70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. hayırlısıyla gelir bebiş cnm bnm ne kadarlık evliydin sen unuttum ya söylemiştin aslında
6 yıllık evliyim canım yaş 36 hala gelmedi kerata bi kere bi umutlandırdı oda düşükle sonuçlandı bide düşüğün ayağı içerde olur derler ne ayakmış be 3 yıl oldu çıkamadırabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor ya 6 yıllık ömür oluyor 60 yıl ama yinede rabbim hayırlısını versin aman bende bir sordun bin cevapladım

günaydin tazeler, yeni gününüz hayirli olsun.Belenay cim , moralini bozma Allahim sanada bir bebek hayirlisiyla verir. ben annem evlendikten 7 yil sonra dünyaya gelmisim.Oglan kardesim ise benden 11 yil sonra.Allahtan ümit kesilmez.

gelir cnm sen moralini bozma allahtan ümitini kesme evet düşükten sonra mutlaka çocuk olurmuş seninkinin daha vakti gelmemiş demekki ama gelicek tabi böyle olduğun günleride görücez

günaydin tazeler, yeni gününüz hayirli olsun.Belenay cim , moralini bozma Allahim sanada bir bebek hayirlisiyla verir. ben annem evlendikten 7 yil sonra dünyaya gelmisim.Oglan kardesim ise benden 11 yil sonra.Allahtan ümit kesilmez.
sağol abla inşallah hayırlısı hiç umudumu kesmedim artık kendimi tiye almaya başladım valla bi yedi sene daha beklersem bebeği rüyamda görücem menapoz derdi var ailede erken menapoz olan çok bende potansiyel adayım ama kısmet gelecek inşallah gelecekte azcık anneyi üzüyor işte

başınsaolsun güzelim

gereksiz kişiler için ne üzüyosun kendini boşver bak luzumsuz insanlar için evindede huzursuzluk yaşadın yapma böyle şeyler.duyma görme bilme.gerektiğinde tek tek sayarsın lafını

Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen ya..
Herşey olacağına varır...
Sen kendine dikkat et....
Dünkü astrolojik olaylar herkesi etkileyecekti..
İnan ben de etkilendim...
aha aymı tuttu bizi ben bi değişiklik hissetmedim her daim agrasif olduğum için anca tam tersi bi durum olmuş olabilir.

İsteklerimiz bitmez hayatta...
Sen gönlünce yaşamana bak canım...

Bişey değil gülüm.....Öpüyorum senii

Ay canım...
İnşallah çalışsaydınız ya kuzum kova burcundaysa
Ay kız kdr de senin gibi hamile kalmak istiyor..
Bayağı var...
İnşallah hamile kalırsın....
Allah kucağına almak nasip etsin canım benim

Sanki bu yıl uğurlu gelecek....
Astroloji bile senden yana canım

koçlara ne dedi canım?bizde ben dinlmeiştim busene zayıflıycakmışım inşaaallh bakalımmmbuarada HERKESE MERHABALARRRRRRR...yeniden sahalardayım
dün net yoktu offf sanki yılalr geçtinaptıalr dedim durdum kızlarr
belenayım inş. kova burçlu eşin ve senin bebişin gelsin tezzamanda.....
sorma al bendende okadar ilk düşüğüm yeni evliyken 2aylıktı bidahada sonra 2sene aşılam sonucu kaldım düştü oda erken düşüktü.....
6yıl oluyo eylülde bizede,o düşüğün ayağı çıkmadı halahep bi umut oldu hamile kalabilmem ama artık onlar bana umut değilçokkk nazlı bizim kuzular ama anneleride 6yılı 60 yıl gibi geçirdilersede bigün gelicekler.....rabbim yardımcımız olsunnn..

saydım yanı yazdım zatende öyle çirkef cıktıkı özellikle bitanesi cok uymak istemedim sevıyesıne ınemdım ama kesınlıkle yazarken bıle neyse haklısın saol

Kızlar yaaaa bakın nebuldum 18 yaşındayken çektiğim fotoyu 61-62 kg olduğum zamanlar hey gidi heyyyyyy ben yine böyle olmak iştiyoyum yaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 210951 Eki Görüntüle 210952

tşk ederimmmmm çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimmm sende harikasınnnnnnn tabiki olcaksınnnnnnnnnnnnnnnn

