70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BU KÜÇÜK EMRAH lafı beni heran defasında güldürüyorrlistemi valla ben görmedim hayret valla ben eskiden zaten yani oburiks gibi yeemzdim herkes bilir ebni artık busenede dahada azalttım ben asla böyle beslenemem ayaktada duramammm helede adetimki oyüzden kemeğe düşmüşüm oda toplasan günde 3dilima nca olmuş bugün..ama diyetsyen bana 6 dilim vermiştibende bunu anlamıym tabi bende 6 yiyememiştim hiç

yaa allah aşkına bu akşm yemeğinin neresi çok midenzi iyice küçülmüş olmalısenki koşturan 2çocuk anasısın aaaaa

offf beni bitirdi öyle brigeçer zamandaki aşklarrrrr:78:ne bu yaaaa herkes hasret birbirne..yan, aylinle sonerde bi öpüşemediler allah allahoysaki herizleyen hadi dedi oturduğu yerden hem reytingde patlardııııı

haaa kasvetli arkdaşımız (bu ismid ebeğenemdim ama değşştirmemiş hala)annesine gitcekmiş ya belkide oyüzden az beslendi eee ana evinde adam açkalmaz pek
küçük emrahta büyümüşte akıl veriyoobüyük emrahtan, küçük emraha "yeeee evladımm "vay beeee

iyi aksamlar hanimlar.Menülerinizi okuyunca benim menümü yazmaya utandim.Ben sizin yediklerinizle doyamam.Hatta biraz önce yine sekerim düstü sütle karisik tatli kelogs yedim.

iyi aksamlar hanimlar.Menülerinizi okuyunca benim menümü yazmaya utandim.Ben sizin yediklerinizle doyamam.Hatta biraz önce yine sekerim düstü sütle karisik tatli kelogs yedim.

aaa olmadı şindiutanma bak bende utanırdım başta muzlarıipiskevütleri yazardım bazen yazmadığımda olmuştur(okadarda değil tabiki ) ama burda adamı anca böyle yontuyorlar napıcaksınsen yaz biz yorum yapalım zaten bakıcaksın aylar sonra aynı burdaki listelere benziyecek..hadi bekliyoruzzzzz....BİDAHA BİDAHA
rahatsızlığın varmıydı senin yoksa hatırlayamaıdm ozamn doktorları dinle canımmm
kelogs hımmm geçmiş olsun artık

bende yarın sabah itibariyle sizlerleyim arkadaslar.boyum 1.75 kilom tam 70 hedefim 60... hamilelikte cok az kılo almıstım ne guzel ama emzırme donemınde tatlıyı fazla kacırdım ve su an doguma gırdıgım kılomdayım (o zaman bırde ıcımde 3 kıloluk bebek vardı. off ooff neyse oglum 14 aylık ayaklandıda, spor yerıne onun peşindeyim tüm gün..

kız dalga mı gecıyon sen bakayım ablanla evet gecen haftakı bugünde 67.4 tü canım hıh hep sen mı kılo vercen bızd everıyoz heralde

nickini bilmiyorum kızlar herhalde yeni gelenlerden biri ya da ziyaretçilerden biri. nerden buldun burayı kimseye de söylememiştim ben yaaaaaaaaa

kızçeler bişi sorucam
sorarım size ben şimdi kaç kiloyum

benim tartıda da sanırım bi sorun var.digital terraillon marka.aldığımdan beri aynı sorun vardı.diyelim benden önce benden kilolu 20-30 kilo mesela biri taartılınca beni 200-300 gr daha az gösteriyor yani zayıf birinden sonra tartıldıysam. zayıf dediğimde benim çocuklar tartılıyor 20-30 kilo zayıf birileri. sizinkinde de böyle şeyler oluyor mu? hiç dikkatinizi çektimi:43
bu akşam yediklerimi hiç yazmıcam .kayınvalidemdeydim. sağolsun beni pek sever ben de onu..yemesen küserim bak kiloda verdin.deyince kırılmasındiye yedim.dünde komşu oturması vardı.az kaçamak yapmaya çalıştım ama benim bu hafta kilo vermem yalan oldu

hanimlar , ben bir türlü kilo cizelgemi yapmayi beceremedim.Biraz defil cokkkkk tekneloji özürlüsüyüm.

canım nerde takılıyorsan yardım edeyim. gerçi nasıl yapılacağı konu başlıklarında var. genelde kopyala yapıştırda sorun yaşanıyor...hala yapmadıysan tabi

sabah kalkınca : su + 2kayısı

kahvaltı : 1 dilim light peynir 1 dilim tam tahıl ekmek

ara : büyük bardak ayran

öğlen : 1 kase tavuk suyu çorba + yarım dilim ekmek

ara : 5 fındık 5 badem

akşam : yağurtlu 1,5 kabak sote + 1 dilim tam tahıl + soda

bol bitki çayı + 2 fincan çay + 1 kupa kahve + su

boğazımdan başka da birşey geçmedi

herkez uyuyo ben burda pinekliyorum evdede herkez uyuyo kociş bebişler off ben napıyorum burdaya hadi gidiyorum

bu arada bu sabah yani dün sabah oluyo gece itibariyle 67.3tümya 67.9 olmuşum ühüüüüüüüüü 2 gün kaldı regl günüme belkide birgün şişmeye başlıyomuyum neyim anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm

cnm sabah sabah sevindim vallaaaa sonra o eşini yolla burayada bi güzel aklını başına getirelimmmm burdaki dostluğumuz öle gerçekki görmeden bile bu kadar sevip ilgileniyoruzzzz topikk sizi seviyorum kızlarrr

cnm valla kadınlar klübünde diğer topiklerde baya okudumda beni tedirgen eden ameliyat ve sonrası ağrı kesin yaptırcamda cesaret topluyorumm umarım vazgeçmemm:76:

Son düzenleme:
canım maşallah her halin güzel ama son haline bayıldım

kızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım vallahi topiğe girince ilk sen geldin aklıma

günaydınn günaydınnn günaydınn hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92:
günaydın canım

günaydın kızlar gününüz aydın olsun
her şey yolunda olur herkes için inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

herkeslere günaydın .büyük kızı gönderdim okula bakem dedim size gelen varmı diye çok uykum var kendişmi yordun hissedyorum gidip 1 saat daha uyusam iyi olcek hazır benim minik kızım uyanmadan şekerleme yapayım bari

bu arada aç karnına 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı sirke koydum içtim şimdi daha önce dokunuyodu bana ama bakalım bidaha denemeye karar verdim .ama yaa nasıldı kızlar bunun asıl reçetesi unutmuşum bir yemek kaşığımıydı yoksa ölçü.BETÜL kız sen yapıyodun bunu nasıl yapıyodun anlat bakayım hemen bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…