kızlarr mrb bende 70 kiloyum bu gruba dahilim maleseffff
kızlarr mrb bende 70 kiloyum bu gruba dahilim maleseffff
doğru diyosunoooo yine minikler tur atmış sayfada maşallah hepsine.ama aslanıma bi tane daha maşallah ee nede olsa elimde büyüdü sayılırdeilmi kız betüşş
amanın uyuyan resme bayıldım.kırmızı kurdela yapıp bana gonder....acele postayla....
tatlım gözün aydın diyelim şimdidenmerhaba kızlar:92:
sabahtan berı koşuşturmayla gecıyo gun nıhayet ofise gelebıldımmmm, daha gunun yarısındayız ve benım şimdiden ayaklarım sızlıyo :26:
kendımı koca bı davul gıbı hıssedıyorum, ınternettekı yumurtlama hesaplama tablolarına baktım bu c.tesi regl olcam dıye hesapladı acaba ondan mııı
bu gece eşimde geliyo ama buna ragmen moralman kendımı hıcte ıyı hıssetmıyorum, boyle bı sınırlıyım, yorgunum, bi ateş basıyo, patlıycak gıbıyımmmm
koçiş gece baya gec burda olacakmış, kac gundurde agzıma layık bısı yıyemedım acım deyıp durdugu ıcın ona guzel yemekler hazırlıycam bu aksam, köfteler, pilavlar, börekler, tatlılar yapcammmmbu aksam iş çıkışı hepsını hazırlamam lazım ki, yarın aksam ıkımız bırlıkte işten cıktıgımız ııcn evde herseyın hazır olması gerekıyo oyuzden karar veremedım bu aksam spora gıtsem mi gıtmesem mi :44: spora gıdersem spor yap, eve gel, duş al, dinlen fılan derken baya zaman gececek, yetısırmı o zmn hazırlıklarım bılemedım :44:
Dünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bardk sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Ara: oğluma yaptığım pudingin dibini sıyırdım ne kadar eder kestıremıyorum
Öğle: tavuklu pilav, salata.
Ara: yok
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
2-3 lt arası su...
Dün de bozuk geçti öğleden sonrası iptal oldu akşama pek acıkmamıstım ne yesem derken ıslere daldım sonra baktım saat gecmıs oylece bıtmıs oldu..
Bu arada regl öncesiyim 1-2 güne olmam lazım ilk defa bu kadar az kala regl dönemime girdiğimi hatırladım o da tarıhten yanı.
Normalde 1 hafta oncesınden şişkinlik ve huzursuzluktan farkederdım yıne gelmıs tarıh derdım bakardım doğru olurdu.. bu sefer baya geç oldu anlamam daha bugun bıraz şişkinlik hissetmeye başladım o da reglım ne zaman yaklassa ayaklarımdan hep soğuk aldıgımı farkedıyorum karnım şişiyor sancı oluyor bağırsaklarda fılan.. sızede oluyor mu oyle ??
tatlım gözün aydın diyelim şimdiden
evet tatlım bende de regl öncesi bunlar oluyor. regl sırasında kilo veremiyorum acaba reglden mi yoksa kilo vermemde durgun dönemde miyim?
aha memişya ben geçenlerde ölçülerimi alıp yazıcam demiştim ama unutmuştum yalancı oldum ya resmen yazayım şimdi 98-76-98 şu göbektem kurtulsam bi ne iyi olucak ya
aha bi memiş dahaölçülerin orantılı canım ne güzel bide benimkini duysan
104-82-120 nasıl ama manken gibiyim dimi he he he
aha işte favorim burdacanım senın gene ıyı kılona göre bak ben yazayım boyum 1.70 kılomda senden az ama 100-84-103 offf su belım nasıl oldu boyle bılmıyom
herkes ölçülerini veriyor memişlerinin aralarında şakalaşıyolar.benimde memiş olsa bende ölçem anne benim niye yok :84::84:BEN DAHA FENAYIM TAM TOPUM TOP103-84-107 ama hayırlısıyla dietle işim bittiğinde en az 95-70-95 olucam bu da yeter bana 90-60-90 olamam zaten oldum olası kalçam vardı göğüslerimde ilk kızımdan sonra 80 den 90 a çıkmıştı şimdi 2. kızımdan sonra 95 takıyorum
aha memişbence senin kilo normal ama dolgun hatların var özelliklede göğüs bölgende o yüzden kilolu duruyosundur.yoksa bence boyun ve kilon gayet iyi.
