70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sormaa bendede regl bitti ama hala elim kolum kalkmıyo..bide halılarda yıkanmaya gitti,bazanın altınıda dağıttım ama ben böyle ya burda ayda boş boş oturmak istiyommmhayatım regl günün geldimi herzaman ol uyomu sende şişkinlik ben varya davul oluyo tartıda 2kilo fazlayım hep..şükür neyseki bitiyoda,3.günden beride mısırpüskülü var geçenyıldan kurutmuştum onla kiraz sapı içtim hergün 1bardak,ödemi içimi dışımı alsıjn söksün diyeeee..bende nihayet 2gün gittim sprora ohhh rahatlıyo insan....
sende başlayınca iyi gelir buakşam git ya stresin azalır bence:44: tabi regl olup sancın olmuyosa ama yinede reglken zorlanmamak lazımm

Kız niye bu kadar panik yaptın sakin ol birşey olmaz merak etme...

iyi günler kızlar ne yapıyonuz.internet yoktu giremedim.hepinizi öpüyorummmmmmm

ayy canım bende sana laf atıcaktım yaff bzim netlerde aynı anda gidiyo dünde ben yoktummsen napıyosun hazırlıklar nasıl..allah yardımcın olsun...
bizde iyiz vburdakiler bi tutturmuş burçlar aya girmişmi nee bizimkilerde neyazar acepp:44:
bende halıları gönderidm yıknacak anca p.tesi gelir eşimd deli olur sinir oluyor yukaırda yazdım ya hiçbişe karışmazama ev çıplak oldumu yandımneyse sABAH ÖNDEN telkin verdim ona..halıalr gelene kadar çok var bende buarada bazanın altındaki yorganalrı attım balkonlara...aradan sonra spor beni 2gün yordu bugün gitmem belki..
akşamada sünnet yemeği var galiba:44:ama ben öğleni yapıp yiyecem..hem adette btiyoki zayıflarım belki 1kilo daha..

galıba spora gıdınce bu kadar etkılemıyodu benı, orda ter atıyodum baya ama bu hafta aksatınca şiştim, normalde bu kadar olmam, bıde mesela haftasonları eşimle birlite olduğumzudan yedıklere cok dıkkat edemıyodum, ama bu haftasonu eşim yoktu ve ben haftasonuda yedıklerıme dıkkat ettım ona ragmen kendımı acaıp kılo almış gıbı hıssedıyorum, yumurtlama hesaplama tablolarında bu c.tesı adet olcam dıye cıkıyo, son ıkı seferdır tutuyo hep orda yazılan tarıhte regl oluyorum, bu defada tutar dıye tahmın edıyorum:44:

acaıp bı yagmur yagıyo dısarda ona ragmen bı aksılık cıkmazsa spora gıtcem,esyalarım yanımda zaten sabah aldım geldım ofıse, gercekten de kendımı o zmn daha ıyı hıssedıyorum.. bıde benım yıne menu problemlerım basladı, salatayı fılan hep aynı yerden soyluyodum artık sıkıldım, saat 2 ye gelıyo hala oğle yemegımı yemedımmm; ama işte bu yagmurda dısardan sıpariş versem nası getırcekler, yazık olur getıreneee :26:

kdr napıyon ay tutulması bizi nasıl etkiliycekmiş.baksana benimkinede bak

bebeğim galiba dünmü olmuş nee..valla bendede vardı bisinir sporda relaks oldum geldim hoş ordanda eve geelsim yoktu..ama akşam durduk yere adama çattım hepnapıyım şöyle farkıl tatil sitiyom aileler dışında yaniiiiiiçinde havzuu kaplıcası oalna oteller..anam uzun kalınc açokta tutuyo bırak parasını eşim ben öyle gidipte biyerde kalmam d,y..gezelim il il diyooo anlaşamdık gitti yafff

cerennnnn sen lıste tutuyodun bana bu haftakı menulerını yollasana canım yaaa :26:

denizim senın lıste varsa sende yollayabılırsın valla, gercı sende bu hafta hamburger kacamagı vardııı dımı valla bı el atın şu işe, gönderene özelden fılan atabılırım maılımıııı

Son düzenleme:

sorma bu ay tutulması önce beni çarptı galiba:78: 15 temmuzda göndereceklermiş.daha bir ay var.

cnm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahın razı olduğu kulların arasında olsun inş.

