ben de 75 kiloyum ve nerden başlayacağımı bilmiyorum .ailemde yemek düzeni diye bir sey yok bu
yuzden cok zorlanıyorum.napacagımı da hıç bilmiyorum .lutfen yardımcı olurmusunuz
yaşım 18 ve boyum 1,65 hep tekrardan başlıyorum ama hep başarısızlıkla sonuclanıyorr
hoşgeldin pisicikkk, her şeyden önce yaşının kıymetini bil, geç olmadan bir an önce kurtul yaşın ilerledikçe çok zorlanırsın. ben senin yaşındayken 48-50 kiloydum boyum 1.69 .şimdi ancak indim 74.5 kiloya boyum hala 1.69bazen şaşıyorum kendime hani şu 74.5 un buçuğu var ya, ona bile muhtaçım. eğer ailende yemek düzeni yoksa, kendi düzenini kur derim ben. en basitinden porsiyonları yarım yemekten başlayabilirsin. öğünlerin için kendine saatler belirleyebilirsin. belkide aslında yemek düzeniniz olmaması senin kendi düzenini kurman adına avantaj olabilir.
kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
ayyy kızlarrr pcmi karıştırırken kilolu resimlerimi buldum paylaşmadan edemedim :)
Eki Görüntüle 210107
Eki Görüntüle 210108
Eki Görüntüle 210109
bunlardaaaa geçen pazardannnnnn çirkinimle bana binlerceeeee
Eki Görüntüle 210117
Eki Görüntüle 210118
kızlar hu huuuuu merhabalar...
ben dün ve bugün akşama kadar güzel gelip akşam öğününde biraz kaçırıyorumabartı değil ama benim standart menülerimin akşam menüsünden biraz fazla...neden böyle oldu bilmiyorum ama yarın devam edicem ve sporada tekrar bir hafta aradan sonra başlıycam...gerçi kilom şu anda sabit bir fark yok ama spor olmayınca kendimi kötü hissediyorum ve yarın başlıycam...heralde haftasonu gölcüğe gidip geldim ya bitürlü dinlenemedim 2 gündürde yorgunluktan öldüm işte çok yoğun..hepsi bir araya gelince akşam menüsünde gevşedim...yarın disipline ediyorum kendimi ve eski akşam menüme dönücem
Kızlar yaaaa bakın nebuldum 18 yaşındayken çektiğim fotoyu 61-62 kg olduğum zamanlar hey gidi heyyyyyy ben yine böyle olmak iştiyoyum yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 210951 Eki Görüntüle 210952
Kız sende mi Brütüs?
Coştunuz mu kız?
Afeti devran gece gece
Maşallah
Fıstık gibisin valla...
Canım az bir çalışmayla olmayacak bişey değil..
Ben verdiysem 3 çocukla..
Sen de verirsin Tubişim
ya zaten 12 kilo verdim bariz şeksi bişi oldum kocamdan çekiyom valla hergün hergün iltifatlar falan ayyy ama ben dahada şekşi olmak iştiyoyum:78::78::78:
canım gözün aydınaay zaten ofıse ac gelmıstım topıktede mantar&tavuk fılan, oooof of agzım sulandı
neyse dun aksam bende yemekler hazırladım kocişe, bu aksam bızimde mideler bayram edıcekkkgece geldı zatennn eve, nıhayet bıttı hasretlikkk sarıldı durdu bana eve gelınce, cok ozlemısım senı dedı valla Allah hıcbırmıızn agzının tadını bozmasınnnnn kızlar yaa
ben regl olacagımdan mı ne, acaıp kotu durumdayım valla, yedıkleırme dıkkat etmeye basladıgımdan berı ılk defa şiştim bu kadar, üşüttüm mü ne yaptımmm, kılo konusunda bu hafta moralman yerlerdeyımmmmbu hafta kendıme tatıl ılan edıyım barı :78: yoksa bu hafta dıkkat etsemde artıları yuklendımmm, bu aksam zaten dıkkat edemıycemmm, cuma hıc gelmese ıyı olur vallaaaa cuma gunu tartıda kotu seylerle karsılasınca koyverırım ipin ucunu dıye cok korkuyorummmm:18::18:
kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
barkinim süperrrrrrrrr olmussun.Darisi bizlerin basina( aminnnnnnnnnnn)
Erik muhabbetinden agzimin suyunu tutamadim valla.Ben alerjilerimden dolayi 15 senedir hic meyva yiyemiyorum.
