70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buseferlık böyle oldu ablacım yemek yeme sölee dursun osurmaya bile fırsatım olmadı sabah 9 aksam 7 arası hep dısardaydım

Dkz ye ben degil kedikiz baslamis , ben aciklamasini yapiverdim.Ben kendime güvenemedigim icin , baslamadim ,malum doyma hissim kayboldugu icin kendimi durduramam diye korkuyorum.

sen ilk göz ağrımsın kuşum sonrakide yeşim...kıskanmayın canlarım benim ben hepinizi seviyom SEVGİ KELEBEĞİYİM BEN
bende hep kebelek olmak istedimdi ama beni uçuracak kanat bulamadım
saol ablam sende bizim için özelsin herzaman için

kızlar geçmiş ne birikmiş yahu...oku oku bitmedi ...maşallah negüzel sohbet ediyoruz,dertleşiyoruz ,akıl danışıyoruz,yol gösteriyoruz...biz iyi yoldayız ve faydalı bir grubuz kızlar...bayılıyorum buraya helede kalabalık sohbetler olduğunda

Bana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.

kızlar spordan geldim dedim ama 1dilim keki mideye indirdim ama bunu kendime yapmamalıydım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

maşallah abla.korkun enişte senden bak böyle olursun de sende ayağını denk al

kolay gelsin ablam...değişim zamanı gelmiş zaten garibimin...eğer düşünürsen eliptik bisiklet al çok daha güzel kondisyon tutuyorsun ve bayağı etkili ...tavsiye ederim

Allah iyiliğini versin..

makarnayı bende ösledim eskıden koca bı tabak yerdım ketcap mayonezle
yaaaaaaa bende makarna yemek ıstıyom.

aslında ekmek yerıne yıyebılrıız.benım ekmek değişim lıstemde 1 dılım kemek yerıne 2 yemek kaşıgı dolusu makarna yıyebılırım.dıyetısyene kalsan gunde 8 dılım ekmek verıyo.bu da gunde 16 kaşık makarna yapar.ama ben bazen hiç ekmek yemıyom bıle.hatta eve uzuuuuuuuun zamandır ekmek bıle almıyom.buzluktan arada simit yada başka bışı çıkarıyom.

ya da yemıyom.ama dıyetısyen ben 76 kıloyken 1600 kalorılık dıyette 8 dılım ekmek vermıştı.

5-6 kılo verdım yıne 8 dılım ekmek vermez heralde ona göre kalorı düşürürü diye düşünüyorum..

ben de 75 kiloyum ve nerden başlayacağımı bilmiyorum .ailemde yemek düzeni diye bir sey yok bu
yuzden cok zorlanıyorum.napacagımı da hıç bilmiyorum .lutfen yardımcı olurmusunuz
yaşım 18 ve boyum 1,65 hep tekrardan başlıyorum ama hep başarısızlıkla sonuclanıyorr

HERKÜLİYE ABLAM BENİM

TAm yerine geldin canımcım hoşgeldin yaşın daha genç kolay toparlanırsın dikkat edersen

ben yedim makarna hahhah çeksin canınız hem de fırında makarna offff hem de alamadım hızımı bir de üstüne iki bisküvi arası karamelli dondurma yemez miyim şu N***** (Siyahi) hani oy oy oy oy oy oyyyy bir yedim ki öyle bir yedim ki..

şimdi bakmayın böyle anlattığıma, yememek için çok zor dayandım. sabah yoğundum koşturdum baya, öğle yemeğini ikide yedim. sırf çorba içecektim kaç gündür olduğu gibi ve içtim. ama yemek yiyen bir adamın önünde fırın makarna duruyordu ya of bayılıyorum ama dayandım. içtim çorbamı ama yok doymadım. ancak fırın makarna yersem doyabilirdim. döndüm kuzu kuzu baktım aşçı ablalara, terledi alnım boncuk boncuk. zor nefes alıyordum. gözlerim doldu. oradan, ileriden ufuktan, yemeklerin arasından bir el uzandı ve hadi dedi hadi bir şeyler ye! ve yedim. bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…