70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın.millet .ben bu hafta kilo veremiyorum regl den dolayı sanırım haftaya artık bakıcaz bu hafta ölü geçti yanii

aç karnına 1 bardak ballı sirkeli su

sabah ki menüm 2 ev poğaçası ( bu sabah öle oldu dayanamadım artık nappiim kilo da vermemiş görünce kendimi)

2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates

heyyyy malatya güzeli hazırlıklara devammıdün ben yoktum ndan öncekiş günde sen yoktun..:26:
ben de halıcı aradım halıları bisüpürüp kapıya dizicem adet sansım haffiledi artık 2gündür sporda bol ter attım biyandanda mısırpüskülü kirazsapı içiyorum sabahalır bir bardak ödem kalmasın diyee......artık temziliğe hız vericem sporumda c.tesi bitiyor ya halılar gelene kadar baza kanape altları elden geçicek,mutfakta fırın buzdolabı çekilcek..dünde mevsimlik montlaırmızı yıkadım onlar kalkıcak ütülenip ..
çok iş var ama elimi kolumda kaldırasım yok ben ne pis oldum yaanoldu bana..
zaten kociş beni gerer şimdi bu ev niye çıplak nezamn bitecek işinsağolsun çok iyidir ama sanki karısı senede 10 kere evi ayağa kaldırıyo gibi deli eder beni..
ilk senelr anam ağlardı btiripi sarayım diye..baktım onlan bana oluyo onu baştan uyarıyom yada gti biyere diyom sanki dursa elmi atacaktabari bana karışmasın

yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk

gögüs 85 cnm

bel 71

basen 92
ah ah ah hiç 9 la başlayan basenim olması ama olsun seninde memişin yok seninde yok seninde yok dırırım dırırım yok yok

ideal kadın ölçüm 10 kilo verince barkin olcam bende

süpersin az kaldı az kaldı çok hoş görünüyosun bence e tabii bana göre hayli iyi görünüyosun bende 60 lara inince koyacam resim inşallah bakalım nasıl ne zaman ineceğim 60 lara

tşkkkkk bitanemmmmm bak şuanda benim başladığım kilodasınnnnn ve sende verceksinnnnn inanıyorummmmm

süpersin az kaldı az kaldı çok hoş görünüyosun bence e tabii bana göre hayli iyi görünüyosun bende 60 lara inince koyacam resim inşallah bakalım nasıl ne zaman ineceğim 60 lara

bende ineyim boy boy afiş asıcam heryerrrebuarada dünsabah nihayet wcye girip açkarnına 74 gördüm...rabbime şükürler olsun hemen buraya koştum ama net yoktuuuu:78:

dünki menümü yazzyım da jüri yorumlasın...

uyanınca
yüzümü yıkadım önceeesonra mısırp.kiraz sapı çayım

kahvaltı
1yumurta,salatalıkidomates,peynri,5zeytin.1dilim kepek ekmeğim
ara
su

ooff magnum double mıı aman korkarım yokk... ben sımdıılık kuru kuru yıyım zayıflayınca yerım onu.. benı yoldan cıkarmaa

canım beniim biz 60 lara inelim gider beraber yeriz ben ısmarlıcam hemde öle magnum vss değil kız kulesine götürcem seni sözzz

Son düzenleme:

tesekkur ederım kavustuk ama benım regl donemımden sonra kavussaydık daha ıyı olcaktı sankııı
aay valla canım deme oyle ya uzulurum, valla yemege gelseydınız bızeee, bu aksamada kaldı valla hepsııı, bol bol yapmıştımmmm
bence regl konsunda da vakıt gecırmeden doktora gorunn, ben adet oncesı boyle bı psıkolojıdeyken bıde olmadıgımı düşünemıyorumm, kasırga gıbı olurum herhaldeeee

aynenn cnmm diğer topikte okuyorumm bakalımmmm cesaret topluyorum biraz cnm kıymetlii korkuyorum ama sezeryan oldumyaa onda acım olmadı diye avutuyorum kendimiii
mevcimsel ve dönemsel faktörler ağrıları tetikliyor.buna göre uygun bi dönemse yaptırırsın.sonuçta herlesin canı tatlı.ee bişiler değişsin istiyosan az acıyı göze alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…