cnm hulohp çevirsene hem çok zevkli hemde beli çok inceltiyor hergün 10 dk yapsan yeter ilk başta zorlanırsın ama sonra alışırsın yaparsın yani ona göred süreyi arttırırsın
başın saolsun canımGünaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
verelim kiloları söz kız gel senide götürücem o kadar şımartalım kendimizi fazla değil hatırladığım kadarı ile cnm yaa en son 3 yıl oldu gidelii eee kız doğduktan sonra fazla bi yere gidemedim ben maleseffama artık 3 e giriyo gezicem tozucam e bide kiloları gidince afeti devran olup tozunu attırıcam eskisi gibi istanbulun ve türkiyenin
hah işte ben kasırgayım önüme geleni delip geçiyom(hayır gecemıyom kendı ıcımde patlıyom)kac aydır böyle gidecem haftaya cts canım.ayrıca saol yemıs kadar oldum ellerıne saglık bende eskıden gzüel yemekler yapardııımmm ah ahhh
kizlar su epileptik( miydi neydi) bisikleti kulananlariniz varmi bizim burda haftaya genel indirimler basliyor almayi dusunuyom tavsiyelerinizi bekliyom....
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
başın saolsun canım
dişimi doldurtup geldim.
kahvaltım
1 pogaca,cherry domates,beyaz peynir,çay.
ara
1 şeftali
kızlar sena nın cezası bıtmedı mı?
hulohp ne kii?????:26:
hamiş kalmam bebişim allah korusun yinede olmayana versin ben dikkat ediyorum hem bide spiral var 3 ay oldu takılalı ohhhhh sefam olsunKız kocandan çekiyorsan dikkat et..
Hamile kalma
Seksi olacağım diye hamiş kalma bebeğim..
Sabırla olacaksın sen azimli hatunsun vesselam....
hulohp ne kii?????:26:
şimdi nıye yapmıyosun canım cocuktan fılan mııı :26: bende ne zaandır kendım yemıyorum dıye yapmıyodumm, oyuzden tembellıge de alısmıstım ama bu defa kociş burda yemek kulturu yok, ac kalıyorum valla dıye dıllendırınce bende surprız yapıp donattım sofrayııben yemek yapmayıda sevıyorummm, işten gelıp mutfaga gırınceye kadar bya gec oluyo o yzuden anca bı aksam sonranın yemegını rahat rahat hazırlayabılıyorumm, stresım gıdıyo mutfaktaa
spor salonunda var canım, ben cok sevıyorum vallaasen ıstemesende bı basladımı ayakların kendılınden hareket etmeye baslıyo, ınsanı yoruyo baya ama guzel hem kollar hemde alt taraf guzel calısıyooo genel ındırmlerın baslayacagı yer neresı cnaım, kaca duserkı fıyatııı:44:
biraz dar alırsın bişicik olmazcanim ben paristeyim henuz normal fiyatini bilmiyom ama 250 erou' yu gozden cikarmisim ustu olursa almaya bilirim burda yilda iki defa a'dan z'ye indirimler olur kendime kiyafete alacam ama 60 kilo olsaydim daha iyi olurdu...
gecmıs olsun canım.arkadaslar bitmiş cezası dedıelr ama bılmıyorum gelmedi:26:
şimdi nıye yapmıyosun canım cocuktan fılan mııı :26: bende ne zaandır kendım yemıyorum dıye yapmıyodumm, oyuzden tembellıge de alısmıstım ama bu defa kociş burda yemek kulturu yok, ac kalıyorum valla dıye dıllendırınce bende surprız yapıp donattım sofrayııben yemek yapmayıda sevıyorummm, işten gelıp mutfaga gırınceye kadar bya gec oluyo o yzuden anca bı aksam sonranın yemegını rahat rahat hazırlayabılıyorumm, stresım gıdıyo mutfaktaa
spor salonunda var canım, ben cok sevıyorum vallaasen ıstemesende bı basladımı ayakların kendılınden hareket etmeye baslıyo, ınsanı yoruyo baya ama guzel hem kollar hemde alt taraf guzel calısıyooo genel ındırmlerın baslayacagı yer neresı cnaım, kaca duserkı fıyatııı:44:
saol balım.
senanın cezası bitmiş te daha kk ya ugramamış hiç.
neyse şimdiden senacım hoşgeldın ben okulda oluurm geldıgıını göremem.
bi da mapusa düşme sigara ,çamaşır getıremıyozzz.............
yaaa inanmıyorum bendede diyo hemde benim burcumdaşuanda bi ilşki yaşıyorsanız,ufukta ayrılık ihtimali var eğer ilişkiniz yoksa birden gelişecek,beklenmedik bi ilşki yaşıycaksınız diyo aman allahım ben napıcam ne buu kızlar ya varmı aslı astarı iide ben eşimle son zamanlarda hiç kavga etmedimki büyük niyeeeee bu tutulma bizi etkilermi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?