sinir şey nolucak kıskanç işte çekemiyo mutluluğunuzu hemde sen hiç kötü bişi yapmadın için rahat olsun şimdide şimdiden sonradaartık dayanamıyacam ne olursa olsun patlıyacağım. yeni gelen arkadaşlar arasındakilerinden biri benim kocamın kuzeni. hani size bahsetmiştim yaaaaa.......
sağolsun beni nerden buldu onu da bilmiyorum ama burda ne yazıyorsam birbir herkese anlatıyormuş. özel hayatımı neden buraya yazıyormuşum falan filan. bu eşimin kulağına da gitmiş. sana kocaman bir teesüf yani esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... ismini sakla istediğin kadar. yalancı isim kullan sen. amacın zaten eşimle aramı bozmak ben biliyorummmmm..... mutlu ol çok fena kavga ettikkkkkkk.
eğer bişi olursa benden de korksunvalla benden de korksunnnnnnn
kızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyy cnm ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına şu kızın nickini bi öğrenebilsek yagerizekalı nolucak işte neyse daha fazla ağzımı bozmayyaım ben
ayyy kızlarrr pcmi karıştırırken kilolu resimlerimi buldum paylaşmadan edemedim :)
[AT
bunlardaaaa geçen pazardannnnnn çirkinimle bana binlerceeeee
[ATTIGTACH]
slm kızlar....
kahvaltı : bi fıncan ıhlamur
öğle: ayran ve bi dilim kasarlı tost
aksam : domates corbası bi dilim ekmek
birazdan kavun yiycem
benim tartıda da sanırım bi sorun var.digital terraillon marka.aldığımdan beri aynı sorun vardı.diyelim benden önce benden kilolu 20-30 kilo mesela biri taartılınca beni 200-300 gr daha az gösteriyor yani zayıf birinden sonra tartıldıysam. zayıf dediğimde benim çocuklar tartılıyor 20-30 kilo zayıf birileri. sizinkinde de böyle şeyler oluyor mu? hiç dikkatinizi çektimi:43
bu akşam yediklerimi hiç yazmıcam .kayınvalidemdeydim. sağolsun beni pek sever ben de onu..yemesen küserim bak kiloda verdin.deyince kırılmasındiye yedim.dünde komşu oturması vardı.az kaçamak yapmaya çalıştım ama benim bu hafta kilo vermem yalan oldu
kız utandırma beni zati gülücükleri kullanamıyorum işyerinde kullanıyordum evden zate kullanamıyom şimdi işyerindede olmuyor anlamadım gitti neyse gelelim konumuza emrahtan selam olsun kdr ye:))kız şimdi senin koca görüpte kim bu emrah demesin zira bu aralar kocalar pekmi alıngan:)))abla abla benim hiç hiç ablam olmadı size abla diyebilirmiyim :)))))haaa kasvetli arkdaşımız (bu ismid ebeğenemdim ama değşştirmemiş hala)annesine gitcekmiş ya belkide oyüzden az beslendi eee ana evinde adam açkalmaz pek
küçük emrahta büyümüşte akıl veriyoobüyük emrahtan, küçük emraha "yeeee evladımm "vay beeee
canım aslında bizim mönülker biraz az normal yemek lazım yoksa vücut direnci düşüyor hem az yiyince zayıflamakta zor çok yiyincedede zor kararında yemek lazım tutturabilene:)))))))iyi aksamlar hanimlar.Menülerinizi okuyunca benim menümü yazmaya utandim.Ben sizin yediklerinizle doyamam.Hatta biraz önce yine sekerim düstü sütle karisik tatli kelogs yedim.
canım sevindim herşeyin yolunda olmasına yuva yıkanın yuvası olmaz iki kişinin arasını bozan cennet yüzü görmez heleki karı kocanın arasını açan Allah muhafaza insanlarda hiç vicdan merhamet kalmamış ama neyseki sorunu çözdünüz galibakızlar herşey yolunda!!!!!!!!!!!!!! bomba şeyler oldu ayrıntılar yarın öptümmmmmmmmmmmmmmm
ya bak şimdi az olmuş dicem kdr bana gülecek:))) ama canım kahvaltın gerçekten çok az kahvaltı çok önemlisabah kalkınca : su + 2kayısı
kahvaltı : 1 dilim light peynir 1 dilim tam tahıl ekmek
ara : büyük bardak ayran
öğlen : 1 kase tavuk suyu çorba + yarım dilim ekmek
ara : 5 fındık 5 badem
akşam : yağurtlu 1,5 kabak sote + 1 dilim tam tahıl + soda
bol bitki çayı + 2 fincan çay + 1 kupa kahve + su
boğazımdan başka da birşey geçmedi
günaydın kızlarrrrr!!!!!! esrayı rezil ettim akşam. oh olsun.