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin
yediklerinide bu hafta telafi edersin inşallah

canım basınız saolsun, allah gerıde kalanlara uzun saglıklı, huzurlu omurler versınn

hepiniz saolun arkadaşlar

Son düzenleme:

sen ankardaydın demi memlekeytimde..evet orda yağıyomuşşş anenm sölediiyicenım ben hesaplamıyom pek öyle günüde olurum yani ayın 1deys e1inde tabi gçen ay10gün gecikti oda tüpten sonra oldu işte düzensiz sayılmazda 30günde anca oluyo ilkgünden hesaplayıncabende menümü evdede olsam liste yapamadım eşim çok sağlıklı yemekleri sevmiyo mesela patlıcnaın kızaRTILMADAN YENMESİ GİBİZOR OLUYO O KONUDA AMA ACIKTIM VE KALKIP ÖĞELN YEMEĞİ HAZIRLIYCAM ..KÖFTE YUMURTASIZ OLUYODU DEMİ...EKMEĞİNİDE AZKOYUMDA FIRINA ATAYIM eşimede akşam yaaprım puffff annezim sen osland ayemek yapsan bende yesemmmm:78:sıkıldımmmmm

ya aslında şu smile ın gülüşünü hiç sevmiyorum ya altın günün de oturmuş gülerken göbeği oynayan protezleri görünmesin diye gülerken ağzını kapata bir hanım görüntüsü var kendımı oyle hıssedıyorum kullanmayım barı şöyle güleyim..

eşimde terazi.aynen dediği gibi kazığı yedik resmen ya.eşim kaza yaptı demiştim ya.adama soruşturma açmışlar.ifade vermeye gitti.zaten parayı şubede toplayıp yaptırdılar.bu yüzden ceza almaz diyolar.arabada bir haftaya çıkıyomuş zaten.

bende hala ne yıyecegıme karar veremedımmm:44: boole cok param olsa, bı yasam kocu tutsam, o hergun saglıklı yemekler yapsa sonrada bana getırse bu oglen bunları yıyeceksınız dıye, sabah,aksamda aynı sekilde tabıı, oh misssss ne guzel olurduuu valla
ya benıdme reglım onceden her ayın aynı gunlerı oluyodu, mesela 5 mayıssa 5 hazıran gıbı olsa olsa bı kac kayma olurdu ama bı kac aydır aradakı sure kısaldı, bıberıye cayına baslmıstım ondan sonra boyle oldu, netten baktımda bıberıyenın adet sökturucu ozellıgı varmıs acaba ondan mı kaynaklandı dıyorummm :44: gercı son 3 regl tarıhımı o hesaplayıcılara gırınce sorun yok dıye cıkıyo ama:26: ay bu arada ankarada oldugumu yazmayı unutmusummm

Son düzenleme:
tutulmalar hızlı bişekilde evrim ve olgunluk seviyesinden daha yüksek başka seviyeye geçirebilirmiş...
aydınlatıcı olup farkınd aolmadığım biryönümü keşfedecemişim:18:
ayy bendede çok dur ama buara ültimatom verip kararlar almamam lazımmış...bikaç hafta bekliyecekmişim..tamam dikkatli olayım bariiibenim çoktur ani çıkşlarım ve ani vazgeçmelerim eee ateş burcuuşimdi halıalrımı gönderdim kötümü oldu
ama 6ay içinde hem zayıflayıp hemde hamile kalırsam süppperrr olucekk..hayde bekliyoz aytutulması etkielirni..dünde zaten varya buray yağmur ayğacak yağmadı böyle patlaıdm evde sporda bunaldık..rabbim sen hayırlara çıakr bizi..hayrıda şerride senbilirisnnnnn...

:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…