kilolarımız aynıııı göbüşümüz birmi kesildi kuzuuu
selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
valla eğer pişiğini soruyosan çok şükür ii gidiyo çok az bişi kaldı ben anladım zaten ıslak mendil yapıyodu onu bende yıkayıp öle kullandım mendili geçiyo şükür,canım kızın nasıl oldu
bende o avatarımı çok seviyorum...
bu bana benziyor
ama o beni yansıtıyor...
yakında değiştireceğim yine
gerçekten ender mı bulunuyormuş
ben aralık doğumluyum ya sen
benim oğlum da boğa ikizler arada
kızım aslan
diğeri yengeç
hoşgeldin canımmrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim
afiyet olsun canokul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik
akşam yemegım
cupra ızgara,dıyet kola,salata
ah canım bende anlıyorum seni gerçektende benimde başımda çok söyleyenler oldu ben evlendim hemen ilk ay olsun dedim ama her ay uğraştım dikkat ettim gününe falan ama olmadı 10 ay bana 10 yıl geldi nerdeyse,ama o 10 ayda annemin söylemesi bile acıtıyo batıyodu bana ne acele ediyosun olur seninde bigün sabret diyince hatta bigün patlamıştım ağlayarak tabi senin 4 çocuğun var nerden anlıycaksın halimi senin hemen olmuş çocuğun bende istiyorum ama nezamandır olmuyo işte neden yaa,evet bunları ben söyledim ama inanki ne boşa söylemişim allahım zamanını bekliyomuş bize çocuk vermek için evlendiğimizde 2 ay sonra işi bırakmıştı,sonra 1 aya kadar işini buldu ve çalıştı çalıştı şükürki herşey yoluna girdi durumumuz artık çok ii olmuştu bi çocuk eksikte oda o ay oluverdi allahımbana bunu böyle güzel bi zamanda lütfetmişti ama sonra anladımki ben 0 ay boyunca heray boşuna paralamışım kendimi allahım biliyormuş zamanını allahın sevgili kuluymuşumki böyle durumlar düzelince verdi evlatlarımı bana şükür binlerce,,diyorumya sana sabret diycem ama bu laf nasıl gelir sana bilmem hani bi zamanlar bana battığı gibi batarmı bilmem ama sonunda sende eşinde nur topu gibi bi evlat alıcaksınız allahın izniyle dua et canım ben en son ay allahıma el açıp namaz kılmıştım göz yaşı dökerek bana bi evlat vermesi için ona yalvarmıştım ve gerçekten o ay hamileymişim çok güzel bi duyguydu bu allahımın beni duydunu ve cvbını güzel verdiğini bilmek,oğlunuzun sünnetine bende gelicem bu arada banane:84: kirvesi ben oliyimmi:78:sende böyle hamile olucaksınikizcim canm nasılsın...pufff yin eben efkanrlanacak bişey buldum,hassastım gittikçe duygusallaşıyorum ben galiba yaşlanıyorummm:2:
balkondan bzim arkdaşın oğlunun sünnet konvoyu geçti evleri bize yakın.yavrum çocuğu süslemişler cipin üstünde palyaçoyla..eşim okuldan oraya geçmiş zaten te uzaktan tanıdım onuarabada arkdaşalrı varmış hemde ben hazır değilim diye katılmadım ma öyle bizim evin önünden geçinc eduygulandım her çocuğu olmayanmı böyledir yaa nefret ediyorum bu huyumdan huyda değil elimdede değil....
hemen düşüncelere daldım eşi,me baktım
benim canım nezamn baba olcakta onun benzeri tatlı bi erkeğimiz olacakta sünnet yapıcaz,ne zaman?????dedim..rabbim zamanını biliyor bizede sabretemk düşüyor..beni sen analrsın evaldını kaybetmişsin allahtan kavuşman uzun sürmemiş ikzileirne..ya yıllarca bekleyenler..hani teselli ediyolar ya"benim akrabam işte 15 sene sonra oldu,20 sene,10 sene...gibi..seninde olur "diyolar biliyorum bende olsam öylemi teselli ederdim bilmiyorum yada daha dur seninde daha az oldu" diyenelr....offf...ama bide o 15sne çekene sor..neyse canım sana ve buraya yazmasam ağlamasam rahatlamam keyfini çıkarcam tabiki eşimia rtık üzmüycem çok zor bu ama zaten o içten üzülüyodur erkekler yansıtmaz ama saçlar beyazladı aşkımın...yinede rahattır hamdosunki böyle bir eşim var benden beter olsaYDI HALİMİZ NİCEYDİ...allah razı olsun ondan..rabbim eşlerimzi başımızdan eksik etmesin hepimizin..... neyse hazırlnayımda bekletmeyim kocişi....
