bugün hiç neşem yok kızlar ya bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın böle kös kös oturuyorum içimden yazmak bile gelmiyor öle işte
Eki Görüntüle 208633
Birincimiz CLeOpaTRa arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
IKIZLERI SemPatiK kdr arkadaşlarımızın bildirimlerini msj olarak göremediğim için yazamadım kusura bakmasınlar.iletirlerse düzenler kaydederim.
Ceza ve mükafatlarını herkes biliyor yazmaya gerek yok .
siteye tablo şeklinde eklerken sorun çıkıyor bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın.tablonun üzerine tıkladığınızda daha net şekilde görebilirsiniz listeyi.sena ile msnde denk gelince sorar klasik bildiğiniz haline çevirirm.eksik olanlarda özel msj atıp beni bilgilendirirse sevinirim.çünkü forumu takip etmekte zorlanıyorum bu aragidemde oyumu verem
kızçeler bişi sorucam
geçen hafta bim den dijital tartı almış tım amaaaaaaaaaa
kendi tartımda 71 kg görünürken dijitalde 72 görünüyo :18::18::18::18:
şimdi sorarım size ben şimdi kaç kiloyum
Kızlar ben sizin bahsettiğiniz bimdeki tartıdan aldım..
ölçümleri elbetteki profosyonel tartılar kadar doğru değildir onu bılıyorum ama hıc olmazsa basta ölçüldüğüm oranların ne derece arttığını yada azaldığını görmek açısından baya bır yardımcı olur dıye düşünüyorum. keşke 5 kilo vermeden önce tartılmış olsaydım ama bundan sonrasına bakıcaz artık...
iyi oldu aldığım fiyatına göre baya özellikli hoş bir tartı beğendim..
aaa canım neden senın paylasımlarını sevıyom ben.bende pek ıyı deılım dedıgım gıbı agrıdan duramıyom pek bırde yagmurlu burda hava kapalı ondan heralde ama yazıyom genede sen yaz açılırsın.karbon dıyetınde devam mı normal dıyete mı döndün bakim:44:
bende aldım ama kullanmadaım hemen iade ettim geri aldılar ordaki bi çalışanlada ayarladık bi türlü beceremedm ayarlamayı
canım kolay gelsın sana yenı dıyet uygulaman için.bende aklıma geldıkce gırıp yazıyorum kalorılerımı ama senın kadar sıkı deil.bana bıraz az gıbı geldı 1000 kalorı 1200 olsa daha ıyı olcak sankım sonra daha once yasadıgın sıkıntıyı yasama hanı cok gzüel verıyodun vücut tepkı vermıstı o kadar az yedıgın ıcın.ne olursa olsun senın ıraden süper bı sekılde er yada gec verıceksın kılolarını canım maşallah
kız ceren hangi siteden baktın?
kalorisepeti.com birde kilotakibi.com var ama o hat averıyor ona gıremıyom artık yoksa ben onu daha cok begenıyodum
Dünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bardk sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Ara: oğluma yaptığım pudingin dibini sıyırdım ne kadar eder kestıremıyorum
Öğle: tavuklu pilav, salata.
Ara: yok
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
2-3 lt arası su...
Dün de bozuk geçti öğleden sonrası iptal oldu akşama pek acıkmamıstım ne yesem derken ıslere daldım sonra baktım saat gecmıs oylece bıtmıs oldu..
Bu arada regl öncesiyim 1-2 güne olmam lazım ilk defa bu kadar az kala regl dönemime girdiğimi hatırladım o da tarıhten yanı.
Normalde 1 hafta oncesınden şişkinlik ve huzursuzluktan farkederdım yıne gelmıs tarıh derdım bakardım doğru olurdu.. bu sefer baya geç oldu anlamam daha bugun bıraz şişkinlik hissetmeye başladım o da reglım ne zaman yaklassa ayaklarımdan hep soğuk aldıgımı farkedıyorum karnım şişiyor sancı oluyor bağırsaklarda fılan.. sızede oluyor mu oyle ??
