70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün kalori hesabıyla zayıflamaya karar verdim ve başladım kalori sepetinden yararlanıyorum hem eğlenceli hemde ne kadfar yedin ne harcadın gösteriyor ayrıcadiyet yemekleri de var bakalım ne kadar vericem bu şekilde

aynen ya banada bi tuhaf gelmişti o komikti yanibende şöyle göbeğimi hoplata hoplata bi gülüveriyim sana du

gözün aydın canııııııııımmmmmmmmm

maaşallah arkdaşıma..ben biraz önce naptım yineeeee offfffyoruldum evişi yaptım neyse güzel bi menüden sonra buzlukta dondurmaya yenildimmmeski kdr olsaydı o kutuların yarısını yeride yinede hem cıssd dedim hem yedim öyle 3 tatlı kaşığı falanda değildir yediğim ,sonunda ayrıldım..çok seviyprum yaaa kışın bile canım istiyoooama önceden bu azabı duymazdım dondurma yerken ,şimdi çektim ya azap
demekki burda zayıflayanlarda hemen bırakamamıştır,zaten tamamen haytımdan hiçbiyiyeceği çıkaramam onlar ama az ve doğru zmanda yemeliiym öyle zayıflayım yaa
donduma vamı dondumaneyse vakit erken ve evde daha çk işim var..yoksa sırf dondurm yedim mdiye sporamı koşsam:26:evdeki işleri yarım bırakıp sonrada kocişiten azarı işiteyim demi
akşamda sünnet var orda tatlı yememeliyimmm

kızlarrrrrrr ben geldim ohh mis gibi akşam yemeğimi yaptım ev işlerimide yaptım kızımda uyudu ,,,oğlanda evin içinde elinde top cirit atıyo uyumaya pek niyeti yokk,,eşcazım 5te gelcek erkenden yemeğimizi yicez sonra 8.30da yeğenimin okul gösterisi varmış onu izlemeye gitcem eşim gelmicem dedi anneme ismail gelmicekmiş dedim oda sen gel çocuklarla dedi gidiyimmiki diye düşünüyorum eşimde dün kaplıcalara gitmişler mangal yapıp havuza girmişler iş arkadaşlarıyla bide gelirken taksileri istop etmiş kalmışlar yolda ,,valla gece 3te geldi,,araba tamir olmuş ama gelene kadar kaç yerde arabayı ittik dedi sabah 7dede işe gitti yorgun tabi dinlencekmiş gelince tek başıma gitmekte istemiyorum ama yeğenimde üzülsün istemiyorum napcam yaaaa:84:

daha iyi evde siz yokken dinlenir tek başına send eçoluk çocuk ak gece hayatına yabancılarla değilsinya ailen olcak yanında hem çocuklarda yorulur erkenden uyur ailecek dinlenirsiniz.

afiyet olsun söz konusu dondurmaysa bende dayanamıyorum geçen akşam yedim gece 11 di ama sabah hemen tartıya koştumbaktım almamışım çok sevindim yediğim dondurma yanıma kar kaldı:)ama öle bir oturuşta bir kilo yemedim tabi eskisi gibi sadece 3 kaşık dişimin kovuğuna gitmedi bile ama olsun azıda bir çoğuda bir dedim yedim:))tam tartılma arefesi benimde yaptığımkaçamak var hiçte yalan söylemicem pişmanmıyım bilmem herhalde pişmanım ama kalori hesabıma göre henüz sınırı aşmadım 5 adet lokma yedimakşamada ne güzel enginar pişirmiştim eşime ayır bana gelince azıcık alıcam ucundan dedim ama artık yeme konusunda kararsızım gerçi ölçtüm biçtim akşama onuda yesem çok az aşacağım kalorimi napsamkine ya sporu fazla yapıp telafi edicem yada yarın tartıda günümü göricem +da çıkmam ama vermemiş olmakta var bunuda istemiyorum offff off bu aralar buralarda hergün lokma dökülüyor ee şimdi yemesek ayıp yiyip bi fatiha okumak lazım bugünkü abartı tabi ama yaaa kaptan gel artık valla iyice saldım ben (itiraf ettim cezam hafiflermi acep

ohh eşin keyfini çıkarmış dün bugünde sen çıkar tabi çocuklarla zor olurmu bilmem ama git bence yeğeninde üzülmesin iyi eğlenceler canım

bende merak ettım bugun yedıklerım kac kalorı dıye, baktım sıteye ama çözemedimmm:44: yedıgımı buldum ama harekete gore ve sureye gore dıyo ne yazaılıyo oralaraaaa :26:

