70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese,

ben anlamadım dün 900 kalori aldığım halde sabah 500 grm almış gibi görünüyordum tartıda:uhm: normalde 1200 kalori civarı alınca kilo veriyorum, kafam karıştı, midem filan bozuktu onun da etkisi var mı acaba:çok üzgünüm:

neyse yılmadan yola devam, en güzeli ben 1200 alayım yine azaltmayayım miktarı:)

amanın izmirdesin bi de yandım ben
şey aslında ben kilo falan vermedim falan...
1 gün aynen uydum sadece
ertesi gün yani dün sabah kepekli simit yedim
öğlen çorba arada elma
akşam sebze ve salata
gece de meyve
hımm ona rağmen 1,5 kg verdin haa süper hemen yapiym bende ne olcak acaba
günaydın kızlar
çok omoralim bozuk çok
nazar değdi
dün akşam tam 1,5 dilim pizza yedim...klava:

bugün tek lokma yok bana.sadece şekersşiz meyve suyu içeceğim akşama kadar ve yeşil çay
1,5 dilim derken büyün bir dilim galiba yoksa moralin niye bozulsun bende yarın pizza yicem öğlen bak hiç bozuyormuyum moralimi yanında kola içmeseydin
kendini cezalandırma bu kadar az ye bol hareket et
cnm ben inanıyorum wericezzzz.....hihoyyyt
hatta sen regl oldgn halde wericeksna.s
ayy nerde benim çok zor kilo vermem hala aynı kilolarda dolanıom ben incelirim kilo vermemem hep böle oluo

1,5 dilim derken büyün bir dilim galiba yoksa moralin niye bozulsun bende yarın pizza yicem öğlen bak hiç bozuyormuyum moralimi yanında kola içmeseydin
kendini cezalandırma bu kadar az ye bol hareket et

üçken dilim işte normal pizza dilimi.yanında kola atates kızartma yoktu.sadece pizza ve ayran

selam kızlar,

yarın için hain planlarım var :jeyyar:

ama hesaplı kitaplı,yani tehlike yok,kafaya taktım benim waffle yemem şart oldu,yarınki beslenme planım şöyle.
toplam 1021 kalori
sabah geç uyanırım saat 10 gibi hemen kendimi yollara atıp waffle yerim :jeyyar:
sonra doğruuu spor salonuna bir saat yüzerim (tabi regl olmazsam)olursamda fitness salonunda 500 kalorilik yürür ve bisiklet çeviririm.

öğlen:somon+brokoli
akşam:1 kase mercimek salatası ve brokoli

ayrıca yarın evde temizlik yapmam lazım,o da kalori yaktırır.

umarım kızmazsınız kaydirigubbakcemile3

gunaydin fistiklar bu yazin afet kadinlari.........................benim saate gore gunaydin sizin saate gore tunaydin kizi yedir temizle anca sira bana geldi tost yaptim cay esliginde ..........................................ya kizlar buay 2.ye adet oldum anlayamadim sizdede oluyormu kriz geldi tabi tatli krizi sutlacla gecistirdim light seker ve sutle yapmistim ama hala sis ve gerginim nedense bugun oglen menum somon baligi ve salata aksama Allah kerim brokoli salatasiyla gecistiririm heralde dun aksam yemeyi yemeyi unutmusum yanlis duymadiniz esimde vejetaryan pizza getirmis vallahi yoldan cikip 1dilim yedim acliktan midem bulaniyordu kizda malum sanki 3aylik cuk cuk meme emiyor kazik oldu hala meme pesinde onunda bu kadar acikmamada etkisi var

günaydın canım,

Allah yardımcın olsun...
nuray cım Asya yı doktora götürecektin bugün müydü?

sabah kalkınca helede tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartılmak gerekli canım.üzülme şişliktir gaz vs dir inşallah

nuraycım merhaba hayatım...kzın sonuçları iyi çıkar inşallah...benim oğlan da öyle,dünyayı yasew gene memeyi arıyor,ben de bol su içerek sütümü azaltmamaya gayret ediyorum işte...sen adetliyken tatlıya dayanamamışsın,ya bana ne demeli...dün çıldırmış gibiydim,bulgur pilavı rezilliğimden sonra utanmadan çikolata da yedim...haa unutmadan bugün bi velim emziren annelerin 1 yılın sonunda daha rahat kilo verdiğini söyledi,artık bunlara inanmıyorum ama yine de küçük bi umut oldu...
bu arada latte viim çok teşekkür ederim,moral verdin bana...aslında çikolata rezilliğimden sonra bulgur pilavı çok masum kaçtı,zaten 4-5 kaşık yemiştim...
neyse ben bi uğradım,kaçıyorum,bi toplantı var oraya gitmem gerek

kızlar ben öğle yemeğimi yedim
menüde tavuk döner,taze fasulye,pilav ve yoğurt vardı
pilavı yemedim birazdan kagve içicem
acayip tatlı krizim tuttu lattecim çizelgen bana kriz yaşatıo şu an pasta istiorum hemd e nasıl offffff

Merhaba bayanlar.. Öğle yemeğim: Yarım kase çorba, bir tabak yağsız salata, 3 köfte, 3 kaşık yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek...

Bende karbonhidrat diyetine başladım sabah 2 yumurta 250 gr. peynir yedim bide çay içtim şekersiz .öğlende tavuk yemeyi düşünüyorum ekmeksiz .. :)

veeee 6 lı kilolara indimm. 69 um....süperim bu hafta. yeniden sarışın oldum, fıstık gibi hissediyorum kendimi. valla kendime güvenim geri geldi. şimdi arkadaşlarıma gidiyorum sadece yoğurt ve salata yiyeceğim kızlar. öpüyorum hepinizi. iyi dilekleriniz için de teşekkürler

tebrikler canım insanın hevesi görüyo terazide 6lı rakamları görünce di mi?

aslında 2 gunumuz var ve şok diyet işe yarar bence de ama ben dayanamam o kadar açlığa..

öğlen tavuk yanında patates vardı ama +2 dilim ekmek+yoğurt yedim pilav almadım..

bugun yanımda duran iş arkadaşıma 5 kilo verdiğmi söyledim şimdiye kadar bişey demeyen arkadaş baya fark etti dedi çok sevindim :))

açlık olmuyor ki kuzucum sadece sabah erken kahvaltı ettiğnde öğlene kadar vakit biraz zor geçiyor
ama gerisi zaten çok doymuş oluyosun
bu arada 2 dilim ekmek kepekliydi di mi?

oo süper canım inşallah 5li rakamlarıda görürüz

oo bu moral idare eder seni baya hadi bakalım iniozzzz aşağı :):sm_cool::teytey::dance:

öğlen 1 tavuk butu yedim fırında pişmiş.başka bişi yemedim yeşil çay içtim az önce de.

ayyy geç kaldım ama anca oldu ögle yemegimi yedimmm
önce sirkeli ballı suyumu içtim sonra yarım kase mercimek çorbası +ıspanak yemeği yogurtlu ve 1 dilim kepek ekmeği sanırım 4 gibi acıkırım o zamanada bir potakalım ve çubuk krakerim var akşama portakal suyu ve galeta gün biter inş....
ptesi günü elsecimin solediği diyeti yapmak istiyorum ama bakalım
sizler neler yaptınız bakalım....

ben tatlı krizine yenildim torpil yedim pişmanmıyım hayır akşama bol salata ve balık yicem sonrada yürürüm 1 saat kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…