o insana sölenecek çok şey var cnm ama burda mümkün değil malesef ama eşinde bu kadar kızacak ne varki yaa sen sakin ol gene de ben farkında değilim ama ne yazdın bilemiyorum bu kdar özel olmuşta kızmı yaa valla benim eşimde biliyo burda yazdığımı neticede çokçok özel şeyler yazmıyoruz her günki her kesin yaşadığı şeyler yanii .inş.düzelir aranız cnm
pelinle bir ara kaçış sohbetleri yapmıştık. onları falan hepsini öğrenmiş eşim. herhalde zaten buraya girdi o da okudu sanırım bugün. yatak sohbeti mi yapıyorsun yoksa zayıflamak için mi bu sitedesin dedi bana. hakaret etti bisürü eşim kızlar çok fenayım. özelden de yazmayın lütfen emailede gidiyor ya şimdi eşim herşeyimi kontrol eder. kayış koptu zaten. eğer okuyorsa eşim burdan söylüyorum burda bayanlar dertleşiyorlar...
pelinle bir ara kaçış sohbetleri yapmıştık. onları falan hepsini öğrenmiş eşim. herhalde zaten buraya girdi o da okudu sanırım bugün. yatak sohbeti mi yapıyorsun yoksa zayıflamak için mi bu sitedesin dedi bana. hakaret etti bisürü eşim kızlar çok fenayım. özelden de yazmayın lütfen emailede gidiyor ya şimdi eşim herşeyimi kontrol eder. kayış koptu zaten. eğer okuyorsa eşim burdan söylüyorum burda bayanlar dertleşiyorlar...
haydee.........
merhaba;
ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.
cnm özelden msj attım sanaaa cewap bekliyorummm
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
haydee.........
bende anca haydeee derım bunaaumarım eşin su an benım yazdıklarımı da okur;
gercı benım yasadıklarımı gercek hayatında yasamayan algılayamaz ama oncekı muhabbetlerımız okuduysa benım kullandıgım bu kacıs gıbı esprılı soylemlerın altında gercekte ne kadar buyuk bı sıkıntının yattıgını anlayabılır belkıde bırazcıkk..
ben aılemden ayrı bı sehırde yasıyorum, bı ablam yok bı buyugum yok bu konuslarda bana destek olabılecek..sorunlarımı burda daha tecrubelı arkadaslarla paylasmam gayet dogal bence ama bı erkek bunu anlayamaz cunku dogalarında yok, onlar bunları anlatmayı ayıp olarak goruyolar bız ıse dertlesme, bu fark yaradılısımızdan kaynaklı.. gerek denız gerekse dıger kızlar saolsunlar bu konuda hep bana motıve edıcı oldular ve ınanırmısınız bu topıkte oldugumdan berı bu konudakı sorunlarım bıle yok denecek kadar azaldı... bu sadece bı kılo topıgı değil, bazen ıkı dosrt bıraraya gelınce ne konusursa bazende altın gununde kadınlar bıraray gelıcne ne konusursa bızde onları konusuyoruz, sadece kıloyla ılgılı sıkıntılarımızı değil hayatı paylasıyoruz, bırbırmızı tanımıyoruz ama gormeyınce haberlesmeyınce merak edıyoruz, bırbırımızı ozluyoruz.. dısardan bakınca belkı ınsanlara garıp gelebılır ama bu boyle...
denızcımmmm, eger bana yardımcı olmaya calısırken bu sana dert olursa cok uzulurummmm, umarım empatı yapabılme yetenegıne sahiptir eşinde ve bıraz olsun anlayabılır... cok uzgunum gercektennn.....bugun bozuk olan moralımın altından bu cıkacakmıs demekkı........
gercı benım yasadıklarımı gercek hayatında yasamayan algılayamaz ama oncekı muhabbetlerımız okuduysa benım kullandıgım bu kacıs gıbı esprılı soylemlerın altında gercekte ne kadar buyuk bı sıkıntının yattıgını anlayabılır belkıde bırazcıkk..