tabii biz itiraf ederek yiğitlik gösteriyoruz değilmiohh gecede tuttu da..yapmadım yemedim ama şimdide tam zamnıydı susadım yoruldum..dondurmaa...karpuzda vardı ama ben aşkımı tercih ettim.moralsizken bile eşim hemen dondurma alayım der ozaman çok mutlu oluyomuşumdaama buara hiç teklif etmiyo..buzluktakini haftasonu berber yedik tabi o benden çok yedi ..şimdi haberi yok 2gündür az az aşırdım..akşam kızar bana..buarada bana kızıyo tam destek yani..haklıda kafasını yedim şiikoyum diye diye..
bende yaa dişimin kavuğuna girdide midem gözüm doymadı..neyseee akşam menide pide falan olursa napıcamhaydee ben çıkıyom buarada kaloris epetini ,İNCELEdim bende katılcam orayadedim belenaydan geri kaLMIYIM.........KISKANCIM İŞTEEEEE

bende merak ettım bugun yedıklerım kac kalorı dıye, baktım sıteye ama çözemedimmm:44: yedıgımı buldum ama harekete gore ve sureye gore dıyo ne yazaılıyo oralaraaaa :26:
canım harekete göre süreye göre yazan kısıma yaptığın hareketi giriyorsun yaptığın dakikayıda oda ne kadar yaktığını gösteriyor ve yediğin kaloriden düşüyor yani jimnastik diyorsun 60 dakika yazıyorsun atıyorsun sepete hemen yediklerinin altında yaktığınıda gösteriyor çok zevkli ya

ne kadan kıskançsın sen öle neyse bari sende katıl maksat zayıflamaksa gel vatandaş geeeeeeeeeeel kız bu arada menü yazacağına menide pide falan demişsinAllah seni iyi etsin emi

tamam canım anladım, bu aksam spor var henuz ne yapcagımı kestıremıyorum bakalımmm ama abartıp abartmadıgımı gormek acısıdan ara sıra hesaplamak ıyı olcak sanırım, yıyecegım zaman alcagım kalorıyı gormenın vazgecırıcı etkısı olabılır belkı:26: akşam yemegımıde katarak hesap yapınca bugunkı alcagım kalorı 1190 cıkıyo, ıyı mı acabaaa :44:

daha iyi evde siz yokken dinlenir tek başına send eçoluk çocuk ak gece hayatına yabancılarla değilsinya ailen olcak yanında hem çocuklarda yorulur erkenden uyur ailecek dinlenirsiniz.
hay aklını seveyim kız ama benimki zannetmiyorum ben yokken dinlenceni bence biz gelene kadar rahat rahat nette dolaşcakneyse zaten gece gündüz ben giriyorum varsın bigünde rahatca takılsın canım yaaama bilmiyorum tabi3-4 saatlik uyku uyudu tabi uykusuzluğa dayancaksa girsin nete heheyt neyse gelmesine 20dk var ay heycanlandım durun ben yine şeksi bişeyler giyiyim:78:
ohh eşin keyfini çıkarmış dün bugünde sen çıkar tabi çocuklarla zor olurmu bilmem ama git bence yeğeninde üzülmesin iyi eğlenceler canım

valla çocuklarla zor değil aslında oğlan gezmeyi sokağa bayılıyo hiç üzmüyo maşallah ama işte kız dışardayken bebek arabasından incem diye uğraşıp duruyo kucağıma alıyorum 5dk sonra eşşek ölüsü taşıyom sanki ee ama nasıl olsa bugün annem olucak dayım olucak yanımda onlara postalarım sıra sıra taşısınlar artıkın

canım oraya ideal kilonu girersen sana ne kadar kalori alman gerektiğini söylüyor 1190 iyi gibi sporuda çıkarırsan 500 600 civarı kalır bence ideal

ne kadan kıskançsın sen öle neyse bari sende katıl maksat zayıflamaksa gel vatandaş geeeeeeeeeeel kız bu arada menü yazacağına menide pide falan demişsinAllah seni iyi etsin emi

farkında oldum sonra ama üşendim düzeltmedim neyse anlayan anladıı

canım oraya ideal kilonu girersen sana ne kadar kalori alman gerektiğini söylüyor 1190 iyi gibi sporuda çıkarırsan 500 600 civarı kalır bence ideal

doğum gunume bı ay var, tarıh olarak o gunu baz aldım ama ilk hedef olarak 60 küsurlerde bı rakam gırdım hedef kılo olarak ozmnda hedef kalorı 3473 gıbı bısı cıktı, anlamadım bu cok fazla deıl mııı

aay hıc gulecegım yoktu, kıloma 50lilerde bısı yazmısım (Allah yazdırdı herhal), bu da bı ay ıcınde 60lara cıkmam ıcın almam ıcın gereklı gunluk kalorı mıktarıymıs yanı kılo almam içinnnn ben debı an noluyo boyle demıstımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…