70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün hiç neşem yok kızlar ya bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın böle kös kös oturuyorum içimden yazmak bile gelmiyor öle işte

aaa canım neden senın paylasımlarını sevıyom ben.bende pek ıyı deılım dedıgım gıbı agrıdan duramıyom pek bırde yagmurlu burda hava kapalı ondan heralde ama yazıyom genede sen yaz açılırsın.karbon dıyetınde devam mı normal dıyete mı döndün bakim:44:

bu cuma 2. olmuşum ama şimdi 1. yimdir kesin ama alma konusunda verme değil. regl dönemim yine krizlerle geçti. benim bazı regl dönemlerinde iştahım kesilir canım hiçbirşey istemez bazende dolabın önünde yatarım aynen bu sefer olduğu gibi çok mutsuzum hemde çok şişman olmaktan nefret ediyorum gecen yazki kıyafetlerim sımsıkı oturuyor üzerime kesinlikle yarınnn tekrar başlıyorum diyetime hemde çokkkk sıkı olarak yok kaçamak maçamak .... çok mutsuzummm yedikçede mutsuz olacağım

bende aldım ama kullanmadaım hemen iade ettim geri aldılar ordaki bi çalışanlada ayarladık bi türlü beceremedm ayarlamayı

valla canım bugün ne yaptığımı ben de bilmiyorum. sabah sosisli yumurta az kaşar peyniri yarım dolmalık biber 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim. yeşil çay içtim. onlarla duruyorum daha. canım hiçbişi istemiyor. yağmuru uyuttum. öle kös kös oturuyorum. içim daralıyor valla şu hemoroid illeti gidemedi gitti. acaip acıyor. bugün sabahtan iyiydim ama şimdi yine acıyor yaaaaaa merhemi sürdüm biraz işe yarıyor gibi. aman ne bileyim ben patlıcam sıkıntıdan

teşekkür ederim cnm amin hepimize insallah :) walla ben hiç takip etmemiştim böyle daha önce, 1000 kalori şimdilik az iweeet azar azar attırıvermeyi planlıyorum, malum 1.5 hafta sonra tatile cıkıyorum o nedenlen sıkıcam biraz daha
kilo duraganlaşması cok oluyo bende yaaa, bgn hesapladım 15 gündür 64lü rakamlardayım, arada65e cıktım ama bi inemedim 63e
benim iradem sizin sayenizde war, siz olmadıgınızda yanınıza gelemediğimde nası cozuttuğmu gördünnn
teşekkürlerrrr hepinizeeeee bidaaha ve birrr dahaaaaa

kız ceren hangi siteden baktın?

kalorisepeti.com birde kilotakibi.com var ama o hat averıyor ona gıremıyom artık yoksa ben onu daha cok begenıyodum

arcak dimiş benden önce yetişmişş sağolsuunn
sen nerelerdesn cicimm

bu arada merhabalarrrr. bu aralar herşey tepetakla gitti. diyetde dahil ama böyle olmaz olmamalı öncelikle diyetimden başlayarak herşeyi yoluna koymaya karra verdim. mutsuzluk şişmanlık yapıyor bende bu topiği seviyorum. iyi ki buradayım bundan sonra tekrar düzenli olarak girmeye devam edeceğim.
hadi bakalım son tekrar son başlangıç...

ben de bu sabah regl oldum cnm dün kendimi dediğin gibi hissediyodum bugün se fena karın ve bel ağrım var benim normalde ilk 2 gün öle olur zaten 3 gün sürer 4.gün varla yok arası .bunada şükür gerçi ceylinden önce hatırlarmısın 1 gün sürer oda az olurdu 2.gün bişii kalmazdı düzeldi şükür ama bu defada günlerim uzadı 3-34 günde bir oluyrum artık düzensiz oldu baya her ay farklı olmaya başladım buda sıkıntı yapıyor bende

bugün hiç neşem yok kızlar ya bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın böle kös kös oturuyorum içimden yazmak bile gelmiyor öle işte

aynen ya bahar ne mevsımsel olarak geldı bu yıl ne de içimize boyle kıpırtıları düşebildi benimde kocişim bu gece gelecek olmasına ragmen hala daralıyorummm canlanmak gerek ama nasıllll :44:

bu arada ceren de kalorı hesabına baslamıs, valla sen karbon o kalorı derken ıyıce profesor olcanız basımızaaa

ölç ölç!! merak ettim ben hem daha farkında olursun kendının bilince bence gerceklerden kaçma

zaten ruhum daralıyo, bı de gerceklerle yuzlescek hıc halım yok bugunlerde canımmm sen de meraktan catlaaa

aman cnm yaa heveslendiğin şeye bak keşke benim 80-85 lerde olsa valla bıktım inanki ilk fırsatta estetik masasına yatıcam

kızlar bugün belim cok agrıyor bacaklarıma vurdu agrı kesıcı de dıger cantamda kalmıs ve az önce bi tatlı krizi yaşadım bişler yedim ne bulduysam yeşilçayla şimdide midem bulanıyor

geçmiş olsun . ama iradeyi talan etmişsin neden her şeyi yedin kızz

bu arada senin beldemi boyundamı vardı fıtık değilmi bişii söylicem sana özelden yap sana vereceğim reçeteyi bulgaristanlı bir bayan sölemişti yaprdım onu ameliyat öncesi rahatlatırdı beni baya.yazıyorum şimdi hemen özelden sana

Son düzenleme:

pelooooooşş kızzz bndan güzel heyecan mı olur, 1 hafta ayrılığın üstüne kocisin gelcek ohhhhh mis misss neyine daralıyonnn, bende 24 yıldır bekliyoruuum halaaa bekliyoruuuuum
kaçamklarımı daha ölcülü yapabilmek adına başladım su sayma işine yoksa hiç tarzım diil :)

denizzzzciimm sn niye büüyle olduuun kiiii seni yerimmmm sosiiisss :)

aman ne bileyim moralim bozuk acım var totoda. kocişle kavga ettik. bugün bi ters günümdeyim. açım ama aç değilim ofooffffffff

gözün aydın şimdiden canım

bende kalori ile yapıyorum dietimi işe yarıyor bende aynı kalori ile bitiriyorum günü bazen 800 oluyo ama sporumu yapıyorum en az 300 kalorilik olacak şekilde hallediyorum günü işte

merhaba;

ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…