çokta severim armutu ondan sanırım böyle oldumtam bir armutsun(yani vücut olarak kıs yanlıs anlama belin ince göğüs iyi ohh sadece basen onada egzersiz yap bence olur)
hayırdır neden böyle oldunkızlar bugün belim cok agrıyor bacaklarıma vurdu agrı kesıcı de dıger cantamda kalmıs ve az önce bi tatlı krizi yaşadım bişler yedim ne bulduysam yeşilçayla şimdide midem bulanıyor
bence bugün spora gitm eve git hazırlıklarını yap ve biraz daha erken yatmaya çalış yarın eşin gelicek ve çok az uykulu bir gün geçireceksinen azından yorgun düşüp hemen uyumazsın tabi nacizane fikrim
selamm kızlarrrr, ben su kalori hesaplama sitesinden cıkıp da bi buraya gelemedim :)
artık kalori de sayıcaaam bu sağlıklı beslenme olayıyla beraber, 1000kalorilik bir diyet yapmaya karar verdim, benim vücudumun ihtiyacı 1800 kaloriymiş, ( yaş 24 boy 164 kilo 64.1 için )
her gün 800 kalori açığım olceeeek, her 7000 kalori 1 kg demek ise düz mantıken 8-9 günde 1 kilo wermem lazım ( 0 hareketle ) hedefim haftada 1 kg olceeeek
hem canımın cok istediği bişeyi yiyp atıyorum 500 kalori aldıysam diger ögünlerde onu dengelemeyi de iicee uygulayabilcem...
eğer ki bir gün içinde 1000 kaloriyi geçersem geçtiğim her 10 kalori için 20 tane mekik çekiceeem
hedefim 58 kg, 29 temmuz cuma günü 58 kilo olmak istiyorum.. son kilolar zor gider biliyorum, hedefime ulaşcağmı sanmıyorum ama ne kdr yaklaşırsam okdr ii dimi
hayırlısı artıkın diyorumm... dünkü menüüüm... ( kaçamaklarım war ama 2 kaloricik aştımmm)
2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pınar Üçgen Peynir Light 0.5 12.5 gr 10.15
[2] Simit 0.5 ADET 137.5
[3] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.125 1 pakette 41.375
[4] Lavaş 0.125 ADET 12.5
[5] Nesfit meyveli (40 gr 125 ml yağsız süt ile) 0.5 PORSİYON 93
[6] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.1 PAKET 16.8
[7] Kuru Üzüm 5 gr 15
[8] Salam 2 DİLİM 58
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] Tavuk Burger Sandvi 1 ADET 486
[11] Külah Dondurma 1 ADET 131
Toplam : 1001.325 kal.
benim geniş omuzlarım var kapı gibi hatunum80 kalıba göre bazen 85 takıyorum.oda işte bedenim geniş olduğu için popomdan az aldırıp orayamı ekletsem
boyun uzun sanırım bence ölçülerin çok güzel az belin kalın okadar :26: ama oda bence normal ben yassı bi bedene sahibim.yan profilden bak sanırsınki 50 kilo var yok nezaman ön profile dönersem acı gerçeklerle yüz yüze gelirsin. popom 1 metreden az olsa yada 1 metre daha bişi istememaslında bu halimide seviyorum almasam vermesem hep böyle kalsam en güzeli
çokta severim armutu ondan sanırım böyle oldumişte herkes elindekini değilde elinde olmayanını isterya bendekide o hesap.ama dedimya böyle kalsamda çok muhteşem olur.sonra verim derken çok kasıyorum hurra ne bulursam yiyip kilo alıyorum.en iisimi elindekiyle yetinmek
hayırdır neden böyle oldun
selamm kızlarrrr, ben su kalori hesaplama sitesinden cıkıp da bi buraya gelemedim :)
artık kalori de sayıcaaam bu sağlıklı beslenme olayıyla beraber, 1000kalorilik bir diyet yapmaya karar verdim, benim vücudumun ihtiyacı 1800 kaloriymiş, ( yaş 24 boy 164 kilo 64.1 için )
her gün 800 kalori açığım olceeeek, her 7000 kalori 1 kg demek ise düz mantıken 8-9 günde 1 kilo wermem lazım ( 0 hareketle ) hedefim haftada 1 kg olceeeek
hem canımın cok istediği bişeyi yiyp atıyorum 500 kalori aldıysam diger ögünlerde onu dengelemeyi de iicee uygulayabilcem...
