70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çıkıyorum hakkınızı helal edin inşallah herşey yoluna girer

cnm bi şekilde haber ver bize bak üzüldüm valla bende inan o kişi burda olsa hallederdim valla.eşler arasına girmek ispiyon heleki fesatça yapılan ispiyonlar ne demek yaa hiçmi ALLAH tan korkmaz bunlar bari kuldan utansınlar

Iyi günler hanimlar.Ne güzel hepinizin beli incecik.Ben tam bir elma vücuduyum.Koca memeler ve göbek.Bacaklarim ise kürdan.Onedenle hic etek giymiyorum , cok komok duruyor.
aynıı ben üst taraf kocaman alt taraf bacaklarım incecik
geçenlerde pantolon alıyorum kadın bana hanfendi bacaklarınıza 38 benden pantolon bile olur dedi ama üst çok geniş olmuyırr

bu arada kızlar benim akşam menüm şöle şimdi kalktım sofradan erken yedim acıktım da

4 adet orta yağlı ızgara köfte
1 domates
fırında elma dilim patates 5-6 ad
1 dilim lıght ekmek
1 bardak ayran

şimdi yeşil çayımı içicem

22-yada 23 gibi de papatya çayımı içicem yağ yakıyomuş ya meret

aynıı ben üst taraf kocaman alt taraf bacaklarım incecik
geçenlerde pantolon alıyorum kadın bana hanfendi bacaklarınıza 38 benden pantolon bile olur dedi ama üst çok geniş olmuyırr

arkadaşım yazı rengin çok fena göz yoruyo okumakta zorlanıyorum .:) değiştirsen iyi olur .beğendiğin için yapmışsındır belki ama gerçekten okumakta zorlanıyorum kendi adıma söliim dedim

ben ev gezmesine gidiyom arkadaşa hemde burdan bir arkadaşa kk dan yanii :)) pc başında kk yetmiyo bide yüzyüze yapalım dedim

Bugün kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, 2 k.kayısı.
Kahvaltı: 1,5 dil ekmek, tavuklu yumurta, peynir.
Ara: Limonlu yeşilçay
Öğle: Tavuklu sebzeli haşlama, 1 dil. ekmek, salata.
Ara: yok
Akşam (17:30): Yarım kase müsli+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2-3 lt arası su..

Selamlar herkesee....

doğru diyosun

erkek çocuğu ama hatırlatayım :)

IKIZLERI tayinine çok sevindim tebrik ederim hadi hayırlısı inşallah...
oglans evemedıgımı de duymayan kalmamış.

kızlar ben çıkıyorum hakkınızı helal edin inşallah herşey yoluna girer
ayyy bu ne yaaa.

insanalrın hiç mi işi gücü yok.

benımde öyle kk da yazdıgımı bılıyolar kım oldgugumu bulmaya çalışıyolar.

ya sanane,kımene...

insan burda daha rahat yazışıyo.relax oluyo.dertleşiyo muhabbet sohbet.....gayet mutluyuz bız burda.

kıskananlar çatlasın çatır çatır.....

yine kimsecikler yok ben ve bir ziyaretçi ey ziyaretçi merhaba ne iş sendemi zayıflamaya karar verdin:)
KÜÇÜK EMRAH'IN BUGÜNKÜ MÖNÜSÜ:))
:125::125::125:

SABAH:
bir tane gevrek
bitki çayı

kahvaltıya bak be:))emrah usulü:))

ara:
iki adet kayısı
iki adet lokma

öğle:
üç kaşık etli türlü
iki dilim karpuz

ara:
iki adet kayısı

akşam :
öğlenki türlüden sadece bir kaşık
bir dilim karpuz

ara:
iki adet kayısı

yahu baktımda nasıl bir mönü bu böle kdr canım emrah olmuşum yine galiba kızlar iki gündür ara öğünlerde kayısı yiyorum kabızlığım için banamısın demiyor breh breh breh ne kabızlıkmış yahu şiştim kaldım:))))))))

HAYATuM...doyuyosan problem yok maaşallah 40 ünite fala olmamış gibi dermişim..az geldi bana nniye öğelnki türlüden birkaşık nedenkalmamışmıydıııolsun işt eböyşle devam et veriyond abense formumu koruyum menülerimle malesef çok aza alışamadm..meğer ben önceden ekmek çok yemesemde yemeklerim dolu doluymuş şindi farkettimmm

canım sabah kahwaltısında tawuklu yumurta nasıl yedin ? tadı güzel mi ? nasıl pişirdin ? nedir yani ? nugget mı ? baget mi ? nedir o ?

