70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaaayddıınnn
daha doğrusu iyi öğlenler
bugün çook mutluyum
sabah tartılayım dedim bakayım kaç kilo artılardayım
amaaaa öyle olmamış bildirim kilomdayım
çok sevindirik oldum

gözünaydın canım ınsallah cumaya kadar eskilerede geçersin ve geçeriz

ben sote olarak daha çok seviyorum ama ecik zahmetli sanırım

evet yaa onunla ugrasacak vaktımde mecalimde yok inan eskiden cocuk yokken ve eskı ısımım mesaı saatlerı daha rahattı evde daha uzun süre gecırıyordum hiç üşenmezdim yeni şeyleri denemek için hep yapardım böyle bı yemege 3 saat ugrasırdım hele bı perde pılavı yapmıstım unutmuyorum kac saat sürüd hamurunu fılan kendım yapmıstım bitince fotosunu cekmıstım bi denetten arastırır farklı hosuma gıden tarıflerı denerdım cok severıma ma simdi vakit yoookk

selam ben geldiiimmm

kahvaltıda
30 gr kadar peynir
1 domates
1 fincan çay
2 dilimde lıght ekmek
2 ad zeytin o kadar

yeşil çayımı içtim

öğlen yemeğim henüz belli değil

tavada yapılanı sevmıyom hemde ugrasamam sade mantar yapmıstım üzeri az kaşarla güzle olmustu ama poşete koymamıstım tavukla acaba nası olur dedım oyle yapayım ben o zaman

hiç denemedim ama güzel olacağına eminim.ben daha çok tavada yapıyorum mantar tavuk domates biberli bazen kabak patlıcanda atıyom domates sosu olunca zaten çok lezzetli oluyor.bende dün akşam fırında kaşarlı yaptım zaten bi lokmalık şey kaloriside az

aay zaten ofıse ac gelmıstım topıktede mantar&tavuk fılan, oooof of agzım sulandı
neyse dun aksam bende yemekler hazırladım kocişe, bu aksam bızimde mideler bayram edıcekkk gece geldı zatennn eve, nıhayet bıttı hasretlikkk sarıldı durdu bana eve gelınce, cok ozlemısım senı dedı valla Allah hıcbırmıızn agzının tadını bozmasınnnnn kızlar yaa
ben regl olacagımdan mı ne, acaıp kotu durumdayım valla, yedıkleırme dıkkat etmeye basladıgımdan berı ılk defa şiştim bu kadar, üşüttüm mü ne yaptımmm, kılo konusunda bu hafta moralman yerlerdeyımmmm bu hafta kendıme tatıl ılan edıyım barı :78: yoksa bu hafta dıkkat etsemde artıları yuklendımmm, bu aksam zaten dıkkat edemıycemmm, cuma hıc gelmese ıyı olur vallaaaa cuma gunu tartıda kotu seylerle karsılasınca koyverırım ipin ucunu dıye cok korkuyorummmm:18::18:

canım çok sevindim valla hem sen rahatladın hem eşin gerçekleri görmüş ismi lazım değilede ağzının payını vermişsin helal valla.

slm kızlar bende 7 li rakamları gördüm çok şükür sizleride takip etmek istiyorum
sena abla banlanmış umarım en kısa zamanda döner aramıza bu topiğin kaptanı sena ablaydı hala odur heralde
sena ablaaaa seni seviyorum her zaman söylüyorum beni sen karşılamıştın ilk o yüzden senin yerin başka kalbinin güzelliğinide yazılarından zaten anlıyorum

kızlar aranıza yenikatıldım 87 kg den73 kg düştm ama artk kg veremiyorm banada destek olurmusunuz yoruldum artk

hoş geldin cnm verirsin merak etme dengeli düzenli ve disiplinli bi şekilde yer ve dikkat edersen e bide buraya hesap vereceğin için dikkat edersin zaten verirsin bölecek kilo kilo fazlalıkları

Selamlar herkese...
Biraz işlerimi gördüm geldim, yine giderim birazdan..

seanymph mevzuyu halletmenize sevindimm umarım bır daha yaşamazsınız..

yalnız şunu merak ettim, bahsettiğin kişiye '' böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık.'' sözünü onun eşinin yanında mı dedin ?
eşi nasıl tepki verdi yani az buz bi laf değil çünkü...

Son düzenleme:

burası gibi asla kuramaz sen öle de bizim aramızdaki dayanışma hiç bi yerde bulunmaz

kessin var bi sorunu bu kadının kesinnn

sakın bozma iradeni az kaldı bir süre sonra arada bir yersin gene eskisi gibi

Son düzenleme:

sen devam et dikkat etmeye devam et bişiicik olmaz . bu arada gözün aydın kocişin gelmiş Allah ayırmasın bir daha

kızlar geçmişinize bir göz atayım dedim üzücü şeyler olmuş ama sonunda hak yerini bulmuşhemen isim belirteyim dedim burcu ben
allahım böyle esralardan korusun hepimizi kendini bilmez kıskanç şey (direk daldım valla bende

Bişey sorcağım bn bu foruma yeni kayıt oldum istediğim konuyu nereye açacağım bana yardımcı olsursanız sevinirim şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…