70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum kızlar bugünde böyle bi selam vereyim dedim işte bende geldim yaw kk'da dün 4 kadar dolaştım forum takipte okadar çok şeye cvb yazmışımki deminden beri onları okuyorum ne konuya üyeliğim olmuş kontrol panelim dolmuşpehhh

anaaaaaaaaaaammmmmmgözlerim doldu valla kız helal olsun sana helal olsunvalla çok sevindim kocanıda tebrik ederim valla adamsın enişte duy bunu o esraya prim vermedinya helal olsun sanada heheyt enişteye bak beee tabikide arkasın koskoca var
kızlar aranıza yenikatıldım 87 kg den73 kg düştm ama artk kg veremiyorm banada destek olurmusunuz yoruldum artk
hoşgeldiiinnnn
burası sinek avlıyor sitede çalışma var heralde bazen acılıyor bazen acılmıyor... :85:

evet ya bende sinir oluyorum

Son düzenleme:
aşkitolar nasılsınız bakalım...içtimamı verip biraz geçmişi okuyayım,buralardayım
uyanınca
1 fincan şekersiz sade nescafe gold
kahvaltı
1pors.peynirli su böreği,çay
ara
5 badem
öğle
tereyağı ve çokokremi hariç dışarda yediğim kahvaltı tabağı ve çay
ara
5 badem
akşam
müsli + süt
SPOR.
50 dk. ayakta eliptik bisiklet,20 dk. yürüme bandının kemeri,50 tane yarım mekik,50 tane alt karın mekik,15 dk. esneme ve germe hareketleri(platesten)
gün boyu 3,5 lt. su,yeşil çay

canımmmm çokk sevindim durumun düzelmesine.eşini de kutluyorum senin yanında olduğu için.
kızlar aranıza yenikatıldım 87 kg den73 kg düştm ama artk kg veremiyorm banada destek olurmusunuz yoruldum artk
gel canım gel tabiii.
kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm

Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
süpersinnnnn tatlımmm.inş hepimiz senin gibi oluruz.
kiz erik dedinizde bende sabah kuzenim gile gitim bahceden erik toplamislardi bir poset dolusu getirdim 3-4 kilo var ben simdi hergun bira yesem kilo yaprmi

ayyy ben de bu gün yedim bi şiştim bi şiştim göbekim önde gidiyo resmen.

slmmm çıtırlarrrr.nasılsınız yeni girebildim.yine kaçtı kaçan yaaaa.önce annemlerde sonra arkadaşta.uffff tamamen motivasyonsuzummmmmm.

tşk ederim tatlımm hepimizzz mükemmel çıtırlarızzzzzz

Rabbim kimseyi açılıkla terbiye etmesin.40 dk oldu ezan okunalı ben hala yiyorum kim diyo ya beyaz leblebi tokluk hissi verirdiye ya bi kase yedim tok mok değilim hala bu istatistikle tutulurken neden o değerlendir yapılan 100 kişi arasında ben yokum.

allah kabul etsin cnmmm afiyet olsunnnn boşver ye kuzum yaaaa

çok hoşsun varya,seviyom seni uleynnnnn

allah kabul etsin cnmmm afiyet olsunnnn boşver ye kuzum yaaaa
amin saol canım.iftara kadar ne açlık ne bişi var nezaman ezan okunuyor benimde gözler dönmeye başlıyor karnımda şişti halbuki ama hissizim hissizleştim o doyma hissini hissedemiyorum :84::84:

çok hoşsun varya,seviyom seni uleynnnnn
aramızdaki aşkı bi sen bi ben bide kk biliyor ama dışarı deşifre olmayalım esralar kovalar bizi

barkinim süperrrrrrrrr olmussun.Darisi bizlerin basina( aminnnnnnnnnnn)
Erik muhabbetinden agzimin suyunu tutamadim valla.Ben alerjilerimden dolayi 15 senedir hic meyva yiyemiyorum.
arkadaslar DKZ yi sormussunuz, kalici diyetsiz zayiflama.Aciktiginda istedigini yiyip doydugunu hissettigin an yemegi bikakmak.Yemenin saati yok , ara ögün yok.Ne zaman aclik hissederseniz o zaman yiyeceksiniz.Pasta , cukulata börekler , hersey serbest.Sadece acikinca yenilip , doyunca birakilacak.Umarim aciklayabilmisimdir.

abla ya bu tam benlik ben hep açım nede olsa bu diyeti neden baştan söylemediniz bana burda açlıktan kıvranıyorum

tşk ederim cnmm ama bu yönten baya ilginç geldi banaaa umarım ii olur senin içinnnn ben bu yönetemle kilo aldığım içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…