70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse bende menümü yazayımda bakalım ne yorum yapılcakhangi diyete uymuş...karbonmu? kalori hesabımı? form tutanmı? yerinde sayanmı?(ikiside aynı oldu ama
senacım da yok ama kılavuzm,küçük emrahım var ve diğer elemanalarrbura çok kişide menü yazmıyo haaaa
kahvaltı
yarımın yarısı simit
1küçük dilim kepek ekmek(rulo şeklnde)
peynir,zeytin,
1domates,1salatalık..
2bardak açy
ara
5badem
3tatlı kaşığı dondurma
öğle
4yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
4yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim bile değildir kepek ekmeğimden birparça yaniiii...
mate çayı
ara
1kase kiraz
4erik
akşam
fırında poşette pişmiş...2baget
patlıcan,biber,soğan sarımsak.,domates....(içindekiler
4yemek kaşığı yoğurt.......
SUUUUU..3LİTRE
1SAAT bantta yürüdüm,30dkika pisiklet sürdüm,kol aletleri 20şerden 2set...twitste döndüm biraz,100 mekik,hocaylada sadece ayaktaki esnemeler...minderede kalamdım daha adeti4.günü belime ağrı girdi öyle işte..okuyanlraa alllah yardım etsin ben yzarken yoruldummm

yorumları yazın ben bakarım biara eşim maça gitti bende azdizi bakayım bari..gelmedennnaman önce sınavalrdan bakaamadım sonra seçimöncesinden şimdide hepisinin sezon sonu gelmişşşneyise geçer zaman zaten akşamlar çok kısaldı..
pelinnn naptı acaba hazırlık yapıcaktı arkdaşım..ama sinirleride bozuldu bugünki olaya
ya sanal alemde diklat etmek lazımda..yani ben kızkardeşime dahi ki aramızda sı ryoktur ona demedim burda ayrı bidünya var ...ben tüpbebek zamnı üye olmuştum neyse olmadı moralsizim deidm zayıflmaya size katıldım..ve çabuk atlattım biliyomusunuz burda yazışarak paylaşarak.....TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE
arkdaşım burda SAMİMİYİZ çok yakınız ben derdimDE sevincimde olur yani saklayamam..diyoki dün bana sana noldu benle konuşmaz oldun yani bebek mevzusundaburada relaks oluyorum ondanmı yada çabuk atlattım..zayıflayamadım daha fazla ama aynı dilden konuşuyoruz buda öenmli bana katkıları çok fazla....
kilo mevzusunu bile kimseyle konuşmıyorum burda çok arkdaşım var beni uyaran,yanlışmı doğrumu gören ne bileyim..ya inş.seamph arkdaşım işleri yolunda gider..gerizekalıda pis pis gülüyomu ki neyse budünyanın ahiretide var...

yani 10kilada bukadar değşirmi insan yaaabende 65 hedefime gelince böyle olurmuyumki saniki olmam yaaayüzün nekadan tombiş ayyyy resmen devrim atlamışın..30 yada 40 verenler nasl olurki düşün artıkmaaşallah..tabi zayıflayınca daha birahat poz vermişn yaaa...allahım sen bizede nasip et..flaşlara güvenle bakalım,kaçyıldır resim çekinirken acaba nerem şişko göründü diye kasıyorum kendimi helede eşimin ailesi hep kısa zaten minyonlar ben babayiğit..ama boyumdan memnunum ya görümcem doğumkilosunu atamadı 65 ama benden tontoş..neysee iyi akşamlarr.....

kuşum menün güzel ama keşke ekmekleri yemeseydin...zaten sabah simit yemişsin,onun haricindeki tüm ekmekler fazla olmuş canımcım

maşallah fıstık...çok güzelsin ve hoş olmuşsun yafluuuu...çirkininlede mutluluklar canımcım

kızlar hu huuuuu merhabalar...
ben dün ve bugün akşama kadar güzel gelip akşam öğününde biraz kaçırıyorumabartı değil ama benim standart menülerimin akşam menüsünden biraz fazla...neden böyle oldu bilmiyorum ama yarın devam edicem ve sporada tekrar bir hafta aradan sonra başlıycam...gerçi kilom şu anda sabit bir fark yok ama spor olmayınca kendimi kötü hissediyorum ve yarın başlıycam...heralde haftasonu gölcüğe gidip geldim ya bitürlü dinlenemedim 2 gündürde yorgunluktan öldüm işte çok yoğun..hepsi bir araya gelince akşam menüsünde gevşedim...yarın disipline ediyorum kendimi ve eski akşam menüme dönücem

olursun bebişiiim hele ki boyun warsa dahada ince olursun :)
walla bende bi şok oldum sıfatımı görünce, hangi ara okdr kilo aldım bilmiyorum.. zamanla insanın gözü alışıyo heralde, çok kötü :S
bende hep karnımı içime çekerdim resimlerde, şimdide cekiyom anam halaa gitmeleri lazım gelen kilocuklarım war, top modellere taş cıkarceeez kısmetseee we bunu hepberaber yapceeez :)

teşekkür ederiimmm canımmm ama sizin yanınızda lafımız olmaz :))))

slm kızlar....

