70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen perşembede aynı şey oldu off bu perşembede kocacım girdi kanımaaa dürümm patates kızartması künefe filan oy oy anam oy nirelere gidem bennnn yarın gene bi halt yok yaaaaa

ahhh aaahhh ben nerelere gidem acepppp.2 haftam havaya gitti canım çok sıkkın ve motivasyon da kalmadıııı

kızlar ne kadar şanslısınız kocanız kaçamak yapmanıza izin veriyo benimki elinden gelse zayıflayayım diye hiç bişey yedirmeyeck offffffffffffffffffffffffff

selammmmmm... kızlarrrrr ben ilk defa bu takımlara giriyorum ve düzen nasıl işliyor hiç bir fikrim bana kısaca bilgi verebilir misiniz? 79.8 imm ve ekim 28 de düğünüm varrr... yardım edinnnn imdattttt:18::95::96:

pufff....akşam sünnet menüsüde geç geldi..azkalsın ben dişyecketim benimki 19dan önce gelsinneyse pilav üzeri kavurma..yağları ayırdım etindne yedim,azda pilav çok oldu yapmayalı ,lezzetliydi,yarım domates,bideee işte bu olmadı keşke bunuda eşime verseydim...2dilim baklava vardı,birini yedim offffeşim ayrı masadaydı tüm okul ordaydı yanımd aolsa azcuk pilavıda baklavayıda yerdiiidoymamış bişle dişimin kavuğu doLmadı diyo pilAVDA AZ DEĞİLDİ YANİ VARDI 8 KAŞIK...HEYYY KOCACIM biz onu arkdaşlarla bir ayda bile yemiyozzz
neyse şindi çay içiyom yani cuma arefesi, iyi olmadı...neyse alışcak kdr alışacak...mecbur yağ fazla vericekkkk...

kızlar ne kadar şanslısınız kocanız kaçamak yapmanıza izin veriyo benimki elinden gelse zayıflayayım diye hiç bişey yedirmeyeck offffffffffffffffffffffffff

canım benimki hiç karışmazdı buara müdahale ediyor hani sporada gdiyom yaa..bide dayanmadığım şeylere kızıyor mesala dondurmaçünkü ben aa bund açok kalori var,şunda şu var diye diye napsın zayıfla diyo...
sağolsun pasta börekte istemez,yaşpasta çok oldu almaıyor eve

evet ciddiyim dünyada sayısı en az burç yay burcuymuş... :)
bende aralık doğumluyum.. çok farklı karakterlerde çocukların var umarım geçimleri iyidir :)
boğa ikizler nasıl arada oluyor bırınden bırı değilmi ?

mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim

evet bencede şimdi bol bol gidin valla ben gidemıyorum ayağımın dibinde ama vakit yok yinede, eşim çalışmasa yada erken gelse yıne ona bırakır giderim ama o da yok..
zamanı iyi değerlendirin..

ben geldim ama pek kimse kalmamış sanki...
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,25 dk. yürüme bandının kemeri,50 tane yarım mekik,50 tane alt karın mekik,10 dk.da platesten esneme ve germe hareketleri yaptım ,duşumu aldım sütümü içip geldim vede gidip saçımı kurutup cumburlop yatağa gidiyorum herkese iyi geceler kuşlarım yarın hayırlı rakamlar diliyorum bende bu hafta durum vahim...haftaya inşallah:44::44:

ohhh ohh maaşalalh senin yanında olsaydımda spor yapsaydık beraberbugün sporuma gidemedim son 2günüm kaldı artık yarın gidicem..akşamki sünnet yemeğide işi bozdu ama tek kaçamak 1dilim baklav aoldu.,nş. hemen tartıya yansımaz okadarda değil yaaa...

heheyt dükkanı ben açtııımmmmm günaydın bugün büyük gün ve ben daha tartılmadım,bakalım artık,bu arada dün sena abla geldinmi yaw ben erken kapadım bidaha da açmadım neyse geçmişi okuyim anlarım şimdi görüşürüz kızlaaar

aaaaa sena abla gelmişşşşşşşşşşş hoşgeldin can valla özlettin kendini kız, geçmiş olsun diyelim artık ee neler yaptın bakalım

selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:

günaydınnnnn hşgg bebeğimmmm merak etmeye başlamıştım msn de de yoktunnnnnnnnnn bize kilolar artık işlemez bu topikteeee kiloya hucummmmmm
olsun cnm en azından kurtrma şansı varrrrrrrrr

günaydınnnnn hşgg bebeğimmmm merak etmeye başlamıştım msn de de yoktunnnnnnnnnn bize kilolar artık işlemez bu topikteeee kiloya hucummmmmm
olsun cnm en azından kurtrma şansı varrrrrrrrr

hşb aşkımmmm kesinlikle korkmuyorum bitanem aksine mutlu oluyorum..kilo benden korksun..ama şu bir gerçek burdan uzaklaşmak kilo aldırıyor bunu defalarca gördüm..ama bnm yememe 200qr gerçekten çok az..hala çok şaşkınım..63 küsürlerde bi sonuç bekliyordum bugün...aa bu arada üst bedenim 36ya düştü dün 36 beden gömlekle kursa gittimmmmm

Son düzenleme:

süper süperrrrrrrrr 36 bedenn vay vay vayyy topikte resmimi paylaştım baksana yavrummm seninde yorumun önmli benim için evet düğün için bi koptum hala adam edemedim kendimi yerimde sayıp duruyorummm yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…