Sanmıyorum canım regl donemınde kılo verılemedıgı herkes ıcın gecerlı bır durum bence..
cunku su toplaması oluyor vucutta hatta normalde oldugundan daha da fazla cıkabılıyorsun tartı da..
bugün hiç neşem yok kızlar ya bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın böle kös kös oturuyorum içimden yazmak bile gelmiyor öle işte
ölç ölç!! merak ettim benhem daha farkında olursun kendının bilince bence gerceklerden kaçma
aha memişbence senin kilo normal ama dolgun hatların var özelliklede göğüs bölgende o yüzden kilolu duruyosundur.yoksa bence boyun ve kilon gayet iyi.
aha bi memiş dahaabla ya spür dolgunsun ya.şöyle bi 10 kilo versen varya maşallah fıstık olursun ama annelik düşündüğün için buna bi 10 kilo daha eklemek lazım boyun kısa olduğu için.ama 60- 65 kilo arası çok hoş bi hatun olursun
aha işte favorim burdapopodaşım benim.ama memişide var ama ama benim niye yok anne :84::84:
herkes ölçülerini veriyor memişlerinin aralarında şakalaşıyolar.benimde memiş olsa bende ölçem anne benim niye yok :84::84:
kızlar bugün belim cok agrıyor bacaklarıma vurdu agrı kesıcı de dıger cantamda kalmıs ve az önce bi tatlı krizi yaşadım bişler yedim ne bulduysam yeşilçayla şimdide midem bulanıyor
aynen ya bahar ne mevsımsel olarak geldı bu yıl ne de içimize boyle kıpırtıları düşebildibenimde kocişim bu gece gelecek olmasına ragmen hala daralıyorummm canlanmak gerek ama nasıllll :44:
bu arada ceren de kalorı hesabına baslamıs, valla sen karbon o kalorı derken ıyıce profesor olcanız basımızaaa
zaten ruhum daralıyo, bı de gerceklerle yuzlescek hıc halım yok bugunlerde canımmmsen de meraktan catlaaa
pelooooooşş kızzz bndan güzel heyecan mı olur, 1 hafta ayrılığın üstüne kocisin gelcek ohhhhh mis misss neyine daralıyonnn, bende 24 yıldır bekliyoruuum halaaa bekliyoruuuuum
kaçamklarımı daha ölcülü yapabilmek adına başladım su sayma işine yoksa hiç tarzım diil :)
denizzzzciimm sn niye büüyle olduuun kiiii seni yerimmmm sosiiisss :)
aynen ya bahar ne mevsımsel olarak geldı bu yıl ne de içimize boyle kıpırtıları düşebildibenimde kocişim bu gece gelecek olmasına ragmen hala daralıyorummm canlanmak gerek ama nasıllll :44:
bu arada ceren de kalorı hesabına baslamıs, valla sen karbon o kalorı derken ıyıce profesor olcanız basımızaaa
zaten ruhum daralıyo, bı de gerceklerle yuzlescek hıc halım yok bugunlerde canımmmsen de meraktan catlaaa
selamm kızlarrrr, ben su kalori hesaplama sitesinden cıkıp da bi buraya gelemedim :)
artık kalori de sayıcaaam bu sağlıklı beslenme olayıyla beraber, 1000kalorilik bir diyet yapmaya karar verdim, benim vücudumun ihtiyacı 1800 kaloriymiş, ( yaş 24 boy 164 kilo 64.1 için )
her gün 800 kalori açığım olceeeek, her 7000 kalori 1 kg demek ise düz mantıken 8-9 günde 1 kilo wermem lazım ( 0 hareketle ) hedefim haftada 1 kg olceeeek
hem canımın cok istediği bişeyi yiyp atıyorum 500 kalori aldıysam diger ögünlerde onu dengelemeyi de iicee uygulayabilcem...
eğer ki bir gün içinde 1000 kaloriyi geçersem geçtiğim her 10 kalori için 20 tane mekik çekiceeem
hedefim 58 kg, 29 temmuz cuma günü 58 kilo olmak istiyorum.. son kilolar zor gider biliyorum, hedefime ulaşcağmı sanmıyorum ama ne kdr yaklaşırsam okdr ii dimi
hayırlısı artıkın diyorumm... dünkü menüüüm... ( kaçamaklarım war ama 2 kaloricik aştımmm)
2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pınar Üçgen Peynir Light 0.5 12.5 gr 10.15
[2] Simit 0.5 ADET 137.5
[3] ülker mavi yeşil light kakao kremalı kepekli 0.125 1 pakette 41.375
[4] Lavaş 0.125 ADET 12.5
[5] Nesfit meyveli (40 gr 125 ml yağsız süt ile) 0.5 PORSİYON 93
[6] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.1 PAKET 16.8
[7] Kuru Üzüm 5 gr 15
[8] Salam 2 DİLİM 58
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] Tavuk Burger Sandvi 1 ADET 486
[11] Külah Dondurma 1 ADET 131
Toplam : 1001.325 kal.
kalorisepeti.com birde kilotakibi.com var ama o hat averıyor ona gıremıyom artık yoksa ben onu daha cok begenıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?