uyumasada vucut bedenen dinlenir ki seni sekşi görürse nekadar dinlenir bilmem
hayatta yapmam ayda yılda bi ikindi vakti uyurum ve çok fena olurum ki bugünde öyle olduhala kendime gelemedim.bu ceza bana 5-6 ay yeter bida hayatta uyumam ikindi vakti
geçen perşembede aynı şey oldu off bu perşembede kocacım girdi kanımaaa dürümm patates kızartması künefe filan oy oy anam oy nirelere gidem bennnn yarın gene bi halt yok yaaaaa
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapma böyle bak benimde geçen haftam havaya gitti 100 gr vermiştimde ama buhafta toparladım kendimi heheyt devemecem kaç olduğumu buhafta süprizzzahhh aaahhh ben nerelere gidem acepppp.2 haftam havaya gitti canım çok sıkkın ve motivasyon da kalmadıııı
kızlar ne kadar şanslısınız kocanız kaçamak yapmanıza izin veriyo benimki elinden gelse zayıflayayım diye hiç bişey yedirmeyeck offffffffffffffffffffffffff
valla hoşgeldin ama ben şuan bilgi falan veremicemselammmmmm... kızlarrrrr ben ilk defa bu takımlara giriyorum ve düzen nasıl işliyor hiç bir fikrim bana kısaca bilgi verebilir misiniz? 79.8 imm ve ekim 28 de düğünüm varrr... yardım edinnnn imdattttt:18::95::96:
valla eğer pişiğini soruyosan çok şükür ii gidiyo çok az bişi kaldı ben anladım zaten ıslak mendil yapıyodu onu bende yıkayıp öle kullandım mendili geçiyo şükür,
hoşgeldin canım
afiyet olsun can
ah canım bende anlıyorum seni gerçektende benimde başımda çok söyleyenler oldu ben evlendim hemen ilk ay olsun dedim ama her ay uğraştım dikkat ettim gününe falan ama olmadı 10 ay bana 10 yıl geldi nerdeyse,ama o 10 ayda annemin söylemesi bile acıtıyo batıyodu bana ne acele ediyosun olur seninde bigün sabret diyince hatta bigün patlamıştım ağlayarak tabi senin 4 çocuğun var nerden anlıycaksın halimi senin hemen olmuş çocuğun bende istiyorum ama nezamandır olmuyo işte neden yaa,evet bunları ben söyledim ama inanki ne boşa söylemişim allahım zamanını bekliyomuş bize çocuk vermek için evlendiğizde 2 ay sonra işi bırakmıştı,sonra 1 aya kadar işini buldu ve çalıştı çalıştı şükürki herşey yoluna girdi durumumuz artık çok ii olmuştu bi çocuk eksikte oda o ay oluverdi allahımbana bunu böyle güzel bi zamanda lütfetmişti ama sonra anladımki ben 0 ay boyunca heray boşuna paralamışım kendimi allahım biliyormuş zamanını allahın sevgili kuluymuşumki böyle durumlar düzelince verdi evlatlarımı bana şükür binlerce,,diyorumya sana sabret diycem ama bu laf nasıl gelir sana bilmem hani bi zamanlar bana battığı gibi batarmı bilmem ama sonunda sende eşinde nur topu gibi bi evlat alıcaksınız allahın izniyle dua et canım ben en son ay allahıma el açıp namaz kılmıştım göz yaşı dökerek bana bi evlat vermesi için ona yalvarmıştım ve gerçekten o ay hamileymişim çok güzel bi duyguydu bu allahımın beni duydunu ve cvbını güzel verdiğini bilmek,oğlunuzun sünnetine bende gelicem bu arada banane:84: kirvesi ben oliyimmi:78:sende böyle hamile olucaksınsonra 9 ay geçtimi bırtlatıcaksın 5dkda benim gibi bellimi olur belkide ikizlerin olur
bu arada beraber gittik gelcem dedi neymiş beni üzmemek içinmiş benim için gitmiş
kız bari cuma arefesi yeme şunları kilona nasıl yansımıştır bilyonmuuuuuu
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapma böyle bak benimde geçen haftam havaya gitti 100 gr vermiştimde ama buhafta toparladım kendimi heheyt devemecem kaç olduğumu buhafta süprizzz
ilahi seni benmkide aynı öle daha dün bana ben seni şişman halinle daha çok beğeniyodum diyo ama hala çekemiyo bana şişko diyip duruyo ay pek hoşuma gidiyo bu halleri neyse bugün küsüm ona
valla hoşgeldin ama ben şuan bilgi falan veremicemçok başım ağrıyo sabah kargalar b--nu yemeden ben nete girdim hayırdır kaptan sena abla gelcekya ondandır
hşb aşkımmmmkesinlikle korkmuyorum bitanem aksine mutlu oluyorum..kilo benden korksun..ama şu bir gerçek burdan uzaklaşmak kilo aldırıyor bunu defalarca gördüm..ama bnm yememe 200qr gerçekten çok az..hala çok şaşkınım..63 küsürlerde bi sonuç bekliyordum bugün...aa bu arada üst bedenim 36ya düştü dün 36 beden gömlekle kursa gittimmmmm
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
eveeeeeeeeeeeeetttttttttsena ablacım hoş geldin
şu topiğin altında adını görmek çok güzel
hıımmm güzelll sana mavii çok yakışıyor laylaylayalalalallagünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaptanım hoşgedlin özledik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta onca şeye rağmen ben artıda beklerken -200 gramdayım.
