70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

e hadi kızlar bana eyvallahh accık ortalığa çeki düzen vereyim çıkarıcam kızı dışarı kuzeninin kreşine götürücem accık havası değişsin zaten oraya başlıcak yakınca alışsın hanfendü

kızçeler bişi sorucam
geçen hafta bim den dijital tartı almış tım amaaaaaaaaaa
kendi tartımda 71 kg görünürken dijitalde 72 görünüyo :18::18::18::18:
şimdi sorarım size ben şimdi kaç kiloyum

kızçeler bişi sorucam

Dijital tartıyı baz al artık..
Sonuçta hassas tartıyor...
Gramına kadar...

günaydddımnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millettttttt
gunaydın böcüğüm

senın böcüğün olsuns ende paylaşırsın böcüğüm

kızçeler bişi sorucam
maalesefki dıjıtal canım

1 hafta geriden gelcem artık kayıp yaşanmaamış sayayım bari valla gr gramına tartıyo 1 bardak suyu bile
çizelgemi yapamıyoırum yaaaaaaaaaaaaa imdat

Yaparsın kuzu sen...
Dijital tartılar öyle spor yap ardından tartıl....
Hemen yansır gramın akadar...

Teşekkürler güzel evet avatarım...

bari bende yazayım boyum 1.63 ölçülerde şimdi ölçtüm 95_80_102...bacak kalınlığı falan hiç yazmayım ...amannn bilmiyommmnolcak halimiiiizzz

burdaki 80 belimin enince yerinden olan,göbekden daha fazladır canımmmbasenimi ölçtüm veee çok mutluyum yaaa tam 61 yani spora başladığımdan beri tam 7santim incelmiş seviniyorum biliyorum hala kalın ama olsunn...spor bitisn sabhalrı ebruyla iyiyoluyı onla devam ederim inş.oda tatile girmez hemen,olmazsa ben bulrum netden..spor etkili gerçekten..kalçada 111den 102e inmiş..inşl.yanlış ölçmemişimdir neyse ayrılırken son hoca ölçecek zatennnnnhadi bakalım adette biter ozamana inş.bende birazdaha dikkat edeyimdee ama diyom ya sıkıyım ya milet 5üstünde kilo alınca anca afrkediyo şimdide kims einceldin demiyo yaa hasetlik değil benden bıaknlar var bednen çok isteyenler var inceleyim diye niye farketmiyoalr anlamadım buna eşimde dahil aynısın deyip duruyoo..
akşam kanapede yaslandı bana diyki ohh fındık çuvalı gibi rahat fındık topladıktan sonra dinlenirlermiş yaslanıpta önceden trabzonda annneannesinde...benzetmeye bak yaaa

kızlar dun akşam incir reçeli filmini kocişle izledım.

cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.

salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........

böcüğüm bundan sonra sana fındık çuvalım dıycem haha

yenimi ya..eşim çok film indirri alırdı izlerdik yani hastası ama adam benim sızıp kalmalarım yüzündenmi bilmiyom yada busene yaşlandı eskisi kadar izlemiyo
ama ilkyıllar açardık ya bazılaır beni sarmazdı böyle biraz macera fazla olunca yada gladyatör cinsi filmler..yada lamba söndüğünden uyrdum biuyandırrdı beni film bitmişyani çoğu filmi tam hatırlamıyorum..
tabi sinemada uyamadım hiç....merak ettim ama akşam eşiem dieyyeim sınav falanda yok bari buara beraber izleyelim öncesinde sert bi kahve i.çeyim ama..bende aşk oslun romantiklik olsun azda gerilim öyle seviyorum...

yorgunum uykum varrrrrr

neden..sabah yüryüşe gittinmi..
işmi yaptın?bende adetsansısı aknamsı yüznden halsizim oturdupğumyerde kalıyom bugün..yemek yapıcam..arkdaş çarşıya gidelim dedi..
sporum var sabha azebruyla yaptım ama halimde kalmamış neyse geçer...

böcüğüm bundan sonra sana fındık çuvalım dıycem haha

hahh haaa..eşimde yani 6yıl evliliğe olucak önceside 2yıl var etti 8...nerden böyle laf etti bilmiyom...yani 79 nerdeyse 80 çıkıtğım zamnda demedi.
neyse finduk toplaıdğım mazisi depreşti herhalde desin bakalım..tostos...neşesi yerindeydi akşam ben sinirliydim ama yaaa tatil ben aileler dışında artık başbaşa..oda diyoki, tamm gezi yapalım ama ben öyle bikaç gün otellerde kalmam yatmak için il il gezelim..ebdne havuz lsun kaplıca olsun siityom..memura göre nersi olabilr
samsuna çoğu yer uzak gibi..bakalımmm...

pazar gunu çalıştım canım seçimde daha atamadım yorgunlugunu

fındık çuvalımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…