70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı şeyi dünakşam ben düşündüm eşimede söyledim bide stil danışmanı istiyorum benim tipime göre giydirecekkçok şey isitiyorum canımmmmmhuyum kurusunnncanım hamilelik faaln düşünüyosan nolur nolmaz çok içme o çaylarııı

bende hep derim imaj maker istiyom diye tamam tutayımda ondan sonra kıyafeti hangi parayla alcam

yok canımm dusunmuyorummm şimdilik, diğer olayları atlatmakta zorluk cektım zaten şimdi daha bebişe hazır değilim hem manevi hem de maddı olarak

bıberıye cayına bakarken dıkatımı cekmıstı hamıleler uzak dursun düşük tehlıkesı yapar dıye cok sasırmıstım, şimdi mate içiyorum zatenn bı ara otlardan 5i 1 yerde almıstım da fena bagırsaklarımı bozmustu, bıde ıcındekı bı otun tadı hosuma gıtmemıstı :26: sonra yesıl cay aldım içebildim, sonra bıberıyeyı denedım içebildim sonrada mateyı denedım, onu da ıcebılıyorumm, kekiği zaten cok severımm, geıye tek bı sey kaldı o da funda yapragı acaba onu mu tadından hoslanmadım ki :26: artık ıyıce alıstım bıtkı caylarına, bıde tuvalet problemım oldugu ııcn 5i bı yerdenın sallamalarıdnan almayı dusunuyorum tekrar, topıkte kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa bu konuda sevınırım hangısı guzel, tuvalete cıkmaya yardımcı oluyo mu o sallamalardaaa :44:

canım bana özelden mailini atarsan gönderiiim sana, dosya baya büyüdü :)
3 aylık menü war nirdeeysee

geçmişler olsun canım..inş.bişey olmaz eşinede..
benimde ben tam diyecektim kocişim dün yorgundu sıkkındı....acaba kazık atanmı ahhh canım akşamda ben sinir ettim..neyse çok sever canıma bugün köfte patates yapayım da gönlünü alayım
teraziler uyumlu dengelidir biraz ağırkanlı olsalrda ama biriktirip birgün anidende patlarlarrarkdaşalrımda avr terazi çok severim onları..

bence kekiktir o çünkü 5 kardeşin biiride oydubende bazen ikli bazen üçlü içiyorum arada..onalrı boşver hepsini birden bende içmiştim ishalde kanamam artı eşim çok kızdı hemoroid sorunmuda var..şimdide bzen 1bardka içiyorumm

bende hep derim imaj maker istiyom diye tamam tutayımda ondan sonra kıyafeti hangi parayla alcam

bende isitiyom tutalım ortakya çok önemli ben bazen yanlış tercih yaparak zayıfken çok kilolu durumuna düşüyorumyazın ankaradayım inşaallah hemen gelicemde eşimin tatilin eçok var hemde annemle gelebilr,sonrada kızkardeşim eşiyel antepten..bakalım misafiri ağırlıycam..:18:

ayyy tatlım alemsin valla güldürdün beni allahta seni güldürsün
saol canım amin

evet yaa eskıden cok güzel giyinirdim herkes öyle derdi nolduysa su cocuktan sonra sapıttım beceremıyom bende iri kemikli oldugum ıcın dıkkat etmem görekiyo yoksa cok iri görünüyom iyice begenmıyom kendımıbirde kapalıyım ama işte acık oldugum ıcın dengelemem lazım yanı işte göze batmadan tesettürede uygun bı orta yol bulmam lazım o da zor oluyo

aay valla kızlar kılolar gıtsın de gıyınmek kolay işşşş

cerencım yolladım canım, ozelden adresııı, cok tesekkurler sımdıdennnn bu aralar bıraz yardım almam lazım sart olduuu

Son düzenleme:
ayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii

gözünaydın canımmmmm oooh bıtsın butun hasretlıklerrrr

gözün aydın

ooo kız valla cok sevındım gözünüzaydın evliliğinizin geleceği için en doğru karar valla ayrı gayrı nereye kadar demiiii Allah bıdah ayırmaısn canım

oyh oyhh memişler. ee 3 çocuktan sonra normal bi ölçü hala emziriyoken birde maşallah barkin ve sana darısı bizim başımıza inşallah

evet o memişler

darısı başınıza canım

cnm hulohp çevirsene hem çok zevkli hemde beli çok inceltiyor hergün 10 dk yapsan yeter ilk başta zorlanırsın ama sonra alışırsın yaparsın yani ona göred süreyi arttırırsın

sağol canım alayım bir hulahup bende

masalah kizlar hersey tam takir... superya...oturun oturdugunuz yerde ....

benim mezurem yok ben olculerimi bilmiyom

Sağol canım

Selamlar herkeseee
Umarım keyifler yerindedirr... ay tutulması bır tek benımı etkılemedı yahu... belkıde iyi etkilemiştirr bakım etkileri neymiş yay burcuna.... ...

CAnım bende yayım eşim teraziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…