ben caymam kardeşim bu diyettenbu nasıl bir diyettir ya ,nasıl bir cayma polikatısı var bundaaa
kızlar nasıl olmuşum en son halim buuu gaza getirin biraz daha vercemmmmm
Eki Görüntüle 210367 Eki Görüntüle 210368
aaa bende yengec burcuyum canım birde ıkızler arkadas vardı aynı burctan tayınlerı cıktı ondan gelemıyor sanırım az kaldı dogum günlerimizeee off bu ıfadeler bazen cıkıyo bazen kabul etmıyo anlamadım yaa
ah ah ah hiç 9 la başlayan basenim olması ama olsun seninde memişin yok seninde yok seninde yok dırırım dırırım yok yokyazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk
gögüs 85 cnm
bel 71
basen 92
süpersin az kaldı az kaldı çok hoş görünüyosun bence e tabii bana göre hayli iyi görünüyosun bende 60 lara inince koyacam resim inşallah bakalım nasıl ne zaman ineceğim 60 lara
süpersin az kaldı az kaldı çok hoş görünüyosun bence e tabii bana göre hayli iyi görünüyosun bende 60 lara inince koyacam resim inşallah bakalım nasıl ne zaman ineceğim 60 lara
ah ah ah hiç 9 la başlayan basenim olması ama olsun seninde memişin yok seninde yok seninde yok dırırım dırırım yok yok
ideal kadın ölçüm 10 kilo verince barkin olcam bende
legyum ve barkinim
kizim daha ne istiyorsunuz fistik gibi olmusunuz ah barkinim bende senin gibi olabilecekmiyim.....
yakışır hoş olur bencesilikonnn yaptırcamm cnm araştırıyorummmmmmmmm
ooff magnum double mııaman korkarım yokk... ben sımdıılık kuru kuru yıyım zayıflayınca yerım onu.. benı yoldan cıkarmaa
yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk
gögüs 85 cnm
bel 71
basen 92
ay bende sınır oldum koyamıyom ıfade fılan!birde diyemedim sanırım sana bı türlü gözünaydın kavustun kocişine Allah ayırmasın bidaha kız bızede yollasaydın o kadar yemektende kavga etmeseydık bari
bide ben regl olmuyom belkıde ondan sınırlıyım zaten sürekli haftaya gıtcem doktora 3 aylık ıgeneyle korundugum ıcın nerdeyse 1 senedır regl olmuyom ilk reglimden cok korkuyom kan gövdeyi götürcek diyeeee
yakışır hoş olur bencezaten seksi ve alımlı bi hatınsın bu takviyeyle artık Allah Allah
Bana artikim herküliye abla diyebilirsiniz.Kondisyon bisikletimin koskoca demir direksiyonunu kirdim.Bendede amma güc varmis.Simdi ne etcem ben?Zavalli bisikletim uzun yillar balkon kapimi acik tutmaya yaramisti, yeni yeni tanisiyorduk , yazik oldu.
canım beniim biz 60 lara inelim gider beraber yeriz ben ısmarlıcam hemde öle magnum vss değil kız kulesine götürcem seni sözzz
maşşalah ya sen yavru olmuşsun belin çok az daha ince olursa podyuma çıkarsın kız ama iyi olmuş böyle daha fazla verme sakın kilo fıstık seni gidi
mevcimsel ve dönemsel faktörler ağrıları tetikliyor.buna göre uygun bi dönemse yaptırırsın.sonuçta herlesin canı tatlı.ee bişiler değişsin istiyosan az acıyı göze alacaksın.aynenn cnmm diğer topikte okuyorumm bakalımmmm cesaret topluyorum biraz cnm kıymetlii korkuyorum ama sezeryan oldumyaa onda acım olmadı diye avutuyorum kendimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?