tüh yaa ınsallah bıranönce düzelir sıkıntın o da etkılıyodur senı tabiivalla canım bugün ne yaptığımı ben de bilmiyorum. sabah sosisli yumurta az kaşar peyniri yarım dolmalık biber 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği yedim. yeşil çay içtim. onlarla duruyorum daha. canım hiçbişi istemiyor. yağmuru uyuttum. öle kös kös oturuyorum. içim daralıyor valla şu hemoroid illeti gidemedi gitti. acaip acıyor. bugün sabahtan iyiydim ama şimdi yine acıyor yaaaaaa merhemi sürdüm biraz işe yarıyor gibi. aman ne bileyim ben patlıcam sıkıntıdan
evet bı ara aktıftın baya beklerız gel canım kılo veremesen bıle benım gıbıbu arada merhabalarrrr. bu aralar herşey tepetakla gitti. diyetde dahil ama böyle olmaz olmamalı öncelikle diyetimden başlayarak herşeyi yoluna koymaya karra verdim. mutsuzluk şişmanlık yapıyor bendebu topiği seviyorum. iyi ki buradayım bundan sonra tekrar düzenli olarak girmeye devam edeceğim.
hadi bakalım son tekrar son başlangıç...
bendeaman cnm yaa heveslendiğin şeye bak keşke benim 80-85 lerde olsa valla bıktım inanki ilk fırsatta estetik masasına yatıcam
geçmiş olsun .ama iradeyi talan etmişsin neden her şeyi yedin kızz
bu arada senin beldemi boyundamı vardı fıtık değilmi bişii söylicem sana özelden yap sana vereceğim reçeteyi bulgaristanlı bir bayan sölemişti yaprdım onu ameliyat öncesi rahatlatırdı beni baya.yazıyorum şimdi hemen özelden sana
aman ne bileyim moralim bozuk acım var totoda. kocişle kavga ettik. bugün bi ters günümdeyim. açım ama aç değilim ofooffffffff
merhaba;
ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.
bende kalori ile yapıyorum dietimi işe yarıyor bende aynı kalori ile bitiriyorum günü bazen 800 oluyo ama sporumu yapıyorum en az 300 kalorilik olacak şekilde hallediyorum günü işte
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
hosgeldın güzel kılo vermıssın nası bı dıyet uyguluyrousn bahsedebılrı mısın
merhaba;
ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.
bende başladım dün itibariyle hayırlısı artıkın :)
şaka mı bu yaaa....
terbiyesizliğe bak..[/QUOTE
hala elim ayağım titriyor. aradım esra hanımı açmıyor teliniiiii... ya ne diim bilmemki töbe yarabbim yaaaaaa. eşim akşam geleyim o interneti söküp atacam dediiii
ah canım yaa cok üzüldüm ne eline gecıyorkı bunalrı yapmakla yaniihem sen aılen hakkında hıc kötü bişey yazmadın benım hatırladıgım kadarıyla o kısının hakkındada yazdıysanda dogru yazmıssın demekkı boyel ıcten pazarlıklı gelıp buralara bunları yapmıs hayret bısey yaa ne ınsanlar var cok kızdım ıstedıgımızı paylasırız bosver canım sen düzelir inaşşal eşinle de aranız sen merak etme gzüelce anlatırsan bence halledersınız
hoşbulduk.
bahsedıyım sabahları 3 kayısı yıyorum.
sonra işyerime gelince mate çayı içiyorum.2 bardak ondan sonra 1 kıbrıt kutusu peynır.1 dilim 39 kalori olan tost ekmeklerinden yiyorum.
öğlen: salata tavuk varsa tavuk yoksa sebze yemeği 1 tabak ama ekmek ,pilav ve makarna kesinlikle yok.
oglen yemekten sonra mate çayı.
akşamüstü karnım acıkıyor.ya 2 adetcik burçak bisküvi ya 3 adet kayısı/erik yada 1 adet salatalık yiyorum.
akşam 8de eve gidince salata yıyorum.tavuk ızgara olabılır.
sonra spora gidiyorum 1.5 saat.
eve geliyorum.1 adet salatalık yıyorum.yada 49 kalorilik 1 adet çıkolata cubuk ve yatmadan gene mate çayı.
eskıden cok abur cubur yerdım artık yemıyorum.pırınc,seker,tuz,makarna ve beyaz ekmek kesın olarak yasak.
şaka mı bu yaaa....
hala elim ayağım titriyor. aradım esra hanımı açmıyor teliniiiii... ya ne diim bilmemki töbe yarabbim yaaaaaa. eşim akşam geleyim o interneti söküp atacam dediiii
senin eşinde o hatunun ayarında hareket ederse kötü olur hani bi anlık kızgınlık fln olur da umarım iice kavga etmezsiniz..
hmm baya sıkı bı dıyetmıs bana göre deil kolay gelsın sana canım
şaka mı bu yaaa....
o insana sölenecek çok şey var cnm ama burda mümkün değil malesef ama eşinde bu kadar kızacak ne varki yaa sen sakin ol gene de ben farkında değilim ama ne yazdın bilemiyorum bu kdar özel olmuşta kızmı yaa valla benim eşimde biliyo burda yazdığımı neticede çokçok özel şeyler yazmıyoruz her günki her kesin yaşadığı şeyler yanii .inş.düzelir aranız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?