70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüh yaa ınsallah bıranönce düzelir sıkıntın o da etkılıyodur senı tabii
evet bı ara aktıftın baya beklerız gel canım kılo veremesen bıle benım gıbı
aman cnm yaa heveslendiğin şeye bak keşke benim 80-85 lerde olsa valla bıktım inanki ilk fırsatta estetik masasına yatıcam
bende

herseyı yemedım kız sadece bıraz çikolata işte yazmayım deım yazdırttınız saol canım belımde 2 tane fıtık var su an tedavıdeyım egzerszılere basladım ama düzenli yapamıyorum zaten 3 tane bısey günde 3 kere ama birde fazla ac olmuycan fazla tok olmuycan bisürü sey herzaman ayarlıyamıyom

aman ne bileyim moralim bozuk acım var totoda. kocişle kavga ettik. bugün bi ters günümdeyim. açım ama aç değilim ofooffffffff

olur öle şeyler takma kafana düzelirsiniz .havalardandır sıkıntın havalardan bi güneş bi yağmuş feleğimiz şaştı e diette az stres yapmıyo sayılır

artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......

sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.

bende kalori ile yapıyorum dietimi işe yarıyor bende aynı kalori ile bitiriyorum günü bazen 800 oluyo ama sporumu yapıyorum en az 300 kalorilik olacak şekilde hallediyorum günü işte

bende başladım dün itibariyle hayırlısı artıkın :)

şaka mı bu yaaa....
terbiyesizliğe bak..

ah canım yaa cok üzüldüm ne eline gecıyorkı bunalrı yapmakla yanii hem sen aılen hakkında hıc kötü bişey yazmadın benım hatırladıgım kadarıyla o kısının hakkındada yazdıysanda dogru yazmıssın demekkı boyel ıcten pazarlıklı gelıp buralara bunları yapmıs hayret bısey yaa ne ınsanlar var cok kızdım ıstedıgımızı paylasırız bosver canım sen düzelir inaşşal eşinle de aranız sen merak etme gzüelce anlatırsan bence halledersınız

hosgeldın güzel kılo vermıssın nası bı dıyet uyguluyrousn bahsedebılrı mısın

hoşbulduk.
bahsedıyım sabahları 3 kayısı yıyorum.
sonra işyerime gelince mate çayı içiyorum.2 bardak ondan sonra 1 kıbrıt kutusu peynır.1 dilim 39 kalori olan tost ekmeklerinden yiyorum.
öğlen: salata tavuk varsa tavuk yoksa sebze yemeği 1 tabak ama ekmek ,pilav ve makarna kesinlikle yok.
oglen yemekten sonra mate çayı.
akşamüstü karnım acıkıyor.ya 2 adetcik burçak bisküvi ya 3 adet kayısı/erik yada 1 adet salatalık yiyorum.
akşam 8de eve gidince salata yıyorum.tavuk ızgara olabılır.
sonra spora gidiyorum 1.5 saat.
eve geliyorum.1 adet salatalık yıyorum.yada 49 kalorilik 1 adet çıkolata cubuk ve yatmadan gene mate çayı.

eskıden cok abur cubur yerdım artık yemıyorum.pırınc,seker,tuz,makarna ve beyaz ekmek kesın olarak yasak.

şoklardayım wllaaa yaa, nasıl bir terbiyesizlik bu.. eşinin bide kuzeni yani, derdi nedir, çekememezlik mi.. kuzeninin karısı seni ne baglar ki amacı ne çözemedim

böyle insanlara gıcık oluyorum yaaa sen eşinle iyi ol kıskanan fitneler çatlasın canımm

hmm baya sıkı bı dıyetmıs bana göre deil kolay gelsın sana canım

nickini bilmiyorum kızlar herhalde yeni gelenlerden biri ya da ziyaretçilerden biri. nerden buldun burayı kimseye de söylememiştim ben yaaaaaaaaa

Denizimmmmm,

bu tarz ınsanların varlığı her zaman hayattan sogutuyo benııı

ama bak ne kadar ımrenılecek bır kişiliğe ve bı o kadar da mutlu ve huzurlu bı evlılıge sahıpsın ki daha kişiliği yerleşmemiş kişilerin hedefi oluyosunn; bu hayatta zaten hep boyledır; kendı hayatlarında huzursuz olan, mutlulugu yakalayamayan ınsanlar baskalarının huzurunu ve mutlulugunu bozmaya calısmaya bayılırlar

erkeklerin kişiliği değişiktir, kendı aralarında ozellerını konusmayı sevmedıklerı ıcın kadınların konusmasını da algılayamazlar; ne kadar anlatsak nafıle doğaları buna yatkın değil ama burda öenmli olan bızım burda ne konustugumuz değil senın maruz kaldıgın bu çirkin davranış, gercekten senın kadar sınırlendım bu işe

kotu nıyetlı bı ınsan var su an karsımızda umarım eşin anlayıslı davranıp onun prim yapmasına fırsat vermez, sen lütfen sakin ol canımcımmmm herksın terbıyesı , karakterı ortada zatennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…