zaten telefonda söyledim. bağırmaktan ne kadarını duydu bilmiyorum ama akşam geldiğinde tek tek hepsini beraber okurum dedim. eğer kötü bişi yazdıysam boşa beni dedim.... ama varya esra korksun artık bendennnnnn
yok daha neler canıım o kadar büyütülecek ne var bunda anlamıyorum şu erkekleri valla.inş.herşey düzelir cnm sen sakin davran dolduruşa gelmiş eşin belli dolduranlar utansın
kızlar ben çıkıyorum hakkınızı helal edin inşallah herşey yoluna girer
aynıı ben üst taraf kocaman alt taraf bacaklarım incecikIyi günler hanimlar.Ne güzel hepinizin beli incecik.Ben tam bir elma vücuduyum.Koca memeler ve göbek.Bacaklarim ise kürdan.Onedenle hic etek giymiyorum , cok komok duruyor.
aynıı ben üst taraf kocaman alt taraf bacaklarım incecik
geçenlerde pantolon alıyorum kadın bana hanfendi bacaklarınıza 38 benden pantolon bile olur dedi ama üst çok geniş olmuyırr
oglans evemedıgımı de duymayan kalmamış.Selamlar herkesee....
doğru diyosun
erkek çocuğu ama hatırlatayım :)
IKIZLERI tayinine çok sevindim tebrik ederim hadi hayırlısı inşallah...
ayyy bu ne yaaa.kızlar ben çıkıyorum hakkınızı helal edin inşallah herşey yoluna girer
yine kimsecikler yok ben ve bir ziyaretçi ey ziyaretçi merhaba ne iş sendemi zayıflamaya karar verdin:)
KÜÇÜK EMRAH'IN BUGÜNKÜ MÖNÜSÜ:))
:125::125::125:
SABAH:
bir tane gevrek
bitki çayı
kahvaltıya bak be:))emrah usulü:))
ara:
iki adet kayısı
iki adet lokma
öğle:
üç kaşık etli türlü
iki dilim karpuz
ara:
iki adet kayısı
akşam :
öğlenki türlüden sadece bir kaşık
bir dilim karpuz
ara:
iki adet kayısı
yahu baktımda nasıl bir mönü bu böle kdr canım emrah olmuşum yine galiba kızlar iki gündür ara öğünlerde kayısı yiyorum kabızlığım için banamısın demiyor breh breh breh ne kabızlıkmış yahu şiştim kaldım:))))))))
Bugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, 2 k.kayısı.
Kahvaltı: 1,5 dil ekmek, tavuklu yumurta, peynir.
Ara: Limonlu yeşilçay
Öğle: Tavuklu sebzeli haşlama, 1 dil. ekmek, salata.
Ara: yok
Akşam (17:30): Yarım kase müsli+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.
2-3 lt arası su..
Bugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, 2 k.kayısı.
Kahvaltı: 1,5 dil ekmek, tavuklu yumurta, peynir.
Ara: Limonlu yeşilçay
Öğle: Tavuklu sebzeli haşlama, 1 dil. ekmek, salata.
Ara: yok
Akşam (17:30): Yarım kase müsli+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay.
2-3 lt arası su..
HAYATuM...doyuyosan problem yok maaşallah 40 ünite fala olmamış gibi dermişim..az geldi bana nniye öğelnki türlüden birkaşık nedenkalmamışmıydııı olsun işt eböyşle devam et veriyond abense formumu koruyum menülerimle malesef çok aza alışamadm..meğer ben önceden ekmek çok yemesemde yemeklerim dolu doluymuş şindi farkettimmm
HAYIRLI OLSUUUUUUUNNNNN çok sevindim canımcım.memlekete çıktığı da iyi olmuş.ben de memlekettyim.ço rahatım valla.bebişime de annem bakıyo.kızlaaaaaaaaaaaaaar tayinimiz malatyaya çıkmış....yani memlekete.çoooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım.ben de emziriyorum gerçi benimki 18 aylık ama.doğru yoldasın canım.bol sıvı al.humananın kilo yapmamaı lazım ama.ekmek hamur işi tatlı bunları kesebilirsin.kolay elsin.slm kızlar ben 70 kiloyum..şimdiye kadar kilo sorunum hiç olmamıştı ama hamilelik ve doğum hatta emzirme dönemleri bana 5er 5er kilo bıraktılar..aynada kendime bakamıyorum..karnım sarkmış bir halde bugün karar verdim eski halime dönmeye kesin kararlıyım...ve ben hep insanın boyuyla kilosu arasnda 10 fark olmalı diye duyardım bugün bir kız saçmalık 20 olması lazım dedi.benim boyum 169 şimdi 49 kilo olmam mı lazım?öyleyse eğer benim çooookkk yolum var...şimdi azıcık neler yaptığımı anlatayım öyle sıkı bir rejim yapamıyorum oğluş emdiğinden dolayı..ama ekmekmiş tatlıymış yemiyorum..humana still tee diye bir içecek var süt yapıyo o bana kilo aldırıyo onu içmezsem de sütüm azalıyo haa birde şeekersiz çay rezene falan içemiyorum..evde oğluşumu uyuttuktan sonra ki 20 dk da temizlik falan yapıyorum vee gece spor yapmaya başladım 2 gündür ...sauna eşofmanlarımı giyip esneme hareketlerinden sonra karın egzersizleri yapıyorum...ama çok yüklenmeden çünkü sezaryen oldumbugün benim için başlangç olacak..ben sadece spor yapıcam ve ekmek,tuz tatlılardan uzak duracam...bakalım neler olacak...birde kızlar benim gibi emzirip de rejim yapan var mı? varsa nasıl bir rejim yapıyosunuz? paylaşırsanız sevinirim..geçmişi okuyamadım oğluş ayağımda sallarken yazıyorum bunları da artık yavaş yavaş tanışırız...bu arada ben özlem
kızlar dun akşam incir reçeli filmini kocişle izledım.
cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.
salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........
canım ben de izledim çok güzel bi film.ben seçimde görev almadım valla .çok yorulmuşsun anlaşılan.dinlen tatlım öğrenci de yoktur zaten okulda.biz gidip oturuyoruz yaaa.okul da öğrenciyle güzelmiş.çok zevksiz bişey oldu şimdi.pazar gunu çalıştım canım seçimde daha atamadım yorgunlugunu
fındık çuvalımmmmmmm
1 tane doğur bak gör neler olacak o memişlerdeeeeaha memişbence senin kilo normal ama dolgun hatların var özelliklede göğüs bölgende o yüzden kilolu duruyosundur.yoksa bence boyun ve kilon gayet iyi.
aha bi memiş dahaabla ya spür dolgunsun ya.şöyle bi 10 kilo versen varya maşallah fıstık olursun ama annelik düşündüğün için buna bi 10 kilo daha eklemek lazım boyun kısa olduğu için.ama 60- 65 kilo arası çok hoş bi hatun olursun
aha işte favorim burdapopodaşım benim.ama memişide var ama ama benim niye yok anne :84::84:
herkes ölçülerini veriyor memişlerinin aralarında şakalaşıyolar.benimde memiş olsa bende ölçem anne benim niye yok :84::84:
hoşgeldinnnmerhaba;
ben de sizin gibi zayıflamaya çalışıyorum.spora gidiyorum ve dıyet yapıyorum.74.5 dan 70.7 ye kadar düştüm 20 günde.
bende aranıza katılmak istiyorum.
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
Allahım ne dengesiz insanlar var yaaaaa.burdan o kıza sesleniyorum "hiç mi işn yokkkkk seninnnnnnnn"kızlar yarın giremezsem bilin ki internet ve laptopum yoktur. dua edin benim için lütfen eşim anlayışlıdır normalde dinler beni ama esra cadısı(aslında daha farklı şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor) allah bilir neler söledi bilmiyorum. elimden geleni yapacağım eşimi de sizi de kaybetmek istemiyorummmmmmmmm
ya bende 5 yılda yaklaşık 20 kilo aldım 55 ten 74 kiloya çıktım. boyum 1,65. tabi bu rada 1 doğum yaptım doğumdan sonra vermeye başlamıştım ama daha sonra tekrar aldım ve almaya devam ediyorum.bu durum beni çok üzüyor.çalışan bir anneyim akşamları kızım hiç rahat bırakmıyor beni yatana kadar sürekli hareket halindeyim ama yinede veremiyorum.
lahana corbasi diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz
HAYIRLI OLSUUUUUUUNNNNN çok sevindim canımcım.memlekete çıktığı da iyi olmuş.ben de memlekettyim.ço rahatım valla.bebişime de annem bakıyo.
hoşgeldin canım.ben de emziriyorum gerçi benimki 18 aylık ama.doğru yoldasın canım.bol sıvı al.humananın kilo yapmamaı lazım ama.ekmek hamur işi tatlı bunları kesebilirsin.kolay elsin.
canım ben de izledim çok güzel bi film.ben seçimde görev almadım valla .çok yorulmuşsun anlaşılan.dinlen tatlım öğrenci de yoktur zaten okulda.biz gidip oturuyoruz yaaa.okul da öğrenciyle güzelmiş.çok zevksiz bişey oldu şimdi.
1 tane doğur bak gör neler olacak o memişlerdeeeeben 75 takıyodum.şimdi 85- 90.inş emzirme bitince küçülür yaaaa.
hoşgeldinnn
Allahım ne dengesiz insanlar var yaaaaa.burdan o kıza sesleniyorum "hiç mi işn yokkkkk seninnnnnnnn".canım tatlım yazdıklarında hiç bişey yok ki.burda hepimiz birbirimize destek için varız.sakince eşinle konuş tatlım seni anlayacaktır.bütün kk arkandayız.seni seviyoruz.
hoşgeldin canım.
ayyy yeni oturabildim kızlar.bu gün doktordaydım.spiral taktırdım.valla abartıldığı gibi korkunçbişey değilmiş.rahatladım valla.biraz karnım ağrıyo yalnız.bu da normal heralde zaten reglim.
canım sabah kahwaltısında tawuklu yumurta nasıl yedin ? tadı güzel mi ? nasıl pişirdin ? nedir yani ? nugget mı ? baget mi ? nedir o ?
tavuklu yumurta çok ilginç gerçekten ben böyle değişik şeyler yaparım uydururum ama bunu hiç denememiştim .ya bide bu sirkeli suyu ben hiç içemiyorum geçen iki sabah yapim dedim midemin ağrısından öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?