70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena ablacım hoş geldin
şu topiğin altında adını görmek çok güzel

valla eğer pişiğini soruyosan çok şükür ii gidiyo çok az bişi kaldı ben anladım zaten ıslak mendil yapıyodu onu bende yıkayıp öle kullandım mendili geçiyo şükür,
mrb kdr benim de çocuğm yok aynı hisleri paylaşıyorm hırsımı kilo vererek alıyorm yeni spordan geldim boşver bak çocuk olsa idi spora gideme yecektim
hoşgeldin canım
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik

akşam yemegım

cupra ızgara,dıyet kola,salata
afiyet olsun can
ah canım bende anlıyorum seni gerçektende benimde başımda çok söyleyenler oldu ben evlendim hemen ilk ay olsun dedim ama her ay uğraştım dikkat ettim gününe falan ama olmadı 10 ay bana 10 yıl geldi nerdeyse,ama o 10 ayda annemin söylemesi bile acıtıyo batıyodu bana ne acele ediyosun olur seninde bigün sabret diyince hatta bigün patlamıştım ağlayarak tabi senin 4 çocuğun var nerden anlıycaksın halimi senin hemen olmuş çocuğun bende istiyorum ama nezamandır olmuyo işte neden yaa,evet bunları ben söyledim ama inanki ne boşa söylemişim allahım zamanını bekliyomuş bize çocuk vermek için evlendiğimizde 2 ay sonra işi bırakmıştı,sonra 1 aya kadar işini buldu ve çalıştı çalıştı şükürki herşey yoluna girdi durumumuz artık çok ii olmuştu bi çocuk eksikte oda o ay oluverdi allahımbana bunu böyle güzel bi zamanda lütfetmişti ama sonra anladımki ben 0 ay boyunca heray boşuna paralamışım kendimi allahım biliyormuş zamanını allahın sevgili kuluymuşumki böyle durumlar düzelince verdi evlatlarımı bana şükür binlerce,,diyorumya sana sabret diycem ama bu laf nasıl gelir sana bilmem hani bi zamanlar bana battığı gibi batarmı bilmem ama sonunda sende eşinde nur topu gibi bi evlat alıcaksınız allahın izniyle dua et canım ben en son ay allahıma el açıp namaz kılmıştım göz yaşı dökerek bana bi evlat vermesi için ona yalvarmıştım ve gerçekten o ay hamileymişim çok güzel bi duyguydu bu allahımın beni duydunu ve cvbını güzel verdiğini bilmek,oğlunuzun sünnetine bende gelicem bu arada banane:84: kirvesi ben oliyimmi:78:sende böyle hamile olucaksınsonra 9 ay geçtimi bırtlatıcaksın 5dkda benim gibibellimi olur belkide ikizlerin olur
bu arada beraber gittik gelcem dedi neymiş beni üzmemek içinmiş benim için gitmiş
geçen perşembede aynı şey oldu off bu perşembede kocacım girdi kanımaaa dürümm patates kızartması künefe filan oy oy anam oy nirelere gidem bennnn yarın gene bi halt yok yaaaaa
kız bari cuma arefesi yeme şunları kilona nasıl yansımıştır bilyonmuuuuuu
ahhh aaahhh ben nerelere gidem acepppp.2 haftam havaya gitti canım çok sıkkın ve motivasyon da kalmadıııı
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapma böyle bak benimde geçen haftam havaya gitti 100 gr vermiştimde ama buhafta toparladım kendimi heheyt devemecem kaç olduğumu buhafta süprizzz
kızlar ne kadar şanslısınız kocanız kaçamak yapmanıza izin veriyo benimki elinden gelse zayıflayayım diye hiç bişey yedirmeyeck offffffffffffffffffffffffff
ilahi seni benmkide aynı öle daha dün bana ben seni şişman halinle daha çok beğeniyodum diyo ama hala çekemiyo bana şişko diyip duruyo ay pek hoşuma gidiyo bu halleri neyse bugün küsüm ona
selammmmmm... kızlarrrrr ben ilk defa bu takımlara giriyorum ve düzen nasıl işliyor hiç bir fikrim bana kısaca bilgi verebilir misiniz? 79.8 imm ve ekim 28 de düğünüm varrr... yardım edinnnn imdattttt:18::95::96:
valla hoşgeldin ama ben şuan bilgi falan veremicemçok başım ağrıyo sabah kargalar b--nu yemeden ben nete girdim hayırdır kaptan sena abla gelcekya ondandır

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

kaptanım hoşgedlin özledik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu hafta onca şeye rağmen ben artıda beklerken -200 gramdayım.