Deli kız... Her daim agresifim diyor...
yok çok sakinim ama agrasif bi yanımda vardır.hani sessizden korkacan derlerya o hesap.içime atarım sineye çekerim ama bi patladımmıda

saydım yanı yazdım zatende öyle çirkef cıktıkı özellikle bitanesi cok uymak istemedim sevıyesıne ınemdım ama kesınlıkle yazarken bıle neyse haklısın saol
bu tarz ortamları geç normak hayatta bile tartışma ortamlarıyla bi sonuca varılmıyo sade sinirlendiğin ve söylendiğinle kalıyosun.bu yüzden üzme kendini boşver.bak sonra benim gibi faceden silerler seni

canım basınız saolsun, Allah gerıde kalanlara uzun saglıklı, huzurlu omurler versınn

pelincim kavuştun mu kocişe gözün aydın canımmmmmm

kavustum nıhayet canım ammavelakın cok özlememe ragmen boyle bı sınır edıo benı nedense ya da ben sınır oluyorum herseye:26:
gecmısı sımdı okudum da ay tutulmasından topıktekılerde sarsılmış, ondanmıki benım de acaba, bıde regl olcamm, hem ay tutulması hem regl bırlesınce patlamaya hazır bomba oldum galıbaaa

ay tutulmasından neyıp gecıyorum bende canım, hayrola senınde mı reglın yaklastı yoksaaa :26: bu kadar etkılenmemeye calıs canımm, takılma, ne yazıkki her zaman hersey yolunda gıtmıyoo eşinin davranısıda tuz bıber olmuş bıraz, zaten sen sınırlı oldugun ııcn bırazda ona patlamısın, boswer kucuk seyler bunlar, hersey ustustemı gelır dıyosun ya, bişi gelecekse de boyle ufak seyler gelsın, Allah beterınden saklasın korusun bızı ...

valla eritemedim canımmm, kociş daha yurdum havasına uyum saglayamadı bence, boyle bı gıcık edıo benı, dun aksam asma bı sofra hazırlamısım beyfendıyee, missssssssss maşallah o da bı yedıkı, gozlerım acıldı boyleeee sonra da bana dıyokı gunlerdır yemeklerın gozumun onune gelıyodu, korkma bu halımden dıyoooooooo bende yemegı bıraz fazla kacırdım onunlaaaa, acaıp rahatsız ettıııı sonradan, acayıp bı agırlık çöktü sonrada uyuklamya basladımmmmmmm, eritemedım yanııı yedıklerımı de uzerıne bıde uyku cektımmmmm ıyıce yerlestırdımmmmmm
ayrıca kızlar foto dıyolardııı, hamaktakı foton pek şeker cıkmıs cnaım benımmmm, cok begendım onuuu ammavlakın aysebahar mı demıs sac koyu daha guzel dıyeee, bence bu yenı sacın dasana cok yakıstı ama bana gore soyle bısı var hem kılo hemde acık renk sac ınsanı daha buyuk gosterıo oldugundan, şimdi sen zaten kıloları vererek kac yas genclesmıs oldun ama bu defada sacımı acarak tekrar bı kac yas daha olgnlastın oysakı hem kılo verıp hemde sacını koyu yapsan tam cıtır olcan gıbı gelıyo bana, oyle cok koyu renkler deılde benım gonlum hala sende bakır tonlarından yanaaaa:26: ayrıca eskı halınde yanaklarını sıkasımm geldıııı, o zmnda guzelmısın ama sımdı tam cıtır oldu benım arkadasımmmmm tam gaz ileri , vazgecmek yok inş bende oyle fark gorebıldıgım gunlerı kısa zamanda gorururummmmm

ayrıca bu msjı yazcam derken ne kadar cok kufrettıgımı anlatamam.tam yazıyorum ıfade koycam once basmıo tus, ıfade cıkmıyo sonra bırden satır kayıo nerde kaldıgımı bulamıyorumm, napmıslar anlamadımmm ama deli oldum haaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

tşk ederimmmmm çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimmm sende harikasınnnnnnn tabiki olcaksınnnnnnnnnnnnnnnn

Canım ölçülerini sormuştum ama...
Yazmak istemiyorsun sanırım....

Belin kaç oldu peki senin?
Onu yaz barii

günayydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar bende yengeç burcuyummmmmm

aaa bende yengec burcuyum canım birde ıkızler arkadas vardı aynı burctan tayınlerı cıktı ondan gelemıyor sanırım az kaldı dogum günlerimizeee off bu ıfadeler bazen cıkıyo bazen kabul etmıyo anlamadım yaa

ay bende sınır oldum koyamıyom ıfade fılan!birde diyemedim sanırım sana bı türlü gözünaydın kavustun kocişine Allah ayırmasın bidaha kız bızede yollasaydın o kadar yemektende kavga etmeseydık bari
bide ben regl olmuyom belkıde ondan sınırlıyım zaten sürekli haftaya gıtcem doktora 3 aylık ıgeneyle korundugum ıcın nerdeyse 1 senedır regl olmuyom ilk reglimden cok korkuyom kan gövdeyi götürcek diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…