70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam bir armutsun (yani vücut olarak kıs yanlıs anlama belin ince göğüs iyi ohh sadece basen onada egzersiz yap bence olur)
çokta severim armutu ondan sanırım böyle oldum işte herkes elindekini değilde elinde olmayanını isterya bendekide o hesap.ama dedimya böyle kalsamda çok muhteşem olur.sonra verim derken çok kasıyorum hurra ne bulursam yiyip kilo alıyorum.en iisimi elindekiyle yetinmek

kızlar bugün belim cok agrıyor bacaklarıma vurdu agrı kesıcı de dıger cantamda kalmıs ve az önce bi tatlı krizi yaşadım bişler yedim ne bulduysam yeşilçayla şimdide midem bulanıyor
hayırdır neden böyle oldun

bencede arkadaşım sporu bilirm orda kaptırrıısn eve gel derken bitti gece akşamlrda kısaldı..sen uslucaeveine git mazlzemen eksikse markete uğra sonra başla hazırlıklara...bak daha bunun yarın akşamı hatta gecesi var unutmaaya adet öncesi olur gerginlşk yada kocişin yokya ondandır..ben oldum rahataldım ama busferde sancıdan kandan adamı yiyecketim sinir yaptı bende...neyseki bugün sporuma gidcem terleirmi atıcam ohhhhhhdaha 4.gün hocayla çalışmamda belki aletlere atlarımmsende dedğimi yap haaaaaspor herzamn olur ama kocaaaa

tünaydın kızlaaar ilk defa geçmişi ok"umaya vaktim yok neyse önümüzdeki maçlara bakalım bugün biraz karnım ağrıyo sanırım hastalığım başlıycak 2 günüm var daha ama belli olmaz bugün çarşıya çıkıcam ama öncelikle ablamın işyeri önlüğünü dikmem lazım küçültülcekmiş benim başıma kaktı yapamamda diyemedimneyse ben önce karnımı doyurayım

dünkü akşam menüm çok kötü değildi ama biraz geç yedik sabahki kiloma yansıdı tabeee bidaha geç yemiycem yaa

mercimek çorbası 1 kase

biber dolması 1 adet orta boy

salamlı yumurta 5-6 çatal

bol yeşil salata

2 kaşık yoğurt

bir bardak şekersiz yeşil çayy

buarada form çayı aldım dün karışık form çayı maydonozlu limonlu yazıyo, içindekilerde yok yok baya bütün bitkilerden var kullanan oldumu işe yararmıki tadıda güzel ama şekersiz içiyorum hem

Son düzenleme:

canım kolay gelsın sana yenı dıyet uygulaman için.bende aklıma geldıkce gırıp yazıyorum kalorılerımı ama senın kadar sıkı deil.bana bıraz az gıbı geldı 1000 kalorı 1200 olsa daha ıyı olcak sankım sonra daha once yasadıgın sıkıntıyı yasama hanı cok gzüel verıyodun vücut tepkı vermıstı o kadar az yedıgın ıcın.ne olursa olsun senın ıraden süper bı sekılde er yada gec verıceksın kılolarını canım maşallah

dedim ya aynıyız 1.63 boyyybendede enfazla duran aslında şimdi bel değil enkolay ordan inceldim ben enfazlada belden...
bacakalırm kalın birazda popom,birazda kolalr kilo aldı gömlekte bel göğüs güzel ama kolar beni şişman yapıyo çok takığım kollarıma büyük bence..ama hani basende yayılmıyorum geniş..sıkı ve sertim ama incelicem inş.birazdaha.....sıkı ama şişko
bencede canım bak bzie daha çok kiloo varrrr

belim zaten malum tatlı krizide işt eyemek sonrası agzıma bı atınc agerısı geldı yoksa ıyı gıdıyodum yanı bu aksamda kayınvaldemlere gıtcez fazla kacırmam dıye düşünüyorum birde yeni taktiğim 7 den sonra bısey yememek ıcın dişlerimi fırcalıyorum işe yarıyor bu ara iştahımda asırı deıl inş cumaya 66 görürüm:44:

kız ceren hangi siteden baktın?

kalorisepeti.com birde kilotakibi.com var ama o hat averıyor ona gıremıyom artık yoksa ben onu daha cok begenıyodum

dimi yaaa, haklısınız valla spordan gelince o yorgunlukla ben popomu kaldıramam bı müddet, sonrada yemeklerı yetıstırcem derken gece baya bı gec olur bu defa onun yorgunlugu ertesı gune yansır ve ben akşama anca kocişle yemek yıyıp bı guzel mayışıverırım bı köşede :26:

ben bu aksam spora gıtmıyım en iyisi zaten hıc halımde yok, sonrakı aksam koçişle yaparım sporumuuu

