70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalkınca helede tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartılmak gerekli canım.üzülme şişliktir gaz vs dir inşallah

sağol canım ya,

inşallah gazdır, ama iiyi oluyor böyle olunca sıkı tutuyorum işi daha çok kendime kızıyorum, pazartesiye kadar çıkarayım da o gazı tekrar kupa alayım istiyorum

bilemiyorum elsecim haftasonu kahvaltıları benim için vazgeçilmezdir :) kepekli değildi işyerinde yok malesef evde kepek ekmeği kullanıyorum..zaten kalorileri çok yakın ama kepek ekmeği tok tutuyor diğerine göre..

sağol magrentacım, bugun malum olay da oldu artık pazartesi 69 lu rakamlarda olurum inaşllahh:))

miszoro kupaları biraz da bize bırakın şeker :)

efsanur maşallah gerçekten az yemişsin..

benim içinde pazar günü kahvaltı çok özel
eşimle beraber kahvaltı yapabildiğimiz tek gün
aynı zamanda evde kahvaltı yaptığım tek gün
o yüzden pazar kahvaltıları abartılı oluyo bizde

hep beraber kaldıralım canım, kupa sınırlaması yok:):içelim:

öğlen salata tavuk haşlama yedim ılık suyumu içtim 2 bardak az öncede 50 gr fındık yedim akşama çorba ve salata yiyecem hafta sonunu atlatırsak kaçamaksız bizdede pazar kahvaltısı tehlike eşimle beraber tek günümüz öyle sadece peynir zeytin kahvaltısı yemez beyefendi illaki bişeyler olacak tabi hepside yağlı bol kalorili şeyler delikafadulden hihoyyyt ama bana cıssssss klava:

benim içinde pazar günü kahvaltı çok özel
eşimle beraber kahvaltı yapabildiğimiz tek gün
aynı zamanda evde kahvaltı yaptığım tek gün
o yüzden pazar kahvaltıları abartılı oluyo bizde

ayyy malesef bizimde olee pazar günü 10 gibi kalkarız eşimle beraber gireriz mutfaga ben diyete başladım başlayalı yumurta haşlıyorum ve onada omleti yasakladım o yaparsa ben de yiyorum dayanamıyor o yüzden o genelde sucuklu yumurta felan yer ben haşlama yumurta ama ekmek sınırım pazar günleri aşıyo tabi evimin altında pideci var sıcacık pideleri oluyo ve pazar sabahı pidesiz olmuyo nerdeyse yarım ekmek yiyorum bakalım bu hafta nolucak....
ama ptesi bendee kupa almak istiyorum....kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba.benim bu saate kadar iyiydi sabah tartıldım 600gr salı öğleden beri az gibi geldi bana.hareketim de arttı ama yinede az geçen yaz giydiğim kıyafetlere giremiyorum onları giyecek kadar bir anda verebilsem keşke

şu saate kadar benim tartımda hiç değişiklik yok.Anlaşılan ben bir hafta verip bir hafta yerimde sayıcam.
Hafta sonu daha dikkatli olayım bakalım sonuç değişecekmi

akşam 3parca biftek 1dilim kepek ekmegi 4yemek kaşıgı pilacv brokoli salatası yedim şimdi nescafe içiçem.

kızlar benı durdurun ,tatlı krizindeyim.aylar sonra ilk defa regl oldum ,ondan mı bılmem. az once mavı yesılın sütlü ve karamelli bisküvisini yedim,simdi de fındık yiyorum ama gözüm döndü galiba,duracak gibi degilimmcokacimcoook

cız sakın ha hele bu saatte aman yeme su iç bitki çayı iç :1no2:

evt su ictim en sonunda biraz iyi geldi.simdi ben fazla mı cıkıcam ya tartıda pazartesı,zaten gecen hafta da kılo veremedım.offffffffffisfisfis

amannnnnnnn sakınn tut kendini azcık canım yaa sakın yeme git salatalık al limonlu soda iç valla işe yarıyor

bende bugün tatlı krizindeydim ve malesef karşı koyamadım neyaptıysam durduramadım üstüne bide adet oldum ben buhafta kilo vermeyi unutayım eniyisi çünkü hiç ümidim yok

noldu bu millete bugün yavv. herkes tatlı diyo keirz diyo açlık diyo alın size bir link girin hesaplama yapın.. belki aklınınz başınza geliyo bu meret bana obez dediiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…