Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
Kızlar günaydın
canım iyi hoş da bence sakıncalı bişi bu. mesela ben 2 gece önce biliyorsunuz olaylardan o gün doğru dürüst bişi yememiştim burger yedim. noldu biliyon mu dün direk artılardaydım. bu şekilde yaparsam ben kesin kilo alırım....
Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
günaydın kızlar. dün giremedim bi daha. komşumun yasini vardı dün tamamen unutmuşum. tekrar geldi seni bekliyoruz dedi. oraya gitmek zorunda kaldım. Allah kabul etsin inşallah.
:
Kızlar günaydın
bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu
gergindim ay tutulmasından herhalde dedi arkadaşlarım
maşallah ablam sana ne güç ne kuvvet sana yan bakan yandı yok ben bişey demiyom cici abla güzel abla:)))yenisine kuvvet ablam nasılsa miadı dolmuş onun boşver at gitsin yada eski vazifesine devam etsin:))kapı tutucu:)))Bana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.
ben de 75 kiloyum ve nerden başlayacağımı bilmiyorum .ailemde yemek düzeni diye bir sey yok bu
yuzden cok zorlanıyorum.napacagımı da hıç bilmiyorum .lutfen yardımcı olurmusunuz
yaşım 18 ve boyum 1,65 hep tekrardan başlıyorum ama hep başarısızlıkla sonuclanıyorr
heh aferin sana ye ye umarım yarın tartıda sana + gösterip söyliceğim bu kadar demesin:)))))))ben yedim makarna hahhah çeksin canınız hem de fırında makarna offff hem de alamadım hızımı bir de üstüne iki bisküvi arası karamelli dondurma yemez miyim şu N***** (Siyahi) hani oy oy oy oy oy oyyyy bir yedim ki öyle bir yedim ki..
şimdi bakmayın böyle anlattığıma, yememek için çok zor dayandım. sabah yoğundum koşturdum baya, öğle yemeğini ikide yedim. sırf çorba içecektim kaç gündür olduğu gibi ve içtim. ama yemek yiyen bir adamın önünde fırın makarna duruyordu ya of bayılıyorum ama dayandım. içtim çorbamı ama yok doymadım. ancak fırın makarna yersem doyabilirdim. döndüm kuzu kuzu baktım aşçı ablalara, terledi alnım boncuk boncuk. zor nefes alıyordum. gözlerim doldu. oradan, ileriden ufuktan, yemeklerin arasından bir el uzandı ve hadi dedi hadi bir şeyler ye! ve yedim. bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. :82:
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
ahh canım nerde işteyim şu an valla bazen bogulcak gıbı oluyorum cocuk ev iş derkenaaaaa negatif olmak yakışmıyor arkadaşıma hiççççç
hemen kalk bir silkin kendine yeşil çay yap ohhh miz ayaklarını uzat koltuğa al bıcırığı da yanına bırak bütün negatifler gitsinnnn
canım benim malesef her şey üst üste geliyor bazen
keşke o zaman kendimizi dinleyecek bir an bulabilsek.
bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu
gergindim ay tutulmasından herhalde dedi arkadaşlarım
Gece gece tövbe tövbe
Seksi şempanze amma açılmışsın...
Şaka bir yana güzel olmuşsun...10 kg ama nasıl değştin değil mi?
Gaz konusunda green vermiş veriştirmiş zaten
Ölçülerin kaç kaç senin?
Cerenim...
Öncelikle Allah mutluluğunu bozmasın canım...
Harika gidyorsun bunu söyleyeyim..
Fark açık bariz ortada...
Canım sana kızıl ve koyu ton saç daha güzel yakışıyor..
Boyatırsan düşün derim..
Bu sarı saç seni olduğundan büyük göstermiş..
Özledim kız seni...
günaydın kızlar. dün giremedim bi daha. komşumun yasini vardı dün tamamen unutmuşum. tekrar geldi seni bekliyoruz dedi. oraya gitmek zorunda kaldım. Allah kabul etsin inşallah.
bu arada cerenim son fotoların müthiş ya bambaşka biri olmuşsun. barkınım sen de fıstık olmuşsunnnnnnnnnn
:92: Günaydın kızlar :92:
şu an kepekli sandvıc ekmegıne yapmıs oldugum sandvıcımı yerken sıze dun aksam yemegınde kocişle bi dünya yedıgımı üzülerek bıldırırım :78: :78:
durusmaya gıdıcem o yuzden gecmıse dalamadım, yazıp kacacam hemen
umarım herkesın hayatında hersey yolundadır, gelınce gorusuruz hepınızi öptümmmm
ayyyy cnm bnm takma o insanları boşver mutlu ol sen koçişlede tartışmalar olur arada sırada çocukta arada uyutmaz bozma moralini sana yakışmıyo böyle mutsuz olmak
Dedim ya ay tutulmasından canım...
Herkes bi şekilde sorun yaşamış..
Sen de boşuna bağırmışsın be canım..
Adam yardım etmek istemiş...
Eşim bikaç gün önce çekti kenara
Ay tutulmasını izleyeceğiz dedi çocuklara
Arada bana bakıyor
Bazı burçlar etkilenecekmiş dedi...
Kimse kimsenin gönlünü kırmasın diyor bana da
dikkat et sen çabuk etkilenirsin diyor..
Şükür atlattık..
he he ay tutulması çarptı herkesi şükür hasarsız atlatmışsınız:)))
sabah televizyonda izledim ay tutulmasının etkilerini anlatıyordu kova burçlarını çocuğu olacakmış ha hay eşim kova burcu çocuk istemeyen dikkat etsin diyor eşime dedim aman kocacım bu ay bizim ayımız bu ay senin çocuğun olacakmışçalışmalara başlayalım :92: :78:ama dedim sakın çapkınlığa falan kalkma bu ay mazallah sanki başka zaman çapkınlık yapsa kabulüm töbe töbe neyse bu ay ay tutuldu bakalım bebiş bebiş nerdesin ay tutldu baban kova burcu bilmem anlatabildimmi hadi gel gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?