6 yıllık evliyim canım yaş 36 hala gelmedi kerata bi kere bi umutlandırdı oda düşükle sonuçlandı bide düşüğün ayağı içerde olur derler ne ayakmış be 3 yıl oldu çıkamadıinş. hayırlısıyla gelir bebişcnm bnm ne kadarlık evliydin sen unuttum ya söylemiştin aslında
6 yıllık evliyim canım yaş 36 hala gelmedi kerata bi kere bi umutlandırdı oda düşükle sonuçlandı bide düşüğün ayağı içerde olur derler ne ayakmış be 3 yıl oldu çıkamadırabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor ya 6 yıllık ömür oluyor 60 yıl ama yinede rabbim hayırlısını versin aman bende bir sordun bin cevapladım
sağol abla inşallah hayırlısı hiç umudumu kesmedim artık kendimi tiye almaya başladım valla bi yedi sene daha beklersem bebeği rüyamda görücemgünaydin tazeler, yeni gününüz hayirli olsun.Belenay cim , moralini bozma Allahim sanada bir bebek hayirlisiyla verir. ben annem evlendikten 7 yil sonra dünyaya gelmisim.Oglan kardesim ise benden 11 yil sonra.Allahtan ümit kesilmez.
başınsaolsun güzelimGünaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
gereksiz kişiler için ne üzüyosun kendini boşverKızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
aha aymı tuttu bizi
Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen ya..
Herşey olacağına varır...
Sen kendine dikkat et....
Dünkü astrolojik olaylar herkesi etkileyecekti..
İnan ben de etkilendim...
ahh canım nerde işteyim şu an valla bazen bogulcak gıbı oluyorum cocuk ev iş derken
keşkee
ayşebahar valla bılmıyom ne etkıledı ama ara ara oluyo yanı sıkılıyorum boyle kımse benı anlamıyor eşime desem herseyın var bi türlü memnun olmuyosun boyle soylenıp durdukca basımıza bısey gelcek dıyor iyice benı bunaltıyor.ben sosyal hayat ıstıyorum bıraz nefes almak ıstıyorum yaaa cok mu sey ıstıyorum
ablacım cok teşekkür ederiiiim :) walla yıllardır koyuydum ben , hep bi hewesim wardı, bu yaza kısmetmiş, az bi daha sarı sarı dolaşceem sora döncem özümee :) tawsiyelerin için coook teşekkür ederimmmmm muahhhhhhhhhhhhhhhhh
sen yeni mi görüyon kısçeeee :) cok teşekkür ederim, orda vicüüüt hatlarım pek belli deeel ama bu bile iidir yane
sen eritmişsindir onları taze gelin, dert etmeee:
he he ay tutulması çarptı herkesi şükür hasarsız atlatmışsınız:)))
sabah televizyonda izledim ay tutulmasının etkilerini anlatıyordu kova burçlarını çocuğu olacakmış ha hay eşim kova burcu çocuk istemeyen dikkat etsin diyor eşime dedim aman kocacım bu ay bizim ayımız bu ay senin çocuğun olacakmışçalışmalara başlayalım :92: :78:ama dedim sakın çapkınlığa falan kalkma bu ay mazallah sanki başka zaman çapkınlık yapsa kabulüm töbe töbe neyse bu ay ay tutuldu bakalım bebiş bebiş nerdesin ay tutldu baban kova burcu bilmem anlatabildimmi hadi gel gari
6 yıllık evliyim canım yaş 36 hala gelmedi kerata bi kere bi umutlandırdı oda düşükle sonuçlandı bide düşüğün ayağı içerde olur derler ne ayakmış be 3 yıl oldu çıkamadırabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor ya 6 yıllık ömür oluyor 60 yıl ama yinede rabbim hayırlısını versin aman bende bir sordun bin cevapladım
aha aymı tuttu biziben bi değişiklik hissetmedim her daim agrasif olduğum için anca tam tersi bi durum olmuş olabilir.