eğer ki bir gün içinde 1000 kaloriyi geçersem geçtiğim her 10 kalori için 20 tane mekik çekiceeem
hedefim 58 kg, 29 temmuz cuma günü 58 kilo olmak istiyorum.. son kilolar zor gider biliyorum, hedefime ulaşcağmı sanmıyorum ama ne kdr yaklaşırsam okdr ii dimi
hayırlısı artıkın diyorumm... dünkü menüüüm... ( kaçamaklarım war ama 2 kaloricik aştımmm)
2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pınar Üçgen Peynir Light 0.5 12.5 gr 10.15
[2] Simit 0.5 ADET 137.5
[3] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.125 1 pakette 41.375
[4] Lavaş 0.125 ADET 12.5
[5] Nesfit meyveli (40 gr 125 ml yağsız süt ile) 0.5 PORSİYON 93
[6] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.1 PAKET 16.8
[7] Kuru Üzüm 5 gr 15
[8] Salam 2 DİLİM 58
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] Tavuk Burger Sandvi 1 ADET 486
[11] Külah Dondurma 1 ADET 131
Toplam : 1001.325 kal.
bence bugün spora gitm eve git hazırlıklarını yap ve biraz daha erken yatmaya çalış yarın eşin gelicek ve çok az uykulu bir gün geçireceksinen azından yorgun düşüp hemen uyumazsın tabi nacizane fikrim
bencede arkadaşım sporu bilirm orda kaptırrıısn eve gel derken bitti gece akşamlrda kısaldı..sen uslucaeveine git mazlzemen eksikse markete uğra sonra başla hazırlıklara...bak daha bunun yarın akşamı hatta gecesi var unutmaa ya adet öncesi olur gerginlşk yada kocişin yokya ondandır..ben oldum rahataldım ama busferde sancıdan kandan adamı yiyecketim sinir yaptı bende...neyseki bugün sporuma gidcem terleirmi atıcam ohhhhhh daha 4.gün hocayla çalışmamda belki aletlere atlarımm sende dedğimi yap haaaaa spor herzamn olur ama kocaaaa
kızlar bugün belim cok agrıyor bacaklarıma vurdu agrı kesıcı de dıger cantamda kalmıs ve az önce bi tatlı krizi yaşadım bişler yedim ne bulduysam yeşilçayla şimdide midem bulanıyor
algınbiraz zayıf tikkat etmedim yazdığına boyunudedim ya aynıyız 1.63 boyyybendede enfazla duran aslında şimdi bel değil enkolay ordan inceldim ben enfazlada belden...
bacakalırm kalın birazda popom,birazda kolalr kilo aldı gömlekte bel göğüs güzel ama kolar beni şişman yapıyo çok takığım kollarımabüyük bence..ama hani basende yayılmıyorum geniş..sıkı ve sertim ama incelicem inş.birazdaha.....sıkı ama şişko
bencede canım bak bzie daha çok kiloo varrrr
olur öyle şeyler moralini bozma.herzaman diyorum ben sana esas fazlalıklarından sen zaten kurtuldun.artık yaz geldi az bi dikkatle rahat ayda 1-2 kilo verirsin.evet sen daha fazlasını istiyosun tamam bizde istiyoruz ama kasmaya gerek yok.önemli olan kalıcı kilo kaybı yoksa haftada 2 şer 2 şer viririz sonra 5 er 5 er alırız.sen aramızdaki en ideal diyet yapan kişisin bence.hem iyi besleniyosun hem yavaşta olsa kilo veriyosun.sen birazcık relax olsan daha çok kilo kaybı yaşarsın.yediğin zaman pişmanlık duyma 2 kez hata yaparsan pişman ol. pişman olmak yasak sefan olsun canın istemiş yemişsin ama 2 cisi cefa olur yapma.bu akşamda yemeğini yersin ki akşama dah açok var yediğini yakarsın. yarın daga hafifi beslenir toparlarsın üzme kendinibelim zaten malum tatlı krizide işt eyemek sonrası agzıma bı atınc agerısı geldı yoksa ıyı gıdıyodum yanı bu aksamda kayınvaldemlere gıtcez fazla kacırmam dıye düşünüyorum birde yeni taktiğim 7 den sonra bısey yememek ıcın dişlerimi fırcalıyorum işe yarıyor bu ara iştahımda asırı deıl inş cumaya 66 görürüm:44:
acaba neden oldu bulantın ya yeşilçaydan mı tatlıdan falan mı soda falan varsa iç bari
YAVVVV ALLAH UTANCAK ŞEY VERMESİNhemen tövbe et bidaha yapma spora alışkınn değilsin birden okadar deli gibi yapma canımm hem fazla adrenalinden insan bayılcam sanıyor ama hhh duş al dinlen geçiyor..offf beee spor salonumu özledimm evdede yAPAMADIM zaten c.tesiden beri adet sancısı kanaması derken.dünakşamda eşim halsizsin gitme dedi çünkü
bana güvenmiyo gidip satlerce çıkmayacağımı biliyorrneyse artık bugün gidiceemmm zaten c.tesi vedalaşcam
