Kızlar yaaaa bakın nebuldum 18 yaşındayken çektiğim fotoyu 61-62 kg olduğum zamanlar hey gidi heyyyyyy ben yine böyle olmak iştiyoyum yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 210951 Eki Görüntüle 210952
dünki menümü yazzyım da jüri yorumlasın...
uyanınca
yüzümü yıkadım önceeesonra mısırp.kiraz sapı çayım
kahvaltı
1yumurta,salatalıkidomates,peynri,5zeytin.1dilim kepek ekmeğim
ara
su
mevcimsel ve dönemsel faktörler ağrıları tetikliyor.buna göre uygun bi dönemse yaptırırsın.sonuçta herlesin canı tatlı.ee bişiler değişsin istiyosan az acıyı göze alacaksın.
günaydın kızlaaaaar...kaptanımız artık kapsama alanı dışında değilllll.şimdiden hoşgeldin sena ablaaaaa:79::79:hadi çabuk gir bişiler sorucammmm
Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
yazıyımm bebeğim hemen ölçüppppp aa ni demekkkkkkkkkk
gögüs 85 cnm
bel 71
basen 92
silikonnn yaptırcamm cnm araştırıyorummmmmmmmm
bende dün eşime bağırdım hem de kocacım bana mutfakta yardım etmek istemişti sustu Allah'tan yoksa kötü olurdu
gergindim ay tutulmasından herhalde dedi arkadaşlarım
terlemicen bunalmıcan havalar olmalı ne çok soğuk ne çok sıcakkışın istiyorum cnm hem sıcaklarda zor zaten bi ayda anca iyileşiyorrrr katlancazz artıkkkkkk
Benim ölçüler
Göğüs: 96
Bel: 71
Basen: 96
Boy: 170
Bende belimi incelmeye çalışıyorum...
Başaramazsam lipooooooooooooo
Dedim ya ay tutulmasından canım...
Herkes bi şekilde sorun yaşamış..
Sen de boşuna bağırmışsın be canım..
Adam yardım etmek istemiş...
Eşim bikaç gün önce çekti kenara
Ay tutulmasını izleyeceğiz dedi çocuklara
Arada bana bakıyor
Bazı burçlar etkilenecekmiş dedi...
Kimse kimsenin gönlünü kırmasın diyor bana da
dikkat et sen çabuk etkilenirsin diyor..
Şükür atlattık..
tesekkur ederım kavustuk ama benım regl donemımden sonra kavussaydık daha ıyı olcaktı sankııı
aay valla canım deme oyle ya uzulurum, valla yemege gelseydınız bızeee, bu aksamada kaldı valla hepsııı, bol bol yapmıştımmmm
bence regl konsunda da vakıt gecırmeden doktora gorunn, ben adet oncesı boyle bı psıkolojıdeyken bıde olmadıgımı düşünemıyorumm, kasırga gıbı olurum herhaldeeee
gögüs 85 cnm
bel 71
basen 92
oyh oyhh memişler.Benim ölçüler
Boy: 171 miş.... 170 değilmiş.. Sağlık ocağında ölçtürdüm...
Benim ölçüler
tşkkkkk bitanemmmmm bak şuanda benim başladığım kilodasınnnnn ve sende verceksinnnnn inanıyorummmmm
Benim ölçüler
gögüs 85 cnm
bel 71
basen 92
cnm Allah kolaylık versin sana bazen olur böle aksi günler sakin ol derin nefes al planlı davran kendine gücen ve mutlaka kendin dikkat et neticede sana ihtiyacı olan insanlar var çevrende .üzme kendiniii
benıde götürr kız kulesinee cok pahalı ora yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?