arkadaslar DKZ yi sormussunuz, kalici diyetsiz zayiflama.Aciktiginda istedigini yiyip doydugunu hissettigin an yemegi bikakmak.Yemenin saati yok , ara ögün yok.Ne zaman aclik hissederseniz o zaman yiyeceksiniz.Pasta , cukulata börekler , hersey serbest.Sadece acikinca yenilip , doyunca birakilacak.Umarim aciklayabilmisimdir.
ablacım harikasın yenisine sağlıkBana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.
Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
senacım bugün geliyor di mi yaşasınnnnn
o nedir yavrum cahilliğimi maruz görrr
evet kızlar açıklayayım diyetsiz kalıcı zayıflama sadece ve sadece açıkınca yemek yiyosun ve dyduğun an bırakıyosun burda zor olan tek şey gerçekten açıkıp açıkmadığını ve doyup doymadığını kavrayabilmek ama 15 gün sonra düzelmeye başlıyo bu durum yani acıkmayı ve doymayı öğreniyosun ve burda unutulmamsı gereken kesinlikle ve kesinlikle şu diyetteymiş hissine kapılmicaksın hiç bir şeyin ayrımını ypamayacaksın bu çok yağlı kilo yapar bu az şekerli bunu yiyim yapmanız gereken tek şey sizin hoşunuza ne gidiyorsa onunla hazırlanmış bir sofra da zevk ve keyif içerisinde diyet psikolojininden kurtulup yemek yemek gerçekten açıkıp doyana kadar yediğinizde zihin kesinlikle cıssların hayalini kurmayacak çünkü zaten serbet ve yemekten sonra biraz şişkinlik hissediyosanız yediğiniz öğünü sizi rahatsız etmeyecek kadar azaltmalısınız yanlız neye karşı zaafınız varsa ilk hafta olabilfiğince ondan uzak durmanız gerekiyo mesala benm çikolataya var ilk hafta çok dikkatli yemem gerekiyor ki abartacak derecede yemiyeyim ve doymayı öğrenebileyimo ne ki tatlım hiç duymadımdı
Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
evet kızlar açıklayayım diyetsiz kalıcı zayıflama sadece ve sadece açıkınca yemek yiyosun ve dyduğun an bırakıyosun burda zor olan tek şey gerçekten açıkıp açıkmadığını ve doyup doymadığını kavrayabilmek ama 15 gün sonra düzelmeye başlıyo bu durum yani acıkmayı ve doymayı öğreniyosun ve burda unutulmamsı gereken kesinlikle ve kesinlikle şu diyetteymiş hissine kapılmicaksın hiç bir şeyin ayrımını ypamayacaksın bu çok yağlı kilo yapar bu az şekerli bunu yiyim yapmanız gereken tek şey sizin hoşunuza ne gidiyorsa onunla hazırlanmış bir sofra da zevk ve keyif içerisinde diyet psikolojininden kurtulup yemek yemek gerçekten açıkıp doyana kadar yediğinizde zihin kesinlikle cıssların hayalini kurmayacak çünkü zaten serbet ve yemekten sonra biraz şişkinlik hissediyosanız yediğiniz öğünü sizi rahatsız etmeyecek kadar azaltmalısınız yanlız neye karşı zaafınız varsa ilk hafta olabilfiğince ondan uzak durmanız gerekiyo mesala benm çikolataya var ilk hafta çok dikkatli yemem gerekiyor ki abartacak derecede yemiyeyim ve doymayı öğrenebileyim
cnm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahın razı olduğu kulların arasında olsun inş.
bugün mebin il dışı atamaları başlıyormuş isteyecek arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun şimdiden
sağ ol canım inşallah hayırlsı olur
ertelene ertelene bir hal olduk ayrıca herkese de açtılar il dışını sağ olsunlar
bakalım hayırlısı demekten başka çare yok
ayy kızlar ya saçlarım uzun evdeyim diye sürekli topluyorum sivilceler oluşmuş çok canım sıkıldı bunayapabileceğim bir şey biliyor musunuz?
yarın bildirim günü ve inşallah kaptanımız bugün gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?