70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle
4y.kaşığı sebzem dünden kalmış poşette pişti
4y.kaşığıda yogurt

ara ve ikindi akşam hepisi....(komşularla aşağıda çay içilecekti bende irmik pasta yaptım kaldı ama birsürü bıdık vardı çocuklara yedirdim sitenin)
4y.kaşığı ksır
1küçük dilim irmikli sütlü pasta
1 gerçekten çoook küçüktü lazböreği (aslında arasında muhalebili şerbetli tatlı karadenizde meşhurmuş hiç sevmem şerbetlileride merak ettim enkenardan aldım
3bardak çayy
SPOR...1SAAT BANTTA yürüdm,hocayla minderde ter attıkyandı kara yağlar ohhhhhhh..bol mekikli oldu30dk.bisiklet..bikaç bacak aleti...
3litre su...gelince biberiye+funda çayım...bikaçdilim karpuzz..büleee işteee

mevcimsel ve dönemsel faktörler ağrıları tetikliyor.buna göre uygun bi dönemse yaptırırsın.sonuçta herlesin canı tatlı.ee bişiler değişsin istiyosan az acıyı göze alacaksın.

kışın istiyorum cnm hem sıcaklarda zor zaten bi ayda anca iyileşiyorrrr katlancazz artıkkkkkk

cnm Allah kolaylık versin sana bazen olur böle aksi günler sakin ol derin nefes al planlı davran kendine gücen ve mutlaka kendin dikkat et neticede sana ihtiyacı olan insanlar var çevrende .üzme kendiniii

yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk

gögüs 85 cnm

bel 71

basen 92

silikonnn yaptırcamm cnm araştırıyorummmmmmmmm

Benim ölçüler

Göğüs: 96

Bel: 71

Basen: 96

Boy: 171 miş.... 170 değilmiş.. Sağlık ocağında ölçtürdüm...

Bende belimi incelmeye çalışıyorum...
Başaramazsam lipooooooooooooo

Son düzenleme:
bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu
gergindim ay tutulmasından herhalde dedi arkadaşlarım

noluyo kızlar bu gün dün kocamla tartıştım diyenler çoğalıyo sanki bende bi ara az bi tansiyonu yükselttim ama neyseki sonra düzeldik ay tutulması etkiledimi nedir bizleri yaww

kışın istiyorum cnm hem sıcaklarda zor zaten bi ayda anca iyileşiyorrrr katlancazz artıkkkkkk
terlemicen bunalmıcan havalar olmalı ne çok soğuk ne çok sıcak hadi hayırlısı inşallah kazasız belasız hayırlısıyla yaptırmak nasip olur inşallah.

Aklın yolu birmiş işteee AY TUTULMASI

hah işte ben kasırgayım önüme geleni delip geçiyom(hayır gecemıyom kendı ıcımde patlıyom)kac aydır böyle gidecem haftaya cts canım.ayrıca saol yemıs kadar oldum ellerıne saglık bende eskıden gzüel yemekler yapardııımmm ah ahhh

oyh oyhh memişler. ee 3 çocuktan sonra normal bi ölçü hala emziriyoken birde maşallah barkin ve sana darısı bizim başımıza inşallah

cnm hulohp çevirsene hem çok zevkli hemde beli çok inceltiyor hergün 10 dk yapsan yeter ilk başta zorlanırsın ama sonra alışırsın yaparsın yani ona göred süreyi arttırırsın

Son düzenleme:

yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk

gögüs 85 cnm

bel 71

basen 92

masalah kizlar hersey tam takir... superya...oturun oturdugunuz yerde ....

benim mezurem yok ben olculerimi bilmiyom

cnm Allah kolaylık versin sana bazen olur böle aksi günler sakin ol derin nefes al planlı davran kendine gücen ve mutlaka kendin dikkat et neticede sana ihtiyacı olan insanlar var çevrende .üzme kendiniii

saol canım zaten sorunu orda görüyom ben her yük sorumluluk benım üstümde hissediyom bunalıyom neyse rahatlattınız benı sabahtan berı yazınca acıldım bıraz

benıde götürr kız kulesinee cok pahalı ora yaaa

verelim kiloları söz kız gel senide götürücem o kadar şımartalım kendimizi fazla değil hatırladığım kadarı ile cnm yaa en son 3 yıl oldu gidelii eee kız doğduktan sonra fazla bi yere gidemedim ben maleseff ama artık 3 e giriyo gezicem tozucam e bide kiloları gidince afeti devran olup tozunu attırıcam eskisi gibi istanbulun ve türkiyenin

Son düzenleme:
kizlar su epileptik( miydi neydi) bisikleti kulananlariniz varmi bizim burda haftaya genel indirimler basliyor almayi dusunuyom tavsiyelerinizi bekliyom....
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…