he he ay tutulması çarptı herkesi şükür hasarsız atlatmışsınız:)))
sabah televizyonda izledim ay tutulmasının etkilerini anlatıyordu kova burçlarını çocuğu olacakmış ha hay eşim kova burcu çocuk istemeyen dikkat etsin diyor eşime dedim aman kocacım bu ay bizim ayımız bu ay senin çocuğun olacakmışçalışmalara başlayalım :92: :78:ama dedim sakın çapkınlığa falan kalkma bu ay mazallah sanki başka zaman çapkınlık yapsa kabulüm töbe töbe neyse bu ay ay tutuldu bakalım bebiş bebiş nerdesin ay tutldu baban kova burcu bilmem anlatabildimmi hadi gel gari
başınsaolsun güzelim
gereksiz kişiler için ne üzüyosun kendini boşverbak luzumsuz insanlar için evindede huzursuzluk yaşadın yapma böyle şeyler.duyma görme bilme.gerektiğinde tek tek sayarsın lafını
aha aymı tuttu biziben bi değişiklik hissetmedim her daim agrasif olduğum için anca tam tersi bi durum olmuş olabilir.
Gece gece tövbe tövbe
Seksi şempanze amma açılmışsın...
Şaka bir yana güzel olmuşsun...10 kg ama nasıl değştin değil mi?
Gaz konusunda green vermiş veriştirmiş zaten
Ölçülerin kaç kaç senin?
Cerenim...
Öncelikle Allah mutluluğunu bozmasın canım...
Harika gidyorsun bunu söyleyeyim..
Fark açık bariz ortada...
Canım sana kızıl ve koyu ton saç daha güzel yakışıyor..
Boyatırsan düşün derim..
Bu sarı saç seni olduğundan büyük göstermiş..
Özledim kız seni...
canım gözün aydın
harika gözüküyorsun tatlım nazar değmesin
ben DKZ'yi yapamam herhalde anlattığın gibiyse canım
ablacım harikasın yenisine sağlık
balkon kapısını tutmak için kullanman süper
Başınız sağ olsun canım. Rabbim babannene rahmet eylesin
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun inşallah
dünkü menüm:
kahvaltı:
yarım dilim tost ekmeği
şekersiz çay
süzme peynir
öğle:
yarım porsiyon makarna
akşam:
dondurma
dün aklıma ne gelirse yedim az az
Kızlar yaaaa bakın nebuldum 18 yaşındayken çektiğim fotoyu 61-62 kg olduğum zamanlar hey gidi heyyyyyy ben yine böyle olmak iştiyoyum yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 210951 Eki Görüntüle 210952
yok çok sakinimDeli kız... Her daim agresifim diyor...
bu tarz ortamları geç normak hayatta bile tartışma ortamlarıyla bi sonuca varılmıyo sade sinirlendiğin ve söylendiğinle kalıyosun.bu yüzden üzme kendini boşver.bak sonra benim gibi faceden silerler senisaydım yanı yazdım zatende öyle çirkef cıktıkı özellikle bitanesi cok uymak istemedim sevıyesıne ınemdım ama kesınlıkle yazarken bıle neyse haklısın saol
Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
pelincim kavuştun mu kocişe gözün aydın canımmmmmm
Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
ablacım cok teşekkür ederiiiim :) walla yıllardır koyuydum ben , hep bi hewesim wardı, bu yaza kısmetmiş, az bi daha sarı sarı dolaşceem sora döncem özümee :) tawsiyelerin için coook teşekkür ederimmmmm muahhhhhhhhhhhhhhhhh
sen yeni mi görüyon kısçeeee :) cok teşekkür ederim, orda vicüüüt hatlarım pek belli deeel ama bu bile iidir yane
sen eritmişsindir onları taze gelin, dert etmeee:
tşk ederimmmmm çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimmm sende harikasınnnnnnn tabiki olcaksınnnnnnnnnnnnnnnn
günayydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar bende yengeç burcuyummmmmm
abla ya bu tam benlik ben hep açım nede olsabu diyeti neden baştan söylemediniz bana burda açlıktan kıvranıyorum
Canım ölçülerini sormuştum ama...