algınbiraz zayıf tikkat etmedim yazdığına boyunu ya işte türlü türlüyüz hepimiz. ben sıkı değilim birazda o yüzden belki etim oldukça gevşek. ben genç kızlık dönemimde 90 a yakın kiloya sahiptim.zaman zaman biraz verdim biraz aldım dolayısıyla vucut sıkılığını kaybetti bunun dışında popom dışında bişim yok.çok az göbeğim var oda oturunca çıkıyo ayaktayken dümdüz bi karnin göbeğim.yiğenim bile hala senin neden karnın böyle düz ya diyip çemkiriyodu küçükken.çocuk vucudu onların biraz daha göbekleri belirgin oluyoya beni çok seviyoya bana benzedi şimdi koca bi popo düz bi karın göbeği çıkacak diye ödü kopuyo ama baldır bacak maşallah zaten onu hiç saymıyorum.basenlerden geçmedikçe pantolon isterse 50 benden olsun farketmiyo. bendede aslın promlem basenler ama işte isyan etmiyorum bu konuda iyiyim ben böyle diyorum okadar sen daha yolun başındasın ben ne aç geceler geçirdim aç uyudum.3 ay hiç kaçamaksız diyet yapmamın mükafatı bu halim.şimdi 2 aydır yerimde sayıyorum ama olsun oda başarı sonuçta darısı sizin başınıza inşallah tez zamanda

olur öyle şeyler moralini bozma.herzaman diyorum ben sana esas fazlalıklarından sen zaten kurtuldun.artık yaz geldi az bi dikkatle rahat ayda 1-2 kilo verirsin.evet sen daha fazlasını istiyosun tamam bizde istiyoruz ama kasmaya gerek yok.önemli olan kalıcı kilo kaybı yoksa haftada 2 şer 2 şer viririz sonra 5 er 5 er alırız.sen aramızdaki en ideal diyet yapan kişisin bence.hem iyi besleniyosun hem yavaşta olsa kilo veriyosun.sen birazcık relax olsan daha çok kilo kaybı yaşarsın.yediğin zaman pişmanlık duyma 2 kez hata yaparsan pişman ol. pişman olmak yasak sefan olsun canın istemiş yemişsin ama 2 cisi cefa olur yapma.bu akşamda yemeğini yersin ki akşama dah açok var yediğini yakarsın. yarın daga hafifi beslenir toparlarsın üzme kendini

Son düzenleme:
acaba neden oldu bulantın ya yeşilçaydan mı tatlıdan falan mı soda falan varsa iç bari

soda yok canım yanımda bıraz fazla kactı heralde normalde tatlıyla aram olmadıgı ıcın hemen ıcım bayılır zaten serbetlı tatlı falan pek sevmem yeşilçayda ginkoluydu belkı oda yapmıs olabılır:44:

haklısın canım birden kendimi çok yordum ama kızkardeşim abla hadi abla hadi gaza getirince bir baktık 1 saati geçmiş .birazdan kızkardeşim gene gelir gidelim diye

allah hepimizi farkıl yaratmış benimd eçoğukez oturunca çıkar adet şişklinği hariç
ya yeşim banada yaz böle bişeyelrrr
ben yeni başlamdım bu yolka herzamn girdim ama ilkkez bi topikte topluca zayıflamaaya çalışıyorummmmenyükske kilom biara 80di helede hormonlaır yüklendikten sonta kafamyı sıyırıyodum,zamanla oluyor benim şimdi yerken acı çekmemeyi azda lsa doymayı zaten çok cazip gelmeyen hamurları daha aztüketmeyi nebileyim çokşeyi kaznıyorum 1yıldır ama sonucada birgün gelrim herhaldeönceden heryedğimi bana batardı söylenirdim korkarak yerdim,ve birgram azalmazdım aksine korkutça başıma geldi kilom arttı ve annem haklı çıktı ama dönem bitti şükür şimdi daha mutluyum belki yavaş olucaK AMA TAM ATAMADIM KAFAMDAN TAKINTILAIRMI ortada bebekte yok daha TEDAVİLER OLUR BELKİ ona hamile kal dğum kilosu AT DERKENNN YILLAR GEÇİP GİDECEK......

bende bı mezura alcam ölçcem biçcem kendimi, merak ettim :26: ama işte sonraısnda moralım cok bozulur dıye korkuyorumm; bu gercekle karsılasmaya hazır mıyım acaba :18:

ahh canımmm benım gene kalbımden vurdun benii havalara uçtum işte bana böyle gaz lazım o zaman daha cok verırım kılo en ideal diyet yapan deilde yapamayan oldugumu bılıyomda olsun genede saol duymak motıve ettı benı canım

bugün hiç neşem yok kızlar ya bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın böle kös kös oturuyorum içimden yazmak bile gelmiyor öle işte

Kızlar ben sizin bahsettiğiniz bimdeki tartıdan aldım..
ölçümleri elbetteki profosyonel tartılar kadar doğru değildir onu bılıyorum ama hıc olmazsa basta ölçüldüğüm oranların ne derece arttığını yada azaldığını görmek açısından baya bır yardımcı olur dıye düşünüyorum. keşke 5 kilo vermeden önce tartılmış olsaydım ama bundan sonrasına bakıcaz artık...
iyi oldu aldığım fiyatına göre baya özellikli hoş bir tartı beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…