tavuklu yumurta çok ilginç gerçekten ben böyle değişik şeyler yaparım uydururum ama bunu hiç denememiştim .ya bide bu sirkeli suyu ben hiç içemiyorum geçen iki sabah yapim dedim midemin ağrısından öldüm

canım ya doytup doymadığımı bende bilmiyorum sıcaktan bişey yiyesim gelmiyor dövmekte haklısında inan bir kaşıktan fazlası gitmedi inan dünden beri bi halsizlik bir yorgunluk bir uyku hali ne spor yapabiliyorum nede bişey yemek istiyor canım bu hafta kilo verebilirmiyim bilmem ben az yiyince pek veremiyorum geçen haftalarda bunu gördüm neyse artık ite kaka götürcez varmı başka çaresi bu kilolar gidecek gitmeli haydi kdr yola devam vericez vericez illa vericez

kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
HAYIRLI OLSUUUUUUUNNNNN çok sevindim canımcım.memlekete çıktığı da iyi olmuş.ben de memlekettyim.ço rahatım valla.bebişime de annem bakıyo.
hoşgeldin canım.ben de emziriyorum gerçi benimki 18 aylık ama.doğru yoldasın canım.bol sıvı al.humananın kilo yapmamaı lazım ama.ekmek hamur işi tatlı bunları kesebilirsin.kolay elsin.

pazar gunu çalıştım canım seçimde daha atamadım yorgunlugunu

fındık çuvalımmmmmmm
canım ben de izledim çok güzel bi film.ben seçimde görev almadım valla .çok yorulmuşsun anlaşılan.dinlen tatlım öğrenci de yoktur zaten okulda.biz gidip oturuyoruz yaaa.okul da öğrenciyle güzelmiş.çok zevksiz bişey oldu şimdi.
1 tane doğur bak gör neler olacak o memişlerdeeeeben 75 takıyodum.şimdi 85- 90.inş emzirme bitince küçülür yaaaa.
merhaba;

ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.
hoşgeldinnn

Allahım ne dengesiz insanlar var yaaaaa.burdan o kıza sesleniyorum "hiç mi işn yokkkkk seninnnnnnnn".canım tatlım yazdıklarında hiç bişey yok ki.burda hepimiz birbirimize destek için varız.sakince eşinle konuş tatlım seni anlayacaktır.bütün kk arkandayız.seni seviyoruz.

hoşgeldin canım.

ayyy yeni oturabildim kızlar.bu gün doktordaydım.spiral taktırdım.valla abartıldığı gibi korkunçbişey değilmiş.rahatladım valla.biraz karnım ağrıyo yalnız.bu da normal heralde zaten reglim.

lahana corbasi diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz

aRKADAşım yensin ve alıntıyı yanlış yere yapmışınben başka arkdşa yazmıştım ama...kendin konu açmak için "konuya cevap ver"bölümüne tılkla,,,
birimize cevap vermek için" alıntıyıa cevap ver"...
lahana çorbasını sene 2006da bi iki gün denemiştim,böööğğğğğ bizaman sonra böyle oldum ılık sadece bunu içiyosun..v eokadar zayıflattıki beniii eridim ve hala kilo alamıyom dermişimmmburdada öyel takılıyorum...canım boşver sen bize takıl sağlıklı beslen iyi yaşa..ve düzenini kur

yeşim yani bencede üzülme dahaküçük göğüslilere vardır yaniinş.onlar süt dolsunda ozaman feryat et emiiii
canım sanada hayırlı olsun,geçmiş olsunn....inş.memnun kalırsın

canım sabah kahwaltısında tawuklu yumurta nasıl yedin ? tadı güzel mi ? nasıl pişirdin ? nedir yani ? nugget mı ? baget mi ? nedir o ?

valla arkadaslar bende eşim ilk sen hiç tavuklu yumurta yedinmi bak yapayım deyince baya tuhaf karşılamıştım..
ama yedıkten sonra baya fıkrım değişti artık çok seviyorum.. tavuk haslanmıs kalın kalın didilmiş şekilde düşünün önce az yağda (tabi diyet dışında normalde az yağda yapılmıyo) tavuğu az çevirip baharat tuz atıyorsun sonra yumurtayı kırıp karıştırıyorsun pişiriyorsun.. ne kadar tavuk olursa o kadar güzel oluyor mmhhh...

canan sirkeli su aman dikkat canım midesi hassas bazı insanlara dokunuyor bende de gastrit ve reflü var ama ne hikmetse maşallah diyeyim bana dokunmuyor..
bırde ben bal koymadan içiyorum ballı bi kere denemiştim midemi bulandırmıştı... bal da mideyi korumak için sanırım asit bakımından ama bır sıkayetım yok cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…