70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim tekne kazıntısı geldi yapıştı bana illa kucakla beni diyooo zillii ablasıyla oynadı onu delirtti sıra bendeee accık oynıyım kızımlada sonra accık ev işine bakıcam gelirim gene

başın saolsun canım

dişimi doldurtup geldim.

kahvaltım

1 pogaca,cherry domates,beyaz peynir,çay.

ara

1 şeftali

kızlar sena nın cezası bıtmedı mı?

2 sene önce evlilik yıldönümünde götürcekti eşim rezervasyon için bı baktım 140 tl filandı yok istemem kalsın dedim

şimdi nıye yapmıyosun canım cocuktan fılan mııı :26: bende ne zaandır kendım yemıyorum dıye yapmıyodumm, oyuzden tembellıge de alısmıstım ama bu defa kociş burda yemek kulturu yok, ac kalıyorum valla dıye dıllendırınce bende surprız yapıp donattım sofrayıı ben yemek yapmayıda sevıyorummm, işten gelıp mutfaga gırınceye kadar bya gec oluyo o yzuden anca bı aksam sonranın yemegını rahat rahat hazırlayabılıyorumm, stresım gıdıyo mutfaktaa

kizlar su epileptik( miydi neydi) bisikleti kulananlariniz varmi bizim burda haftaya genel indirimler basliyor almayi dusunuyom tavsiyelerinizi bekliyom....
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

spor salonunda var canım, ben cok sevıyorum vallaa sen ıstemesende bı basladımı ayakların kendılınden hareket etmeye baslıyo, ınsanı yoruyo baya ama guzel hem kollar hemde alt taraf guzel calısıyooo genel ındırmlerın baslayacagı yer neresı cnaım, kaca duserkı fıyatııı:44:

Kız kocandan çekiyorsan dikkat et..
Hamile kalma
Seksi olacağım diye hamiş kalma bebeğim..

Sabırla olacaksın sen azimli hatunsun vesselam....
hamiş kalmam bebişim allah korusun yinede olmayana versin ben dikkat ediyorum hem bide spiral var 3 ay oldu takılalı ohhhhh sefam olsun
hulohp ne kii?????:26:

ahanda bu belde çevrilen şey

canim ben paristeyim henuz normal fiyatini bilmiyom ama 250 erou' yu gozden cikarmisim ustu olursa almaya bilirim burda yilda iki defa a'dan z'ye indirimler olur kendime kiyafete alacam ama 60 kilo olsaydim daha iyi olurdu...

Selamlar herkeseee
Umarım keyifler yerindedirr... ay tutulması bır tek benımı etkılemedı yahu... belkıde iyi etkilemiştirr bakım etkileri neymiş yay burcuna....

CLEOPATRA Başın saolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babannenin...

canim ben paristeyim henuz normal fiyatini bilmiyom ama 250 erou' yu gozden cikarmisim ustu olursa almaya bilirim burda yilda iki defa a'dan z'ye indirimler olur kendime kiyafete alacam ama 60 kilo olsaydim daha iyi olurdu...
biraz dar alırsın bişicik olmaz basen problemin yoksa zaten aldığın pantolon yada elbise çok bollaşmıyor.ama mesela ben kilo verim hemen basenden belden bollaşıyor.sende ona göre üzerine olan şeyin bi küçük bedenini dene 5 kilo farkettiğinde olacak gibiyse küçüğünü al

gecmıs olsun canım.arkadaslar bitmiş cezası dedıelr ama bılmıyorum gelmedi:26:

saol balım.

senanın cezası bitmiş te daha kk ya ugramamış hiç.

neyse şimdiden senacım hoşgeldın ben okulda oluurm geldıgıını göremem.

bi da mapusa düşme sigara ,çamaşır getıremıyozzz.............

tünaydın kısçeleeerrrrrrr bugün yine harika hissediyorum valla tartıda sabah 66.8gördüm bu hafdada ne iniş çıkış yaşadım ama olsun mutlu son benim karnım acıktı gidiyom bye bye

canım cocukta etkılı tabı mutfaga gırmemle pacama yapısıyor heryerı karıstırıyor bende eskıden rahatlardım yemek yapınca sımdı stres oluyorum dedıgın gıbı ısten gelıncede gec oluyor aceleyle ne yaptıgımı bılmıyorum hemde dıyet malum ondanda yaparsam tek cesıt ıste dün ayzmıstım buraya o yemek var ıste sadece aksama bırde haftasonları yapabılıyom anca ıste baska yok zaten pasta börek olayını pek beceremem aylardır yapmıyom onuda

kesin sena abla bugünün perşembe olduğundan bihaber yoksa gelirdi koşa koşa yada bugün işleri var pilmiyoz artıkın şimdiden gözümüz aydıııııııın kaptanımız dönüyoooooooooo ve yarın için çok heycanlıyım bu sefer niyeki

Son düzenleme:
ne diyor yahu bu... hadı bende kötü bişey yokta pek eşimin burcunda bır ayrılık yasanır fılan diyo döverim he ben bunu...

dolgun hayırlı olsun..
geçmiş olsun canım...sena

yaaa inanmıyorum bendede diyo hemde benim burcumdaşuanda bi ilşki yaşıyorsanız,ufukta ayrılık ihtimali var eğer ilişkiniz yoksa birden gelişecek,beklenmedik bi ilşki yaşıycaksınız diyo aman allahım ben napıcam ne buu kızlar ya varmı aslı astarı iide ben eşimle son zamanlarda hiç kavga etmedimki büyük niyeeeee bu tutulma bizi etkilermi gerçekten

aaaaaaaaaay benı bu havalar mahvettı

bahar moduna gıremıyorum, regl olcaksam da cabuk olayım, sınırım tepemde bu hava da uzeırne tuz bıber ektıı
yazılacak dılekcelerım var, elim gıtmıyo, canım hıcbısı yapmak ıstemıyooo, kıloyla basım dertte, katıbımız bugun ofıse gelırken hoşbeşler, kurabıyeler, paket paket cikolatalar almış, hepsi içerde dolaptalar ve regl olacagım ıcın bi tatlı istegı ıcerısındeyım ama yemıycem işteeeee

bu hafta eşim gelcek yemek yapcam dıye salı aksamı spora gıtmedım, vucudum şiş, ofiste kımse yok dıye ayakkabılarımı cıkarıp oturuyodum demın tvalete gıtcektım ayaklarım ayakkabıya gırmedııı regle baglıyorum su anda hepsını, ne olsa bu reglden zatennn :26:

ya ben nıye boyle oldum ya

ya bunları nerden okudunuz ben bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…