başlangıç:74.2
geçen hafta:64.4
bu hafta:64.2
giden:200 gram
toplamda giden:10.00 (gel mavi gel)
hedef:58
aynen cnmm kocacık tam gününü buluyo bende hayır demiyorum vallaa sonra yerimde sayıp duruyorummmmm
ne güzel ohh darısı benim ve diğerlerinin başına ama önce bennnn
okadar yersen olucağı bu
eveeeeeeeeeeeeettttttttt
hıımmm güzelll sana mavii çok yakışıyor laylaylayalalalalla
ah canım valla bence okadar yemişşin hemde dün ve aynı kiloda olman bile müthiş hiç sıkma canını bende fazla kaçırıp geç yediğim zamanlar sabah tartıda aynı görünce yuppi oluyorum dünkü yediklerim kar kaldı hiyuuuu falan
süper süperrrrrrrrr 36 bedenn vay vay vayyy topikte resmimi paylaştım baksana yavrummm seninde yorumun önmli benim için evet düğün için bi koptum hala adam edemedim kendimi yerimde sayıp duruyorummm yaaaaaaaaaaaa
vazgeçmem sendennnnnnnnnnnn kaptan nerde ben orda o hangi kiloda ben de o kilodaaaaa
sena ablacım hoş geldin
şu topiğin altında adını görmek çok güzel
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
evet canım gördüm söylenecek tek birşey var 41 kere maşallah kıss....sopa gibi olmuşsun..enişte bey demiyormu kemiklerin batıyor diye benim koçiş dokunmaya korkuyorum sana diyodaa :76:
hoşbuldum canım..burda olmak çok güzel çok mutluyum cnm....
hoşbuldum cnm teşekkürler...bu arada başına gelenleri okudum ve sinirden patladım..ama hakettiqi cezayı vermişsin içim rahatladı..kıss bizide çaqırsaydın gurupça hallediverirdik
başlangıç : 75kg
geçen hafta : 65,3 kg
bu hafta : 63,3 kg :82:
giden : 2000 gr
toplamda giden : 11700 gr
hedef : 58 kg
evet canım gördüm söylenecek tek birşey var 41 kere maşallah kıss....sopa gibi olmuşsun..enişte bey demiyormu kemiklerin batıyor diye benim koçiş dokunmaya korkuyorum sana diyodaa :76:
hoşbuldum canım..burda olmak çok güzel çok mutluyum cnm....
hoşbuldum cnm teşekkürler...bu arada başına gelenleri okudum ve sinirden patladım..ama hakettiqi cezayı vermişsin içim rahatladı..kıss bizide çaqırsaydın gurupça hallediverirdik
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :81::81::81::81:sena ablam özledim seniiiiiselam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
kilo bildirimimm
başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...
eee vucudun şu haline bayılmış bence kendine gelemediben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
mavimi yazılacangünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf naptın fıstık..süper yaaaa çabuk anlat bakem ne yedin ne içtinbaşlangıç : 75kg
geçen hafta : 65,3 kg
bu hafta : 63,3 kg :82:
giden : 2000 gr
toplamda giden : 11700 gr
hedef : 58 kg
süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhelal olsun sana helal olsun ceren buraya yumruk havayaaaaaaaaaaaaa
kilo bildirimimm
başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr
Kızlar Günaydın
Senacığım hoş geldin
Bildirimim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 67
Bu Hafta 65.7
Giden 1300
Toplam giden 12.5
Hedef 60
Kızlar bu son işgünüm izne ayrılıyorum ve 3 haftalık uzun bir tatile çıkacağım .Tatilde giremem sanırım kaptanım 3 hafta izin istiyorum . Kilo almadan tatili bitirebilirsem ne mutlu bana . Hepinize bol eksili haftalar .
selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
ay bencede çatlasınsağol canım benim. onca yaşadığım olumsuzluğa rağmen.
SEN ÇATLA ESRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?