- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
canım 2.ye mi attın gelmedi bana
maili aldın mı bebiş
Bende yayım oğlum terazi, eşim boğa...evet o memişler
darısı başınıza canım
sağol canım alayım bir hulahup bende
Sağol canım
CAnım bende yayım eşim teraziiii
aynen ya banada bi tuhaf gelmişti o komikti yanibende şöyle göbeğimi hoplata hoplata bi gülüveriyim sana du
gözün aydın canııııııııımmmmmmmmm
kızlarrrrrrr ben geldim ohh mis gibi akşam yemeğimi yaptım ev işlerimide yaptım kızımda uyudu ,,,oğlanda evin içinde elinde top cirit atıyo uyumaya pek niyeti yokk,,eşcazım 5te gelcek erkenden yemeğimizi yicez sonra 8.30da yeğenimin okul gösterisi varmış onu izlemeye gitcem eşim gelmicem dedi anneme ismail gelmicekmiş dedim oda sen gel çocuklarla dedi gidiyimmiki diye düşünüyorum eşimde dün kaplıcalara gitmişler mangal yapıp havuza girmişler iş arkadaşlarıyla bide gelirken taksileri istop etmiş kalmışlar yolda ,,valla gece 3te geldi,,araba tamir olmuş ama gelene kadar kaç yerde arabayı ittik dedisabah 7dede işe gitti yorgun tabi dinlencekmiş gelince tek başıma gitmekte istemiyorum ama yeğenimde üzülsün istemiyorum napcam yaaaa:84:
Bende yayım oğlum terazi, eşim boğa...
Sende bir yay havası sezmiştim... belkide bır oncekı avatar resminden kaynaklı olabılır suankınden değilde.. ne bılıyım oyle bır etkı bırakmıs..
yay burcu dunyada en az sayıda bulunan ender bır burc buna ragmen her ortamda bır burcdasımla karsılasabılıyorum... :13:
ya şöyle gülmekten kırılan çıtır narin bir bayan smile yokmu az zayıflayım onu kullanırdım...
ikizcim canm nasılsın...pufff yin eben efkanrlanacak bişey buldum,hassastım gittikçe duygusallaşıyorum ben galiba yaşlanıyorummm:2:
balkondan bzim arkdaşın oğlunun sünnet konvoyu geçti evleri bize yakın.yavrum çocuğu süslemişler cipin üstünde palyaçoyla..eşim okuldan oraya geçmiş zaten te uzaktan tanıdım onuarabada arkdaşalrı varmış hemde ben hazır değilim diye katılmadım ma öyle bizim evin önünden geçinc eduygulandım her çocuğu olmayanmı böyledir yaa nefret ediyorum bu huyumdan huyda değil elimdede değil....
hemen düşüncelere daldım eşi,me baktımrum
benim canım nezamn baba olcakta onun benzeri tatlı bi erkeğimiz olacakta sünnet yapıcaz,ne zaman?????dedim..rabbim zamanını biliyor bizede sabretemk düşüyor..beni sen analrsın evaldını kaybetmişsin allahtan kavuşman uzun sürmemiş ikzileirne..ya yıllarca bekleyenler..hani teselli ediyolar ya"benim akrabam işte 15 sene sonra oldu,20 sene,10 sene...gibi..seninde olur "diyolar biliyorum bende olsam öylemi teselli ederdim bilmiyorum yada daha dur seninde daha az oldu" diyenelr....offf...ama bide o 15sne çekene sor..neyse canım sana ve buraya yazmasam ağlamasam rahatlamam keyfini çıkarcam tabiki eşimia rtık üzmüycem çok zor bu ama zaten o içten üzülüyodur erkekler yansıtmaz ama saçlar beyazladı aşkımın...yinede rahattır hamdosunki böyle bir eşim var benden beter olsaYDI HALİMİZ NİCEYDİ...allah razı olsun ondan..rabbim eşlerimzi başımızdan eksik etmesin hepimizin..... neyse hazırlnayımda bekletmeyim kocişi....
mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim
ben buna bile razıyım varsın evde oturayım varsın kilo alayım buraya gelir yine verirdim kiloları olan dert yanıyor olmayan istiyor :97:nolcek bizim halimiz ama Allah sağlık versinde rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahdoğru söylüyosun canım.ekmek almaya bile gidemezdin.üstüne evde oturduğun için daha çok kilo alırdın.
