70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzular günaydınnnn:82:
birkaç saate kadar oğlanı dr.a götürcez yine,aylık kontrolü.. bakalım idrar yolları iyileşmiş mi?
6 yıldır ist.dayım,süleymaniye camiine gitmek bir türlü nasip olmamıştı,dün gittik..kızlar ceddimiz ne güzel eserler bırakmış,mutlaka gidilip görülmeli..
selimiye'yi de görmüştüm,süleymaniye de diğer tüm eserler de.. akıl almaz,ne muhteşem..
insanı, şunu düşünmeye itiyor: -maddi veya manevi- ben ne izler bırakacağım ardımda?
bugün feylesof günümdeyim galiba, öperim hepinizi

GÜNAYDIN kızlar

sabah açkarnına limonlu ılık su
1 kayısı kurusu

1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı (_ :) kızımla paylaştık ta :) _)
30 gr kadar peynir ama ne peynir malatya peyniri anneciğim getirmişti malatyadan
2 dilim lıght ekmek
1 ad domates
1 ad salatalık
2 ad çay
4 ad yeşil zeytin

yeşil çayımı içicem az sonra

sabahımız bu kadar doydum valla ohhh

ooo maşşallah cnm seninde iyimiş gayet maşallah

daha maaşallaha çok var ama teşekküre derim canımya 3 yada 4senedir eski halime döenemdim ozaman ölçmezdim bile kilo almaktan korkardım ama çok kilou değildim ,ya benim zaten değişik vücudum var 5kilo alsam bi,le hala etekelre falan girebilirm veridğimdede öyle bazırlaırı derya etekellrim sütümden düşüyo falan bakalım bikAÇ daha verincemi görücem,kilomu göstermeyen tiplerdenim aam ben b,liyorumki selülitim var yağım fazla kilomada var yanii...tabiki şan olduğundan çok görünmmemek salaş görünmemek ama zayıflasam süper olucakkkkgeçen bi arkadaş demişti ya yani ben 57lerde oldum ensonki çk kilomda buydu sonradan 60lardan geldim bugünlereama ozaman kimse çok zyıfsın falan demezdi yani şöyle 52 olduğumda bile safinaz kızlardan olmadım,yanaklaırm tombul boyum uzun değil ama kemik iri yinede..şimdi bi beş 10 versem ooyy çok zayıfladın derler şiştik ya bikereee
ben kendim içn sağlığım bide bebeğim için sitiyorummm eşim içinde işstiyorum neden bir et yığınıyla yağlı kadınla yaşamını geçrisinnnhiçbizaman şikayet etmesede eski hafif karısnı istiyodur yanii

canım sırt ağrımın sebebi terli iken rüzgara çıktım heralde kas spazmı diyebilirim ama geçti çok şükür.teşekkür ederim desteğin için

çok sağol canım bazen süt olmayabiliyor olsun mamalarda anne sütü kadar iyi artık,hem ilk 1 ay vermişsin sütün en verimli ayı canım.

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun tatlım malatya çok güzel bir şehir gerçekten.

Son düzenleme:
bu arada bu abah regl oldum cumartesi abah tartıldığımda 70.2 çıkmıştım ama bu sabah 70.5 çıktım regl sonrasına bakıcaz artık bitince maydonoz suyuna başlıcam bi hafta kadar ödem mödem kalmaz:81::89::89:

sağol canım malatyaya gelirsen beklerim.ya doğu deyince insanlar korkuyor ama malatyaçok güzel.doğu gibi değil

evet öle yaa başka yerlere benzemez orası heryerden biraz hissettiriz insana doğa güneş deniz doğa kültür herşey var e insanı da ayrı tabii

valla kararlıyım sanırım seneye hiçbi yere gitmicem gidicem annemler gittiğinde temmuz ayında

bu arada artık emzirmeyi bıraktığım için diyete ek birşeyler yapayım diyorum mesela bir tanıdık çiçek tozu ile 20 kg vermişti,bu aktarlarda satılıyo tuvalete çıkarıyor,akşam içiyormuş arkadaş,sabaha tuvaletle atıyodum diyo kiloları napsam başlasam mı,deneyimi olan var mı kızlar

Son düzenleme:

canım ALLAH kolaylık versin sana valla anlatamam ne korktum dün dr şekerden şüphelenince küçük kızım için .ağlamaktan tutamadım kendimi ya test sonuçlarıda doğrularsa diye aklım durmuştu sanki ne yaparım ne ederim diye hani büyük olsa anlatılır onu yeme bunu yeme diye ama çok şükür korktuğumuz olmadı da rahat nefes aldım .çevremde şeker hastaları var. bende gebelikte yaşadım bu sorunu geçti sonra ama dikkatli ve kontrollü gıdanı alırsan sorun yok neticede birde sağolsunlar diabetler için bir çok gıda var e tabii imkanı olanlara ama var neticede hastalık zor tabii onu yeme bunu yeme ömrü billah diet gibi .

herkese günaydınnnnn...kalkınca 4 tane gün kurusu,2 tane hurma
bugün kü menüm
sabah 2 yum az yağlı tavada
5 zeytin. 1kk peynir
2 ttb ekmeği
domates salatalık
şekeersiz çayla yedim
arada 1elma
öğlen
4 yemek kaşığı kurufasulye,2 yemek kaşığı pilav
arada
1 kase yoğurt yicem
akşam kayınvalideme gidecez ne yicez bilmiyorum

ölçülerin orantılı canım ne güzel bide benimkini duysan
104-82-120 nasıl ama manken gibiyim dimi he he he

BEN DAHA FENAYIM TAM TOPUM TOP 103-84-107 ama hayırlısıyla dietle işim bittiğinde en az 95-70-95 olucam bu da yeter bana 90-60-90 olamam zaten oldum olası kalçam vardı göğüslerimde ilk kızımdan sonra 80 den 90 a çıkmıştı şimdi 2. kızımdan sonra 95 takıyorum

hiç duymamıştım ne çiçeği sölede bakalım nedir ne işe yarar araştıralım zararsız ve işe yarayan bişii se deneriz bizde

çiçek tozu bağırsaklarını tembelleştirmesin sonra canım...
ben yıllardır kabızlık problemi çekerim..
daha ne bitkisel ne ilaç olark bişey kullanmadım...
çiçek tozunu bu konuda duydum..
Ama tembellik yaptığını söylediler.
Aktarlar bile işe yaramaz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…