayım şimdi 98-76-98 şu göbektem kurtulsam bi ne iyi olucak ya

günaydın canlar nasılsınız bugün çok yorgunum nedense spor falan yapmadım dün akşamda yapmamıştım ama şükür tartıda hala 75 duruyor:))
ikizleri vtebrik ederim canım gözünüz aydın inşallah hakkınızda hayırlı olur
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
geçmişi okurken boy ve kilo orantısı ile ile 20 kilo fark olması banada saçma geldi arkadaşım ne yani benim boyum 1,56 kilom 36 mı olcak obooooov kaybolur giderim ben yahu 10 kilo farkta bile çöp adam olurum ben sanırım o boyu çok uzun ve manken olmak isteyenler için geçerli:)))
kaptanımız ne zaman geliyor kızlar sanki sena gidince hepimiz saldık mı ne:))

güzel bir gün olmasını diliyorum az kaçamaklı bol sporlu;

mönüyüde yazayım biraz işlere dalayım sonra gelirim yine

:125::125::125:

sabah:
iki dilim ekmek
peynir
maydanoz,nane,dereotu
domates,salatalık

ara:
iki adet kayısı yaz meyveleri çıkmış oh ne güzel ya hepsini çok seviyorum

öğle:
iki dilim patates bir küçük baget tavuk fırında
bol salata

ara:
iki adet kayısı

akşam:
üç kaşık taze fasulye yemeği
1,5 kepçe yoğurtlu şehriye çorbası

ara:
iki adet kayısı
üç adet kaju

kayısı çıktı artık bol bol yerim malum kabızlık sorunu başa dert
dün hiç spor yapmadım ayıp bana ama çoooook yorgun hissediyorum kendimi bu akşam başlarım inşallah

günaydın kızlar dünkü yediklerimi yazmaya utanıyorum .ekmek felan yemedim ama sebze yemeklerinden çok yedim .1,5 saat deligibi spor yaptık kızkardeşimle bir an düşüp bayılcam sandım. şu sporu keşke hergün yapabilsem.

ya ben geçenlerde ölçülerimi alıp yazıcam demiştim ama unutmuştum yalancı oldum ya resmen yazayım şimdi 98-76-98 şu göbektem kurtulsam bi ne iyi olucak ya
ölçülerin orantılı canım ne güzel bide benimkini duysan
104-82-120 nasıl ama manken gibiyim dimi he he he

sağol canım.ALLAH kimseyi gurbetle ve yanlızlıkla imtihan etmesin çok zor.

aminn canımmm..kaçsene ayrı kaldın sen malatyadan yani kaçyıllık evliydin?malatyaya gidersin ama herşeyin güzel yanıda var gurbetide yaşaman lazımmış..
bebeğe bakma zorluğu dışında sadece eşinle olduğun anlarıda özlersn haaherşey yaşanıdğında güzeldir..iiyoldu anacığının babaccığının yakınınd aolursun sende onalra koşarsın onların sıkıntısı olduğundA....ALLAH SANA YENİ YAŞAMINDA mutluluklar,huzurlar versin sağlıktan ayırmasın.....

SENAAAA...OLMUYOR SENSİZ...GEL ARTIK HEM BU TOPİK FOTO PAYLAŞMA TOPİĞİNEDE DÖNDÜ

evet canım dgununun ınsanı oyledır samımı dogal ve oraya gıden memurlar durust oldukları surece tanrı mısafırı agırlamıs gıbı agırlarlar.....
tabıkı herseyden once hangımız olsak memleketımızde yasamak ısterız memleketı ıstemenız kadar dogal bısey yok ben ıkızler arkadas ın dogu dıyınce korkuyorlar demesıne cevap yazdım ama alıntı yalnıs olmus
bitanem senlealakası yok.ben yazdım doğudan korkuyolar diye.burda bizim tayin doğuya çıkacak dedimmi herkes bana acıyarak bakıyor.senle alakası yok aşkım.sen kötü birşey yazmamışsınki.

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
gözünaydın canım allah gönlünüze göre vermiş güle güle gidin hayırlı olsun
ne kampına gideceksiniz cnm
polis kampı canım hazırandada yazılmıstık ayvalık cıkmadı didime gidicez eylül 7 de inşallah
oo güzel ölçülerin özellikle beline bayıldım
ölçülerin orantılı canım ne güzel bide benimkini duysan
104-82-120 nasıl ama manken gibiyim dimi he he he

canım senın gene ıyı kılona göre bak ben yazayım boyum 1.70 kılomda senden az ama 100-84-103 offf su belım nasıl oldu boyle bılmıyom

YAVVVV ALLAH UTANCAK ŞEY VERMESİNhemen tövbe et bidaha yapmaspora alışkınn değilsin birden okadar deli gibi yapma canımmhem fazla adrenalinden insan bayılcam sanıyor ama hhh duş al dinlen geçiyor..offf beee spor salonumu özledimm evdede yAPAMADIM zaten c.tesiden beri adet sancısı kanaması derken.dünakşamda eşim halsizsin gitme dedi çünkü
bana güvenmiyo gidip satlerce çıkmayacağımı biliyorrneyse artık bugün gidiceemmm zaten c.tesi vedalaşcam

bari bende yazayım boyum 1.63 ölçülerde şimdi ölçtüm 95_80_102...bacak kalınlığı falan hiç yazmayım ...amannn bilmiyommmnolcak halimiiiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…