yok canım acıkmam ben zaten aksam öğünlerim istisna durumlar hariç her zaman varla yok arası yıyorum yada müsli bazen elma yanı aslında daha gec yesem belkı acıkırım ama dedıgım gıbı 5 te en gec 6 da yedıgım ıcın acıkamıyorum öğleyle aksam öğünü arası bu yuzden bu kadar boş gecıyor.. aslında onu ısteyerek yapıyorum aksam dan sonra yatana kadar baya bır sure ac kalıyorum ama aclık hıssetmıyorum alıstım...sonrasında acıkmayacaksan sorun yok.ben bu ara oruç tutuyorumya.iftarda bi başlıyorum yemeye saat 12 oluyor ben hala yiyo oluyorumhalbuki gün boyu ne açlık ne susuzluk çekiyorum aha hoca başladımı ezana startı veriyorum neyse az kaldı cumaya kadar tutcam sonra biraz ara vercem aralıklı tutucam kısmetse
tatlım ünlü diyetisyenlerden birisi söylemişti
dondurma kilo yapmazmış çok fazla
ama sade yemen gerekliymiş bide külahsız ve çikolata sossuz
ara öğün için veriyorum hastalarıma demişti doktor
yanlış hatırlamıyosam gürkan kubilay demişti bunu
bişi diiltşk ederim kızlar fırçalarınız için pardon iltifatlarınız iiçinnn
anam oda tuzsuzz yenince olmuyokiii
nasıl yemezsin nasıllll evet tatlanmaya başladı bileeeeeeeeee
bişi diil
nasıl yemedim bilmem ha sonra ha yarın ha haftaya derken erik mezsimi geçti.ben son yıllardır sevdiğim şeyleri fırsat bulupta yemiyorum çok aramıyorumda biçok besinden soğudumnasıl kilo alıyosun dersen tüm gün aç kalıp akşam gece abur cubur ekmek arası artık kaşar domates biber zeytine bayılırım onları ye karnın şiş yat zıbar.her gün bunun benzerleri şeklinde adam gibi yesem kilo almam aslında ama daha adam olmadık işte çok sevgiğim taze fasülye biber dolması senede 1 bilemedin 2 kere anca denk gelince yiyorum evde eşim ne yemek seviyosa onu yapıyorum o yüzden kendi sevdiklerimi göz ardı ediyorum.
hayatta yemez gider dışarda yer.hastaysam falan artık binbir naz yaparsam anca belli şeyleri yer.onun dışında dolma bezelye barbunya fasülye kereviz bunlar gibi şeyleri sevmez.çok şaşırmışımdırki taze fasülyeyi sevmeyen insan nasıl bakla severyavrum valla benimde kocişin meyvayla arası yoktur. ama ben meyva hastasıyımmm bende önceden öleydim bütün gün yemesem dururdum akşam senin gibi allah ne verdiyseee onları kestim işte desemde bazen sapıtıyorumm aa n epişiyosa kocada ondan yicekkkk
günaydın kızlarrrrr!!!!!! esrayı rezil ettim akşam. oh olsun.
eşim geldi akşamına. biraz tartıştık ama çok değil. sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. ne çok sevenin varmış dedi. kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum.ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? eşime neler neler söylemiş. diyorki dumur oldum. tabi benim sinir tepeme geldi. esrayı aradım hemen. hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. neyse aradım açmadı. mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. cevap gelmedi. az bekledim. sonra aklıma geldi eşini aradım. eşi de dışardaymış. bişeyden haberi yok. telefonda tek tek anlattım. dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. tamam dedi. sahile gelin orda konuşalım dedi. neyse gittik. bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. saydım saydım saydım içimi boşalttım. dedim namussuz sensin dedim. bi de üste çıkmaya çalışıyor. herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. eşi falan çok kızdı. bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. ayyyy bana gelenler bi geldi. bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. kendimden geçmişim... ne kuyruk acın var senin dedim. böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. eşim tuttu. bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. işte öyle. sonra biraz dolaştık eşimle. sakinleştirdi beni. bize kimse zarar veremez dedi. bana bağırdığı için de özür diledi. akşam 9:30 falandı. sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. sinirden midem bulanıyordu. hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. gittik yedik valla....
böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................
bişi diil
nasıl yemedim bilmem ha sonra ha yarın ha haftaya derken erik mezsimi geçti.ben son yıllardır sevdiğim şeyleri fırsat bulupta yemiyorum çok aramıyorumda biçok besinden soğudumnasıl kilo alıyosun dersen tüm gün aç kalıp akşam gece abur cubur ekmek arası artık kaşar domates biber zeytine bayılırım onları ye karnın şiş yat zıbar.her gün bunun benzerleri şeklinde adam gibi yesem kilo almam aslında ama daha adam olmadık işte çok sevgiğim taze fasülye biber dolması senede 1 bilemedin 2 kere anca denk gelince yiyorum evde eşim ne yemek seviyosa onu yapıyorum o yüzden kendi sevdiklerimi göz ardı ediyorum.