kahvaltı : bi fıncan ıhlamur

öğle: ayran ve bi dilim kasarlı tost

aksam : domates corbası bi dilim ekmek

birazdan kavun yiycem

menümü vereyim çıtırlar
uyanınca
1 fincan sade nescafe gold
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üstüne beyaz peynir,söğüş salata,çay,hşl.yumurta,5 yeşil zeytin
ara
200 gr. yoğurt
öğle
1 pors.akdeniz salata
ara
yok
akşam
1 biber dolma,3 tane yaprak sarma,1 kase sarı mercimek çorbası
gün boyu 3,5 lt. su
spor yok

zaman zaman böyle dönemler oluyo herkeste galiba, bende geçen hafta kıwranıyodum, 0 motivasyon ve 0 irade diye ama smdi daha azimle dewam ediyorum :)
ben cok sıkmadım kendimi, canımın istediklerini abartmadan yedim ki gözüm doysun sora istemiyim diye :) bi rahatım şimdi, nacizane tawsie ederim :)

slm kızlar....

birazdan kavun yiycem

az değilmi be kuşum ...vitaminsiz kalıp elden ayaktan düşücen,kansız kalıcaksın malum...dikkat et kendine

teşekkür ederim tatlımcım,menümü verdim baksana bi kaçmış değilmiözellikle akşam

ayoooll ne kaçması kahvaltııı süpper, öğlen salata, akşam desen misssss spor yok diyeee öle gelmiş sana cicim :)
hiiiç kötü hissetme kendini misss misssssssss :)

ayoooll ne kaçması kahvaltııı süpper, öğlen salata, akşam desen misssss spor yok diyeee öle gelmiş sana cicim :)
hiiiç kötü hissetme kendini misss misssssssss :)

sağol aşkım yaaa,nasıl moral oldu bilemezsin...dediğin gibi spor yok ya bu hafta ondan kötü hissediyorum ben doğrusun kız sağol

kdr canım kılavuza katılıyorum bende ekmek dışında güzel buldum mönüyü bide dondurma yemişsin afiyet olsun bak artık muz yok mönüde buda güzel gelişme:)))))

kılavuz kız valla senin mönüye hastayım ben tam kararı akşamda fazla olmamış canım afiyet olsun daha ne olsun maşallah 20 kiloyu devirmiş biri olarak mönülerin güzel devam devam

lequim çok güzel bir değişim olmuş kilolar gitmiş saçlar değişmiş bide ilk resimle son resime bakınca sanki yukarıdaki ablan gibi duruyor he he he maşalah canım süpersin tu tu tu maşallah

slm kızlar....

birazdan kavun yiycem
yahu sen bendende küçük emrah çıktın benim mönüden daha az olmuş ye kızım biraz güçten düşers,in hem biliyormusun ben az yiyince kilo veremiyorum sende bunu göz ardı etme valla listeni bir çırpıda okudum bide bana derler az yiyorsun diye:)))))kahvaltıya önem ver canım ben iki gündür kahvaltı yapmadım vücut direncim düştü halsiz hissediyorum kendimi

bir bayana yapılcak en güzel iltifat bu coook teşekkür edeeriiim kilo weresicee seniiii

huu huuu merhabalar..çokda sevindim doktordan aldığın haberlere..gözünaydın olsun..
ya sende benim şimdilik olan hedefimdesin akşmlarında kaçsın boşveeerrryok canım almayında yeniden..
ya farkındayım simit çok azdı geniş değildikinasıl doyayım ben onlaneyse akşamkide çok azdı..ayyy herşeyede bişey bulmasam ölürüm yaniisuçlusun işte kdr suçlusun kabul ettttitiraz memuruyum nolcekkkk

BELENAYYYYYmuz yok kızzz...artık almıyoruzz,paramızda yokkkarpuz var artıkkonu bile korkarak yiyom beee ondada şekr oranı var diye oysa aldığımız karpuz light gibineyise akşamda dzi izlerken mate ve biberiye kardeşlri karıştırıp içtim yanındada küçük kaçamak ama adetim yaffffsölemem yaaönceden ilkgün sinir olurdum sancıda olunca çikolataları götürüdm yada kışın çok oluyo herhalde anam gözüm korktu markette alamıyom sanki burdakiler beni görüyo çalışanlar ne diyodur bana arkalarını okuyup bırakıyom ÇÜNKÜ BENİM İDEALLERİM VARRRR..ZAYIFLIYCAM HAMİEL KALCAM ÇOCUK DOĞURCAM SONRA BİDAHA ZAYIFLAMAYA GELİCEM BURAYAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…