70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!

Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen ya..
Herşey olacağına varır...
Sen kendine dikkat et....
Dünkü astrolojik olaylar herkesi etkileyecekti..
İnan ben de etkilendim...

aaaaa negatif olmak yakışmıyor arkadaşıma hiççççç

hemen kalk bir silkin kendine yeşil çay yap ohhh miz ayaklarını uzat koltuğa al bıcırığı da yanına bırak bütün negatifler gitsinnnn

canım benim malesef her şey üst üste geliyor bazen

keşke o zaman kendimizi dinleyecek bir an bulabilsek.

:92: Günaydın kızlar :92:

şu an kepekli sandvıc ekmegıne yapmıs oldugum sandvıcımı yerken sıze dun aksam yemegınde kocişle bi dünya yedıgımı üzülerek bıldırırım :78: :78:
durusmaya gıdıcem o yuzden gecmıse dalamadım, yazıp kacacam hemen
umarım herkesın hayatında hersey yolundadır, gelınce gorusuruz hepınızi öptümmmm

Son düzenleme:
bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu
gergindim ay tutulmasından herhalde dedi arkadaşlarım

Son düzenleme:

işte ben bu yüzden diyeti daha fazla uzatmadan bıraktım çünkü biliyorumki diyeti bıraktığımda yine eskisi gibi yemek isticem ama her aldığım ekstra yiyecek bana fazla kilo olarak geri dönecek ve emeğime yazık olacak tabi bu söylediklerim ben için geçerli ben dkz pilates ve yüzmeyle bu iş devam ettireceğim

Allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun...
Topla kendini canım sende...
Vadesi dolan gidiyor....

günaydın kızlar. dün giremedim bi daha. komşumun yasini vardı dün tamamen unutmuşum. tekrar geldi seni bekliyoruz dedi. oraya gitmek zorunda kaldım. Allah kabul etsin inşallah.
:

Allah kabul etsin canım....
Esra ile olan tatsız diyalogun için üzüldüm...
Ama kazanan belli olmuş
Şampiyon belli ikinci kim?

ev temizliğine başlayacağım hazırlık yapıyorum ama sürekli gelip sayfayı yenileyip kaptanımız geldi mi diye bakıyorum

ayyyy cnm bnm takma o insanları boşver mutlu ol sen koçişlede tartışmalar olur arada sırada çocukta arada uyutmaz bozma moralini sana yakışmıyo böyle mutsuz olmak

bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu

Dedim ya ay tutulmasından canım...
Herkes bi şekilde sorun yaşamış..

Sen de boşuna bağırmışsın be canım..
Adam yardım etmek istemiş...

Eşim bikaç gün önce çekti kenara

Ay tutulmasını izleyeceğiz dedi çocuklara
Arada bana bakıyor
Bazı burçlar etkilenecekmiş dedi...
Kimse kimsenin gönlünü kırmasın diyor bana da
dikkat et sen çabuk etkilenirsin diyor..
Şükür atlattık..

günaydın dünya güzel en seksi en çıtır hatunları
nasıl motive ediyorum ama:))nasılsınız canlarım bugün güzel bir gün iki üç günlük sıkıntıdan sonra açıldım kahvaltı yaptım ben bugün:))sporumuda yaptım işe gelirkende mızmızlanmadım isteyerek geldim nedense içimde tarifsiz bir neşe var hayır olsun yarında bildirim var bakalım ne olacak kaptanımız sena şimdiden hoşgeldin diyeyim gelde toparla artık topiği pek bi saldık kendimizi parmağını özledik:)yine ifadeler kullanılmıyor ne oluyor böle ya

maşallah ablam sana ne güç ne kuvvet sana yan bakan yandı yok ben bişey demiyom cici abla güzel abla:)))yenisine kuvvet ablam nasılsa miadı dolmuş onun boşver at gitsin yada eski vazifesine devam etsin:))kapı tutucu:)))

sen gel aramıza bak nasıl zayıflıyorsun hem yaşın genç çabuk verirsin

heh aferin sana ye ye umarım yarın tartıda sana + gösterip söyliceğim bu kadar demesin:)))))))

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
yediklerinide bu hafta telafi edersin inşallah

ahh canım nerde işteyim şu an valla bazen bogulcak gıbı oluyorum cocuk ev iş derken
canım benim malesef her şey üst üste geliyor bazen

keşke o zaman kendimizi dinleyecek bir an bulabilsek.

keşkee

ayşebahar valla bılmıyom ne etkıledı ama ara ara oluyo yanı sıkılıyorum boyle kımse benı anlamıyor eşime desem herseyın var bi türlü memnun olmuyosun boyle soylenıp durdukca basımıza bısey gelcek dıyor iyice benı bunaltıyor.ben sosyal hayat ıstıyorum bıraz nefes almak ıstıyorum yaaa cok mu sey ıstıyorum

bende dün çok mutlu ve enerjiktim normalde eşimle konuşurken hep sinirlendiridi beni yada dediği gibi sinirlenmeye yer arıyodum ama dün hiç sinirlenmedim

gunaydin fistiklar ben tartida hayla ayniyim aslinda artiydim vermisim bakalim yarin ne olacak

arcak canim uzulme insanlik hali hepimize oluyor bazen boyle seyler
cloepapracanim basin sagolsun allah rahmet eylesin...
sena bugun aramiza donuyorsun ozledik...

ablacım cok teşekkür ederiiiim :) walla yıllardır koyuydum ben , hep bi hewesim wardı, bu yaza kısmetmiş, az bi daha sarı sarı dolaşceem sora döncem özümee :) tawsiyelerin için coook teşekkür ederimmmmm muahhhhhhhhhhhhhhhhh

sen yeni mi görüyon kısçeeee :) cok teşekkür ederim, orda vicüüüt hatlarım pek belli deeel ama bu bile iidir yane

sen eritmişsindir onları taze gelin, dert etmeee :

he he ay tutulması çarptı herkesi şükür hasarsız atlatmışsınız:)))
sabah televizyonda izledim ay tutulmasının etkilerini anlatıyordu kova burçlarını çocuğu olacakmış ha hay eşim kova burcu çocuk istemeyen dikkat etsin diyor eşime dedim aman kocacım bu ay bizim ayımız bu ay senin çocuğun olacakmış çalışmalara başlayalım :92::78:ama dedim sakın çapkınlığa falan kalkma bu ay mazallah sanki başka zaman çapkınlık yapsa kabulüm töbe töbe neyse bu ay ay tutuldu bakalım bebiş bebiş nerdesin ay tutldu baban kova burcu bilmem anlatabildimmi hadi gel gari

inş. hayırlısıyla gelir bebiş cnm bnm ne kadarlık evliydin sen unuttum ya söylemiştin aslında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…