yahu sen bendende küçük emrah çıktın benim mönüden daha az olmuş ye kızım biraz güçten düşers,in hem biliyormusun ben az yiyince kilo veremiyorum sende bunu göz ardı etme valla listeni bir çırpıda okudum bide bana derler az yiyorsun diye:)))))kahvaltıya önem ver canım ben iki gündür kahvaltı yapmadım vücut direncim düştü halsiz hissediyorum kendimi
menümü vereyim çıtırlar
uyanınca
1 fincan sade nescafe gold
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üstüne beyaz peynir,söğüş salata,çay,hşl.yumurta,5 yeşil zeytin
ara
200 gr. yoğurt
öğle
1 pors.akdeniz salata
ara
yok
akşam
1 biber dolma,3 tane yaprak sarma,1 kase sarı mercimek çorbası
gün boyu 3,5 lt. su
spor yok
iyi aksamlar hanimlar.Menülerinizi okuyunca benim menümü yazmaya utandim.Ben sizin yediklerinizle doyamam.Hatta biraz önce yine sekerim düstü sütle karisik tatli kelogs yedim.
kızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
kız dalga mı gecıyon sen bakayım ablanlaevet gecen haftakı bugünde 67.4 tü canım hıh hep sen mı kılo vercen bızd everıyoz heralde
artık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
nickini bilmiyorum kızlar herhalde yeni gelenlerden biri ya da ziyaretçilerden biri. nerden buldun burayı kimseye de söylememiştim ben yaaaaaaaaa
ne olursa olsun eşinin harbidende prim vermesi okıza hiç doğru değil yazık harbidende şok oldum ne olmuş yani burda konuşulanlar burda kalması gerekti o kuzenede ben bişey demiyorum yazık belliki seni ve evliliğini çekememiş öyle insanlara yazıklar olsun bidaha girmesin böyle yerlere eline ne geçiyosa,,valla bende burda okdar çok konuda herşey paylaştım ve eşimde bilir peki niye kızmıyo bana demekki seninkinin hamurunda var neyseepelinle bir ara kaçış sohbetleri yapmıştık. onları falan hepsini öğrenmiş eşim. herhalde zaten buraya girdi o da okudu sanırım bugün. yatak sohbeti mi yapıyorsun yoksa zayıflamak için mi bu sitedesin dedi bana. hakaret etti bisürü eşim kızlar çok fenayım. özelden de yazmayın lütfen emailede gidiyor ya şimdi eşim herşeyimi kontrol eder. kayış koptu zaten. eğer okuyorsa eşim burdan söylüyorum burda bayanlar dertleşiyorlar...
Kızlar Merhaba,
Bugun diyette 9. günüm. Diyetmax kullanıyorum 76,6 basladım bugun 74.4 kiloydum.. Hepinize öneriyorum. Ben hepsiburadadan aldım 30 günlük bir program.. kaldı 21 gün :)
kız sitedeki yorumlar hiçte iç açıı değil bende inanmıyorum helede hepsi buradaya hiç güvenim kalmadı alıcaksanız başka sitelerden alın kızlar inanın bende hepsi burada mağduruyum neyse dataya inemicem bye:85:
ah ah kanayan yarama tuz bastın gacıııı bende istiyorum da işte benim büyüklüğünde proplem yok 80 beden ama emzirdikten sonra pek bi yumuşacık oldular ühüüüaz önce ki konuya yorum yapmıcam zor tutuyorum kendimi pess yaniiii
kızlar sizdende fikir almak istiyorum etrafınızda veya sizden gögüslerine silikon taktıran varmı tavsiyeleriniz yaptırmayı düşünüyorumda
hımmm hoşgeldin cancazım aramıza hemen kilo çizelgeni yap yoksa başına ekşirim haaaaya bende 5 yılda yaklaşık 20 kilo aldım 55 ten 74 kiloya çıktım. boyum 1,65. tabi bu rada 1 doğum yaptım doğumdan sonra vermeye başlamıştım ama daha sonra tekrar aldım ve almaya devam ediyorum.bu durum beni çok üzüyor.çalışan bir anneyim akşamları kızım hiç rahat bırakmıyor beni yatana kadar sürekli hareket halindeyim ama yinede veremiyorum.
kız lahana ölüm saçıyo napıcan onu bıraaaaaaaaaakkkkkkkkkkkklahana corbasi diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz
sende hoşgeldin çizelgeeee yaaaaaaaapppppppppppppppppp sendebende yarın sabah itibariyle sizlerleyim arkadaslar.boyum 1.75 kilom tam 70 hedefim 60... hamilelikte cok az kılo almıstım ne guzel ama emzırme donemınde tatlıyı fazla kacırdım ve su an doguma gırdıgım kılomdayım (o zaman bırde ıcımde 3 kıloluk bebek vardı. off ooffneyse oglum 14 aylık ayaklandıda, spor yerıne onun peşindeyim tüm gün..
hadi bakalım bekliyoruzzzzz kesin güzel şeyler oldu ay üstümden yük kalktı vallaaaaakızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
kızçeler bişi sorucam
sorarım size ben şimdi kaç kiloyum
hanimlar , ben bir türlü kilo cizelgemi yapmayi beceremedim.Biraz defil cokkkkk tekneloji özürlüsüyüm.
kızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
ne olursa olsun eşinin harbidende prim vermesi okıza hiç doğru değil yazık harbidende şok oldum ne olmuş yani burda konuşulanlar burda kalması gerekti o kuzenede ben bişey demiyorum yazık belliki seni ve evliliğini çekememiş öyle insanlara yazıklar olsun bidaha girmesin böyle yerlere eline ne geçiyosa,,valla bende burda okdar çok konuda herşey paylaştım ve eşimde bilir peki niye kızmıyo bana demekki seninkinin hamurunda var neysee
kız sitedeki yorumlar hiçte iç açıı değil bende inanmıyorum helede hepsi buradaya hiç güvenim kalmadı alıcaksanız başka sitelerden alın kızlar inanın bende hepsi burada mağduruyum neyse dataya inemicem bye:85:
ah ah kanayan yarama tuz bastın gacıııı bende istiyorum da işte benim büyüklüğünde proplem yok 80 beden ama emzirdikten sonra pek bi yumuşacık oldular ühüüü
hımmm hoşgeldin cancazım aramıza hemen kilo çizelgeni yap yoksa başına ekşirim haaaa
kız lahana ölüm saçıyo napıcan onu bıraaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
sende hoşgeldin çizelgeeee yaaaaaaaapppppppppppppppppp sende
hadi bakalım bekliyoruzzzzz kesin güzel şeyler oldu ay üstümden yük kalktı vallaaaaa
canım maşallah her halin güzel ama son haline bayıldımayyy kızlarrr pcmi karıştırırken kilolu resimlerimi buldum paylaşmadan edemedim :)
Eki Görüntüle 210107
Eki Görüntüle 210108
Eki Görüntüle 210109
bunlardaaaa geçen pazardannnnnn çirkinimle bana binlerceeeee
Eki Görüntüle 210117
Eki Görüntüle 210118
çok sevindim canım vallahi topiğe girince ilk sen geldin aklımakızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımgünaydınn günaydınnn günaydınn hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?