algınbiraz zayıf tikkat etmedim yazdığına boyunuya işte türlü türlüyüz hepimiz. ben sıkı değilim birazda o yüzden belki etim oldukça gevşek. ben genç kızlık dönemimde 90 a yakın kiloya sahiptim.zaman zaman biraz verdim biraz aldım dolayısıyla vucut sıkılığını kaybetti bunun dışında popom dışında bişim yok.çok az göbeğim var oda oturunca çıkıyo ayaktayken dümdüz bi karnin göbeğim.yiğenim bile hala senin neden karnın böyle düz ya diyip çemkiriyodu küçükken.çocuk vucudu onların biraz daha göbekleri belirgin oluyoya beni çok seviyoya bana benzedi şimdi koca bi popo düz bi karın göbeği çıkacak diye ödü kopuyo ama baldır bacak maşallah zaten onu hiç saymıyorum.basenlerden geçmedikçe pantolon isterse 50 benden olsun farketmiyo. bendede aslın promlem basenler ama işte isyan etmiyorum bu konuda iyiyim ben böyle diyorum okadar sen daha yolun başındasın ben ne aç geceler geçirdim aç uyudum.3 ay hiç kaçamaksız diyet yapmamın mükafatı bu halim.şimdi 2 aydır yerimde sayıyorum ama olsun oda başarı sonuçta darısı sizin başınıza inşallah tez zamanda
olur öyle şeyler moralini bozma.herzaman diyorum ben sana esas fazlalıklarından sen zaten kurtuldun.artık yaz geldi az bi dikkatle rahat ayda 1-2 kilo verirsin.evet sen daha fazlasını istiyosun tamam bizde istiyoruz ama kasmaya gerek yok.önemli olan kalıcı kilo kaybı yoksa haftada 2 şer 2 şer viririz sonra 5 er 5 er alırız.sen aramızdaki en ideal diyet yapan kişisin bence.hem iyi besleniyosun hem yavaşta olsa kilo veriyosun.sen birazcık relax olsan daha çok kilo kaybı yaşarsın.yediğin zaman pişmanlık duyma 2 kez hata yaparsan pişman ol. pişman olmak yasak sefan olsun canın istemiş yemişsin ama 2 cisi cefa olur yapma.bu akşamda yemeğini yersin ki akşama dah açok var yediğini yakarsın. yarın daga hafifi beslenir toparlarsın üzme kendini
algınbiraz zayıf tikkat etmedim yazdığına boyunuya işte türlü türlüyüz hepimiz. ben sıkı değilim birazda o yüzden belki etim oldukça gevşek. ben genç kızlık dönemimde 90 a yakın kiloya sahiptim.zaman zaman biraz verdim biraz aldım dolayısıyla vucut sıkılığını kaybetti bunun dışında popom dışında bişim yok.çok az göbeğim var oda oturunca çıkıyo ayaktayken dümdüz bi karnin göbeğim.yiğenim bile hala senin neden karnın böyle düz ya diyip çemkiriyodu küçükken.çocuk vucudu onların biraz daha göbekleri belirgin oluyoya beni çok seviyoya bana benzedi şimdi koca bi popo düz bi karın göbeği çıkacak diye ödü kopuyo ama baldır bacak maşallah zaten onu hiç saymıyorum.basenlerden geçmedikçe pantolon isterse 50 benden olsun farketmiyo. bendede aslın promlem basenler ama işte isyan etmiyorum bu konuda iyiyim ben böyle diyorum okadar sen daha yolun başındasın ben ne aç geceler geçirdim aç uyudum.3 ay hiç kaçamaksız diyet yapmamın mükafatı bu halim.şimdi 2 aydır yerimde sayıyorum ama olsun oda başarı sonuçta darısı sizin başınıza inşallah tez zamanda
olur öyle şeyler moralini bozma.herzaman diyorum ben sana esas fazlalıklarından sen zaten kurtuldun.artık yaz geldi az bi dikkatle rahat ayda 1-2 kilo verirsin.evet sen daha fazlasını istiyosun tamam bizde istiyoruz ama kasmaya gerek yok.önemli olan kalıcı kilo kaybı yoksa haftada 2 şer 2 şer viririz sonra 5 er 5 er alırız.sen aramızdaki en ideal diyet yapan kişisin bence.hem iyi besleniyosun hem yavaşta olsa kilo veriyosun.sen birazcık relax olsan daha çok kilo kaybı yaşarsın.yediğin zaman pişmanlık duyma 2 kez hata yaparsan pişman ol. pişman olmak yasak sefan olsun canın istemiş yemişsin ama 2 cisi cefa olur yapma.bu akşamda yemeğini yersin ki akşama dah açok var yediğini yakarsın. yarın daga hafifi beslenir toparlarsın üzme kendini
bende bı mezura alcam ölçcem biçcem kendimi, merak ettim :26: ama işte sonraısnda moralım cok bozulur dıye korkuyorumm; bu gercekle karsılasmaya hazır mıyım acaba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?