kiz erik dedinizde bende sabah kuzenim gile gitim bahceden erik toplamislardi bir poset dolusu getirdim 3-4 kilo var ben simdi hergun bira yesem kilo yaprmi
oruç başlı başın afarklı bir düzen.bende sen gibi yıllardır su içer yatarım.sahur yaptığımda hem midem tuhaf oluyor hemde daha çok açlık susuzluk hissi yaşıyorum.şimdi bile en geç 12 de yemiş oluyorum.3-4 gibi anca uyuyorum zaten.akşamda nerdeyse 9 da oluyor uzunc abi süre mideme bişey girmemiş oluyor en azından gece yediklerimi eritmiş yerinde saymış oluyorumyok canım acıkmam ben zaten aksam öğünlerim istisna durumlar hariç her zaman varla yok arası yıyorum yada müsli bazen elma yanı aslında daha gec yesem belkı acıkırım ama dedıgım gıbı 5 te en gec 6 da yedıgım ıcın acıkamıyorum öğleyle aksam öğünü arası bu yuzden bu kadar boş gecıyor.. aslında onu ısteyerek yapıyorum aksam dan sonra yatana kadar baya bır sure ac kalıyorum ama aclık hıssetmıyorum alıstım...
bu sayede oruçtada bırsey farketmeyecek sanırım benım ıcın ama ısın kotusu tam tersıne donmus olacak gunduz yemeyıp gece yemıs olucam bırde ezan gec okunuyor tum duzenım bozulcak bakalım napcaz, bırde sahura kalkmıyorum ben sadece su ıcıyorum cunku gece yedıgım seyler gunduz mıdemı cok kotu yapıyor ağrı cekıyorum bu yuzden yıllardır sahurda sadece su içip yatıyorum...
yeşil erik bişi yapmaz bildiğin su zaten.istediğin kadar yiyebilirsinkiz erik dedinizde bende sabah kuzenim gile gitim bahceden erik toplamislardi bir poset dolusu getirdim 3-4 kilo var ben simdi hergun bira yesem kilo yaprmi
hayatta yemez gider dışarda yer.hastaysam falan artık binbir naz yaparsam anca belli şeyleri yer.onun dışında dolma bezelye barbunya fasülye kereviz bunlar gibi şeyleri sevmez.çok şaşırmışımdırki taze fasülyeyi sevmeyen insan nasıl bakla severişte zevk meselesi.geçen gece hiç aç değilim ama eşime hzır pizza yapmıştık küçüklerinden.birini yedi diğerini bıraktıydı.onu yedim üzerine 3 dilim boyutunda ekmek arası kaşar yedim daha yerdimde hopp dur dedim kendime çok pis boğazım bi açıldımı durmuyo özelliklede geç vakit bu alışkanlıklarımızı tamamen bıraksak kilo milo diye bişey kalmazda işte.gel gelelim laf söz dinliyozmu 2 aydır anca yerimde saymayı başarabildim üzülmekte istemiyorum moralim bozuldumu yeme isteği duyuyorum.bu halinle iyisin diyorum sürekli kendime bi 5 kilo daha vermem lazım ama olsn zamanla olur hele bu haline vucut bi alışsın gerisi gelir diyorum işte avutuyorum kendimi
legyum ve barkinim
kizim daha ne istiyorsunuz fistik gibi olmusunuz ah barkinim bende senin gibi olabilecekmiyim.....
ayyyyy yaaa çok güzel olmuşsunkızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
yok canım acıkmam ben zaten aksam öğünlerim istisna durumlar hariç her zaman varla yok arası yıyorum yada müsli bazen elma yanı aslında daha gec yesem belkı acıkırım ama dedıgım gıbı 5 te en gec 6 da yedıgım ıcın acıkamıyorum öğleyle aksam öğünü arası bu yuzden bu kadar boş gecıyor.. aslında onu ısteyerek yapıyorum aksam dan sonra yatana kadar baya bır sure ac kalıyorum ama aclık hıssetmıyorum alıstım...
bu sayede oruçtada bırsey farketmeyecek sanırım benım ıcın ama ısın kotusu tam tersıne donmus olacak gunduz yemeyıp gece yemıs olucam bırde ezan gec okunuyor tum duzenım bozulcak bakalım napcaz, bırde sahura kalkmıyorum ben sadece su ıcıyorum cunku gece yedıgım seyler gunduz mıdemı cok kotu yapıyor ağrı cekıyorum bu yuzden yıllardır sahurda sadece su içip yatıyorum...
saol canım evet dondurma en hafif tatlılardanmış ve diyette yenilmeye uygunmuş bende bunu duymuştum ama yınede her zaman yemıyorum tabı canım cok cektıgınde ve dedıgım gıbı cıkolatasız fındıksız sossuz fılan..
ama bayılırım varya dısarda yenır ya sosa batırılır bolcaa uzerıne de bolca fındık o sos donar öff bayılıyorum yaa...
ayyyyy yaaa çok güzel olmuşsunboyun kaç cm canım 60 kiloluk halimi hatırlamaya çalışıyorumda
bende dondurma yiyeceğim zamn senin gibi yapıyorum diğer öğünlerimi dengede tutup günlük cal.miktarımı aşmıyorum. magnum double çikolata ye noooolur benim yerimede ye
ayyyyy yaaa çok güzel olmuşsunboyun kaç cm canım 60 kiloluk halimi hatırlamaya çalışıyorumda
bende dondurma yiyeceğim zamn senin gibi yapıyorum diğer öğünlerimi dengede tutup günlük cal.miktarımı aşmıyorum. magnum double çikolata ye noooolur benim yerimede ye
vanilyalıda olur 260 kcal heraldeooff magnum double mııaman korkarım yokk... ben sımdıılık kuru kuru yıyım zayıflayınca yerım onu.. benı yoldan cıkarmaa
yemişken magnum beyaz yeeeee
boyum 1.70 cnm
kızlar ben artık dkz yöntemini denicem bu diyet işini ben beceremiyorum ama beni yinede aranızdan çıkarmazsınız dime ağlarım sonra yinede kilo bildirimimi falan yapıcam cumadan itibaren başlıyorum bu yönteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?