bende hala ne yıyecegıme karar veremedımmm:44: boole cok param olsa, bı yasam kocu tutsam, o hergun saglıklı yemekler yapsa sonrada bana getırse bu oglen bunları yıyeceksınız dıye, sabah,aksamda aynı sekilde tabıı, oh misssss ne guzel olurduuu valla
ya benıdme reglım onceden her ayın aynı gunlerı oluyodu, mesela 5 mayıssa 5 hazıran gıbı olsa olsa bı kac kayma olurdu ama bı kac aydır aradakı sure kısaldı, bıberıye cayına baslmıstım ondan sonra boyle oldu, netten baktımda bıberıyenın adet sökturucu ozellıgı varmıs acaba ondan mı kaynaklandı dıyorummm :44: gercı son 3 regl tarıhımı o hesaplayıcılara gırınce sorun yok dıye cıkıyo ama:26:
aynı şeyi dünakşam ben düşündüm eşimede söyledimbide stil danışmanı istiyorum benim tipime göre giydirecekk çok şey isitiyorum canımmmmm huyum kurusunnn canım hamilelik faaln düşünüyosan nolur nolmaz çok içme o çaylarııı
aynı şeyi dünakşam ben düşündüm eşimede söyledimbide stil danışmanı istiyorum benim tipime göre giydirecekk çok şey isitiyorum canımmmmm huyum kurusunnn canım hamilelik faaln düşünüyosan nolur nolmaz çok içme o çaylarııı
cerennnnn sen lıste tutuyodun bana bu haftakı menulerını yollasana canım yaaa :26:
denizim senın lıste varsa sende yollayabılırsın valla, gercı sende bu hafta hamburger kacamagı vardııı dımıvalla bı el atın şu işe, gönderene özelden fılan atabılırım maılımıııı
geçmişler olsun canım..inş.bişey olmaz eşinede..eşimde terazi.aynen dediği gibi kazığı yedik resmen ya.eşim kaza yaptı demiştim ya.adama soruşturma açmışlar.ifade vermeye gitti.zaten parayı şubede toplayıp yaptırdılar.bu yüzden ceza almaz diyolar.arabada bir haftaya çıkıyomuş zaten.
yok canımm dusunmuyorummm şimdilik, diğer olayları atlatmakta zorluk cektım zaten şimdi daha bebişe hazır değilim hem manevi hem de maddı olarak
bıberıye cayına bakarken dıkatımı cekmıstı hamıleler uzak dursun düşük tehlıkesı yapar dıye cok sasırmıstım, şimdi mate içiyorum zatennbı ara otlardan 5i 1 yerde almıstım da fena bagırsaklarımı bozmustu, bıde ıcındekı bı otun tadı hosuma gıtmemıstı :26: sonra yesıl cay aldım içebildim, sonra bıberıyeyı denedım içebildim sonrada mateyı denedım, onu da ıcebılıyorumm, kekiği zaten cok severımm, geıye tek bı sey kaldı o da funda yapragı acaba onu mu tadından hoslanmadım ki :26: artık ıyıce alıstım bıtkı caylarına, bıde tuvalet problemım oldugu ııcn 5i bı yerdenın sallamalarıdnan almayı dusunuyorum tekrar, topıkte kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa bu konuda sevınırım hangısı guzel, tuvalete cıkmaya yardımcı oluyo mu o sallamalardaaa :44:
bende hep derim imaj maker istiyom diye tamam tutayımda ondan sonra kıyafeti hangi parayla alcam
bende hep derim imaj maker istiyom diye tamam tutayımda ondan sonra kıyafeti hangi parayla alcam
eşimde terazi.aynen dediği gibi kazığı yedik resmen ya.eşim kaza yaptı demiştim ya.adama soruşturma açmışlar.ifade vermeye gitti.zaten parayı şubede toplayıp yaptırdılar.bu yüzden ceza almaz diyolar.arabada bir haftaya çıkıyomuş zaten.
saol canım aminayyy tatlım alemsin valla güldürdün beni allahta seni güldürsün
bende isitiyom tutalım ortakya çok önemli ben bazen yanlış tercih yaparak zayıfken çok kilolu durumuna düşüyorum yazın ankaradayım inşaallah hemen gelicemde eşimin tatilin eçok var hemde annemle gelebilr,sonrada kızkardeşim eşiyel antepten..bakalım misafiri ağırlıycam..:18:
ayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii
gözün aydınayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii
ayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii
gözünaydın canımmmmmoooh bıtsın butun hasretlıklerrrr
ooo kız valla cok sevındım gözünüzaydın evliliğinizin geleceği için en doğru karar valla ayrı gayrı nereye kadar demiiiiAllah bıdah ayırmaısn canım
oyh oyhh memişler.ee 3 çocuktan sonra normal bi ölçü hala emziriyoken birde maşallah barkin ve sana darısı bizim başımıza inşallah
cnm hulohp çevirsene hem çok zevkli hemde beli çok inceltiyor hergün 10 dk yapsan yeter ilk başta zorlanırsın ama sonra alışırsın yaparsın yani ona göred süreyi arttırırsın
masalah kizlar hersey tam takir... superya...oturun oturdugunuz yerde ....
benim mezurem yok ben olculerimi bilmiyom
Selamlar herkeseee
Umarım keyifler yerindedirr... ay tutulması bır tek benımı etkılemedı yahu... belkıde iyi etkilemiştirr bakım etkileri neymiş yay burcuna.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?