buseferlık böyle oldu ablacımyemek yeme sölee dursun osurmaya bile fırsatım olmadı sabah 9 aksam 7 arası hep dısardaydım
günaydın kızlarrrrr!!!!!! esrayı rezil ettim akşam. oh olsun.
eşim geldi akşamına. biraz tartıştık ama çok değil. sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. ne çok sevenin varmış dedi. kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum.ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? eşime neler neler söylemiş. diyorki dumur oldum. tabi benim sinir tepeme geldi. esrayı aradım hemen. hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. neyse aradım açmadı. mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. cevap gelmedi. az bekledim. sonra aklıma geldi eşini aradım. eşi de dışardaymış. bişeyden haberi yok. telefonda tek tek anlattım. dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. tamam dedi. sahile gelin orda konuşalım dedi. neyse gittik. bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. saydım saydım saydım içimi boşalttım. dedim namussuz sensin dedim. bi de üste çıkmaya çalışıyor. herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. eşi falan çok kızdı. bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. ayyyy bana gelenler bi geldi. bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. kendimden geçmişim... ne kuyruk acın var senin dedim. böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. eşim tuttu. bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. işte öyle. sonra biraz dolaştık eşimle. sakinleştirdi beni. bize kimse zarar veremez dedi. bana bağırdığı için de özür diledi. akşam 9:30 falandı. sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. sinirden midem bulanıyordu. hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. gittik yedik valla....
böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................[/QUOT
çok sevindim güzelim,gözün aydın canım...ayrıca eşinide takdir ettim,gerçekten tarafsız şekilde yüzleşmiş ve gereken cevabıda vermiş...senide medeni cesaretinden ve dürüstlüğünden dolayı tebrik ederim canım,çok sevindim
beni beni sevmiyon muuuuuuuuuuuu
sen ilk göz ağrımsın kuşum sonrakide yeşim...kıskanmayın canlarım benim ben hepinizi seviyom SEVGİ KELEBEĞİYİM BEN
bende hep kebelek olmak istedimdisen ilk göz ağrımsın kuşum sonrakide yeşim...kıskanmayın canlarım benim ben hepinizi seviyom SEVGİ KELEBEĞİYİM BEN
Bana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.
olmuş artık.üzerine bi bardak soğuk su içkızlar spordan geldim dedim ama 1dilim keki mideye indirdim ama bunu kendime yapmamalıydım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
olmuş artık.üzerine bi bardak soğuk su iç
Bana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.
yaaaaaaa bende makarna yemek ıstıyom.makarnayı bende ösledim eskıden koca bı tabak yerdım ketcap mayonezle
ben de 75 kiloyum ve nerden başlayacağımı bilmiyorum .ailemde yemek düzeni diye bir sey yok bu
yuzden cok zorlanıyorum.napacagımı da hıç bilmiyorum .lutfen yardımcı olurmusunuz
yaşım 18 ve boyum 1,65 hep tekrardan başlıyorum ama hep başarısızlıkla sonuclanıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?