ben aılemden ayrı bı sehırde yasıyorum, bı ablam yok bı buyugum yok bu konuslarda bana destek olabılecek..sorunlarımı burda daha tecrubelı arkadaslarla paylasmam gayet dogal bence ama bı erkek bunu anlayamaz cunku dogalarında yok, onlar bunları anlatmayı ayıp olarak goruyolar bız ıse dertlesme, bu fark yaradılısımızdan kaynaklı.. gerek denız gerekse dıger kızlar saolsunlar bu konuda hep bana motıve edıcı oldular ve ınanırmısınız bu topıkte oldugumdan berı bu konudakı sorunlarım bıle yok denecek kadar azaldı... bu sadece bı kılo topıgı değil, bazen ıkı dosrt bıraraya gelınce ne konusursa bazende altın gununde kadınlar bıraray gelıcne ne konusursa bızde onları konusuyoruz, sadece kıloyla ılgılı sıkıntılarımızı değil hayatı paylasıyoruz, bırbırmızı tanımıyoruz ama gormeyınce haberlesmeyınce merak edıyoruz, bırbırımızı ozluyoruz.. dısardan bakınca belkı ınsanlara garıp gelebılır ama bu boyle...
denızcımmmm, eger bana yardımcı olmaya calısırken bu sana dert olursa cok uzulurummmm, umarım empatı yapabılme yetenegıne sahiptir eşinde ve bıraz olsun anlayabılır... cok uzgunum gercektennn.....bugun bozuk olan moralımın altından bu cıkacakmıs demekkı........
canım yaaa o kişi yüzünden sen kendini suçlu hissetmee, biz hepimizz denizde dahiL kimin arrt niyetli bi insan olduğunu biliyoruz..
denizciiiim canım ben senin yerinde olsam tüm yazdığım mesajların internet kafeden çıktısını alır, eşimin önüne koyardım... yada hesabını şifreni wer istedigne girsin baksın, umarım o kadının dolduruşuna gelipde seni kırmaz, cok yazık olur...
canım benim teşekkür ederimmmmm
canım sen tedavi sonucu ilaçlar vs dolayısıyla almışın kiloları bu yüzden normal kilodan daha ağır kilo verirsin.nekdar üzerinden zaman geçsede hala vucudunda ilaçların etkisi devam etmekte.dikkat ediyorum veremiyorum diyosan kesin bir sorun vardır ya bi hormon bi hastalık gibi bi neden.yoksa sağlıklı bi insan düzenli ve çok abartılı porsiyonlarda yemedikten sonra kilo almaz aksine verir.belki bu haftada 1 kilo olmazda ayda 2 kilo 3 kilo olur.tamam hepimiz kilo veriyoruz haftada 1 kilo 2 kilo ama bukadar kısa sürede verilen kilo dikkat etmediğin ilk anda geri gelir ve koruması çok zordur.bu yüzden hayatının tümünde uygulayabileceğin mutlu olacağın şekilde beslenip ona göre diyet yapmalısın.mesela deidmya ben 3 ay hiç kaçamak yapmadan diyet yaptım diye.o dönem canım ne istiyosa neyle doyuyosam onu yaptım yedim.az az sık sık pordiyonlarımı küçülterek yedim.tabi bunda benim yemek sevmememinde katkısı büyük.yanında çay içebileceğim her şey beni doyurur şekersiz çay yanında beyaz peynirallah hepimizi farkıl yaratmış benimd eçoğukez oturunca çıkar adet şişklinği hariç
ya yeşim banada yaz böle bişeyelrrr
ben yeni başlamdım bu yolka herzamn girdim ama ilkkez bi topikte topluca zayıflamaaya çalışıyorummmmenyükske kilom biara 80di helede hormonlaır yüklendikten sonta kafamyı sıyırıyodum,zamanla oluyor benim şimdi yerken acı çekmemeyi azda lsa doymayı zaten çok cazip gelmeyen hamurları daha aztüketmeyi nebileyim çokşeyi kaznıyorum 1yıldır ama sonucada birgün gelrim herhalde önceden heryedğimi bana batardı söylenirdim korkarak yerdim,ve birgram azalmazdım aksine korkutça başıma geldi kilom arttı ve annem haklı çıktı ama dönem bitti şükür şimdi daha mutluyum belki yavaş olucaK AMA TAM ATAMADIM KAFAMDAN TAKINTILAIRMI ortada bebekte yok daha TEDAVİLER OLUR BELKİ ona hamile kal dğum kilosu AT DERKENNN YILLAR GEÇİP GİDECEK......