Yazmak istemiyorsun sanırım....
Belin kaç oldu peki senin?
Onu yaz barii
yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk
yok çok sakinimama agrasif bi yanımda vardır.hani sessizden korkacan derlerya o hesap.içime atarım sineye çekerim ama bi patladımmıda
aman zaten isterseniz silebilirsiniz dedim onlarada hıh
bu tarz ortamları geç normak hayatta bile tartışma ortamlarıyla bi sonuca varılmıyo sade sinirlendiğin ve söylendiğinle kalıyosun.bu yüzden üzme kendini boşver.bak sonra benim gibi faceden silerler seni
canım basınız saolsun, Allah gerıde kalanlara uzun saglıklı, huzurlu omurler versınn
kavustum nıhayet canımammavelakın cok özlememe ragmen boyle bı sınır edıo benı nedense ya da ben sınır oluyorum herseye:26:
gecmısı sımdı okudum da ay tutulmasından topıktekılerde sarsılmış, ondanmıki benım de acaba, bıde regl olcamm, hem ay tutulması hem regl bırlesınce patlamaya hazır bomba oldum galıbaaa
ay tutulmasından neyıp gecıyorum bende canım, hayrola senınde mı reglın yaklastı yoksaaa :26: bu kadar etkılenmemeye calıs canımm, takılma, ne yazıkki her zaman hersey yolunda gıtmıyooeşinin davranısıda tuz bıber olmuş bıraz, zaten sen sınırlı oldugun ııcn bırazda ona patlamısın, boswer kucuk seyler bunlar, hersey ustustemı gelır dıyosun ya, bişi gelecekse de boyle ufak seyler gelsın, Allah beterınden saklasın korusun bızı ...
valla eritemedim canımmm, kociş daha yurdum havasına uyum saglayamadı bence, boyle bı gıcık edıo benı, dun aksam asma bı sofra hazırlamısım beyfendıyee, missssssssssmaşallah o da bı yedıkı, gozlerım acıldı boyleeee sonra da bana dıyokı gunlerdır yemeklerın gozumun onune gelıyodu, korkma bu halımden dıyoooooooo bende yemegı bıraz fazla kacırdım onunlaaaa, acaıp rahatsız ettıııı sonradan, acayıp bı agırlık çöktü sonrada uyuklamya basladımmmmmmm, eritemedım yanııı yedıklerımı de uzerıne bıde uyku cektımmmmm ıyıce yerlestırdımmmmmm
ayrıca kızlar foto dıyolardııı, hamaktakı foton pek şeker cıkmıs cnaım benımmmm, cok begendım onuuuammavlakın aysebahar mı demıs sac koyu daha guzel dıyeee, bence bu yenı sacın dasana cok yakıstı ama bana gore soyle bısı var hem kılo hemde acık renk sac ınsanı daha buyuk gosterıo oldugundan, şimdi sen zaten kıloları vererek kac yas genclesmıs oldun ama bu defada sacımı acarak tekrar bı kac yas daha olgnlastın oysakı hem kılo verıp hemde sacını koyu yapsan tam cıtır olcan gıbı gelıyo bana, oyle cok koyu renkler deılde benım gonlum hala sende bakır tonlarından yanaaaa:26: ayrıca eskı halınde yanaklarını sıkasımm geldıııı, o zmnda guzelmısın ama sımdı tam cıtır oldu benım arkadasımmmmm tam gaz ileri , vazgecmek yok inş bende oyle fark gorebıldıgım gunlerı kısa zamanda gorururummmmm
ayrıca bu msjı yazcam derken ne kadar cok kufrettıgımı anlatamam.tam yazıyorum ıfade koycam once basmıo tus, ıfade cıkmıyo sonra bırden satır kayıo nerde kaldıgımı bulamıyorumm, napmıslar anlamadımmm ama deli oldum haaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?