70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım acıkmam ben zaten aksam öğünlerim istisna durumlar hariç her zaman varla yok arası yıyorum yada müsli bazen elma yanı aslında daha gec yesem belkı acıkırım ama dedıgım gıbı 5 te en gec 6 da yedıgım ıcın acıkamıyorum öğleyle aksam öğünü arası bu yuzden bu kadar boş gecıyor.. aslında onu ısteyerek yapıyorum aksam dan sonra yatana kadar baya bır sure ac kalıyorum ama aclık hıssetmıyorum alıstım...
bu sayede oruçtada bırsey farketmeyecek sanırım benım ıcın ama ısın kotusu tam tersıne donmus olacak gunduz yemeyıp gece yemıs olucam bırde ezan gec okunuyor tum duzenım bozulcak bakalım napcaz, bırde sahura kalkmıyorum ben sadece su ıcıyorum cunku gece yedıgım seyler gunduz mıdemı cok kotu yapıyor ağrı cekıyorum bu yuzden yıllardır sahurda sadece su içip yatıyorum...

saol canım evet dondurma en hafif tatlılardanmış ve diyette yenilmeye uygunmuş bende bunu duymuştum ama yınede her zaman yemıyorum tabı canım cok cektıgınde ve dedıgım gıbı cıkolatasız fındıksız sossuz fılan..
ama bayılırım varya dısarda yenır ya sosa batırılır bolcaa uzerıne de bolca fındık o sos donar öff bayılıyorum yaa...

tşk ederim kızlar fırçalarınız için pardon iltifatlarınız iiçinnn

anam oda tuzsuzz yenince olmuyokiii

nasıl yemezsin nasıllll evet tatlanmaya başladı bileeeeeeeeee
bişi diil
nasıl yemedim bilmem ha sonra ha yarın ha haftaya derken erik mezsimi geçti.ben son yıllardır sevdiğim şeyleri fırsat bulupta yemiyorum çok aramıyorumda biçok besinden soğudum nasıl kilo alıyosun dersen tüm gün aç kalıp akşam gece abur cubur ekmek arası artık kaşar domates biber zeytine bayılırım onları ye karnın şiş yat zıbar.her gün bunun benzerleri şeklinde adam gibi yesem kilo almam aslında ama daha adam olmadık işte çok sevgiğim taze fasülye biber dolması senede 1 bilemedin 2 kere anca denk gelince yiyorum evde eşim ne yemek seviyosa onu yapıyorum o yüzden kendi sevdiklerimi göz ardı ediyorum.

yavrum valla benimde kocişin meyvayla arası yoktur. ama ben meyva hastasıyımmm bende önceden öleydim bütün gün yemesem dururdum akşam senin gibi allah ne verdiyseee onları kestim işte desemde bazen sapıtıyorumm aa n epişiyosa kocada ondan yicekkkk

hayatta yemez gider dışarda yer.hastaysam falan artık binbir naz yaparsam anca belli şeyleri yer.onun dışında dolma bezelye barbunya fasülye kereviz bunlar gibi şeyleri sevmez.çok şaşırmışımdırki taze fasülyeyi sevmeyen insan nasıl bakla sever işte zevk meselesi.geçen gece hiç aç değilim ama eşime hzır pizza yapmıştık küçüklerinden.birini yedi diğerini bıraktıydı.onu yedim üzerine 3 dilim boyutunda ekmek arası kaşar yedim daha yerdimde hopp dur dedim kendime çok pis boğazım bi açıldımı durmuyo özelliklede geç vakit bu alışkanlıklarımızı tamamen bıraksak kilo milo diye bişey kalmazda işte.gel gelelim laf söz dinliyozmu 2 aydır anca yerimde saymayı başarabildim üzülmekte istemiyorum moralim bozuldumu yeme isteği duyuyorum.bu halinle iyisin diyorum sürekli kendime bi 5 kilo daha vermem lazım ama olsn zamanla olur hele bu haline vucut bi alışsın gerisi gelir diyorum işte avutuyorum kendimi

legyum ve barkinim

kizim daha ne istiyorsunuz fistik gibi olmusunuz ah barkinim bende senin gibi olabilecekmiyim.....

canim senin adina ck sevindim ohhh olsun esra cadisina haketigini bulmus...esinde seni sahipsiz sanmasin arkanda koskoca kk var aksi taktirde damatligini giydirir baba evine ylariz onu...