aha bi memiş dahaabla ya spür dolgunsun ya.şöyle bi 10 kilo versen varya maşallah fıstık olursun ama annelik düşündüğün için buna bi 10 kilo daha eklemek lazım boyun kısa olduğu için.ama 60- 65 kilo arası çok hoş bi hatun olursun
aha işte favorim burdapopodaşım benim.ama memişide var ama ama benim niye yok anne :84::84:
herkes ölçülerini veriyor memişlerinin aralarında şakalaşıyolar.benimde memiş olsa bende ölçem anne benim niye yok :84::84:
merhaba kızlar:92:
sabahtan berı koşuşturmayla gecıyo gun nıhayet ofise gelebıldımmmm, daha gunun yarısındayız ve benım şimdiden ayaklarım sızlıyo :26:
kendımı koca bı davul gıbı hıssedıyorum, ınternettekı yumurtlama hesaplama tablolarına baktım bu c.tesi regl olcam dıye hesapladı acaba ondan mııı
bu gece eşimde geliyo ama buna ragmen moralman kendımı hıcte ıyı hıssetmıyorum, boyle bı sınırlıyım, yorgunum, bi ateş basıyo, patlıycak gıbıyımmmm
koçiş gece baya gec burda olacakmış, kac gundurde agzıma layık bısı yıyemedım acım deyıp durdugu ıcın ona guzel yemekler hazırlıycam bu aksam, köfteler, pilavlar, börekler, tatlılar yapcammmmbu aksam iş çıkışı hepsını hazırlamam lazım ki, yarın aksam ıkımız bırlıkte işten cıktıgımız ııcn evde herseyın hazır olması gerekıyo oyuzden karar veremedım bu aksam spora gıtsem mi gıtmesem mi :44: spora gıdersem spor yap, eve gel, duş al, dinlen fılan derken baya zaman gececek, yetısırmı o zmn hazırlıklarım bılemedım :44:
neden böyle sorun yaşıyonuzki ya bu ifadeler konusunda anlamış değilimal senin olsun yarısı hıh (ay niye koyulmuyo iafedeler yaa)
neden böyle sorun yaşıyonuzki ya bu ifadeler konusunda anlamış değilim
ama ama algülümver gülüm olmuyoki.olsa ben neler neler veririmkabullendim artık yok yok yok bebikim olursa sütle dolarsam ozaman bende ölçüp her msjımda şu cm dicem
acayip bi iskelet yapım var olduça belirgin ve geniş hatlı buna rağmen boyum 163 kilom 63 gel ölçülerim 89 belkide 8874 103 bu nasıl bi vücüttür böyle
ama ama algülümver gülüm olmuyoki.olsa ben neler neler veririmkabullendim artık yok yok yok bebikim olursa sütle dolarsam ozaman bende ölçüp her msjımda şu cm dicem
acayip bi iskelet yapım var olduça belirgin ve geniş hatlı buna rağmen boyum 163 kilom 63 gel ölçülerim 89 belkide 8874 103 bu nasıl bi vücüttür böyle
benim geniş omuzlarım var kapı gibi hatunumbence o kadar kötü değil fiziğin hatta hayalimdeki fizik keşke benmkilerde küçük olsaymış ben belimin 34 beden kıyafete bile sığdığınıda hatırlarım ama gel görki göğüslerim yüzünden 40 beden alıyodum bel kısmı daraltırıyodum yani bişiyide alıp cuk diye giyemiyodum kaç takıyosun peki sütyen bedeni olarak
boyun uzun sanırım bence ölçülerin çok güzel az belin kalın okadar :26: ama oda bence normal ben yassı bi bedene sahibim.yan profilden bak sanırsınki 50 kilo var yok nezaman ön profile dönersem acı gerçeklerle yüz yüze gelirsin. popom 1 metreden az olsa yada 1 metre daha bişi istememaynı boydayız senleahahh ben 63 olsam varyaa tam fsıtık bu sıkı vücutla ama dedim ya 63tende çok zayıfken millet kızım çok zyıfsın kilo al demzlerdide alınca çok şişko olduk gari göğüste bende azküçülsün isterim yafff sonnadan büyüdü kilo alınca nrmalde annem ve kızkardeşimde büyük sorundur onalrda ama ben sonradan sonraya olmayımda öyleee ben 163 boyla......95-80-102...tabisi bel 80 göbke fırtladı üstten incelince ama ida inecekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?