sena abla niye gelmiyosun.biz seni özledik
hanghi diyetin anlamadım mönüyü kastediyorsan dengeli yemeye çalışıyorum arada kaçıyor bu şekilde 7 kilo gittimrb belenay bu diyetinfaydasını gördünmü
ayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii
CANIM BAŞIN SAĞOLSUNNN.Günaydın kızlar
bu hafta size hiç katılamadım kusura bakmayın
babannem vefat etti pazartesi qünü
o yüzden berbat bir hafta qeçirdim
yarın girip kilo bildirimimi yaparım inş.
bu hafta yediklerime de dikkat edemedim
hem sağlıksız hemde düzensiz beslendim kilo almışımdır kesinlikle
Kızlar günaydın
canım cok sıkkın hiçbişey yapasım yok boyle hayattanbıkmıs gıbıyım yani bi yerlere kaçmak istiyorum ama yalnız
bizim facede bi grubumuz var kkda tanısmıstık 2010 mayıs annelerı tek grubtuk 2 ye ayrılmıstık anlasmazlıklardan dün kavga ettim bıkac kişiyle yanı ınsanlar net ortamıda olsa kendılerını nası saklıyorlar yaa ne kadar kindarlar yüze gülüp arkamdan ne düşünmüşler bir anda cıktı hepsı bı arkadas kendı ıstegıyle cıktıktan sonra neden engellendı dıye sordugum ıcın sırf yani.neyse ıyıce ayrıntıya girip sızı sokmayım cok etkılenıyorum ben ordan fızık tedavıye gıttım tansıyonumu ölçtürdüm düşük cıktı baya evde yatın dınlenın dedıler nerdeee eşim geceye gıtcektı evde yemek yok ben nası hazırlayım dedım bıde onla tartıstık beraber hazırlıycakmısız evdeydı butun gün bı makarna bari yapsaydın dedım soyleseydın dedı.amaan cocukta sabah 5:30 ta kalktı uyutamadım bı turlu uykusuzlukta var cok fenayım yani bütün kaslarım uyustu sinirden hersey üst üste mi gelir yaa!!
tatlım anlıyorum seni gerçekten.yoğunluktan sıkılmışsındır.biraz kendine vakit ayır.ben de çok sıkılıyorum ev iş çocuk koca...ama napalım hepsini dengelibi şekilde yürütmek zorundayız işte.bebişi eşine bırakıp gez toz sinemaya git kendinel vakit geçir biraz ya da sevdiklerinle.ahh canım nerde işteyim şu an valla bazen bogulcak gıbı oluyorum cocuk ev iş derken
keşkee
ayşebahar valla bılmıyom ne etkıledı ama ara ara oluyo yanı sıkılıyorum boyle kımse benı anlamıyor eşime desem herseyın var bi türlü memnun olmuyosun boyle soylenıp durdukca basımıza bısey gelcek dıyor iyice benı bunaltıyor.ben sosyal hayat ıstıyorum bıraz nefes almak ıstıyorum yaaa cok mu sey ıstıyorum
gözün aydınnnnnnn...ayy koçişim artık hep yanımda hahahay dayanamamış bensizliğe yetti ya dedi bıktım artık ayrı gayrı başlıcam bu işe geri gelyorum yanına didi ooohhhhh ohhhhhh akşam iş çıkışımda evde olmuş olucak çok mutluyum yupppiiiii
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik
akşam yemegım
cupra ızgara,dıyet kola,salata
uyumasada vucut bedenen dinlenir ki seni sekşi görürse nekadar dinlenir bilmemhay aklını seveyim kız ama benimki zannetmiyorum ben yokken dinlenceni bence biz gelene kadar rahat rahat nette dolaşcakneyse zaten gece gündüz ben giriyorum varsın bigünde rahatca takılsın canım yaa ama bilmiyorum tabi3-4 saatlik uyku uyudu tabi uykusuzluğa dayancaksa girsin nete heheyt neyse gelmesine 20dk var ay heycanlandım durun ben yine şeksi bişeyler giyiyim:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?