70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaçış sohbetinden kastın ne onu anlayamadım ama ne olursa olsun heralde mahrem şeylerınıde paylasmamıssındır sanıyorum..
eşinin bu kadar kızacağı ne paylaşabilirsinki burada... bence asıl onu ileten kişi doldura doldura anlatmıştır her ne anlattıysa.. Karı koca arasına kimsenin girmeye hakkı yok..
Böyle birşeyi yapanın niyetinin kötü olduğu apaçık ortada, kocan nasıl buna ortak oluyor.. ama tabı erkeklerde mantık yada bu tıp durumlarda olgunluk göstermek sakın davranıp eşine sormak pek rastlanır birşey değil malesefff....

Son düzenleme:

Kızlar Merhaba,

Bugun diyette 9. günüm. Diyetmax kullanıyorum 76,6 basladım bugun 74.4 kiloydum.. Hepinize öneriyorum. Ben hepsiburadadan aldım 30 günlük bir program.. kaldı 21 gün :)

canım sen tedavi sonucu ilaçlar vs dolayısıyla almışın kiloları bu yüzden normal kilodan daha ağır kilo verirsin.nekdar üzerinden zaman geçsede hala vucudunda ilaçların etkisi devam etmekte.dikkat ediyorum veremiyorum diyosan kesin bir sorun vardır ya bi hormon bi hastalık gibi bi neden.yoksa sağlıklı bi insan düzenli ve çok abartılı porsiyonlarda yemedikten sonra kilo almaz aksine verir.belki bu haftada 1 kilo olmazda ayda 2 kilo 3 kilo olur.tamam hepimiz kilo veriyoruz haftada 1 kilo 2 kilo ama bukadar kısa sürede verilen kilo dikkat etmediğin ilk anda geri gelir ve koruması çok zordur.bu yüzden hayatının tümünde uygulayabileceğin mutlu olacağın şekilde beslenip ona göre diyet yapmalısın.mesela deidmya ben 3 ay hiç kaçamak yapmadan diyet yaptım diye.o dönem canım ne istiyosa neyle doyuyosam onu yaptım yedim.az az sık sık pordiyonlarımı küçülterek yedim.tabi bunda benim yemek sevmememinde katkısı büyük.yanında çay içebileceğim her şey beni doyurur şekersiz çay yanında beyaz peynir bu tadı hiçbişeyle rdeğişemem.biraz rakı kavun peynr üçlüsü gibi oldu am a bende çay beyaz peynir hatta tüm aşırı tuzlu olmayan peynirler favorimdir
kısaca özetlersek yediğimiz şeyle mutlu değilsek nekadar kilo verirsek verelim bir gün sevdiğimiz şeylere yenilir kilo almaya başlarız. bu yüzden sevdiğimiz şeylerle beslenerek kilo vermeye çalışmak en doğrusu olur

ben herzaman böyle söylüyorum sana seni tanıdığım ilk günden beri ki biz aşağı yukarı aynı zamandan beri topikteyiz.sen hayatını değiştirmeden gün gün dikkat ederek bu kiloya ulaştın bu yüzden başarılısın.düzenli beslendin sevdiklerinide yedin kaçamakta yaptın.az ama kalıcı kilo verdin.bide şu yanlış var.dün çok kaçırdım bugün tartıda + bilmem kaçım deniliyor bu yanlış.yenilen yemek hemen hazmedilip sindirilemez sindirilip boşaltılmaz.dolayısıyla bunu tartıda görürsün ama bu kilo değil vucuttaki oluşan ödemdir.kilonu en doğru ölçmen için en az bir dün düzenli beslenmeli ve mümkünse wc olayını halletmiş olmalısın.yoksa bugün yedim yarın tartıda kilo aldım verdim olayı olmaz.ozaman biz hiç börek yemeyelim mantı yemeyelim kilo alırız aman Allah

moral bozmak yok sefan olmuş yemişsin olmuş bitmiş.bugün yeni bir gün ipi sıkı tutarak bıraktıın yerden devam edeceksin okadar

