kaybol gözümüzün önünden şimdi gaza verip çakcaz ateşikızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
kaybol gözümüzün önünden şimdi gaza verip çakcaz ateşiboşuna vesvese yapıyosun mükemmelsin.az bu kilonda bu halinde sabit kal bakalım.biraz zamn geçtikten sonra verirsin.zaten yaz geldi bol hareket kolorisiz şeyler bol su zaten kilo kaybı yaşarsın sıkıntı etmene gerek yok.salma kendini dikkat etmeye çalış yeter fıstık gibi hatunsun maşallah
kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
tövbeee tövbeeeeeeeee, ben dıyorum bu hafta fenalardayımmm sen dıyosun gaza getırın benı bıraz daha verıcemmmm, harbıden gıt gozum gormesınnnnn zaten bu gıdısle yakında ıncelmekten gorunmeyeceksınnnn
Harika olmuşsunn ciddi söylüyorum gaz olsun diye değill...
darısı benim başıma inşallah 60 kilo halimi çok özledim yahu senın hıcbısey kalmamıs kii.. çerezz yanii...
ah nedenır kı yeısm gerekenı yazmıs zaten
sen bu halinle çok iyisin bundan sonraki mücadelen bu halini korumak muhafaza etmek.erik mezsimi geçiyor bişicik olmaz.dikkat ettikten sonra tartıda göreceğin değişimler anca vucudunda oluşan ödemlerdendir.dün bu yorumu yapmıştım yineleyeyim senin içinde.tşk ederim bebeğimmm çok saldım kendimi önceden ne güzel gidiyodum şimdi sapıttımmmmmtuzlu erik çok yiyorum yiyince şişiyorum tek derdim buu
tşk ederim bebeğimmm çok saldım kendimi önceden ne güzel gidiyodum şimdi sapıttımmmmmtuzlu erik çok yiyorum yiyince şişiyorum tek derdim buu
ama ama ama sadece dondurmamı.tabi boyutuda önemli amaBugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, 1,5 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: Tavuklu sebzeli yemek, 1 dil. ekmek, yrm.kase yoğurt çorb, 2 kaş. yoğurt,
Ara: yok
Akşam: dondurma
Ara: Limonlu yeşilçay.
2-3 lt arası su..
ama ama ama sadece dondurmamı.tabi boyutuda önemli amadondurmaya kadar gayet hoştu.bence yemediysen dondurmayı yarın ye akşam güzel sebze ağırlıklı bişiyle geçiştir.yinede sen bilirsin.menünde yumurtayı gördüm ve uzun zamandır yemediğimi farkettim akşam iftara yiyim bari bitane
sonrasında acıkmayacaksan sorun yok.ben bu ara oruç tutuyorumya.iftarda bi başlıyorum yemeye saat 12 oluyor ben hala yiyo oluyorumvalla canım kac gundur yesemmı dıyorum sonra neyse yarın aksam yerım dıyorum en sonunda bu aksam yemeyı planladım artık,yanı aksam dedıgım saat 5 te...
zaten ogleden sonra aksam erken yedıgım ıcın acıkamıyorum o kadar surede yanı yemek yıyemem bende dondurmadan yana kullanıcam hakkımı.. dondurma sossuz. sade, çilekli, kakakaolu olandan.. 1 kase yerım artıkın mmh ...
valla canım kac gundur yesemmı dıyorum sonra neyse yarın aksam yerım dıyorum en sonunda bu aksam yemeyı planladım artık,yanı aksam dedıgım saat 5 te...
zaten ogleden sonra aksam erken yedıgım ıcın acıkamıyorum o kadar surede yanı yemek yıyemem bende dondurmadan yana kullanıcam hakkımı.. dondurma çikolatasız sossuz.. sade, çilekli, kakaolu olandan.. 1 kase yerım artıkın mmh ...
delimisin kızım sen töbe töbe bide gaza getirin diyor ya sen fazla gaza gelmişin bence fren yap:))anacım ne bu böle çok zayıfsın dahada verirsen artıkın topikte arar dururz seni rüzgara falanda çıkma :))hıh hiç kıskanmadım işte çubuk krakerkızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
delimisin kızım sen töbe töbe bide gaza getirin diyor ya sen fazla gaza gelmişin bence fren yap:))anacım ne bu böle çok zayıfsın dahada verirsen artıkın topikte arar dururz seni rüzgara falanda çıkma :))hıh hiç kıskanmadım işte çubuk kraker
ya bu arada maşallah diyorum bak nazar değerse benden bilme he ona göre:))
tu tu tu rabbim nazardan korusun canım bence yeter sen kilonu koruma moduna geç darısı başımıza
sen bu halinle çok iyisin bundan sonraki mücadelen bu halini korumak muhafaza etmek.erik mezsimi geçiyor bişicik olmaz.dikkat ettikten sonra tartıda göreceğin değişimler anca vucudunda oluşan ödemlerdendir.dün bu yorumu yapmıştım yineleyeyim senin içinde.
dün çok yedim bugün tartıda bilmem kaç gr artıdayım vs kilo aldım yok o oldu yok bu oldu diye bişey yok.1-2 günlük kaçamaklar vucutta ödem yaratabilir.bu kaçamakların devamı gelirse bu san akilo olarak devem eder ama ilerleyen öğününde düzenli ve dengeli özelliklede sıvı gıdalarla beslenirsen ertesi güne bişeyciğin kalmaz.önemli olan 2-3 günlük periyodu dengede tutmak.bu dengeyi sağladığın zaman zaten kilo kaybı yaşarsın yada kilonu muhafaza eder sıkılaşırsın olay budur.seninde artık yapman gereken kilonu korumaya çalışmak.bu süreçtede uzun vadede 1-2 kilo kaybı yaşarsın olur biter.asabımızı bozma akşam üstü akşam üstü
bide utanmadan soruyo terbiyesiz yaaa
biraz daha verirsen uçup kaybolcan kesin
yıvrım tuzlu yiyosan su oranını artır erikte problem yok
ama tuzsuz yesen daha iyi tabisi
eriğede bayılırımşu gün oldu bu sene 1 kilo erik yemedim ki artın bundan sonra tatlandılar artık hiç yiyemem
kızlar ben artık dkz yöntemini denicem bu diyet işini ben beceremiyorum ama beni yinede aranızdan çıkarmazsınız dime ağlarım sonra yinede kilo bildirimimi falan yapıcam cumadan itibaren başlıyorum bu yönteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?