kiz erik dedinizde bende sabah kuzenim gile gitim bahceden erik toplamislardi bir poset dolusu getirdim 3-4 kilo var ben simdi hergun bira yesem kilo yaprmi

kiz erik dedinizde bende sabah kuzenim gile gitim bahceden erik toplamislardi bir poset dolusu getirdim 3-4 kilo var ben simdi hergun bira yesem kilo yaprmi

erik gaz yapıyo ama tuvalete cıkmama da yardımcı oluyo bende hemde bol sulu bı meyve dozunda yenıldıkce bı zararı olcagını dusunmuyorumm :44: hele de ağacından toplayıp yemesı bambaska bı zevktırrr
benımde ananemın bahcesınde vardı erık agacı, cıkıp toplardıkk, kütür kütür olurdu erıklerı, mahallenın cocukları dadanırdı daha yenı meyve vermeye basladıgnda bıle mınnıcık erikleri aşırmaya gelırlerdı, kovalardık, ooof Allahımmmmm şimdi ne ananem var ne de erikleriiii, cok kotu oldum bı an meyveye düşkünlüğüm yoktur hıc ama erıgın yerı bambaskadır, belkı de agactan topladıklarımız hep oyle kütür kütür olduğundan yumusamaya baslayınca yıyesım gelmez hıc

Son düzenleme:
oruç başlı başın afarklı bir düzen.bende sen gibi yıllardır su içer yatarım.sahur yaptığımda hem midem tuhaf oluyor hemde daha çok açlık susuzluk hissi yaşıyorum.şimdi bile en geç 12 de yemiş oluyorum.3-4 gibi anca uyuyorum zaten.akşamda nerdeyse 9 da oluyor uzunc abi süre mideme bişey girmemiş oluyor en azından gece yediklerimi eritmiş yerinde saymış oluyorum

yeşil erik bişi yapmaz bildiğin su zaten.istediğin kadar yiyebilirsin

benim kocacık bi bezelye yemezz ısrar edersem yerde zorlamıyorum bide semiz otunu sevmedii bende aynı senin gibi gece sapıtmalarım oluyoooo

legyum ve barkinim

kizim daha ne istiyorsunuz fistik gibi olmusunuz ah barkinim bende senin gibi olabilecekmiyim.....

bebeğim niye olmayasın bak verdin kiloları az kaldııı hepimiz veriyoruzzz zaman ve sabırr

kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm

Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
ayyyyy yaaa çok güzel olmuşsunboyun kaç cm canım 60 kiloluk halimi hatırlamaya çalışıyorumda

bende dondurma yiyeceğim zamn senin gibi yapıyorum diğer öğünlerimi dengede tutup günlük cal.miktarımı aşmıyorum. magnum double çikolata ye noooolur benim yerimede ye

ooff magnum double mıı aman korkarım yokk... ben sımdıılık kuru kuru yıyım zayıflayınca yerım onu.. benı yoldan cıkarmaa

yemişken magnum beyaz yeeeee

boyum 1.70 cnm

kizlar bende birlikte zayiflamak istiyorum

simdiye kadar 23 kilo vermistim 93 ten 69 a düsmüstüm sonra bir ikyil tuttum bir ay öncesine kadar tekrar 77,9 ye ciktim stresliyim ama bir haftadir bogazi tutuyuyorum 75,6 ya düstüm tekrar hedef bir bucuk ayda 10 kilo vermek:78:

ooff magnum double mıı aman korkarım yokk... ben sımdıılık kuru kuru yıyım zayıflayınca yerım onu.. benı yoldan cıkarmaa
vanilyalıda olur 260 kcal heraldeşaka yapıyorum canım sakın gaza gelme cısssss
yemişken magnum beyaz yeeeee

boyum 1.70 cnm

boyunda çok güzel ben bodur elma gibiyim..benimde öyle gözükebilmem için 53 kilo mu olmam lazım

:125::125::125:

sabah
yok ne ayıp herkese diyorum sabah çok önemli diye kendim uymuyorum olmadı belenay sabah kahvaltısı çok önemli:))

ara:
iki adet kayısı
iki dilim karpuz

öğle:
üç kaşık makarna
bir bardak ayran

ara:
iki küçük nektarin

akşam:
4 kaşık tavuklu bezelye yemeği
2 kaşık yoğurt

ara:
6 adet fındık
1 adet incir

akşam soda limon
callen ve leslie ablalarımla spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…