70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 2.ye mi attın gelmedi bana
maili aldın mı bebiş

yok canım almadım neden gelmedı anlamadım bazen mynet boyle yapıyo, patrona dılkece maıllıyorum gıtmıyo ya da ondan almıyo fılan, sana dıger adresımı yolladım, ona gonderırsen sevınırım, kusura bakma sana da zahmet olcak amaa :26:

ya pantolonum bol geliyor bugün :44: ben kıyafetlerimden fazla anlayamıyorum çoğu likralı olduğu için yıkadıkça daraldığı giydikçe bolardığı için sık yıkadığım ve bir daralıp bir bolardığı için kıyafetlerime güvenmiyorum fazla ama her zaman giydiğim dar bir likralı kotum bugün özellikle basen-kalça kısmı bol bayaa. emin olamıyorum of. bir de affedersiniz bol su içtiğim halde idrarım koyu oluyor bir zamandır. normalde biraz fazla içsem suyu, idrarım su gibi berrak olurdu. hatta bir prof.dan dinlemiştim bol su için, idrarınızı takip edin diye. eğer idrarınız sarı ise daha çok su için idrarın berrağa yakın olması lazım açık renkse vücudunuzun su ihtiyacını karşılıyorsunuz demektir şeklinde konuşması vardı. o günden beri daha dikkatliyimdir. şimdi bol içtiğim halde böyle olunca acaba idrarla sürekli birşeylerden arınıyorum demek midir yoksa ödemimle alakalımıdır emin olamadım :44:

evet o memişler

darısı başınıza canım

sağol canım alayım bir hulahup bende

Sağol canım

CAnım bende yayım eşim teraziiii
Bende yayım oğlum terazi, eşim boğa...
Sende bir yay havası sezmiştim... belkide bır oncekı avatar resminden kaynaklı olabılır suankınden değilde.. ne bılıyım oyle bır etkı bırakmıs..
yay burcu dunyada en az sayıda bulunan ender bır burc buna ragmen her ortamda bır burcdasımla karsılasabılıyorum... :13:
aynen ya banada bi tuhaf gelmişti o komikti yanibende şöyle göbeğimi hoplata hoplata bi gülüveriyim sana du

gözün aydın canııııııııımmmmmmmmm

ya şöyle gülmekten kırılan çıtır narin bir bayan smile yokmu az zayıflayım onu kullanırdım...

Ben bugün kü menümüde yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, 1,5 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 haş. yumurta, 1,5 dil. ekmek, domates, salatalık, peynir.
Ara: 4 badem, 2 ceviz, az beyaz leblebi
Öğle: Tavuklu sebzeli yemek, 3-4 kaşık çorba, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dil. ekmek.
Ara: yok
Akşam (17:00) dondurma, Limonlu yeşilçay.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2 lt civarı su..

yine dondirikle kapattık günü...

canım kızın nasıl oldu

bende o avatarımı çok seviyorum...
bu bana benziyor
ama o beni yansıtıyor...
yakında değiştireceğim yine
gerçekten ender mı bulunuyormuş
ben aralık doğumluyum ya sen
benim oğlum da boğa ikizler arada
kızım aslan
diğeri yengeç

ikizcim canm nasılsın...pufff yin eben efkanrlanacak bişey buldum,hassastım gittikçe duygusallaşıyorum ben galiba yaşlanıyorummm:2:
balkondan bzim arkdaşın oğlunun sünnet konvoyu geçti evleri bize yakın.yavrum çocuğu süslemişler cipin üstünde palyaçoyla..eşim okuldan oraya geçmiş zaten te uzaktan tanıdım onuarabada arkdaşalrı varmış hemde ben hazır değilim diye katılmadım ma öyle bizim evin önünden geçinc eduygulandım her çocuğu olmayanmı böyledir yaa nefret ediyorum bu huyumdan huyda değil elimdede değil....
hemen düşüncelere daldım eşi,me baktım
benim canım nezamn baba olcakta onun benzeri tatlı bi erkeğimiz olacakta sünnet yapıcaz,ne zaman?????dedim..rabbim zamanını biliyor bizede sabretemk düşüyor..beni sen analrsın evaldını kaybetmişsin allahtan kavuşman uzun sürmemiş ikzileirne..ya yıllarca bekleyenler..hani teselli ediyolar ya"benim akrabam işte 15 sene sonra oldu,20 sene,10 sene...gibi..seninde olur "diyolar biliyorum bende olsam öylemi teselli ederdim bilmiyorum yada daha dur seninde daha az oldu" diyenelr....offf...ama bide o 15sne çekene sor..neyse canım sana ve buraya yazmasam ağlamasam rahatlamam keyfini çıkarcam tabiki eşimia rtık üzmüycem çok zor bu ama zaten o içten üzülüyodur erkekler yansıtmaz ama saçlar beyazladı aşkımın...yinede rahattır hamdosunki böyle bir eşim var benden beter olsaYDI HALİMİZ NİCEYDİ...allah razı olsun ondan..rabbim eşlerimzi başımızdan eksik etmesin hepimizin.....neyse hazırlnayımda bekletmeyim kocişi....

mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim

okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik

akşam yemegım

cupra ızgara,dıyet kola,salata

canım üzülme.benim oğlanın pipisinde darlık var.bir aya kadar yaptırıcaz.bayramdan sonra bir mevlüt okuturum okadar.

mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim

doğru söylüyosun canım.ekmek almaya bile gidemezdin.üstüne evde oturduğun için daha çok kilo alırdın.

sena abla niye gelmiyosun.biz seni özledik

:125::125::125:

sabah:
iki dilim ekmek
maydanoz,nane,dereotu
altı adet zeytin,peynir
domates,salatalık
rafadan yumurta

ara:
iki adet kayısı
iki adet lokma

öğle:
iki kaşık bezelye
üç kaşık çökelekli yumurta tereyağlı

ara:
üç adet lokma
iki adet kayısı

akşam:
iki kaşık enginar yemeği tavuklu baklalı

ara:
iki adet kayısı

üfffff be amma yemişim kalori hesabı yaptım az diyordaha ne yiyeyim be dünyayı yemişim tartılma arefesi
eve gidince bide callen ve lesli ablalrım çalıştırır beni birazda onlarla ter atarım kaloriyi biraz daha düşürürüz

doğru söylüyosun canım.ekmek almaya bile gidemezdin.üstüne evde oturduğun için daha çok kilo alırdın.

sena abla niye gelmiyosun.biz seni özledik
ben buna bile razıyım varsın evde oturayım varsın kilo alayım buraya gelir yine verirdim kiloları olan dert yanıyor olmayan istiyor :97:nolcek bizim halimiz ama Allah sağlık versinde rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

mrb belenay bu diyetinfaydasını gördünmü
hanghi diyetin anlamadım mönüyü kastediyorsan dengeli yemeye çalışıyorum arada kaçıyor bu şekilde 7 kilo gitti
he şimdi anladım kalori hesaplama diyorsun daha yeni başladım canım kusura bakma anlamadım ben şimdi düştü jeton

Son düzenleme:

gözün aydın çok sevindim tatlım...allah bidaha ayırmasın

menümü vereyim kızlar,ama gene akşam yemeğim işi bozdu...niye 3 gündür böyle çözemedim
kahvaltı
2 hşl.yumurta,6 yeşil zeytin,söğüş salata,2 ttb ekmeği üzerine beyaz peynir,çay,2 dlm.pastırma çemensiz
ara
5 badem,sade şekersiz nescafe gold
öğle
az pors.tavuk sote,1 kase yoğurt
ara
4 badem
akşam
8 tane kızartılmış köfte,15 tane patates kızartması,5 tane 2ye bölünmüş acı biber kızartması(otomatikman 10 tane oluyor),söğüş domates ve aylardan sonra ilk kez beyaz ekmek köşesi yedim
gün boyu
3.5 lt su içtim
şimdide ceza olarak fatmagüle bakarken bisikletimi yapayımda vicdanım rahatlasın

BELENAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYY İMDAAAAATTTTTT...YARDIM ETSENE GUUUUUUUUUUUUU

Son düzenleme:
CANIM BAŞIN SAĞOLSUNNN.

tatlım anlıyorum seni gerçekten.yoğunluktan sıkılmışsındır.biraz kendine vakit ayır.ben de çok sıkılıyorum ev iş çocuk koca...ama napalım hepsini dengelibi şekilde yürütmek zorundayız işte.bebişi eşine bırakıp gez toz sinemaya git kendinel vakit geçir biraz ya da sevdiklerinle.
gözün aydınnnnnnn...
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik

akşam yemegım

cupra ızgara,dıyet kola,salata

balıma bak balıma.benim diyet falan gitti yaaa ceza alıcam benözledim kzı seni.

slm arkadaşlar ben geldim.ya senanın cezası bitmiş niye gelmedi acaba.bizi bıraktı mı yoksaaaaaasenaaaaaa özledik seni gel gariiiii kııııı

uyumasada vucut bedenen dinlenir ki seni sekşi görürse nekadar dinlenir bilmem
hayatta yapmam ayda yılda bi ikindi vakti uyurum ve çok fena olurum ki bugünde öyle oldu hala kendime gelemedim.bu ceza bana 5-6 ay yeter bida hayatta uyumam ikindi vakti

geçen perşembede aynı şey oldu off bu perşembede kocacım girdi kanımaaa dürümm patates kızartması künefe filan oy oy anam oy nirelere gidem bennnn yarın gene bi halt yok yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…