70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TAm yerine geldin canımcım hoşgeldin yaşın daha genç kolay toparlanırsın dikkat edersen[/QUOTE]

inşallah :) cok teşekkur edrm :)))

hoşgeldin pisicikkk, her şeyden önce yaşının kıymetini bil, geç olmadan bir an önce kurtul yaşın ilerledikçe çok zorlanırsın. ben senin yaşındayken 48-50 kiloydum boyum 1.69 .şimdi ancak indim 74.5 kiloya boyum hala 1.69 bazen şaşıyorum kendime hani şu 74.5 un buçuğu var ya, ona bile muhtaçım. eğer ailende yemek düzeni yoksa, kendi düzenini kur derim ben. en basitinden porsiyonları yarım yemekten başlayabilirsin. öğünlerin için kendine saatler belirleyebilirsin. belkide aslında yemek düzeniniz olmaması senin kendi düzenini kurman adına avantaj olabilir.

valla katılıyorum çünkü bak bizde pek düzen yoktu ben düzene koydum eşim akşam 5te geliyo ve bensaat 6ya kadar bilemedin 7ye kadar koyup yemeği bitiriyoruz ondan sonra yemek yasak su ve yeşil çay içiceksin ama bak cumartesi tatili ve biz alışveriş yapıp gelene kadar 7-8 oluyo yemek yapana kadar 9 oluyo ozamanları hiç sevmiyorum ama sen istediğin saatte hazırlayıp erkenden yersin gündüzleri değil ama akşam yemeklerin çok hafif olmalı çünkü geceleri metobolizmamış çalışmıyor haliyle yediklerin yağa dönüşüyo tamam akşam erken ye ve hafif şeyler ye çorba sebze yemeği salata yoğurt veya et varsa salata yoğurt yiyebilirsin sade etin yanında

kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm

Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368

Gece gece tövbe tövbe
Seksi şempanze amma açılmışsın...
Şaka bir yana güzel olmuşsun...10 kg ama nasıl değştin değil mi?

Gaz konusunda green vermiş veriştirmiş zaten
Ölçülerin kaç kaç senin?

Cerenim...
Öncelikle Allah mutluluğunu bozmasın canım...
Harika gidyorsun bunu söyleyeyim..
Fark açık bariz ortada...

Canım sana kızıl ve koyu ton saç daha güzel yakışıyor..
Boyatırsan düşün derim..
Bu sarı saç seni olduğundan büyük göstermiş..

Özledim kız seni...

Kızlar yaaaa bakın nebuldum 18 yaşındayken çektiğim fotoyu 61-62 kg olduğum zamanlar hey gidi heyyyyyy ben yine böyle olmak iştiyoyum yaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 210951 Eki Görüntüle 210952

Kız sende mi Brütüs?
Coştunuz mu kız?
Afeti devran gece gece
Maşallah

Fıstık gibisin valla...
Canım az bir çalışmayla olmayacak bişey değil..
Ben verdiysem 3 çocukla..
Sen de verirsin Tubişim

ya zaten 12 kilo verdim bariz şeksi bişi oldum kocamdan çekiyom valla hergün hergün iltifatlar falan ayyy ama ben dahada şekşi olmak iştiyoyum:78::78::78:

ya zaten 12 kilo verdim bariz şeksi bişi oldum kocamdan çekiyom valla hergün hergün iltifatlar falan ayyy ama ben dahada şekşi olmak iştiyoyum:78::78::78:

Kız kocandan çekiyorsan dikkat et..
Hamile kalma
Seksi olacağım diye hamiş kalma bebeğim..

Sabırla olacaksın sen azimli hatunsun vesselam....

Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle

günaydın kızlar. dün giremedim bi daha. komşumun yasini vardı dün tamamen unutmuşum. tekrar geldi seni bekliyoruz dedi. oraya gitmek zorunda kaldım. Allah kabul etsin inşallah.

bu arada cerenim son fotoların müthiş ya bambaşka biri olmuşsun. barkınım sen de fıstık olmuşsunnnnnnnnnn

canım gözün aydın

kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm

Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368

harika gözüküyorsun tatlım nazar değmesin

ben DKZ'yi yapamam herhalde anlattığın gibiyse canım

ablacım harikasın yenisine sağlık
balkon kapısını tutmak için kullanman süper

Başınız sağ olsun canım. Rabbim babannene rahmet eylesin

günaydın kızlar
gününüz aydın olsun inşallah

dünkü menüm:
kahvaltı:
yarım dilim tost ekmeği
şekersiz çay
süzme peynir

öğle:
yarım porsiyon makarna

akşam:
dondurma

dün aklıma ne gelirse yedim az az

o nedir yavrum cahilliğimi maruz görrr

o ne ki tatlım hiç duymadımdı
evet kızlar açıklayayım diyetsiz kalıcı zayıflama sadece ve sadece açıkınca yemek yiyosun ve dyduğun an bırakıyosun burda zor olan tek şey gerçekten açıkıp açıkmadığını ve doyup doymadığını kavrayabilmek ama 15 gün sonra düzelmeye başlıyo bu durum yani acıkmayı ve doymayı öğreniyosun ve burda unutulmamsı gereken kesinlikle ve kesinlikle şu diyetteymiş hissine kapılmicaksın hiç bir şeyin ayrımını ypamayacaksın bu çok yağlı kilo yapar bu az şekerli bunu yiyim yapmanız gereken tek şey sizin hoşunuza ne gidiyorsa onunla hazırlanmış bir sofra da zevk ve keyif içerisinde diyet psikolojininden kurtulup yemek yemek gerçekten açıkıp doyana kadar yediğinizde zihin kesinlikle cıssların hayalini kurmayacak çünkü zaten serbet ve yemekten sonra biraz şişkinlik hissediyosanız yediğiniz öğünü sizi rahatsız etmeyecek kadar azaltmalısınız yanlız neye karşı zaafınız varsa ilk hafta olabilfiğince ondan uzak durmanız gerekiyo mesala benm çikolataya var ilk hafta çok dikkatli yemem gerekiyor ki abartacak derecede yemiyeyim ve doymayı öğrenebileyim

cnm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahın razı olduğu kulların arasında olsun inş.

Son düzenleme:

canım iyi hoş da bence sakıncalı bişi bu. mesela ben 2 gece önce biliyorsunuz olaylardan o gün doğru dürüst bişi yememiştim burger yedim. noldu biliyon mu dün direk artılardaydım. bu şekilde yaparsam ben kesin kilo alırım....

bugün mebin il dışı atamaları başlıyormuş isteyecek arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun şimdiden

sağ ol canım inşallah hayırlsı olur
ertelene ertelene bir hal olduk ayrıca herkese de açtılar il dışını sağ olsunlar
bakalım hayırlısı demekten başka çare yok
ayy kızlar ya saçlarım uzun evdeyim diye sürekli topluyorum sivilceler oluşmuş çok canım sıkıldı buna yapabileceğim bir şey biliyor musunuz?
yarın bildirim günü ve inşallah kaptanımız bugün gelecek

şu yurtta en rahat gibi görünenler ama en çileli olanlar öğretmenler malesef......

günaydın kızlaaaaar...kaptanımız artık kapsama alanı dışında değilllll.şimdiden hoşgeldin sena ablaaaaa:79::79:hadi çabuk gir bişiler sorucammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…