70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bizdekide böyle işte düşünki bizdeki kuzen falanda değil hadi aman diyesin daha da yakın,eltigillerden!!!
tatile gideriz dönüşte kavga çıkarır,alışveriş yaparsın çatlar gelir aa hiç yakışmamış der fikir bile sormamışımdır,yaz tatili daha çocuğumuz yok eşimle gece eğlenmeye gittik kaynanamgildeyiz bunlarda bizde sonra gelmiş ,biz niye gitmişiz onlar bizim için gelmişde... bu örnekleri yazsam burdan şam'a yol olur yaz yaz bitmez.hasta işte bunlar

günaydınn günaydınnn günaydınn hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92:

günaydınlar güzel ve mutlu bir gün geçirmermeniz dileğiyle merhaba sevgili topikdaşlarım

günaydııııııııııııııııııın güzeller nasılsınız bakalım bugün bi koşu geçmişi okuyup gelim ben

size ve bütün topiğe günaydınnnnn...
nihayet güne erken başlıyorumm. normalde uyumayı severim. gece uyuyamadım. 3 te yattım .ondan sonrada benim küçük canava uyutmadı.3 ten sonra saat başı uyandı nerdeyse.bi sıkıntısı var ama anlayamadık gitti.neyse bu günkü menüm
kalkınca 3 tane gün kurusu 2 bardak su
kahvaltıda klasik kahvaltı 3 zeytin vs ......
aralarda meyve veyea yoğurt yerim. öğlen ne yicem karar veremedim .akşamda bi arkadaşın bağında ızgara yapacakmışız. umarım fazla kaçırmam.
kaç gündür bugün hava güzel güneşle uyandım.4-5 gündür sürekli yağmur yağıyor bizde yürüyüşe çıkamıyorduk .bugün gezecem inşallah.
bu neya ifade koyamıyorummmmm......

Canım çok sevindim benim çok fazla paylaşımım olmuyor işteyim malum ama hep okuyorum dün ço üzülmüştüm ilk fırsatta burayı açtım okuyunca sizin adınıza çok sevindim. Bazen böyle olaylar ilişkileri güçlendirir işte sizde olduğu gibi

kızlar aranıza yenikatıldım 87 kg den73 kg düştm ama artk kg veremiyorm banada destek olurmusunuz yoruldum artk

Merhaba ben de yeniyim, ne yaptın da 14 kilo verdin acaba. Benim bütün kilom basen bacak.Belden aşağısı benim değil sanki o kadar orantısızım ki deli olacağım.Bu vücüt yüzüme yakışmıyor.Herkezin 'çok güzel bayansınız ama biraz kilo verseniz daha güzel olur' demesine de sinir oluyor kendimi daha da kötü hissediyorum. Bi çare yarabbim bi çare... (

bu arada herkese günaydın

dünkü menüm

sabah
1 dilim peynir
domates biber maydonoz

ara
2 adet diyet bisküvi
form çayı
nescafe

öğle
1 sb liğt süt 2 kaşık müsli 2 kaşık k-fleks

ara
nescafe

akşam
1 kase yayla çorba (dövülmüş buğdaylı)

ara
1 kibrit kutusu kadar puding

2 litre su

cok teşekkür ederim bebekkkkkimmmmm yüzümün yarısı gitmiş dimi :)

cok teşekkür ederim cnm benim, işte göstermek amacım ne kdr fark ediyo insan, resmen bambaşka biri oluyosun.. kilolu olupta semtapatik olmayan varmı yahhhuuuu ama seksiliği tercih ederim

KAŞI KENDİNİ ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

rahatlamışsındır sende bebişimmmm :) arada sen kaynıyodun wallaa :)