başlangıç:74.2
geçen hafta:64.4
bu hafta:64.2
giden:200 gram
toplamda giden:10.00 (gel mavi gel)
hedef:58

aynen cnmm kocacık tam gününü buluyo bende hayır demiyorum vallaa sonra yerimde sayıp duruyorummmmm

ne güzel ohh darısı benim ve diğerlerinin başına ama önce bennnn
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm

başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
okadar yersen olucağı bu
sena ablacım hoş geldin
eveeeeeeeeeeeeettttttttt
hıımmm güzelll sana mavii çok yakışıyor laylaylayalalalalla
aynen cnmm kocacık tam gününü buluyo bende hayır demiyorum vallaa sonra yerimde sayıp duruyorummmmm

ah canım valla bence okadar yemişşin hemde dün ve aynı kiloda olman bile müthiş hiç sıkma canını bende fazla kaçırıp geç yediğim zamanlar sabah tartıda aynı görünce yuppi oluyorum dünkü yediklerim kar kaldı hiyuuuu falan

Son düzenleme:

sağol canım benim. onca yaşadığım olumsuzluğa rağmen.

SEN ÇATLA ESRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

süper süperrrrrrrrr 36 bedenn vay vay vayyy topikte resmimi paylaştım baksana yavrummm seninde yorumun önmli benim için evet düğün için bi koptum hala adam edemedim kendimi yerimde sayıp duruyorummm yaaaaaaaaaaaa

evet canım gördüm söylenecek tek birşey var 41 kere maşallah kıss....sopa gibi olmuşsun..enişte bey demiyormu kemiklerin batıyor diye benim koçiş dokunmaya korkuyorum sana diyodaa :76:
vazgeçmem sendennnnnnnnnnnn kaptan nerde ben orda o hangi kiloda ben de o kilodaaaaa

sena ablacım hoş geldin

hoşbuldum canım..burda olmak çok güzel çok mutluyum cnm....

hoşbuldum cnm teşekkürler...bu arada başına gelenleri okudum ve sinirden patladım..ama hakettiqi cezayı vermişsin içim rahatladı..kıss bizide çaqırsaydın gurupça hallediverirdik

Son düzenleme:

sağol canım benim. kociş bile burdaki muhabbeti kıskandı. çatladı. oh olsun esraya da. kız nedir bu esralardan çektiğimiz be yaaaaaaaaaaaa

kaptanım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :)
özledik seni yahuuu kızlar sena abla sena abla diye ağladııı durduuuu, bidaa bizi bırakmaaa :)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :81::81::81::81:sena ablam özledim seniiiiidemek bizim yokluğumuzda kendini yemeye vurdunnbizde öyle yaptık diyet falan masal oldu bu hafta toparla artık bizi

kilo bildirimimm
başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...

başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
eee vucudun şu haline bayılmış bence kendine gelemedi
mavimi yazılacan tebriklerrrr
günaydın kızlar

bildirim:

başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr

tebrikler canım çok iyi vermişsin
başlangıç : 75kg

geçen hafta : 65,3 kg

bu hafta : 63,3 kg :82:

giden : 2000 gr

toplamda giden : 11700 gr

hedef : 58 kg

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf naptın fıstık..süper yaaaa çabuk anlat bakem ne yedin ne içtin

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın
Senacığım hoş geldin

Bildirimim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 67
Bu Hafta 65.7
Giden 1300
Toplam giden 12.5
Hedef 60

Kızlar bu son işgünüm izne ayrılıyorum ve 3 haftalık uzun bir tatile çıkacağım .Tatilde giremem sanırım kaptanım 3 hafta izin istiyorum . Kilo almadan tatili bitirebilirsem ne mutlu bana . Hepinize bol eksili haftalar .

kilo bildirimimm

başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...

başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60

günaydın kızlar

bildirim:

başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr

kızlarrr hepinizi tebrik ederimmmm allah nazarlardan saklasın hepiniziiiiiii

senacımmm hoş geldinnnnnnn.....
dün de seni göremeyince bie küstün sandım. neyseki gelmişsin.
herkeslere günaydın.hayırlı cumalar..
kilo bildirimi de yapayım.
başlangıç 77.7
geçen hafta 70.7
bu hafta 69.9
giden 800 gr
hedef 58
aslında dün 1100 gr eksideydim. ama akşam koca bi tabak makarnayı götürünce böyle oldu.tuvaletede çikamadım karnım gacır gucur. neyse bu hafta bol kaçamaklı geçince gitmesini beklemiyordumbuna da şükür

kilo veren arkadaşları gönüldeeen tebrik ederken lequimi ayrıca tebrik etmek isterim kiiiiiiiiiii maşallah güzel vermişin ühüyeeee

kilo bildirimimm

başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 68.2kg
bu hafta : 67.0kg
giden : 1.200kg
toplamda giden : 12.800kg
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59 :78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…