eşim geldi akşamına. biraz tartıştık ama çok değil. sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. ne çok sevenin varmış dedi. kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum.ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? eşime neler neler söylemiş. diyorki dumur oldum. tabi benim sinir tepeme geldi. esrayı aradım hemen. hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. neyse aradım açmadı. mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. cevap gelmedi. az bekledim. sonra aklıma geldi eşini aradım. eşi de dışardaymış. bişeyden haberi yok. telefonda tek tek anlattım. dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. tamam dedi. sahile gelin orda konuşalım dedi. neyse gittik. bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. saydım saydım saydım içimi boşalttım. dedim namussuz sensin dedim. bi de üste çıkmaya çalışıyor. herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. eşi falan çok kızdı. bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. ayyyy bana gelenler bi geldi. bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. kendimden geçmişim... ne kuyruk acın var senin dedim. böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. eşim tuttu. bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. işte öyle. sonra biraz dolaştık eşimle. sakinleştirdi beni. bize kimse zarar veremez dedi. bana bağırdığı için de özür diledi. akşam 9:30 falandı. sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. sinirden midem bulanıyordu. hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. gittik yedik valla....
böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................
ilk defa bismillahlarla açtım sayfayı senden guzel haberler alabılmek içinnnn))))
o kadar sevındım ki anlatamam canımmmm, Allah agzınızın tadını bozmasınnnn.....içindeki butun bırıkmışlerı kustun yaaa, bı 5 kilo direk gıtmıstır senden dun aksammmm)))
eşini de senin yanında dik durdugu ıcın ayrıca tebrık edıyorummmmm, bırbırnıze sahıp oldugunuz ıcın cok sanslısınızzz)
kızlar aranıza yenikatıldım 87 kg den73 kg düştm ama artk kg veremiyorm banada destek olurmusunuz yoruldum artk
hoşgeldin canım ismin esra mı senin
eşim geldi akşamına. biraz tartıştık ama çok değil. sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. ne çok sevenin varmış dedi. kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum.ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? eşime neler neler söylemiş. diyorki dumur oldum. tabi benim sinir tepeme geldi. esrayı aradım hemen. hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. neyse aradım açmadı. mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. cevap gelmedi. az bekledim. sonra aklıma geldi eşini aradım. eşi de dışardaymış. bişeyden haberi yok. telefonda tek tek anlattım. dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. tamam dedi. sahile gelin orda konuşalım dedi. neyse gittik. bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. saydım saydım saydım içimi boşalttım. dedim namussuz sensin dedim. bi de üste çıkmaya çalışıyor. herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. eşi falan çok kızdı. bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. ayyyy bana gelenler bi geldi. bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. kendimden geçmişim... ne kuyruk acın var senin dedim. böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. eşim tuttu. bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. işte öyle. sonra biraz dolaştık eşimle. sakinleştirdi beni. bize kimse zarar veremez dedi. bana bağırdığı için de özür diledi. akşam 9:30 falandı. sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. sinirden midem bulanıyordu. hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. gittik yedik valla....
böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................
ohh be ağzına sağlık,ya ne manyak tipler var işi gücü bırakmış milleti takip ediyor,sormak lazım yavrum derdin nedirkine?git de kendine başka uğraşlar bul elalemin hayatını ıncık cıncık takip edeceğine,ya ama manyak ya bunlar laf geçmez,bende de bu tipten var bitane şöyle bişey söylemişti ki söylediği zamanlar daha aramız iyiydi,''Sizi düşünmeden edemiyorum hep aklıma geliyor olan bitenler,yaptıklarınız''Düşününki benim aklımın ucundan bile geçmez bu şahıs her ne kadar yakın olsada aileden olsada ,yani işim gücüm yokmu elalemlemi uğraşıcam dimi,böyle işte bende ağzının payını bir güzel vermiştim ,hakkını avucuna verip güle gülesinide çekmiştim,şimdi biz sağ o selamet .elin delisiniylemi uğraşcam
sevgiyle kal
saol canım benim. üstümden bi yük kalktıki anlatamam. kaya dediki(eşim ) pelin hanım baya haşlamış beni dedi. onunla bi alakası olmadığını söyle dedi. cerenden de korkmuş cerenin fotolarını görmüş döver valla o beni dedi.... ben de ya koca kk var arkamda dedim.
kıskandııııııı...... ben de erkekler kulubu kuracam diyorrrrr
hoşgeldin canım ismin esra mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?