aman cnm yaa heveslendiğin şeye bak keşke benim 80-85 lerde olsa valla bıktım inanki ilk fırsatta estetik masasına yatıcam
sen annesin ama ben değilim bende olim kocaman olcak benimkilerde

kızlar yarın giremezsem bilin ki internet ve laptopum yoktur. dua edin benim için lütfen eşim anlayışlıdır normalde dinler beni ama esra cadısı(aslında daha farklı şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor) allah bilir neler söledi bilmiyorum. elimden geleni yapacağım eşimi de sizi de kaybetmek istemiyorummmmmmmmm

geçmişi okumadım ama az çok konuyu tahmin ettim sanırım.sen o ağzını tutamayan hatunun gazına gelip sinirini kocişinden çıkarma.bırak eşin ne söylicekse söylesin karşılık verme söyleyecekleri bitsin sonra al sazı eline ne olmuş n ebitmişse sakince anlat öfkene yenilme.hiç yoktan yere öfkeli davranıp büyük tartışmalar çıkar olmayacak şeyler olur eşin mantıklı anlayışlı ve senide biliyosa zaten bi sorun çıkmaz.fevri davranıp olayı alevlendirme sakın ha özülen tek sen olursun bu düşün eşin eve gelmeden dua et gönlün ferahlasın biraz kendine telkinlerde bulun kendini rahatlar ne derse dinle sonra sözünü söyle tamam mı canım

az önce ki konuya yorum yapmıcam zor tutuyorum kendimi pess yaniiii

kızlar sizdende fikir almak istiyorum etrafınızda veya sizden gögüslerine silikon taktıran varmı tavsiyeleriniz yaptırmayı düşünüyorumda

canımmmmm inş yarın burda olursun yoksaaaa acaıp kotu olurum ben

şimdiye kadar hep dedım ki benım bu konuda yasadıgım sıkıntıları Allah düşmanımın basına vermesın, yasamayan anlamaz; ama kuzenının eşi bunları okuyup bı kadın olarak benım yasadıklarımı algılayamıyorsa ve sadece ne kadar ayıp ozel hayatını nası da yazıyoya getırıyosa, kocaman bı yazık onaaaa............
keske burda senın, benım açığımı aramak yerıne kknın topıklerıni inceleyıp bıraz faydalı seyler ogrenseydı; konuyla ılgılı topıklerı okuyup bu konulardan müzdarip ne kadar bayan oldugunu gorup empatı yapabılseydı... dedım ya hep düşmanımın basına bıle gelmesın dedım ama eger bu sacma seylere neden olan ınsan eger bzıı senden edecekse galıba buyuk bı ahımmmm var edilecek.....

Son düzenleme:
ya bende 5 yılda yaklaşık 20 kilo aldım 55 ten 74 kiloya çıktım. boyum 1,65. tabi bu rada 1 doğum yaptım doğumdan sonra vermeye başlamıştım ama daha sonra tekrar aldım ve almaya devam ediyorum.bu durum beni çok üzüyor.çalışan bir anneyim akşamları kızım hiç rahat bırakmıyor beni yatana kadar sürekli hareket halindeyim ama yinede veremiyorum.

Allah yardımcın olsun canım inşallah eşin seni dinler ve bizim burda birbirimize destek olduğumuzu , birbirimizi hiç tanımasak hatta görmeyecek olsak da dostluklar kurduğumuzu anlar.

biz burda arkadaşlıklar kurduk yeni gelenler ya da ziyaret edip okuyanlara söylüyorum. biz arkadaşız iyi günde de kötü günde de derdimizi de mutluluğumuzu da paylaşıyoruz.
hem kilo veriyoruz hem konuşuyoruz.

nickini bilmiyorum kızlar herhalde yeni gelenlerden biri ya da ziyaretçilerden biri. nerden buldun burayı kimseye de söylememiştim ben yaaaaaaaaa

ya anlamadım bu senin eşinin akrabasımı ne senin nikini nerden bilicek bu konuya takıldığını vss .ağzındanmı kaçırdın bu konuya takıldığını vss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…