ben herzaman böyle söylüyorum sana seni tanıdığım ilk günden beri ki biz aşağı yukarı aynı zamandan beri topikteyiz.sen hayatını değiştirmeden gün gün dikkat ederek bu kiloya ulaştın bu yüzden başarılısın.düzenli beslendin sevdiklerinide yedin kaçamakta yaptın.az ama kalıcı kilo verdin.bide şu yanlış var.dün çok kaçırdım bugün tartıda + bilmem kaçım deniliyor bu yanlış.yenilen yemek hemen hazmedilip sindirilemez sindirilip boşaltılmaz.dolayısıyla bunu tartıda görürsün ama bu kilo değil vucuttaki oluşan ödemdir.kilonu en doğru ölçmen için en az bir dün düzenli beslenmeli ve mümkünse wc olayını halletmiş olmalısın.yoksa bugün yedim yarın tartıda kilo aldım verdim olayı olmaz.ozaman biz hiç börek yemeyelim mantı yemeyelim kilo alırız aman Allahahh canımmm benım gene kalbımden vurdun beniihavalara uçtum işte bana böyle gaz lazım o zaman daha cok verırım kılo en ideal diyet yapan deilde yapamayan oldugumu bılıyomda olsun genede saol duymak motıve ettı benı canım
moral bozmak yok sefan olmuş yemişsin olmuş bitmiş.bugün yeni bir gün ipi sıkı tutarak bıraktıın yerden devam edeceksin okadarbu cuma 2. olmuşum ama şimdi 1. yimdir kesin ama alma konusunda verme değil. regl dönemim yine krizlerle geçti. benim bazı regl dönemlerinde iştahım kesilir canım hiçbirşey istemez bazende dolabın önünde yatarım aynen bu sefer olduğu gibiçok mutsuzum hemde çok şişman olmaktan nefret ediyorum gecen yazki kıyafetlerim sımsıkı oturuyor üzerime kesinlikle yarınnn tekrar başlıyorum diyetime hemde çokkkk sıkı olarak yok kaçamak maçamak .... çok mutsuzummm yedikçede mutsuz olacağım
sen annesin ama ben değilim bende olim kocaman olcak benimkilerdeaman cnm yaa heveslendiğin şeye bak keşke benim 80-85 lerde olsa valla bıktım inanki ilk fırsatta estetik masasına yatıcam
canım yaaa o kişi yüzünden sen kendini suçlu hissetmee, biz hepimizz denizde dahiL kimin arrt niyetli bi insan olduğunu biliyoruz..
denizciiiim canım ben senin yerinde olsam tüm yazdığım mesajların internet kafeden çıktısını alır, eşimin önüne koyardım... yada hesabını şifreni wer istedigne girsin baksın, umarım o kadının dolduruşuna gelipde seni kırmaz, cok yazık olur...
zaten telefonda söyledim. bağırmaktan ne kadarını duydu bilmiyorum ama akşam geldiğinde tek tek hepsini beraber okurum dedim. eğer kötü bişi yazdıysam boşa beni dedim.... ama varya esra korksun artık bendennnnnn
zaten telefonda söyledim. bağırmaktan ne kadarını duydu bilmiyorum ama akşam geldiğinde tek tek hepsini beraber okurum dedim. eğer kötü bişi yazdıysam boşa beni dedim.... ama varya esra korksun artık bendennnnnn
valla benden de korksunnnnnnn
geçmişi okumadım ama az çok konuyu tahmin ettim sanırım.sen o ağzını tutamayan hatunun gazına gelip sinirini kocişinden çıkarma.bırak eşin ne söylicekse söylesin karşılık verme söyleyecekleri bitsin sonra al sazı eline ne olmuş n ebitmişse sakince anlat öfkene yenilme.hiç yoktan yere öfkeli davranıp büyük tartışmalar çıkar olmayacak şeyler olurkızlar yarın giremezsem bilin ki internet ve laptopum yoktur. dua edin benim için lütfen eşim anlayışlıdır normalde dinler beni ama esra cadısı(aslında daha farklı şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor) allah bilir neler söledi bilmiyorum. elimden geleni yapacağım eşimi de sizi de kaybetmek istemiyorummmmmmmmm
kızlar yarın giremezsem bilin ki internet ve laptopum yoktur. dua edin benim için lütfen eşim anlayışlıdır normalde dinler beni ama esra cadısı(aslında daha farklı şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor) allah bilir neler söledi bilmiyorum. elimden geleni yapacağım eşimi de sizi de kaybetmek istemiyorummmmmmmmm
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
nickini bilmiyorum kızlar herhalde yeni gelenlerden biri ya da ziyaretçilerden biri. nerden buldun burayı kimseye de söylememiştim ben yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?