geçen perşembede aynı şey oldu off bu perşembede kocacım girdi kanımaaa dürümm patates kızartması künefe filan oy oy anam oy nirelere gidem bennnn yarın gene bi halt yok yaaaaa
ahhh aaahhh ben nerelere gidem acepppp.2 haftam havaya gitti canım çok sıkkın ve motivasyon da kalmadıııı
kızlar ne kadar şanslısınız kocanız kaçamak yapmanıza izin veriyo benimki elinden gelse zayıflayayım diye hiç bişey yedirmeyeck offffffffffffffffffffffffff
evet ciddiyim dünyada sayısı en az burç yay burcuymuş... :)canım kızın nasıl oldu
bende o avatarımı çok seviyorum...
bu bana benziyor
ama o beni yansıtıyor...
yakında değiştireceğim yine
gerçekten ender mı bulunuyormuş
ben aralık doğumluyum ya sen
benim oğlum da boğa ikizler arada
kızım aslan
diğeri yengeç
mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim
ben geldim ama pek kimse kalmamış sanki...
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,25 dk. yürüme bandının kemeri,50 tane yarım mekik,50 tane alt karın mekik,10 dk.da platesten esneme ve germe hareketleri yaptım ,duşumu aldım sütümü içip geldim vede gidip saçımı kurutup cumburlop yatağa gidiyorumherkese iyi geceler kuşlarım yarın hayırlı rakamlar diliyorum bende bu hafta durum vahim...haftaya inşallah:44::44:
aaaaa sena abla gelmişşşşşşşşşşş hoşgeldin can valla özlettin kendini kız, geçmiş olsun diyelim artık ee neler yaptın bakalım
günaydınnnnn hşgg bebeğimmmm merak etmeye başlamıştım msn de de yoktunnnnnnnnnn bize kilolar artık işlemez bu topikteeee kiloya hucummmmmm
olsun cnm en azından kurtrma şansı varrrrrrrrr
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
hşb aşkımmmmkesinlikle korkmuyorum bitanem aksine mutlu oluyorum..kilo benden korksun..ama şu bir gerçek burdan uzaklaşmak kilo aldırıyor bunu defalarca gördüm..ama bnm yememe 200qr gerçekten çok az..hala çok şaşkınım..63 küsürlerde bi sonuç bekliyordum bugün...aa bu arada üst bedenim 36ya düştü dün 36 bedeb gömlekle kursa gittimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?