öhhööö öhhhööööö ehehee eski cüssemle dövebilirdim ama şimdi üfleseler uçarım
yok yok tebrik ettim eşini de, esranın kocasınıda, cok sewindim böyle atlatmanıza bu çirkin olayı bebişimmm.. geçmiş olsun yeniden

cnmmm süper haberler verdinnnnnn ben her zaman derim allah büyük diye ne hakediyosa yaşamış o kadınnnnn enişteyede tebrik burdan gönlünü almış kıymet bilir artık bilmezse atıver onu buraya aklı başına gelsinnn esra mı neydi onun kocasına üzüldümmm adam nasıl utanmıştırrr olsun hak yerini bulmuşşşş

kızlar kocalara fırça çeklir diye bölüm açalım arada benimkinide buraya yollayımmmmmm :13:

günaydın kızlarrrrrr..herkees iyidir inşAllah..yeni gelenler hoş gelmişler..kaptanım özledik seni..ben çok giremiyorum ama hemen belli yokluğun

nolmuşsun kız sen fıstık fıstık..yüzünde çok güzel MaşAllah ..çirkinin seni sıkı tutsun bırakmasın nerden bulacak böyle güzelimutluluklar canımm..ama kesinlikle şimdiki halinle taş çatlasa 21 gösteriyosun
ayyyyyy dün gece yatarken girebildim öyle bi göz gezdirirken şok oldum canımmmmne manyak insanlar var böyle yaaaa..ama iyi yapmışsın ağzına sağlık ii olmuş o cadıya ona ne beee ..eşin de bi hamburgerle kurtaramasın bence ...
şaka yaptım canım tekrar hoşgeldinnnn.........

ha ha ha haherkes potansiyel esra artık..

herkese gunaydın

yürüyüşümü yaptım.

duşumu aldım.

müslimi yıyom şimdi.

bu arada senanmy canım sevındım problemını halletmene.

bu arada topıgın esralardan cektıgı ne böyle bi senanın esrası senayı çekemz denızın esrası kocasıyla arasını bozmaya çalışır.

takıma artık esra bıye bırı gelse adından korkup alamayız heralde.

boşverın ya böyle küçük insanlarla uğraşmayın kızlar allahından bulur onlar.

eeeeeee?noldu yaniii
benı ço mu özledın

hadı gözun aydın canım korunma ısını hallettın sonunda.

fıstıgım geçmiş olsun maş bişeyın çıkmamış yazamadım bı turlu sana.

menunude çok begendım gayet hafıf ve guzel.

senı de çok özledım bu arada.

ayyyyy utandıııııııııııımmmm
cok teşekkür ederiiiimmmmmmm walla baya farketti yaa aynada anlamıyorum hiç kilo werememişim gibi geliyo ama resimler beynime yıldırım gibi çakıyo her seferinde :)
24 yaşındayııım yaşlanıyorum diye strese girdiğim su günlerde harika geldi bu yazdıgın allah razı olsun sendennn
çirkinim piyango cıktı bana gittikce güzelleşiyosun diyoo bırakmaya niyeti yk belli teşekkür ettim yeniden

ahh vallahi ağzına sağlık sen söylemişsin bende okudukça içim rahatladı
bazı insanlar var böyle paylaşmakmış arkadaşlıkmış ne bileyim başkasının mutluluğunla mutlu olmakmış bilmiyorlar. haset ediyorlar bence tedavi olmaları lazım.
aman neyse en iyisini yapmışsın öyle bilip bilmeden insanların arasını bozmak neymiş öğrensin

Son düzenleme:
biri benı durdursun

soframız programında stardakı ne kadar guzel yemekler yapıyolar yaaaaaaa.

ben kadınlıktan cıktım ıyıce yemek bıle pişirmıyom dogru dürüst.

bi de makarna ve mantı yemeyı özledım yaaaaaaaaa.

makarnayı bende ösledim eskıden koca bı tabak yerdım ketcap mayonezle

Kızlar fikir verin kolay olması acısından mantarla tavuk göğsünü fırın poşetinde pişirsem nası olur :44:

kızlar günaaayddıınnn
daha doğrusu iyi öğlenler
bugün çook mutluyum
sabah tartılayım dedim bakayım kaç kilo artılardayım
amaaaa öyle olmamış bildirim kilomdayım
çok sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…